xaxanoula Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Τώρα τι σου κάνει εσένα το destinator να παίζει σε αυτή την υψηλή ανάλυση δεν ξέρω....εκτός αν τρέχεις κανένα forcehires (στο control panel σου θα δεις αν υπάρχει) και στα apps έχει το destinator.......:worry: τι ακριβως ειναι τα forcehires;;;!:wacko: επισης ξερεις αν υπαρχει τροπος να διορθωθει;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 τι ακριβως ειναι τα forcehires;;;!:wacko: επισης ξερεις αν υπαρχει τροπος να διορθωθει;;;:O Το forcehires είναι ένα προγραμματάκι το το οποίο αν είναι εγκατεστημένο φαίνεται στα settings του λειτουργικού σου. Μέσα σε αυτό ορίζεις ποια εκτελέσιμα θέλεις να εκτελεστούν σε mode high resolution. Κάνει δηλαδή αυτό που λέει το όνομά του.....αναγκάζει αυτά που θα του πεις να τρέξουν σε high resolution. Τώρα, πώς διορθώνεται......κατ'αρχήν πρέπει να δεις στα settings σου (νομίζω δεύτερη καρτέλα) αν υπάρχει το εικονίδιό του εγκατεστημένο. Αν ναι τότε το τρέχεις και βλέπεις αν το destinator είναι περασμένο μέσα εκεί ώστε να τρέχει σε mode high resolution. Αν όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν τότε θα κοιτάξουμε το .ini αρχείο του skin που χρησιμοποιείς στο destinator μήπως εκεί έχει hardcoded το 480Χ800 αντί του σωστού 240Χ400. :rolleyes: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 δυστυχως δεν βλεπω καποιο εικονιδιο.. ομως αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει ευκολα την δουλεια, καλυτερα να μην πειραξω κατι στο .ini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 δυστυχως δεν βλεπω καποιο εικονιδιο.. ομως αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει ευκολα την δουλεια, καλυτερα να μην πειραξω κατι στο .ini Εφόσον μου λες ότι δεν υπάρχει το forcehires τότε το πρόβλημα είναι στο skin που χρησιμοποιείς..... Την έκδοση του destinator που χρησιμοποιείς που την βρήκες? Κάτσε θα δω αν μπορώ να στο ανεβάσω κάπου να το πετάξεις στην κάρτα μνήμης σου και να δεις αν λυθούν τα προβλήματά σου.....μισό... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Σίγουρα είναι θέμα skin. Στο σχετικό thread του destinator μπορείτε να βρείτε το skin του panosha με το οποίο δουλέυει άψογα η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) δυστυχώς το προβλημα παραμενει.. :( το περιεργο ειναι οτι δουλεψε για καμια ωρα απροβληματιστα με την νεα ρομ, κ απο τοτε βγαζει συνεχεια το ιδιο σφαλμα.. μεχρι και hard reset εκανα, καθως κ επανεγκατασταση του destinator ( 2 διαφορετικες εκδοσεις..) οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.. ευχαριστω πολυ... Edited February 16, 2010 by xaxanoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Θα συνιστούσα για αρχή να επανέφερες την official rom για να έχουμε μια βάση για τη λύση του προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 kalκαλισπερα!!! προσπαθω να μπακαρω τισ επαφες μου απο το κιν στο outlook, αλλα με λεει οτι δεν γινεται γιατι τα προφιλ δεν ειναι ιδια... πως γινονται ιδια?!?! :( Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς. Έχεις ξανακάνει backup στο outlook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 ποτε!!! :!: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλησπέρα Πως μπορώ να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο στην παρακάτω ROM? Topix 3.5.4 sense 2.5 Ευχαριστώ Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 @lambros0: Πρέπει να έχεις το Outlook της σουίτας Microsoft Office στον υπολογιστή σου αλλά και το ActiveSync εάν έχεις Windows XP ή το Windows mobile device center εάν έχεις windows vista ή 7. Πως μπορώ να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο στην παρακάτω ROM? Topix 3.5.4 sense 2.5 Δοκίμασε αυτό και πες μας εάν σου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Δοκίμασε αυτό και πες μας εάν σου δουλεύει. Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά όπως θα δεις δεν έχει και το καλύτερο layout. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? http://s4.postimage.org/6nJhJ.jpg Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Τότε σίγουρα δεν δουλεύει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. Μπορείς να δοκιμάσεις τότε το GR-EN keyboards.cab. Πες μας πάλι εάν δουλεύει αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 τελικα γυρισα στην προηγουμενη μου ρομ λογω ελλειψης χρονου για επιλυση του προβληματος... :(:mad: αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι αρχικα ειχε δουλεψει απροβληματιστα.. παρακατω εχω και screenshots απο την φαση που κολλαγε σε περιπτωση που καποιος μπορεσει να βγαλει ακρη.. ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν να με βοηθησουν..:happy: να ειστε καλα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Τότε σίγουρα δεν δουλεύει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. Μπορείς να δοκιμάσεις τότε το GR-EN keyboards.cab. Πες μας πάλι εάν δουλεύει αν θες. Αυτό τελικά δουλεύει μια χαρά. ευχαριστώ Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 υπαρχει gr rom για να μπει win 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Υπάρχει κάτι αλλά όχι σε επίσημη ROM από κάποιον χρήστη αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 τελικα γυρισα στην προηγουμενη μου ρομ λογω ελλειψης χρονου για επιλυση του προβληματος... :(:mad: αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι αρχικα ειχε δουλεψει απροβληματιστα.. παρακατω εχω και screenshots απο την φαση που κολλαγε σε περιπτωση που καποιος μπορεσει να βγαλει ακρη.. ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν να με βοηθησουν..:happy: να ειστε καλα:O καλημερα και παλι... επειδη έχω σκαλώσει με το θέμα μου :p, να ρωτησω κατι ακομα;;; εφοσον τα screenshots ειναι σε 480x800, μήπως είχε γενικά θέμα το κινητό κ όχι μόνο το destinator;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καλημερα και παλι... επειδη έχω σκαλώσει με το θέμα μου :p, να ρωτησω κατι ακομα;;; εφοσον τα screenshots ειναι σε 480x800, μήπως είχε γενικά θέμα το κινητό κ όχι μόνο το destinator;; Η ανάλυση που έχεις στα screenshots είναι υψηλή (480x800) και όπως είπα και παραπάνω εγώ ποτέ δεν την έχω δει να παίζει σωστά στο HD. Εμένα για παράδειγμα ψιλοδείχνει σε τέτοια ανάλυση σχετικά οκ τα menu αλλά με το που προσπαθεί να απεικονίσει τον χάρτη σκάει με ακριβώς το ίδιο μήνυμα..... Σε ένα XDA flame που προσπαθεί να απεικονίσει 480x640 δείχνει και τον χάρτη σωστά και μόλις πάει να τον μετακινήσει σκάει με επίσης το ίδιο μήνυμα...... Ίσως για αυτό και δεν έχει φανεί κάπου κάποιος να το έχει σε υψηλή ανάλυση...το πρόβλημα πρέπει να είναι στους χάρτες και στο ότι δεν είναι τέτοιας ανάλυσης. Οπότε....για να μην μακρηγορώ δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να παίξει το destinator σε τέτοια ανάλυση οπότε θα πρέπει να δεις για ποιο λόγο εκτελείται σε αυτήν και όχι στην συνηθισμένη (μισή). Αν καταφέρεις να το κάνεις να ξεκινήσει με ένα skin για 240x400 πιστεύω ότι θα παίξει κανονικά. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Η ανάλυση που έχεις στα screenshots είναι υψηλή (480x800) και όπως είπα και παραπάνω εγώ ποτέ δεν την έχω δει να παίζει σωστά στο HD. Εμένα για παράδειγμα ψιλοδείχνει σε τέτοια ανάλυση σχετικά οκ τα menu αλλά με το που προσπαθεί να απεικονίσει τον χάρτη σκάει με ακριβώς το ίδιο μήνυμα..... Σε ένα XDA flame που προσπαθεί να απεικονίσει 480x640 δείχνει και τον χάρτη σωστά και μόλις πάει να τον μετακινήσει σκάει με επίσης το ίδιο μήνυμα...... Ίσως για αυτό και δεν έχει φανεί κάπου κάποιος να το έχει σε υψηλή ανάλυση...το πρόβλημα πρέπει να είναι στους χάρτες και στο ότι δεν είναι τέτοιας ανάλυσης. Οπότε....για να μην μακρηγορώ δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να παίξει το destinator σε τέτοια ανάλυση οπότε θα πρέπει να δεις για ποιο λόγο εκτελείται σε αυτήν και όχι στην συνηθισμένη (μισή). Αν καταφέρεις να το κάνεις να ξεκινήσει με ένα skin για 240x400 πιστεύω ότι θα παίξει κανονικά. οτι ειναι υψηλη η αναλυση για να δουλεψει σωστα το εχω καταλαβει.. απλα δεν καταλαβαινω το εξης.. η αναλυση στην οποια δουλευει καθε φορα το κινητο ειναι θεμα ρομ ή απο καπου το επιλεγουμε;;; ή καθε προγραμμα εχει δυνατοτητα να ρυθμιζεται σε ο,τι αναλυση θελει ο χρηστης;; συγγνωμη που σε πρηζω, απλα προσπαθω να καταλαβω τι συμβαινει..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 υπαρχει gr rom για να μπει win 6.5? Ορίστε και η ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 οτι ειναι υψηλη η αναλυση για να δουλεψει σωστα το εχω καταλαβει.. απλα δεν καταλαβαινω το εξης.. η αναλυση στην οποια δουλευει καθε φορα το κινητο ειναι θεμα ρομ ή απο καπου το επιλεγουμε;;; ή καθε προγραμμα εχει δυνατοτητα να ρυθμιζεται σε ο,τι αναλυση θελει ο χρηστης;; συγγνωμη που σε πρηζω, απλα προσπαθω να καταλαβω τι συμβαινει..:O Δεν με πρήζεις όχι :) Λοιπόν.....οι δυνατότητες του κινητού ως προς την οθόνη....δηλαδή πόσα pixels μπορεί να αναπαραστήσει η οθόνη (το μέγιστο) είναι 480x800. Τώρα κάθε πρόγραμμα ή περιβάλλον αν θες κάνει διαφορετική χρήση αυτής. Έτσι το destinator τρέχει σε χαμηλότερη ανάλυση από αυτή την μέγιστη. Πάντως δεν είναι θέμα ROM η ανάλυση αλλά θέμα hardware και χρήσης του από το εκάστοτε software. Ελπίζω να βοήθησα ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smd0199 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Kαλησπερα παιδια!2 ερωτησουλες: 1)Πως μπορουμε να βαλουμε αποκρυψη? 2)πως μπορουμε να αυξομειωνουμε την φωτεινοτητα της οθονης? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 1) Start / Settings / Personal / Phone / Services / Caller ID 2) Start / Settings / Power / Backlight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts