hellas200 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ...Απλα συνηθισα καποιες ευκολίες στις τοπαζ και μου λειπουν με την official. οπως? (εχω την επισημη και δεν ξερω τι χανω μπορεις να γραψεις δυο-τρια πλεονεκτηματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 οπως? (εχω την επισημη και δεν ξερω τι χανω μπορεις να γραψεις δυο-τρια πλεονεκτηματα) Dialer, Calendar, favorites, start menu, camera Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 αν ξερεις να φλασαρεις απο καρτα τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα!! θα σου πω κατι και ελπιζω να το καταλαβουν ολοι εδω μεσα :!: ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SOFTWARE ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ!!!!!! οσο το τηλ επικοινωνει με τον υπολογιστη, δεν υπαρχει τπτ που να μην επανερχεται:!: Έκανα ένα μικρό ψάξιμο γιατί δεν έχω φλασάρει ποτέ από την κάρτα και βρήκα αυτό... Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card. 1. ανοιξε το active sync πήγαινε conection settings και ξετικαρισε την δευτερη επιλογη allow usb connections. 2.Βγάλε την κάρτα και κλεισε την συσκευή. Ξανανειξε την σε boot load mode, ΞΑΝΑΒΑΛΕ τώρα την κάρτα σου. 3. Αφου βεβαιωθείς ότι στο κάτω μέρος της οθόνη γράφει usb, τρέχεις το αρχειάκι από το USPL 2.5 4. Θα δεις πλεον να γραφει uspl στο boodloader. H oθόνη θα ανοιγοκλήσει και θα εντοπίσει το αρχειο της ρομ στην κάρτα σου. θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις update οπότε πατας το power button και ξεκινα η διαδικασία. το πρόβλημά μου είναι.... πως περνάω το blacing.nbh στην storage card??? ρωτάω επειδή κολλάει το τηλ και το active sync δεν μπορεί να το δει σαν συσκευή και να μπω στα αρχεία του τηλ απ' το pc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Έκανα ένα μικρό ψάξιμο γιατί δεν έχω φλασάρει ποτέ από την κάρτα και βρήκα αυτό... Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card. 1. ανοιξε το active sync πήγαινε conection settings και ξετικαρισε την δευτερη επιλογη allow usb connections. 2.Βγάλε την κάρτα και κλεισε την συσκευή. Ξανανειξε την σε boot load mode, ΞΑΝΑΒΑΛΕ τώρα την κάρτα σου. 3. Αφου βεβαιωθείς ότι στο κάτω μέρος της οθόνη γράφει usb, τρέχεις το αρχειάκι από το USPL 2.5 4. Θα δεις πλεον να γραφει uspl στο boodloader. H oθόνη θα ανοιγοκλήσει και θα εντοπίσει το αρχειο της ρομ στην κάρτα σου. θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις update οπότε πατας το power button και ξεκινα η διαδικασία. το πρόβλημά μου είναι.... πως περνάω το blacing.nbh στην storage card??? ρωτάω επειδή κολλάει το τηλ και το active sync δεν μπορεί να το δει σαν συσκευή και να μπω στα αρχεία του τηλ απ' το pc.... Card reader, bluetooth, wifi δικτυο Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Card reader, bluetooth, wifi δικτυο άρα είμαι για card reader.... thank u!!!θα ψάξω να βρω και να δοκιμάσω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Έκανα ένα μικρό ψάξιμο γιατί δεν έχω φλασάρει ποτέ από την κάρτα και βρήκα αυτό... Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card. 1. ανοιξε το active sync πήγαινε conection settings και ξετικαρισε την δευτερη επιλογη allow usb connections. 2.Βγάλε την κάρτα και κλεισε την συσκευή. Ξανανειξε την σε boot load mode, ΞΑΝΑΒΑΛΕ τώρα την κάρτα σου. 3. Αφου βεβαιωθείς ότι στο κάτω μέρος της οθόνη γράφει usb, τρέχεις το αρχειάκι από το USPL 2.5 4. Θα δεις πλεον να γραφει uspl στο boodloader. H oθόνη θα ανοιγοκλήσει και θα εντοπίσει το αρχειο της ρομ στην κάρτα σου. θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις update οπότε πατας το power button και ξεκινα η διαδικασία. το πρόβλημά μου είναι.... πως περνάω το blacing.nbh στην storage card??? ρωτάω επειδή κολλάει το τηλ και το active sync δεν μπορεί να το δει σαν συσκευή και να μπω στα αρχεία του τηλ απ' το pc.... περνας μεσω ενος card reader το αρχειο στην καρτα σου φιλε μου και με το τηλ κλειστο(σβηστο) κρατας πατημενο το πληκτρο volume down και μετα πατας στιγμιαια το πληκτρο on/off της συσκευης , χωρις ομως να αφησεις το πληκτρο του volume down!!!!! μεχρι να σου βγαλει την ενδειξη οτι εχει διαβασει την ρομ απο την καρτα! μετα πατας στιγμιαια το πληκτρο on/off και αρχιζει το φλασαρισμα. οταν σου γραψει οτι η διαδικασια τελειωσε κανε επανεκινηση με το stylous πατωντας το κοκκινο κουμπακι που ειναι μεσα στο καλυμα της μπαταριας στην πισω μερια του τηλ σου.. παντως ξερεις τι μου εχει κανει εντυπωση με σενα φιλε μου???:confused: απαντας μετα απο 2-3 μερες σε καθε μηνυμα μου:blink: ειναι η 2η η η 3η απαντηση σου,αρα (να μην ψαχνω πισω στα μηνυματα) πρεπει να εχεις το τηλ σου ετσι...5-6 μερες σε αυτην την κωματωδη κατασταση???:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 , wifi δικτυο με wifi πως ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Εγω εχω τη light wm6.5 onko 26 june... Ακομα δεν μου εχει κανει καποιο προβλημα .. και μνημη και ταχυτητα και μανιλλα αψογα... Μονο τα 6.5 αν σου αρεσουν :p Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 περνας μεσω ενος card reader το αρχειο στην καρτα σου φιλε μου και με το τηλ κλειστο(σβηστο) κρατας πατημενο το πληκτρο volume down και μετα πατας στιγμιαια το πληκτρο on/off της συσκευης , χωρις ομως να αφησεις το πληκτρο του volume down!!!!! μεχρι να σου βγαλει την ενδειξη οτι εχει διαβασει την ρομ απο την καρτα! μετα πατας στιγμιαια το πληκτρο on/off και αρχιζει το φλασαρισμα. οταν σου γραψει οτι η διαδικασια τελειωσε κανε επανεκινηση με το stylous πατωντας το κοκκινο κουμπακι που ειναι μεσα στο καλυμα της μπαταριας στην πισω μερια του τηλ σου.. παντως ξερεις τι μου εχει κανει εντυπωση με σενα φιλε μου???:confused: απαντας μετα απο 2-3 μερες σε καθε μηνυμα μου:blink: ειναι η 2η η η 3η απαντηση σου,αρα (να μην ψαχνω πισω στα μηνυματα) πρεπει να εχεις το τηλ σου ετσι...5-6 μερες σε αυτην την κωματωδη κατασταση???:wacko: μόλις δω απάντηση αρχίζω το ψάξιμο γιατί καλό είναι να μαθαίνω και κάτι και το βασικό να μη σας ζαλίζω με ερωτήσεις συνέχεια...τα έχετε πει όλα αναλυτικότατα σε τόσες σελίδες που το θεωρώ τουλάχιστον αχάριστο απο μέρους μου να μην ψάξω λίγο και να τα βρώ όλα σερβιρισμένα στο πιάτο...απλά μόλις κολλάω κάπου τότε αρχίζω να καλώ sos!!! :lol: βέβαια όπως είπες...αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχω το τηλ έτσι εδώ και 6 μέρες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Μετά λύπης μου αποχωρίστηκα την Onkolog foul γιατι το πρόβλημα στα mails οφείλονταν στην ρομ και οχι στην gmail. Μολις επανήλθα στην tesalat_official156:p αρχισαν αυτομάτως να εμφανίζονται ολόκληρα τα μηνύματα και οχι μονο οι επικεφαλίδες. Κρίμα γιατι ηταν πολυ καλή ρομ. Γρηγορο TF3d και για πρώτη φορά είδα τοπαζ ρομ με τοσο καλή διαχείριση ενέργειας και μνημης. Επειδή εχω πάψει εδω και καιρό να παρακολουθω xda, ποιες ρομ είναι κορυφαίες αυτη την στιγμή και με λιγότερα προβλήματα? Ασχολουμαι με αλλα πραγματα αυτον τον καιρό και δεν εχω χρόνο να στησω την souper lite που χρειάζεται να περάσω τα παντα ολα:D Απλα συνηθισα καποιες ευκολίες στις τοπαζ και μου λειπουν με την official. Κωστη ντρεπομαι που το λεω...αλλα δοκιμασα μερικες κ καλα κορυφαιες ρομς..σημερα.. επαναφορα στην σουπερ λιτε του ονκο κ τελος το φλσαρισμα.. με 2 μηνες συνηθισμενος σε τετοιες ταχυτητες..ολες ηταν απελπιστικα αργες... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Εβαλα την topix toxic πως την λενε αυτου του kwbr. Λες και είναι copy απο του Oncolog. Χαμηλή μνημη (ξεκινα με 31%) και καλη μπαταρία. Γρηγορο tf3d και αργο ανοιγμα των windows. Χρησιμες εφαρμογές μέσα για να μην κουραζομαστε να τις περνάμε. Τα μαιλ δεν κατεβαίνουν ολοκληρα με την μια αλλα αν πατήσεις να κατεβει το κείμενο κατεβαίνει με την μια. Πολυ καλος ο opera. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 εγω εχω βολευτει παντως με την full του onko,την topix δεν την δοκιμασα ειναι η αληθεια αλλα δεν εχω κανενα προβλημα οπως ειμαι τωρα,τελικα το ανοιγμα των windows νομιζω οτι λανθασμενα τοσο καιρο το ειχα σαν σημειο αναφορας για την ταχυτητα μιας rom ειναι φυσιολογικο να αργει να ανοιξει αν ειναι φορτωμενο,και ακαριαια οταν ειναι αδειο,μετρωντας με sec το χρονο που χρειάζονται να ανοιξουν συγκεκριμενες εφαρμογες βλεπεις την πραγματικοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 με wifi πως ακριβως? Αν εχεις router με wifi κανεις share ενα φακελο στο pc σου και με resco file explorer menu-file-network-map drive και βλεπεις τον φακελο στην συσκευη σου. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Αν εχεις router με wifi κανεις share ενα φακελο στο pc σου και με resco file explorer menu-file-network-map drive και βλεπεις τον φακελο στην συσκευη σου. αστοχη ομως η παρατηρηση σου σε αυτην την περιπτωση. ξεχασες οτι του φιλου μας δεν μπουταρει καθολου η συσκευη του! αρα κ ειναι αδυνατο να δει οτιδηποτε σε αυτην.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 αστοχη ομως η παρατηρηση σου σε αυτην την περιπτωση. ξεχασες οτι του φιλου μας δεν μπουταρει καθολου η συσκευη του! αρα κ ειναι αδυνατο να δει οτιδηποτε σε αυτην.;) Ποια δεν μπουταρει του Tankwart ή του non_serviam_ , για τον δευτερο διαβασα οτι δεν βλεπει την συσκευη το pc του, εκτος αν εχω χασει επεισοδια προς τα πισω. ............ οκ 90 μυνηματα πισω επρεπε να παω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ενας φιλος μου ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα με το φιλο non_serviam,τι φλασαραμε απο καρτα,απο usb τιποτα εμενε στο smart mobility,αφου το παλευαμε 2μερες τελικα το εστειλε για service και εγινε αλλαγη m/b. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 μηπως ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα για pdf που να ανοιγει και μεγαλα αρχεια 40- 50 mb ? να μην ειναι απελπιστικα αργο :p Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 μηπως ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα για pdf που να ανοιγει και μεγαλα αρχεια 40- 50 mb ? να μην ειναι απελπιστικα αργο :p Και στο pc να το ανοιξεις παλι θα καθυστερει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 ενας φιλος μου ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα με το φιλο non_serviam,τι φλασαραμε απο καρτα,απο usb τιποτα εμενε στο smart mobility,αφου το παλευαμε 2μερες τελικα το εστειλε για service και εγινε αλλαγη m/b. ωχ....και πόσο του πήγε το μαλί???ή είμαστε καλυμμένοι απ' την εγγύηση???? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ποια δεν μπουταρει του Tankwart ή του non_serviam_ , για τον δευτερο διαβασα οτι δεν βλεπει την συσκευη το pc του, εκτος αν εχω χασει επεισοδια προς τα πισω. ............ οκ 90 μυνηματα πισω επρεπε να παω. του non_serviam :) ενας φιλος μου ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα με το φιλο non_serviam,τι φλασαραμε απο καρτα,απο usb τιποτα εμενε στο smart mobility,αφου το παλευαμε 2μερες τελικα το εστειλε για service και εγινε αλλαγη m/b. αυτα ακουω και τρελαινομαι!!!! ωχ....και πόσο του πήγε το μαλί???ή είμαστε καλυμμένοι απ' την εγγύηση???? :wacko: ρε παιδια δεν μπορω να σας ακουω να λετε (συγγνωμη αλλα ετσι ειναι) μ@λ@κ#$ς :!: ποια mother board???τι δουλεια εχει η MB ?? αυτες ειναι ηλιθιες δικαιολογιες του σερβις....για να εχουν κατι να λενε οτι κανανε... και αντε να σε καλυπτει η εγγυηση...αν δεν σε καλυπτει ομως???ξερει κανεις ποσο στοιχιζει η ΜΒ του HD ?? και ξερετε τι πλακα θα εχετε οταν σας δειξει καποιος πως ξεκολαει απο εκει που ηταν το τηλεφωνο,οταν το πηγατε και σας ""αλλαξανε"" MB???:lol::p:happy: και χωρις καν να χρειαστει pc για να γινει αυτο....ετσι στον δρομο.... ελπιζω να με ακουσουν καποιοι που την πατησανε ετσι και να βγουν να με διαβεβαιωσουν,αλλιως για του λογου το αληθες σας το φτιαχνω το τηλ εγω με τα μισα λεφτα απο οσα στοιχιζει η MB :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 υπαρχει τροπος οπως στα blackberry κινητα να μας ερχονται τα email οπως τα sms?οχι να ψαχνει το κινητο καθε πχ 5 λεπτα να κατεβαζει email αλλα καθε email να σκαει στο κινητο οπως ερχεται ναι υπαρχει ψαξε για... emoze, SEVEN push email. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12369_ Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Παιδια καλησπερα μηπως μπορει καποιος να ανεβασει την 1.4.5.1 εκδοση ελληνικων της ace? Την εχει αποσυρει απο το σιτε και δεν την βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 ενας φιλος μου ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα με το φιλο non_serviam,τι φλασαραμε απο καρτα,απο usb τιποτα εμενε στο smart mobility,αφου το παλευαμε 2μερες τελικα το εστειλε για service και εγινε αλλαγη m/b. Μπορείς να του πεις να τσεκάρει αν έχει αλλάξει το imei της συσκευής του;όχι τίποτα άλλο, μην τον χρεώσανε για αλλαγή motherboard και δεν έχουν αγγίξει τίποτα... Πάντως η λογική λέει ότι από τη στιγμή που μπαίνει στο bootloader η συσκευή δεν έχει θέμα να φορτώσει τη rom Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 zaxarakis@ εμεις 2 μερες παντως δεν καταφεραμε να το κανουμε να bootαρει,εσυ εφοσον πιστευεις οτι λυνεται το προβλημα τι αλλο προτεινεις να κανει ο φιλος? trackera/non_serviam το imei εχει αλλαξει στη πλακετα και η αντικατασταση εγινε στην εγγυηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Από τη στιγμή που έγινε στην εγγύηση όλα καλά...Και για να αλλάξουν πράγματι motherboard θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα σίγουρα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts