Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ CarpeNoctum

Στην αγγελια σου για το HD αναφερεις οτι εχεις παρει extra μπαταριες, και συγκεκριμενα αυτές. Με 7€ δηλαδη, εχεις αγορασει 1500mah?? Θα με ενδιεφερε αρκετα να αγορασω και γω μια μπαταρια extra, γιατι αυτη που εχει δεν μου φαινεται οτι αντεχει και πολυ...

Δεν είναι 1500άρες. Είναι 1350άρες. Έχει λάθος η ιστοσελίδα. Είναι δηλαδή στα ίδια mAh με την κανονική. Η απόδοσή τους όμως είναι λίγο μικρότερη από την κανονική. Για μπακ απ μπαταρίες είναι μια χαρά.. Έχω βγάλει ένα σωρό ταξίδια στο αεροπλάνο με αυτές. Σου πουλάω τις δύο μπαταρίες και τον φορτιστή τους με 480 ευρώ και σου δίνω δώρο ένα HD. Ψήνεσαι; :lol:

By the way, αν γιόρταζες προχθές χρόνια σου πολλά φίλε :)

Χαιρετω ολους τους φίλους απο την παλιοπαρέα:)

Νικο τι σκεφτεσαι να αγορασεις?

Εγω πλεον κολλησα με το iphone και δεν βλεπω να ξεκολλάω.

Ηδη βρηκα να πουλήσω το 8αρι και προκειται να παρω το 32αρι 3gs

M' εχει καλυψει παντου, απορω πως ο Δημητρης (Ζαχαράκης) το παρατησε.

Κώστα τα ίδια. Για το 3GS είμαι. Περιμένω απλά κάποιον να πάρει το HD. Έκλεισα 8μηνο με την ίδια συσκευή. Καιρός για αλλαγή.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κώστα τα ίδια. Για το 3GS είμαι. Περιμένω απλά κάποιον να πάρει το HD. Έκλεισα 8μηνο με την ίδια συσκευή. Καιρός για αλλαγή.

Δεν θέλω να το κάνω off topic αλλά τα σχόλια είναι περιττά πιστεύω...

Να υποθέσω ότι όλοι περιμέναμε τους πλοηγούς για να την κάνουμε με ελαφρά; :lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

By the way, αν γιόρταζες προχθές χρόνια σου πολλά φίλε :)

Γιόρταζα! Ευχαριστω πολυ Νικο! :)

Δεν είναι 1500άρες. Είναι 1350άρες. Έχει λάθος η ιστοσελίδα. Είναι δηλαδή στα ίδια mAh με την κανονική. Η απόδοσή τους όμως είναι λίγο μικρότερη από την κανονική. Για μπακ απ μπαταρίες είναι μια χαρά.. Έχω βγάλει ένα σωρό ταξίδια στο αεροπλάνο με αυτές. Σου πουλάω τις δύο μπαταρίες και τον φορτιστή τους με 480 ευρώ και σου δίνω δώρο ένα HD. Ψήνεσαι; :lol:

:lol::lol: Αν δεν ειχα παρει, θα σε επελεγα σαν υποψηφιο πωλητη! Μετα απο οσα εχω διαβασει μεχρι την σελιδα 500, ειναι βεβαιο πως το ειχες «σαν τα ματια σου»!:happy:

Να υποθέσω ότι όλοι περιμέναμε τους πλοηγούς για να την κάνουμε με ελαφρά;

Μάλλον.. Αυτο βλέπω και εγώ! Ολοι οι «παλιοι» εχουν φυγει προς iPhone μερια. ktsak, Te_Salat, εσυ, τωρα ο Νικος, και διαφοροι ακομα που γραφανε παλιοτερα στο thread εδω, αλλα τα αβαταρ ειναι iPhone3GS...!

Να υποθέσω ότι όλοι περιμέναμε τους πλοηγούς για να την κάνουμε με ελαφρά; :lol:

Ας το πούμε κι έτσι. Πάντως αν δεν είχα το HD και διάλεγα τώρα συσκευή μάλλον στο HD θα πήγαινα πάλι πρώτα. Το ότι το χόρτασα 8 μήνες τώρα, μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω και κάτι άλλο, τελείως διαφορετικό. Δε θα κάτσω να συγκρίνω το Iphone με το HD σε επίπεδο hardware ή software μιας και είναι άλλης φιλοσοφίας. Αυτό που θα μετρήσει είναι η γενική αίσθηση της συσκευής. Απο τη στιγμή που μου καλύπτει τις βασικές ανάγκες (office, gps, κλπ) μπορώ πλέον να περάσω στο μηλόφωνο χωρίς άγχος.

:lol::lol: Αν δεν ειχα παρει, θα σε επελεγα σαν υποψηφιο πωλητη! Μετα απο οσα εχω διαβασει μεχρι την σελιδα 500, ειναι βεβαιο πως το ειχες «σαν τα ματια σου»!:happy:

Ξέρεις τι γκρίνια έχω ακούσει από την κοπέλα μου που έχω γεμίσει το σπίτι καλώδια, κουτάκια, ζελατίνες, μπαταρίες, κλπ??? Άσε δε τα χαμένα σαββατοκύριακα με τα φλασαρίσματα... :lol: Επίσης, όταν κουβαλάω μια συσκευή που πλήρωσα 680 ευρώ δε μπορώ παρά να την προσέχω σαν τα μάτια μου.

Μάλλον.. Αυτο βλέπω και εγώ! Ολοι οι «παλιοι» εχουν φυγει προς iPhone μερια. ktsak, Te_Salat, εσυ, τωρα ο Νικος, και διαφοροι ακομα που γραφανε παλιοτερα στο thread εδω, αλλα τα αβαταρ ειναι iPhone3GS...!

Το πα και παραπάνω. Άλλη φιλοσοφία. Εγώ προσωπικά το HD το χόρτασα και δεν έχω κανένα παράπονο. Το χω κάνει σφαιράτο και με καλύπτει σε όλα. Αλλά 8 μήνες με την ίδια συσκευή είναι πολλοί για τα δεδομένα μου.

Ας το πούμε κι έτσι. Πάντως αν δεν είχα το HD και διάλεγα τώρα συσκευή μάλλον στο HD θα πήγαινα πάλι πρώτα. Το ότι το χόρτασα 8 μήνες τώρα, μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω και κάτι άλλο, τελείως διαφορετικό. Δε θα κάτσω να συγκρίνω το Iphone με το HD σε επίπεδο hardware ή software μιας και είναι άλλης φιλοσοφίας. Αυτό που θα μετρήσει είναι η γενική αίσθηση της συσκευής. Απο τη στιγμή που μου καλύπτει τις βασικές ανάγκες (office, gps, κλπ) μπορώ πλέον να περάσω στο μηλόφωνο χωρίς άγχος.

Δεν αμφιβαλω καθολου για το αν το ευχαριστήθηκες και εσυ, αλλα και οι προαναφερθέντες, Κώστηδες και Μιχάλης, που ηδη εχουν κανει το βημα προς τα φρούτακια...!:lol:

Και καλα κανεις και δεν το συγκρινεις. Ειναι διαφορετικες συσκευες. Ειχα iPhone, μου το εκλεψαν, περασα σε Xperia, και τωρα HD! Και τώρα έχω και αναβάθμιση συμβολαίου. Θα πάρω καμια προσφορα απο Voda και Cosmote για το iPhone3G, απλα για να υπαρχει, οχι για να αλλαξω. Τo HD ειναι οτι ηθελα και οτι θελω. Και φαντασου δεν εχω αρχισει να παιζω με τις ρομ ακομα....

Ξέρεις τι γκρίνια έχω ακούσει από την κοπέλα μου που έχω γεμίσει το σπίτι καλώδια, κουτάκια, ζελατίνες, μπαταρίες, κλπ??? Άσε δε τα χαμένα σαββατοκύριακα με τα φλασαρίσματα... :lol: Επίσης, όταν κουβαλάω μια συσκευή που πλήρωσα 680 ευρώ δε μπορώ παρά να την προσέχω σαν τα μάτια μου.

Εμενα μου λες!??!:lol: Γκρινια και με το παραπανω...!

Ας μην τονισω το γεγονος οτι μεσα σε ενα χρονο εχω αλλαξει 3 συσκευες αυτης της αξιας, εκει να δεις....:lol:

Το πα και παραπάνω. Άλλη φιλοσοφία. Εγώ προσωπικά το HD το χόρτασα και δεν έχω κανένα παράπονο. Το χω κάνει σφαιράτο και με καλύπτει σε όλα. Αλλά 8 μήνες με την ίδια συσκευή είναι πολλοί για τα δεδομένα μου.

Και πας για 3GS? Νομιζω οτι ειναι υπερεκτιμημένο σε σχεση με το 3G... Χωρις να θελω να προβώ σε συγκρισεις και σε «Διαξιφισμο»... Μονο καποιος που επαιξε και με τις δυο θα μπορει να πει με βεβαιοτητα.

θηκη εχω αγορασει αυτη

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1160

πολυ καλη universal ,στη συσκευασια εχει κλιπ και για τους αεραγωγους

(το dealextreme εχει δωρεαν μεταφορικα αλλα αργει κανει 20-25 μερες)

Πολυ καλη και πολυ καλη η τιμη της βεβαια... Στους αεραγωγους μπηκε κανονικα, ε? Χωρις προβλημα?

Γιατι εμενα οι αεραγωγοι ειναι ετσι:

http://img522.imageshack.us/img522/2865/dsc0001a.jpg

και δεν ξερω κατα ποσον θα κανει ενας universal....

edit:

Τωρα διαβασα στα post απο κατω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον αεραγωγο... Οποτε απορρίπτεται....

i wanted to stick it on the ventilator mount so that the AC could keep the phone "cool"... however, the ventilator mount, in contrary to the windscreen mount, was not so stable. The first time my iphone fell, i never used it again :)

if you want a ventilator mount aswell, then i suggest other product.

Και πας για 3GS? Νομιζω οτι ειναι υπερεκτιμημένο σε σχεση με το 3G... Χωρις να θελω να προβώ σε συγκρισεις και σε «Διαξιφισμο»... Μονο καποιος που επαιξε και με τις δυο θα μπορει να πει με βεβαιοτητα.

Πολυ καλη και πολυ καλη η τιμη της βεβαια... Στους αεραγωγους μπηκε κανονικα, ε? Χωρις προβλημα?

και δεν ξερω κατα ποσον θα κανει ενας universal....

edit:

Τωρα διαβασα στα post απο κατω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον αεραγωγο... Οποτε απορρίπτεται....

-για το 3gs συμφωνω και γω (εχω εδω και καιρο μαζι με το hd και ενα 3g 8gb με 3.0 και δεν βλεπω διαφορα

-τα κλιπ φαινονται εδω

http://img168.imageshack.us/img168/9961/sku11606small.jpg

κινουνται και σε αεραγωγο με οριζοντιες περσιδες εμενα μου καθεται καλα(opel vectra) οσες φορες το χρειαστηκα αλλα χρησιμοποιω τη βεντουζα πιο πολυ (οι δικοι σου αεραγωγοι ειναι οντως λιγο "ιδιαιτεροι")

.....................................................

Οντως, η αληθεια ειναι αυτη, πηγαμε στο μηλο. Και οχι μονο αυτο, αλλα εγω τουλαχιστον εδωσα το 3G 16GB και εχω ηδη στα χερια μου ενα σφραγισμενο 3GS 32GB λευκο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

Αυριο θα το ανοιξω, JB, στησιμο και ΒΟΥΡ στον ΠΑΤΣΑ που λεμε και μεις εδω στη Β. Ελλαδα :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Οντως, η αληθεια ειναι αυτη, πηγαμε στο μηλο. Και οχι μονο αυτο, αλλα εγω τουλαχιστον εδωσα το 3G 16GB και εχω ηδη στα χερια μου ενα σφραγισμενο 3GS 32GB λευκο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

Αυριο θα το ανοιξω, JB, στησιμο και ΒΟΥΡ στον ΠΑΤΣΑ που λεμε και μεις εδω στη Β. Ελλαδα :lol:

Ίσως και γω μια μερα ακολουθησω την δικια σας πορεια.. Αλλα προς το παρον το Μηλαρακι το θεωρω παιχνιδομηχανη.... Αλλα δεν το εκανα ποτε JB για να βαζω οτι θελω μεσα.. Οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα για τις δυνατοτητες. Εργοστασιακα εινια μια απλη παιχνιδομηχανη τουλαχιστον, με τις περισσοτερες αξιολογες εφαρμογες να κοστιζουν.. Ετσι τουλαχιστον τα αφησα εγω τα πραγματα, δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι τωρα...:O

Αλλα το HD δεν το αλλαζω με τιποτα.. Προς το παρον..... Δηλαδη, για iPhone3G ή iPhone3GS δεν το δινω... Καθομαι εδω που ειμαι και ειμαι μια χαρα.......:shifty::shifty:

κατσε να δω τι θα λετε εσεις οι :worry::X αποστατες :lol: σε λιγες μερες με τα μηλοφωνα που πηγατε και μπλεξατε :p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

κατσε να δω τι θα λετε εσεις οι αποστατες σε λιγες μερες με τα μηλοφωνα που πηγατε και μπλεξατε

Χα :lol: Χα :lol: Χα :lol: Χα :lol: Χα :lol: Χα :lol: Χα :lol: Χα

Πιθανως οτι ελεγες και συ Δημητρη οταν πηρες το iPhone και γυρισες πισω στο HD :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Χα :lol: Χα :lol: Χα Χα :lol: Χα Χα Χα

Πιθανως οτι ελεγες και συ Δημητρη οταν πηρες το iPhone και γυρισες πισω στο HD :D

σε λιγες μερες θα ξερουμε σιγουρα τι μελλει γεννεσθαι..

παντως για HD με βλεπω παλι :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Και ο panosha στο blog του ειχε γραψει:

panosha είπε...

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εδώ και ένα σχεδόν μήνα ασχολούμαι πλέον με το iPhone 3GS.

http://panoshathinkdifferent.blogspot.com/

28 Αύγουστος 2009 4:04 μμ

:shifty::shifty::shifty:

Εμεις να ειμαστε καλα, και τα μηχανακια τα αλλαζουμε!:happy:

Αν και βγαινουμε εκτος θεματος, δεν ευθυνομαστε εμεις, το φορουμ ειναι τεραστιο και αν γραψουμε οπυδηποτε αλλου, δεν θα διαβαστει απο την παρεα μας. Τουλαχιστον εγω θεωρω φιλους μου οσους μιλαμε ενα χρονο τωρα για τα HTC Diamond & HD.

@Ζαχαρακης

Δημητρη ξερεις οτι οταν πιανω μια συσκευη την ξεσχιζω και φτανω σε βαθος.

Το Μηλο το παρελαβα 4 τα ξημερωματα της 8/8/09 απο το αεροδρομειο Καΐρου.

Στις 5 είχε ενεργοποιηθει και περνουσα εφαρμογές, μουσικη κ.λ.π. που απο πριν είχα αγορασει στο iTunes.

Του εδωσα λιγες ωρες για να τσεκαρω αν ειναι ενταξι σαν συσκευη και το ιδιο βραδυ εγινε Jailbreak και περαστικαν ολα τα must απο Cydia.

Τις 2 πρωτες μερες δεν ημουν ευχαριστημενος γιατι δεν ηξερα πως θα εκμεταλευτω την συσκευη.

Μερικα ξενυχτια και πολυ διαβασμα μ εβαλαν στα βαθια και μετα απο 25 μερες μπορω να πω οτι κανω περισσοτερα απ΄οτι με το HD αλλα με διαφορετικο τροπο.

Μες την σαβουρα των εφαρμογων υπαρχουν καποια διαμαντια που δεν τα βρισκεις στα wwm.

Αυτο που καποτε κορόϊδευα, δηλαδη την λέξη "υλοποίηση" που επαναλάμβαναν κάποιοι εμεπειροι MACακιδες περυσι, ειναι ολα τα λεφτα στο iphone.

Ολα γινονται τελεια απλα και γρηγορα.

Μιλω κυριως για την επαγγελματικη πλευρα της χρησης που του κανω γιατι παιχνιδια δεν παιζω ουτε τωρα ουτε με τα HTC.

Τι να πω, να μιλησω για το οτι λαμβανω πιο γρηγορα τα mail μου απ οτι στο laptop! να πω οτι οσπου ν' ανοιξει ο φακελος mail στο HD, εχω διαβασει το περιεχομενο του μηνυματος που μου στελνουν και αρχιζω να απαντω.

Να πω για τον safari οτι τον εβαλα μεχρι και στο λαπτοπ μου!!

Να πω οτι με το HD δεν τολμουσα να απαντησω σε καποιο μηνυμα του φορουμ γιατι ηταν εξαιρετικα χρονοβορο και δυσκολο?

Δεν μηδενιζω το HD, είναι η καλύτερη WWM συσκευη κι ενα απο τα καλυτερα κινητα. Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να πει καποιος οτι με αυτο δεν μπορει να κανει την δουλεια του. Οι διαφορες κρινονται σε λεπτομεριες που ομως κανουν την καθημερινοτητα πιο ευκολη και πιο ομορφη.

Με μια καθαρη ρομ οπως το χρησιμοποιεις εσυ, ερχεται πολυ κοντα στο iphone αρκει να βελτιωθει λιγο ακομα το touch.

Θα ηθελα πολυ να επετρεπαν τα οικονομικα μου να το κρατησω παραλληλα με το iphone γιατι ειχα δεθει πολυ μαζι του.

Για να γυρισω πίσω θα πρεπει το επόμενο HTC HD να διαθετει αυτα που του λειπουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να τονίσω οτι δεν μπαινω σε ΚΑΜΙΑ διαδικασια αντιπαραθεσης ή διαξιφισμου/συγκρισης μεταξυ των δυο συσκευων. Η γνωμη των ανθρωπων που μεχρι στιγμης συμμετεχουν μετραει, μιας και ειναι ιδιαιτερα ενεργοι και «ψαγμενοι», κατι που φαινεται διαβαζοντας το συγκεκριμενο απο την αρχη του. Την μετραω και θα ηθελα να την «ακουσω», μιας και εχουν παραπανω εμπειρια απο εμενα.

Εχει ειπωθεί πολλάκις μεσα στο θεμα οτι ειναι δυο συσκευες εντελως διαφορετικου σκεπτικου και σχεδιασμου. Απλα κανουμε μια κουβεντα!

Μες την σαβουρα των εφαρμογων υπαρχουν καποια διαμαντια που δεν τα βρισκεις στα wwm.

Σε αυτο δεν μπορω παρα οχι απλα να συμφωνησω.

Δεν ειναι μονο οτι ειναι ενδιαφερουσες, και χρησιμες, αλλα ειναι και ο τροπος που «εκτελουνται» στο iPhone.

Του εδωσα λιγες ωρες για να τσεκαρω αν ειναι ενταξι σαν συσκευη και το ιδιο βραδυ εγινε Jailbreak και περαστικαν ολα τα must απο Cydia.

Εχω ξαναπει, οτι οταν το ειχα, φοβομουν να το κανω JB, διοτι πιστευα οτι σε ενδεχομενο προβλημα, οι τεχνικοί της apple, θα το καταλαβαιναν.

Ειναι κατι βεβαια που μετάνιωσα ιδιαιτερα που δεν προλαβα να κανω.

Πιστευω, οτι μεσα απο το Cydia, και τις διαφορες λειτουργιες και προγραμματα που προσφερει, αναδεικνύεται η δυναμη του. Λιγο το ειχα δει απο ενα φιλο, αλλα δεν εδινα σημασια.

Και επισης, το αλλο πολυ θετικο, ειναι οτι πολλες εφαρμογες απο το AppStore που επρεπε να τις πληρωνεις, έβρισκες αντιστοιχες εκει που ηταν δωρεαν. Ιδιαιτερα σημαντικος λογος για τους φοιτητες που εχουν περιορισμενο budget;).

Τι να πω, να μιλησω για το οτι λαμβανω πιο γρηγορα τα mail μου απ οτι στο laptop! να πω οτι οσπου ν' ανοιξει ο φακελος mail στο HD, εχω διαβασει το περιεχομενο του μηνυματος που μου στελνουν και αρχιζω να απαντω.

Με την official 1.56(θυμασαι;;;:p:happy:) δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα να λαμβανω mail απο δυο λογαριασμους, gmail και yahoo.

Στο iPhone, δεν θυμαμαι πως ήταν... Αλλα και στο HD ειναι μια χαρουλα παντως.

Οσο για τον safari, επεσε στα ματια μου. Οσο ειχα το iPhone και τον εβλεπα ηταν απιστευτος. Πραγματικα. Και νομιζω φόρτωνε τις σελιδες πιο γρηγορα απο τον οπερα στο HD. Αλλα... Κατι μου αρεσει παρα πολυ στον οπερα.... Δεν ξερω ακριβως τι.

Το μονο που ζηλευω ειναι ο τροπος που διαχειριζεται τα διαφορα tabs... Αξεπεραστος απο οσο το θυμαμαι..

Το θεμα touch δεν το πιανω. Δεν υπαρχει λογος εξαλλου. Ακομα μου λειπει να παταω απλα την οθονη και να υπαρχει αμεση ανταποκριση.

Αυτο που με «ξενέρωσε» ήταν ο τροπος που λανσαρε το «νεο» iPhone3GS. Περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο μια εταιρια σαν την Apple. Αλλα αν κρινουμε και απο τα MacBook, διαφορες μεγαλες αναμεσα στα διαφορα μοντελα(εμφανισιακα) δεν υπαρχουν. Οποτε, υποθετω και κρινοντας και απο την αλλαγη iPhone2G->iPhone3G οτι η εμφανιση δεν θα αλλαξει πολυ.

Και για να το κλεισω, με τα λογισμικα της Navigon και του iGo, νομιζω οτι ολοκληρωθηκε το iPhone.

Και νομιζω οτι ο Κώστας(ktsak)θα ειναι σε θεση να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα που εχω σχετικα με το αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στα 3G και 3GS και την πλοηγηση.

Και επισης, το αλλο πολυ θετικο, ειναι οτι πολλες εφαρμογες απο το AppStore που επρεπε να τις πληρωνεις, έβρισκες αντιστοιχες εκει που ηταν δωρεαν. Ιδιαιτερα σημαντικος λογος για τους φοιτητες που εχουν περιορισμενο budget;).

:lol: :lol: :lol: Ναι αν επενδύεις στο hardware, iPhone->xperia->HD που να μείνει για το software... Αλέξανδρε πλάκα κάνω :) (χρόνια πολλά και για τις προάλλες!!!).

Για να μην είμαστε off topic υπάρχει κάποια διαφορά από ότι λένε αλλά δες καλύτερα εδώ [Συζήτηση] Σύγκριση GPS iPhone 3G vs iPhone 3GS

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

:lol: :lol: :lol: Ναι αν επενδύεις στο hardware, iPhone->xperia->HD που να μείνει για το software... Αλέξανδρε πλάκα κάνω :) (χρόνια πολλά και για τις προάλλες!!!).

Για να μην είμαστε off topic υπάρχει κάποια διαφορά από ότι λένε αλλά δες καλύτερα εδώ [Συζήτηση] Σύγκριση GPS iPhone 3G vs iPhone 3GS

Θα το κοιταξω το σχετικο που λες! Κατι ειχε παρει το ματι μου μια μερα...:shifty:

Οσο για το hardware....! Μεγαλη ιστορια Μιχαλη...!

Εκανα οικονομιες για να μαζεψω για το iPhone, και μαζι με το πακετο-προγραμμα μου ηρθε «μολις» €275! Πουλησα και ενα Samsung που ειχα μεχρι τοτε, μαζευτηκαν... Αλλα.. Ηρθε ενα ωραιο βραδακι και μου το'κλεψαν:cry:... Στενοχωρια... Δεν φανταζεσαι!!! Και το xperia ήταν απο αναβαθμιση του πατερα μου. Ε, μετα το πουλησα και στα ιδια λεφτα πηρα το HD...! Οποτε, δεν εχω «μεγαλη χασουρα»...!

Αλλα το θεμα με το appstore ηταν η πιστωτικη...! Δεν καταλαβαινεις οτι φευγουν τα λεφτα... Λες σιγα, 3€ ειναι, ή 5€...! Και μετα μαζεύονται....! Και δεν τα παω καλα με το θεμα πιστωτικη και εγκράτεια....! :lol:

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!:D

.........................

Και για να το κλεισω, με τα λογισμικα της Navigon και του iGo, νομιζω οτι ολοκληρωθηκε το iPhone.

Και νομιζω οτι ο Κώστας(ktsak)θα ειναι σε θεση να μου απαντησει σε μια ερωτησουλα που εχω σχετικα με το αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στα 3G και 3GS και την πλοηγηση.

Επειδη ακομη παιδια στηνω, θα σας απαντησω αυριο που μαλλον θα κανω test drive και με τα 2 ταυτοχρονα, πριν το διωξω

Νομιζω ομως οτι υπαρχει τετοιο test στο navimania απο τον panosha:rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

ρε παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει κε εμενα ! :) εχω οπως ανεφερα και προηγουμενως ενα προβλημα και δεν παιζει καθολου βιντεο απο το youtube ουτε απο την σχετικη εφαρμογη... γιατι??

Επειδη ακομη παιδια στηνω, θα σας απαντησω αυριο που μαλλον θα κανω test drive και με τα 2 ταυτοχρονα, πριν το διωξω

Νομιζω ομως οτι υπαρχει τετοιο test στο navimania απο τον panosha:rolleyes:

Δεν βρίσκω κάτι που να έχει ανεβάσει ο Πάνος στο channel του στο uTube...

Οπότε αναμένω το δικό σου VS!!:rolleyes::shifty::D:happy::p

Αλλα βαλε το ιδιο λογισμικο και στα δυο σε ενα, και μετα με διαφορετικα!!! Και κανε και με ολα τα λογισμικα! Και τραβα και βιντεο! Και... Και... Και....

Και ενα κουλουρακι με Courier!:lol::lol:

Δεν βρίσκω κάτι που να έχει ανεβάσει ο Πάνος στο channel του στο uTube...

Οπότε αναμένω το δικό σου VS

Εχζεις δικιο, δεν εχει για τις 2 συσκευες. Θα δω τι θα μπορεσω να κανω

Τα λεμε ;)

Κωστας (Pterarxos)

Καλή ανάγνωση Αλέξανδρε iPhone 3GS & GPS .

Σημερα το μεσημερι διαβασα ολο το πρωτο ποστ του πανου! Θα διαβασω και τα υπολοιπα σιγα σιγα..!:wacko:

Πρωτα διαβαζω και δοκιμαζω τα Registry Hacks, Tweaks & Tips του Πάνου και τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα! :):happy:

Εχζεις δικιο, δεν εχει για τις 2 συσκευες. Θα δω τι θα μπορεσω να κανω

Τα λεμε ;)

Οκ, Κώστα! Θα περιμένω!:happy::rolleyes:

ρε παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει κε εμενα ! :) εχω οπως ανεφερα και προηγουμενως ενα προβλημα και δεν παιζει καθολου βιντεο απο το youtube ουτε απο την σχετικη εφαρμογη... γιατι??

κανονικα επρεπε να σου επαιζαν τα βιντεακια

μαλλον κατι θα εχεις εγκαταστησει και μπλοκαρει το youtube

αφου σου ζηταει flash player δοκιμασε πρωτα αυτο (απλη εγκατασταση -αντιγραφεις το αρχειο στην καρτα και με κλικ επανω του γινεται η εγκατασταση)

http://download.macromedia.com/pub/flash/devices/pocket_pc/installers/fp7_ppc_en.cab

και πες μας

-η γνωμη μου ειναι να κανεις hard reset -θα χαθουν τα παντα απο το κινητο σου θα ειναι δηλαδη οταν οπως το αγορασες

http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html

καλημέρα σε όλους. Μέχρι στιγμής δεν έχω τολμήσει να φύγω από την επίσημη ρομ. Είδα, όπως φαντάζομαι όλοι, την ανακοίνωση για το 6.5. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν κάποιος διστακτικός σαν και εμένα, είναι καλύτερο να περιμένει λίγο ακόμα μέχρι να βγούν καινούργιες cooked roms με βάση την τελευταία έκδοση της επίσημης 6.5, ή άν δεν έχει νόημα να περάσω κάποια από τις υπάρχουσες (και ποια).
Σωτήρης

καλημέρα σε όλους. Μέχρι στιγμής δεν έχω τολμήσει να φύγω από την επίσημη ρομ. Είδα, όπως φαντάζομαι όλοι, την ανακοίνωση για το 6.5. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν κάποιος διστακτικός σαν και εμένα, είναι καλύτερο να περιμένει λίγο ακόμα μέχρι να βγούν καινούργιες cooked roms με βάση την τελευταία έκδοση της επίσημης 6.5, ή άν δεν έχει νόημα να περάσω κάποια από τις υπάρχουσες (και ποια).

φιλε μου 6.5 ρομς κυκλοφορουν εδω και μηνες :D

τα ειδαμε τα συγχαρικια απο αυτες...σκεψου ποσο καλη :lol::lol: θα ειναι η επισημη :wacko::wacko: