non_serviam_ Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!! :D ακριβώς!!δείχνει οτι περνάνε κανονικά και κολλάνε και οι 3 στο ίδιο σημείο!!οι 2 κάνουν restart και η άλλη απλά κολλάει!!! :wacko: όχι δεν έχω δοκιμάσει την επίσημη...θα πρέπει να περάσω την 1.14 και μετά την 1.54?χρειάζομαι άλλο uspl?έχω το 2.5!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 νομιζω πως οχι,δεν ειμαι σιγουροσ ομως,περιμενε για μια πιο σιγουρη απαντηση,προσωπικα σαν hardware προβλημα το ακουω,παντως δοκιμασε την μαμα ρομ και αν δεν γινει τιποτα στειλτο σερβις,αλλα με την original rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 με το resco file explorer πηγαινε στο αρχειο wav που θελεις να χρησιμοποιησεις πατα properties στο αρχειο αυτο και κοιτα να ειναι τσεκαρισμενα τα archive και system:!: το εκανα αλα παλι δεν γινεται να επιλεγει!και οταν το εκανα στον resco εξαφανιζεται ο ηχος απο τον φακελο windows!στον μαμισιο file explorer φαινεται κανονικα!που πηγε?και τι αλλο να κανω :O εχει καταφερει κανενας να βαλει εναν ηχο wav για ξυπνητηρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 νομιζω πως οχι,δεν ειμαι σιγουροσ ομως,περιμενε για μια πιο σιγουρη απαντηση,προσωπικα σαν hardware προβλημα το ακουω,παντως δοκιμασε την μαμα ρομ και αν δεν γινει τιποτα στειλτο σερβις,αλλα με την original rom πέρασα τη μαμά ρομ και το ράδιο από εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2703001#post2703001 μόλις πάει να προχωρήσει από το smart mobility κολλάει και τα 2/3 της οθόνης είναι άσπρο και το υπόλοιπο μαύρο και μένει κολλημένο εκεί.... :( αν δεν καταφέρω κάτι και χρειαστεί να το πάω για service με radio,protocol και rom R 1.09.25.14 G 52.49a.25.26U D 1.14.25874 είμαι καλυμμένος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12369_ Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Παιδια καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος να φυγουμε απο το ασπρο που εχουν μεσα τα μενου? Το touchflo to αλλαζεις τα υπολοιπα ομωσ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 θα την δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο. Οχι ότι εχω κανα πρόβλημα με την official έτσι οπως την έχω φτιάξει:) αλλα μου έλειψε το φλασάρισμα και με τρώει το χέρι μου. Thanks εαν το δικο σου το HD και του πτεραρχου (ktsak)ειχε φωνη θα φωναζαν ΤΑ ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΡΟΜ :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 πέρασα τη μαμά ρομ και το ράδιο από εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2703001#post2703001 μόλις πάει να προχωρήσει από το smart mobility κολλάει και τα 2/3 της οθόνης είναι άσπρο και το υπόλοιπο μαύρο και μένει κολλημένο εκεί.... :( αν δεν καταφέρω κάτι και χρειαστεί να το πάω για service με radio,protocol και rom R 1.09.25.14 G 52.49a.25.26U D 1.14.25874 είμαι καλυμμένος???? φιλε μου τωρα ειδα τα μηνυματα σου :( μην απελπιζεσαι!! αν εχεις την super light 5may τοτε δεν εχει προβλημα το τηλ. σιγουρα για καποιο λογο σου κολησε (καποια δυσλειτουργια καποιας εφαρμογης που περασες και με το που εκανες soft reset στο εδειξε .... παντως κανοντας hard reset σε αυτην την ρομ,απλα πρεπει να περιμενεις καποιες φορες εως και 3 λεπτα.....για να σου ανοιξει η αρχικη οθονη μετα το smart mobility:!: αρα γνωμη μου, τσαμπα παιδευτηκες και φλασαρες αλλη ρομ.. τωρα αν θελεις να εχεις παλι την ιδια,περνα την τελευταια επισημη της htc(με το 1.56 hard spl) και μετα την ρομ του ονκο που ειχες... αν χρειαστεις κατι μιλα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 υπαρχει καμμια εφαρμογη για ρολοι και αλαρμ μαζι που να πιανει ΜΙΑ γραμμη στην today screen?δοκιμασα το spb time αλλα πιανει 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 υπαρχει καμμια εφαρμογη για ρολοι και αλαρμ μαζι που να πιανει ΜΙΑ γραμμη στην today screen?δοκιμασα το spb time αλλα πιανει 2... pocket clock pro http://www.megasoft2000.com/product.php?product=PocketClock%20Pro&division=ppc το καλυτερο ξυπνητηρι για το hd μας και οχι μονο:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 pocket clock pro http://www.megasoft2000.com/product.php?product=PocketClock%20Pro&division=ppc το καλυτερο ξυπνητηρι για το hd μας και οχι μονο:) τελικα δεν ξερει κανεις γιατι δεν μπαινει wav ηχος στο μαμισιο ξυπνητηρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 εαν το δικο σου το HD και του πτεραρχου (ktsak)ειχε φωνη θα φωναζαν ΤΑ ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΡΟΜ :lol: Να σου πω κωστη το μονο που δειχνει τα φλασαρισματα ειναι οτι το down volum button απο μεσα οταν βγαζεις το καπακι εχει χασει λιγο το χρώμα του επειδή το πατάμε για να μπουμε στο bootloader.:lol: Παντως να ξερεις οι συσκευες που δουλευονται ετσι, ειναι πάντα σε φόρμα και ειναι απο τις πιο σίγουρες γιατι αν ειχαν καποιο προβλημα θα το είχαν βγάλει με τοσα φλασαρίσματα. Δοξα το Θεο παντως η συσκευη μου εχει βγει πολυ γερη χωρίς το παραμικρό προβλημα γιατι φαντασου να χρειαζομουν να την στειλω στο service απο εδω που είμαι. Ξερεις επειδη είναι ευρωπαική δεν την δεχεται η εδω αντιπροσωπια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 αν ειχαν ποδια θα τις ειχαμε χασει απο την τρεχαλα με τα φλασαρισματα που εχουν φαει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Παιδιά εχω την φουλ Onkolog απο το απογευμα. Κάτι δεν μου αρέσει. Εχω περάσει μόνο οτι ειχα και στην δικια μου official. Dusk theme οχι κομπλε, τοπ bar icons, finger keyb και τον γκρι topaz dialer πάνου. Η ρομ ναι μεν δουλευει αψογα αλλα δεν μου δινει εντυπωση γρηγορης ρομ. Το tf3d παει καλα οπως σε όλες τις τοπαζ αλλα αν πας να ανοιξεις τα windows αστα 10 ολοκληρα δευτερόλεπτα. Μεσα στην τοπ μπαρ που εχω υπάρχει η κλεψυδρα χρονομετρο. Μετρισα και με τον χρομοτριτή του ρολογιου μου ακριβως 10 δευτερολεπτα. Πολυ περίεργο γιατι το ανοιγμα ολων των εφαρμογών του μανιλα ειναι μια χαρά, δεν προδιαθετει για κάτι τετοιο. Τι να πω. θα την κρατήσω γιατι δουλευει απροβληματιστα και οπως είπα αυτα που δουλευω στο TF3d δεν υστερουν εναντι της δικιας μου ρομ. Την προτιμώ επειδή είναι μια τοπαζ χωρις προβλήματα. Σειρα εχει μετά η Ζαχαρακειος σουπερ λαιτ μια και είχα δοκιμάσει παλια την επόμενη της της 19 μαιου. Πλησιαζει και ο καιρός να κάνω λίγο αποτοξίνωση απο μανιλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ειναι καραφορτωμενη ρομ δεν υπαρχει αμφιβολια:Dμε τοσα που εχει λογικα αργει λιγο ο φακελος windows,αλλα δουλευει σε ολα αψογα και η μπαταρια εχει καλους χρονους θα ελεγα,οκ δεν μπορει να γινει συγκριση με μια light σε καμμια περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 τελικα δεν ξερει κανεις γιατι δεν μπαινει wav ηχος στο μαμισιο ξυπνητηρι? δεν σου φαινεται κ σενα περιεργο? μα κανενας (εκτος απο σενα:p) δεν χρησιμοποιει το μαμα ξυπνητηρι!:) γιατι πολυ απλα θελει να εχει σωας τας φρενας του!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 δεν σου φαινεται κ σενα περιεργο? μα κανενας (εκτος απο σενα:p) δεν χρησιμοποιει το μαμα ξυπνητηρι!:) γιατι πολυ απλα θελει να εχει σωας τας φρενας του!!!! προσπαθω να μειωσω τις μη-μαμισιες today εφαρμογες για να γλυτωσω χωρο στην today screen :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ειναι καραφορτωμενη ρομ δεν υπαρχει αμφιβολια:Dμε τοσα που εχει λογικα αργει λιγο ο φακελος windows,αλλα δουλευει σε ολα αψογα και η μπαταρια εχει καλους χρονους θα ελεγα,οκ δεν μπορει να γινει συγκριση με μια light σε καμμια περιπτωση Δεν την συγκρινα με light, αλλα με την Official 156 που την εχω "φτιαξει" λιγο βάζοντας τους drivers που χρησιμοποιουν οι cookers συν καποια γνωστά tweaks. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 δεν εχω δοκιμασει εντελως light,και δεν θυμαμε τι εκανε η μαμα ρομ,για να μετρησω χρονους να σου πω την αληθεια,αυτη ειδα οτι μου ανοιγει τον φακελο windows σε 6'' και με to resco σε κατι λιγοτερο,προσωπικα δεν το βρισκω και τραγικο απο την στιγμη που μου δουλευουν ολα σωστα,εδω με το 3300 μου εκανε 15'' θυμαμε,εφτιαχνα καφε και τοτε ανοιγε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 δεν εχω δοκιμασει εντελως light,και δεν θυμαμε τι εκανε η μαμα ρομ,για να μετρησω χρονους να σου πω την αληθεια,αυτη ειδα οτι μου ανοιγει τον φακελο windows σε 6'' και με to resco σε κατι λιγοτερο,προσωπικα δεν το βρισκω και τραγικο απο την στιγμη που μου δουλευουν ολα σωστα,εδω με το 3300 μου εκανε 15'' θυμαμε,εφτιαχνα καφε και τοτε ανοιγε:p Δεν λεω οτι είναι τραγικό. Άλλωστε σπανια μπαινουμε στο φακελο αυτό. Απλά είπα οτι μου φανηκε περιεργο γιατι ολα τα άλλα ανοιγουν σε νορμαλ χρονους Π.Χ. mails, settings κ.λ.π. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Και στην BP 3.1 light του Πάνου το ίδιο γίνεται με τον φάκελο windows, αργεί πολύ, πρέπει να είναι θέμα build. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δεν λεω οτι είναι τραγικό. Άλλωστε σπανια μπαινουμε στο φακελο αυτό. Απλά είπα οτι μου φανηκε περιεργο γιατι ολα τα άλλα ανοιγουν σε νορμαλ χρονους Π.Χ. mails, settings κ.λ.π. λες και δεν ξερεις η εισαι κανενας πρωταρης Κωστη :happy: ξεκινα να στησεις τηλ Κωστη απο την αρχη(που μπαινοβγαινεις στα windows ετσι για πλακα) και ξαναπες το αυτο ;) εγω εχω παρατησει ρομς μονο και μονο για αυτην την (δραματικη για μενα) καθυστερηση στο ανοιγμα του φακελου windows :O το μονο που δεν δουλευει αψογα στην ρομ που δουλευω ειναι το αλμπουμ,που δεν κανει auto rotation.. ολα τα αλλα απλα δουλευουν εκνευριστικα γρηγορα :p και σταθερα. α .....και για ξαναθυμηθειτε και κανενα πιο παλιο ραδιο :rolleyes:....... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 πας να με χωσεις στα φλασαρισματα:pτην εχω κατεβασει και ειμαι ετοιμος:pαπλα λεω να περασει καμμια βδομαδα ακομα να την βαρεθω και θα την κοπανησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 πας να με χωσεις στα φλασαρισματα:pτην εχω κατεβασει και ειμαι ετοιμος:pαπλα λεω να περασει καμμια βδομαδα ακομα να την βαρεθω και θα την κοπανησω κρατησε την και μολις εχεις λιγο χρονο Γιαννη,κατσε και παιξε λιγο :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα hands free για το HD αλλα δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Το ανάλογο της HTC είναι λίγο ακριβό. Αν έχει κανείς καμία πρόταση να προτείνει θα ήταν πολύ χρήσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 κρατησε την και μολις εχεις λιγο χρονο Γιαννη,κατσε και παιξε λιγο :Dσιγουρα Δημητρη αλλα θελει ωρα μεχρι να την φερεις στα μετρα σου μια και θα ειναι αδεια:Oαπλα τωρα το καλοκαιρακι δεν εχω πολυ ορεξη για να περναω ρομ,το μυαλο μου ειναι στις διακοπες:O απο radio να μεινω με το 1.13.24.25; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts