Nikos2k5 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Πόσο είναι η κατώτερη τιμή του αυτή τη στιγμή που μιλάμε από κάπου αξιόπιστα? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=173504 Το expansys είναι αξιόπιστο, αλλά σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά expansys έχει τελειώσει και θα το φέρουν 5-6 Δεκεμβρίου (και αυτό δεν είναι σίγουρο). Εγώ θα κοίταζα πάντως να το πάρω με στερλίνες γιατί η στερλίνα είναι στο κατώτερο επίπεδο όλων των εποχών σε σχέση με το ευρώ. To HTC Direct το έχει 490 στερλίνες + 16 λίρες τα ταχυδρομικά, με GBP/EUR στο 0.84 βγαίνει 603 ευρώ. Το αγγλικό expansys φαίνεται να έχει λίγο απόθεμα, αλλά το έχει ακριβά (550 στερλίνες) Σημείωση: αν είναι η αγγλική και όχι η ευρωπαϊκή έκδοση, πιθανόν το βύσμα του τροφοδοτικού θα είναι μόνο για UK, πάρε και ένα μετατροπέα (αν χρειάζεσαι το τροφοδοτικό) Μια πλήρης λίστα με πωλητές εδώ: HTC_Blackstone_Vendors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 spb mobile shell 2.1.2 θα το βρεις εκει φιλε μου:) http://www.ipmart-forum.com κανε και μια αναζητηση στο google για skins και καλη δουλεια :D φιλε μου κανεις λαθος δεν το αλλαξα με το mobileshell (το οποιο δεν μου αρεσει καθολου) απλα αλλαξαν τα εικονιδια του tf3d με το cab που παραθετω και τα πανω εικονιδια με τον τροπο που περιγραφεται στο navimania απλα παραγματα !!! το mobileshell ειναι για αλλες συσκευες που απλα δεν εχουν το καταπληκτικο για μενα tf3d Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 το mobileshell ειναι για αλλες συσκευες που απλα δεν εχουν το καταπληκτικο για μενα tf3d εδω ειμαι τελειως αντιθετος... το tf3d ηταν και θα μεινει για μενα μια τελειως αχρηστη εφαρμογη που απλα γονατιζει το τηλ.. για να το παιζεις μουρη στους αδαεις φυσικα και ειναι κορυφαια. γνωμη μου παντα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 εδω ειμαι τελειως αντιθετος... το tf3d ηταν και θα μεινει για μενα μια τελειως αχρηστη εφαρμογη που απλα γονατιζει το τηλ.. για να το παιζεις μουρη στους αδαεις φυσικα και ειναι κορυφαια. γνωμη μου παντα ;) Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου για το tf3d. Περισσότερο για εφέ είναι παρά για ουσία. Και μόνο η ελλιπέστατη υποστήριξη mobile office (όπως είναι οι εργασίες) το αχρηστεύουν όταν το θες για σοβαρή δουλειά. Αλήθεια το mobile shell δουλεύει καλά στην ανάλυση του HD; Υποστηρίζει tasks, appointments κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 το tf3d ηταν και θα μεινει για μενα μια τελειως αχρηστη εφαρμογη που απλα γονατιζει το τηλ.. Dimitri min meneis sto TF3D pou eixes dokimasei stin prwti ekdosi tou Diamond pou eixes. Pleon doulevei mia xara kai se kamia periptwsi den fainetai na "gonatizei" ti syskevi. Twra to kata poso einai xrisimo h' oxi, afto fysika einai stis krisi, tis apaitiseis kai ta gousta tou kathenos. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Dimitri min meneis sto TF3D pou eixes dokimasei stin prwti ekdosi tou Diamond pou eixes. Pleon doulevei mia xara kai se kamia periptwsi den fainetai na "gonatizei" ti syskevi. Twra to kata poso einai xrisimo h' oxi, afto fysika einai stis krisi, tis apaitiseis kai ta gousta tou kathenos. :rolleyes: Την συσκευή δεν την γονατίζει όντως! Είναι ταχύτατη και ρολάρει με ευκολία. Η χρησιμότητά της είναι όντως υποκειμενική. Οι περισσότεροι νομίζω την χρησιμοποιούν. Αν είχε πιο εξελιγμένη διαχείριση calendar και tasks όπως κάνει το spb diary για παράδειγμα τότε θα ήταν άψογη και για μένα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 φιλε μου κανεις λαθος δεν το αλλαξα με το mobileshell (το οποιο δεν μου αρεσει καθολου) απλα αλλαξαν τα εικονιδια του tf3d με το cab που παραθετω και τα πανω εικονιδια με τον τροπο που περιγραφεται στο navimania απλα παραγματα !!! το mobileshell ειναι για αλλες συσκευες που απλα δεν εχουν το καταπληκτικο για μενα tf3d Ευχαριστώ για την πληροφορία,το mobileshell το ήξερα αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας λόγος να το βάλει κανείς στο HD............................ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για τα appoitments το tfl3d, δουλεύει μια χαρά αφού στο HD δείχνει τα δυο επόμενα ραντεβού, λόγω μεγαλύτερης οθόνης. Για τα tasks, όντως δεν γίνεται, αλλά ούτε και στο spb shell γίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Δοκιμάστε την τελευταία έκδοση του ThumbCal. Αν το ορίσετε σαν default για calendar και tasks, όταν στο Home tab πατάτε το calendar τότε ανοίγει το ThumbCal στην τρέχουσα ημέρα και βλέπεις τόσο τα appointments που έχεις την συγκεκριμένη μέρα, όσο και τα tasks που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Δοκιμάστε την τελευταία έκδοση του ThumbCal. Αν το ορίσετε σαν default για calendar και tasks, όταν στο Home tab πατάτε το calendar τότε ανοίγει το ThumbCal στην τρέχουσα ημέρα και βλέπεις τόσο τα appointments που έχεις την συγκεκριμένη μέρα, όσο και τα tasks που έχεις. Εχεις κανένα πρόχειρο link να δούμε κανένα screenshot?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 εδω ειμαι τελειως αντιθετος... το tf3d ηταν και θα μεινει για μενα μια τελειως αχρηστη εφαρμογη που απλα γονατιζει το τηλ.. για να το παιζεις μουρη στους αδαεις φυσικα και ειναι κορυφαια. γνωμη μου παντα ;) Δημήτρη καλό το spb και με πολλές δυνατότητες, αλλαγές skins για να μην το βαριέσαι κ.λ.π. Το touch flo στο HD είναι αστραπιαίο αρκεί να μην το δοκιμάσεις αμέσως μετά από επανεκίνηση δηλαδή την ώρα που φορτώνει. Δεν συμφωνείς αν το απενεργοποίήσεις και δουλέψεις το spb, ότι δεν θα βελτιώσει τα πράγματα από πλευρά ταχύτητας όσο υπάρχει στην ρομ το manila? Απλά ίσως γίνει πιο λειτουργικό, αν και με το flo οι περισσότερες εργασίες δεν χρειάζονται πάνω από δυο κινήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εχεις κανένα πρόχειρο link να δούμε κανένα screenshot?? Oui το πρόγραμμα http://thumbapps.com/web/pages/thumbcal/overview.php Και skins που από την περιγραφή φαίνονται μόνο για QVGA. http://thumbapps.com/web/pages/thumbcal/themes.php Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Το πήρα τελικά... Αντε να παω σπίτι να το σετάρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Το πήρα τελικά... Αντε να παω σπίτι να το σετάρω... Από που; Εγώ το πήρα από handtec τελικά. Δυστυχώς με τραπεζική κατάθεση και περιμένω να δουν στην τράπεζα τους την κατάθεση τους (λογικά αύριο). Με την ισοτιμία της λίρας μου βγήκε στα 603€ από 517.94GBP. Δυστυχώς δεν ήξερα για το HTCdirect. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Από που; Εγώ το πήρα από handtec τελικά. Δυστυχώς με τραπεζική κατάθεση και περιμένω να δουν στην τράπεζα τους την κατάθεση τους (λογικά αύριο). Με την ισοτιμία της λίρας μου βγήκε στα 603€ από 517.94GBP. Δυστυχώς δεν ήξερα για το HTCdirect. Μτχ από pda4u Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μτχ από pda4u Άντε καλορίζικο και θα δεις δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Άντε καλορίζικο και θα δεις δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Καλά ναι.... Κάτσε να πάω σπίτι και θα σου πω εγώ.... .... θα αρχίσω να ποστάρω ομαδικές απορίες !!!:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Δοκιμάστε την τελευταία έκδοση του ThumbCal. Αν το ορίσετε σαν default για calendar και tasks, όταν στο Home tab πατάτε το calendar τότε ανοίγει το ThumbCal στην τρέχουσα ημέρα και βλέπεις τόσο τα appointments που έχεις την συγκεκριμένη μέρα, όσο και τα tasks που έχεις. περιεργο σε μενα το κανει μονο στο start/calendar οχι στο tf3d στη θεση ημερολογιο Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norad Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Έχω το HTC Touch HD εδώ και μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω games ή apps που να αξιoποιούν το g-sensor ? Έχω βρει αυτό: http://wmpoweruser.com/?p=880 Άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 περιεργο σε μενα το κανει μονο στο start/calendar οχι στο tf3d στη θεση ημερολογιο Ανοιξε το menu ----> extras ----> settings και ορισε το σαν default calendar και tasks και θα ανοιγει απο το tf3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Έχω το HTC Touch HD εδώ και μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω games ή apps που να αξιoποιούν το g-sensor ? Εδώ υπάρχουν τα πάντα σχετικά με το G-sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 παιδια απο πλοηγηση πωσ παει?εχω το p33000 κ σκεφτομαι να παρω αυτο αξιζουν τα λεφτα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 παιδια απο πλοηγηση πωσ παει? Φαίνεται σε αυτό τον τομέα να τα πηγαίνει καλύτερα από όλα τα τελευταία μοντέλα της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanalexis Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Γεια σας παιδιά. Μόλις πηρα και εγώ το HD όλα καλά. Μπορω να δώ ελληνικά στο κινητό ή επειδή το πήρα αγγλικό απο PDA4U δεν υποστηριξει ελληνικά? η ACE HELLAS βγάζει αναβαθμίσεις στο λειτουργικό? επειδή δεν καταλαβαίνω τι λέτε για ελληνική rom τι ακριβώς είναι? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μπορω να δώ ελληνικά στο κινητό ή επειδή το πήρα αγγλικό απο PDA4U δεν υποστηριξει ελληνικά? Εάν βάλεις τα regional settings σε Greek μπορείς να δεις κανονικά ελληνικά. Για να γράφεις κιόλας... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528 η ACE HELLAS βγάζει αναβαθμίσεις στο λειτουργικό? επειδή δεν καταλαβαίνω τι λέτε για ελληνική rom τι ακριβώς είναι? Την συσκευή την αγόρασες ως ελληνική ή αγγλική; Υποστήριξη για μη ελληνικές συσκευές δεν δίνει στο Software η ACE Hellas. Μόνο οι συσκευές που αγοράζονται από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα για ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts