Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τα δρώμενα υπάρχει καμιά εξέλιξη με την υποστήριξη flash στην πλοήγηση γιατί δεν μπορώ να δω κανένα video απο καμία σελίδα?Έχω την ρομ του Πάνου Black Pearl v 2.9 FULL.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τα δρώμενα υπάρχει καμιά εξέλιξη με την υποστήριξη flash στην πλοήγηση γιατί δεν μπορώ να δω κανένα video απο καμία σελίδα?Έχω την ρομ του Πάνου Black Pearl v 2.9 FULL.

αλλαξε κινητο... παρε HTC Hero!:lol::lol::lol:

@tron13

Exεις βαλει ονομα χρηστη wap;Eπισης απο windows μπαινω κανονικα χωρις password αν μπω ομως απο λινουξ θελει να βαλω password to wap στις ρυθμισεις του κινητου.Δες μηπως και σε εσενα παιζει κατι τετοιο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Γεια σας

Παιδια μια ερωτηση υπαρχει τροπος να περασουμε στο ΗD προγραμματα που βρισκονται στο site iphone της apple?

Θελω καποιο συγκεκριμενο το starmap pro το οποιο ομως δεν βγαινει σε WM αλλα μονο για iphone και ipod

ευχαριστω

TE_SALAT...

@MILENA

Κώστα για δοκίμασε με μια αλλη κάρτα. Οτιδηποτε εστω και 512ΜΒ. Αστην κανα δυο μερες και βλεπεις.

σε μενα πρεπει να ισχυ ο νομος του merfi αλλιως δεν εξηγειτε,γιατι με το που ποσταρισα το προβλημα η καρτα αρχισε να δουλευει αψογα:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

@tron13

Exεις βαλει ονομα χρηστη wap;Eπισης απο windows μπαινω κανονικα χωρις password αν μπω ομως απο λινουξ θελει να βαλω password to wap στις ρυθμισεις του κινητου.Δες μηπως και σε εσενα παιζει κατι τετοιο.

Στα vista δεν παίζει...

Στα WinXP που δοκίμασα, σήμερα, όντως χωρίς καμία απολύτως έξτρα κίνηση έπαιξε

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

milena03 Aν θες εξηγησε μου λιγα πραγματακια σε pm σε παρακαλω

ευχαριστω

οσον αφορα τι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμη νομισα οτι απαντησες σ αυτο το μυνημα που εγραψα πιο πανω <<Παιδια μια ερωτηση υπαρχει τροπος να περασουμε στο ΗD προγραμματα που βρισκονται στο site iphone της apple?

Θελω καποιο συγκεκριμενο το starmap pro το οποιο ομως δεν βγαινει σε WM αλλα μονο για iphone και ipod >> αλλα αν ξερεις κατι πες μου.

ευχαριστω.

παιδια ηχο mp3 στο μαμισιο αλαρμ γινεται να βαλουμε και σε ποιον φακελο τους "βλεπει" το συστημα?δοκιμασα τα παντα αλλα στην drop-down λιστα μου δειχνει τους προεγκατεστημενους μονο!καποιος μου ειπε να δοκιμασω wav ηχους αλλα νομιζω οτι καπου διαβασα οτι περνει και mmp3 γιαυτο ρωταω και επιμενω για mp3!

παιδια ηχο mp3 στο μαμισιο αλαρμ γινεται να βαλουμε και σε ποιον φακελο τους "βλεπει" το συστημα?δοκιμασα τα παντα αλλα στην drop-down λιστα μου δειχνει τους προεγκατεστημενους μονο!καποιος μου ειπε να δοκιμασω wav ηχους αλλα νομιζω οτι καπου διαβασα οτι περνει και mmp3 γιαυτο ρωταω και επιμενω για mp3!

διαβαζει μονο wav ηχους ...

και πρεπει να τους ριξεις χυμα μεσα στο φακελο windows ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

διαβαζει μονο wav ηχους ...

και πρεπει να τους ριξεις χυμα μεσα στο φακελο windows ;)

Οπως τα λεει και ο Δημητρης.Αλλιως δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη για ξυπνητηρι,οπως ActiveKitten Chronos,η' PocketMax Phone Alarm.:)

Οπως τα λεει και ο Δημητρης.Αλλιως δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη για ξυπνητηρι,οπως ActiveKitten Chronos,η' PocketMax Phone Alarm.:)

καλησπερα φιλε μου Ηλια :)

χαθηκαμε!!παμε για υπνο ..μονοι μας ειμαστε εδω μεσα :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

γεια σας παιδιά επιτέλους το πηρά !!!! είναι τέλειο αλλά από μνήμη δεν ικανοποιούμε !!! λοιπόν είναι έφεκολο να αγοράσω οτιδήποτε αλλά μην πάρω κάτι και με τα δεν κάνει !!! άκουσα ότι λειτουργεί και με 16 gb είναι αλήθεια ??? :blink:άμα είναι κάτι να πάρω ας πάρω το καλύτερο !!! πάμε δηλαδή στα 32 gb το καλύτερο μου !!!:D το μόνο που θέλω να μάθω είναι άμα πάθει τίποτα με 32 gb ?????? :cαλλά να είναι δοκιμασμένο !!!!:O

γεια σας παιδιά επιτέλους το πηρά !!!! είναι τέλειο αλλά από μνήμη δεν ικανοποιούμε !!! λοιπόν είναι έφεκολο να αγοράσω οτιδήποτε αλλά μην πάρω κάτι και με τα δεν κάνει !!! άκουσα ότι λειτουργεί και με 16 gb είναι αλήθεια ??? :blink:άμα είναι κάτι να πάρω ας πάρω το καλύτερο !!! πάμε δηλαδή στα 32 gb το καλύτερο μου !!!:D το μόνο που θέλω να μάθω είναι άμα πάθει τίποτα με 32 gb ?????? :cαλλά να είναι δοκιμασμένο !!!!:O

καλοριζικο φιλε μου :)

το καλυτερο που μπορεις να βαλεις αυτην την στιγμη ειναι μια 8αρα καρτα class 6..

η 16αρα ειναι class 2 ακομη,κατι που σημαινει πολυ αργη αναγνωση δεδομενων απο αυτην...

οταν κυκλοφορησει και η 32αρα καρτα και την δοκιμασεις,πες μας και μας αν δουλευει σωστα με αυτην :happy:

Απο χθες βλέπω αντι για το TF3D την παρακάτω εικόνα, και soft reset έκανα , τίποτε , σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι κάνατε;

Απο χθες βλέπω αντι για το TF3D την παρακάτω εικόνα, και soft reset έκανα , τίποτε , σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι κάνατε;

Για κάποιο λόγο έφυγε από το today screen σου το touch flo.

Αν πας στα settings --> today --> items και από εκεί στα start up items και επιλέξεις ξανά μόνο το touch flo, λογικά θα το ξαναδείς κανονικά :)

Για δοκίμασε και πες μας :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

καλησπέρα σε όλους!

έχω την v3 του Πάνου κι εδώ και καμιά βδομάδα συμβαίνει το εξής.. Όταν κλείνω τον όπερα ενώ στιγμιαία τον κλείνει μετά από δευτερόλεπτα ξαναεμφανιζεται στο WkTASK. Και παρότι κάνω μέσω του WkTASK τερματισμό, πάλι δεν φεύγει.. Οπότε πλέον είναι μονίμως εκεί το εικονίδιο. Πάντως στην διαχείριση εργασιών δεν το βλέπει ως ανοιχτό συνέχεια. Καμιά ιδέα έχετε; :confused:

σας ευχαριστώ..

καλησπέρα σε όλους!

έχω την v3 του Πάνου κι εδώ και καμιά βδομάδα συμβαίνει το εξής.. Όταν κλείνω τον όπερα ενώ στιγμιαία τον κλείνει μετά από δευτερόλεπτα ξαναεμφανιζεται στο WkTASK. Και παρότι κάνω μέσω του WkTASK τερματισμό, πάλι δεν φεύγει.. Οπότε πλέον είναι μονίμως εκεί το εικονίδιο. Πάντως στην διαχείριση εργασιών δεν το βλέπει ως ανοιχτό συνέχεια. Καμιά ιδέα έχετε; :confused:

σας ευχαριστώ..

onkolog 5 may super light

http://rapidshare.com/files/240062301/SuperLite-xda-May-5-2009.rar

2 μηνες μετα και ακομα δεν μου εχει κανει κιχ!!

Guest lagoudakis
εγω εβαλα την φουλ του onkolog και περιμενα να ειναι βαρυ,μιλαμε οτι ειναι πολυ γρηγορο και εδω και 2 μερεσ κανενα προβλημα,την φορτωσα και με δικα μου και ειναι καρναβαλος το hd και ομως παει πολυ δυνατα!!!!με μανιλα και ξεκιναω με 31 μνημη!!!!!τι τους κανει ο π....της και παει ετσι καλα το μηχανημα!!!!!!!!!!:confused:

Θυμαται κανεις πως ενεργοποιούμε την μπάρα για ζοομ στην οπερα? Εψαξα στα options αλλα δεν βρίσκω κάτι... :(

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Για κάποιο λόγο έφυγε από το today screen σου το touch flo.

Αν πας στα settings --> today --> items και από εκεί στα start up items και επιλέξεις ξανά μόνο το touch flo, λογικά θα το ξαναδείς κανονικά :)

Για δοκίμασε και πες μας :)

THANKS! ήταν τσεκαρισμένα τα windows live kai live search, δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό...και το μόνο που σκέφτηκα ήταν το hreset...

εγω εβαλα την φουλ του onkolog και περιμενα να ειναι βαρυ,μιλαμε οτι ειναι πολυ γρηγορο και εδω και 2 μερεσ κανενα προβλημα,την φορτωσα και με δικα μου και ειναι καρναβαλος το hd και ομως παει πολυ δυνατα!!!!με μανιλα και ξεκιναω με 31 μνημη!!!!!τι τους κανει ο π....της και παει ετσι καλα το μηχανημα!!!!!!!!!!:confused:

που να δεις τι δυνατοτητες εχει αυτη που σου λεω Γιαννη:!:

ειναι ευκαιρια να δεις και το HD χωρις tf3d :happy:

@xaxanoula

ρώτα στο site του ή στο XDA τον Πάνο έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει τόσο καλή υποστήριξη σε rom όσο αυτή του Πάνου στις δικές του.Λύνει πάντα γρήγορα τις απορίες που υπάρχουν

斯塔夫罗斯 :O

Guest lagoudakis
που να δεις τι δυνατοτητες εχει αυτη που σου λεω Γιαννη:!:

ειναι ευκαιρια να δεις και το HD χωρις tf3d :happy:

ελα που το εχω συνηθισει το @@@@@@@ σιγουρα θα ειναι ταχυτερο αλλα εχει μεσα πολλα προγραμματα που δουλευω και με εχει πιασει μουργελα να τα περναω καλοκαιριατικα,παντως με εχει εντυπωσιαση αυτο 31 που ειδα στην μνημη με μανιλα και καραφορτωμενο,δεν το ειχα δει σε καμμια αλλη ρομ,και του panosha οι ρομ ηταν πολυ καλες απλα μου εκαναν ενα σπαστικο,μου κολλησαν 2-3 φορες οταν πηγε η ωρα 23.55 και τις φοβαμε γιατι το εχω και ξυπνητηρι,κατα τα αλλα πολυ καλες