Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια σπασίματα ρε φίλε ???? Εγώ βλέπω συμπεριφέρεται κανονικά, χωρίς κολλήματα στο touchflo , εξερετικά γρήγορο σε εναλλαγή portrait σε landscape και το zoom όπως και στο diamond και στο touch pro το ίδιο το κάνει.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα πάντα δούλευε στις φωτογραφίες

Α ναι; Δεν το είχα προσέξει.

Βασικά με ενδιαφέρει να δουλεύει στο Excel.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δες το zoom in /out στι φωτογραφίες (φίλε...)και αν δεν τα δεις πες μου

Ναι το είδα και 4 φορές μάλιστα αλλά δεν βλέπω "σπασίματα". Εκτός και αν το σπασιματα το εννοείς διαφορετικά

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Δηλαδή εσένα το zoom in/out σου φαίνεται ομαλό χωρίς να χάνει καρέ?

Βέβαια δεν είμαι ειδικός, αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν όχι καθόλου ελάχιστα αλλά και πάλι το βρίσκω κανονικό

Παιδια ξερει κανεις αν στο HD λυνονται καποια απο τα

προβληματακια των diamond & Pro ?

Αναφερομαι στο ηχειο και στην καμερα.

Στο Diamond ο χρονος που μεσολαβει απο το πατημα μεχρι

τη ληψη της φωτογραφιας ειναι τοσο μεγαλος που αν θες

να τραβηξεις ενα παιδακι που δεν στεκεται για ωρα ακινητο,

ειναι αδυνατον να βγει σωστη φωτο.

Η υψηλοτερη αναλυση των 5Μp δεν προσφερουν τιποτα

χωρις περαιτερω βελτιωσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στο Diamond ο χρονος που μεσολαβει απο το πατημα μεχρι

τη ληψη της φωτογραφιας ειναι τοσο μεγαλος που αν θες

να τραβηξεις ενα παιδακι που δεν στεκεται για ωρα ακινητο,

ειναι αδυνατον να βγει σωστη φωτο.

Η υψηλοτερη αναλυση των 5Μp δεν προσφερουν τιποτα

χωρις περαιτερω βελτιωσεις.

Ο λόγος φιλε μου είναι πως όλα αυτά τα τηλεφωνα έχουν πολύ μικρούς αισθητήρες φωτός. Το αποτέλεσμα είναι το κλείστρο να πρέπει να παραμείνει ανοιχτό περισσότερη ώρα για να μπορέσει να συγκεντρώσει την απαιτουμενη ποσότητα φωτονίων. Μάλιστα, τα περισσότερα megapixel σε αυτούς τους μικρούς αισθητήρες μπορεί να προσθέτουν περισσότερο θόρυβο αντί να βελτιώνουν την κατάσταση. Οποτε, μη περιμένεις θεαματικές διαφορες με το HD...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Ότι ισχύει στο diamond θα ισχύει περίπου και στο HD... σε ένα βίντεο που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο, είχε το εινοσκόπιο του HD και είχε τρομερή καθυστέρηση σε σχέση με την πραγματικότητα.
Ας επιχειρήσουμε...

Τελικά, στην πράξη παρά τις μικροδιαφορές σε επεξεργαστή και ram, η ουσιαστική διαφορά με το Diamond έγκειται στο μέγεθος της οθόνης και τις ευκολίες στην χρήση λόγω αυξημένου μεγέθους.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά για να κάνουν κάποιον που αγόρασε πρόσφατα το Diamond, να το δώσει για να πάρει το HD.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διαφορά στον επεξεργαστή. Είναι ακριβώς ο ίδιος

Το ΗD εχει ομως πολυ πολυ μνημη... με σωστο tweaking αυτο θα εχει διαφορα!

μόνο στο caching μπορεί να έχουν. Η ραμ είναι η ίδια με το touch pro... Πόσο γρήγορο σου φαίνεται αυτο? Το Hd δεν θα έχει και πολύ διαφορά (μη σου πω πως θα είναι το ίδιο προς χειρότερο λόγω αυξημένων απαιτήσεων)
Ας επιχειρήσουμε...

μόνο στο caching μπορεί να έχουν. Η ραμ είναι η ίδια με το touch pro... Πόσο γρήγορο σου φαίνεται αυτο? Το Hd δεν θα έχει και πολύ διαφορά (μη σου πω πως θα είναι το ίδιο προς χειρότερο λόγω αυξημένων απαιτήσεων)

Κοιτα, αυτη τη στιγμη το Diamond μου ...πεταει κυριολεκτικά! Θελει σωστη ΡΟΜ και σωστο tweaking... Θεωρώ οτι το HD θα ειναι στα ιδια επιπεδα:D

Στα ίδια επιπεδα θα είναι. Απλά για να αξιοποιήσεις την οθόνη τα επιπεδα αυτά δεν φτάνουν. Σκέψου πως τα 5mp φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο σε αυτή την ανάλυση θέλουν πολύ περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από αυτή που έχει αυτή τη στιγμή το διαμάντι σου.

Δοκίμασε να παίξεις βίντεο 480 x 800 στο διαμάντι και μετά επίσης φόρτωσε μια φωτογραφία 5ΜΠ και κανε ζουμ . πες μου τα αποτελέσματα. Θα ειναι τα ίδια με το hd

Να σημειώσω πως όλα αυτά δεν ισχύουν για όσους που απλά θέλουν να έχουν το τελευταίο μοντέλο πάντα. Εσείς που μπορείτε δεν θα σας φανεί κακό. Κάθε άλλο μάλιστα, για τους 2 μήνες που θα το χρησιμοποιήσετε και θα παίξετε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μέχρι να βγει το επόμενο....

Ας επιχειρήσουμε...

Δοκίμασε να παίξεις βίντεο 480 x 800 στο διαμάντι και μετά επίσης φόρτωσε μια φωτογραφία 5ΜΠ και κανε ζουμ . πες μου τα αποτελέσματα. Θα ειναι τα ίδια με το hd

..

Χμ... και πες μου εαν λόγο που θα έπρεπε να κάνω αυτό σε μια νορμάλ χρήση-μέρα...?

Χμ... και πες μου εαν λόγο που θα έπρεπε να κάνω αυτό σε μια νορμάλ χρήση-μέρα...?

Εσύ αποφασίζεις.

Εγώ απλά λέω πως αυτό που διαφημιζει το Hd πως κάνει, δηλαδη την απόλυτη Multimedia απόδοση, Δεν πιστεύω πως μπορει να το κάνει.

Αν παίρνεις μια συσκευή για μια νορμάλ χρήση μέρα, τότε για πες μου γιατί παιρνεις το HD?

Ας επιχειρήσουμε...

Εσύ αποφασίζεις.

Εγώ απλά λέω πως αυτό που διαφημιζει το Hd πως κάνει, δηλαδη την απόλυτη Multimedia απόδοση, Δεν πιστεύω πως μπορει να το κάνει.

Αν παίρνεις μια συσκευή για μια νορμάλ χρήση μέρα, τότε για πες μου γιατί παιρνεις το HD?

Κοιτα, αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτο που έγραψες ειναι μια extreme χρήση του κινητου... Το οτι θα το σκίσω ειναι σίγουρο φίλε μου, αλλά μέχρι εκεί που μπορεί...

Μιας και το XDA ειναι Live and working για συσκευες της HTC ειναι πολυ πιθανο να βγουν ΡΟΜ που ουτε θα φαντάζεσαι και θα σε αφήνουν να "παίξεις" επικίνδυνα!

Επίσης δεν θεωρώ την extreme λειτουργία που περιέγραψες - MUST - για να πάρει καποιος το HD. Καποιος που ειναι ευχαριστημένος με τις δυνατότητες του Diamond αλλα γουσταρει και την ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ οθόναρα (και βεβαια την οικονομικη ανεση ετσι...) θα το παρει με κλειστα τα ματια...

Αυτο θα κανω και εγω!:D

Εγω πιστευω περιπου ιδια αποδοση θα εχει με το διαμαντακι απλα σε διαφορετικο πιο εντυπωσιακο μεγεθος που μερικους βεβαια δε θα τους βολευει.:)

Η ενσταση μου ειναι 1,η ελειψη D pad γιατι κακα τα ψεματα με βαση αυτα που εχουμε δει την ευχρηστια και το feeling του αγγιγματος της οθονης του i phone δε θα την εχει οποτε...;)

Οσο για τα της καμερας πραγματι το μικρο φυσικο μεγεθος του αισθητηρα δρα αρνητικα στο ποσο φως μπορει να "αιχμαλωτιση" αλλα η htc το εχει παρακανει επιμενοντας σε αυτους τους αισθητηρες που χρησιμοποιη και αυξανοντας μονο τα MP.Δε χρειαζετε να κανει πολλα ας ριξει μια ματια στους αντιστοιχους των SE k Nokia N series που δεν ειναι τιποτα γιγαντες αλλα κανουν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερη δουλεια ειδικα σε χαμηλο φωτισμο που τις htc ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ:(

Μηπως ομως δεν εχει και τη τεχνογνωσια να τους κατασκευασει,και αν δεν εχει γιατι δε συνεργαζετε με καποιον που εχει??;)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

γιατί πουλάει...και με αυτούς

Καποια στιγμη ομως πρεπει να φτιαχτει και 1 htc αν οχι ανταγωνιστικο στο τομεα φωτο,βιντεο τουλαχιστον ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ!!(για να ειναι ολοκληρωμενο,και να δικαιολογουμε και το Multimedia και στην εγγραφη);)

Δε μπορει να κρυβομαστε πισω απ το οτι ειναι windows mobiles και κατα συνεπεια δε κανει για αυτα:X

Αντε επιτελους για να μπορεσω και εγω να εχω(οπως και πολοι αλλοι) 1 τηλεφωνο στη τσεπη μου και να λεω αλλα κυριως να νιωθω οτι ειναι ΠΛΗΡΕΣ!!:D

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ???.....:cry:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Για μένα τα βασικά προβλήματα είναι δύο.

1. Έξοδος για TV, κάνω παρουσιάσεις power point με χρήση video projector και θα με βόλευε πολύ για να μην κουβαλάω το laptop.

2. Ερωτηματικό στην αυτονομία, αν δούμε και την αυτονομία του diamond.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανείς δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα κάνει, θα το πάρει δεν θα το πάρει.

Όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε άρωστοι, συσκευές έχουμε αρκετά καλές αλλά ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι.

Απο το diamond είμαι ικανοποιημένος, όπως έχω πει έχω βρει βολικές λύσεις για όλα τα μειον εκτός από την κάμερα που θεωρώ ότι είναι άχρηστη έτσι οπως δουλεύει.

Η κάμερα σ' ενα κινητό χρειάζεται για να αποθανατίζει απρόπτες στιγμες της προσωπικής μας ζωής.

Δεν χωρά στήσιμο του πλάνου σε τέτοιες φωτογραφίες.

Ακόμα και το Ν70 που είχα πριν 2 χρόνια με 2 Mp έβγαζε άριστες φωτογραφίες μπρος στo Diamond. Και το Ε51 με 2Mp αν και business mobile είναι ικανότερο.

Με κινητό δεν φωτογραφίζεις τοπία. Μια μέρα για να πάρω μια σωστή φώτο στο γάτο μου έβγαλα 20 πόζες. Η θα έπρεπε να τον δέσω χειροποδαρα για να βγει με την πρώτη.

Σήμερα δεν ισχύει η δικαιολογία είναι PDA και δεν είναι ο προσανατολισμός του η φωτογραφία.

Δεν έχουμε απαιτήσεις να αντικαταστήσουμε την ψηφιακή μας με το κινητό, αλλά θέλουμε από μια συσκευή 600 ευρώ να το κάνει κάπως καλά.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, έχω αποφασίσει να προσπαθήσω να μην ξαναπάρω HTC, όχι γιατί δεν είναι καλές συσκευές, αλλά γιατί δεν μου αρέσει να ανακοινώνουν κάθε νέα συσκευή τόσο εφνιδιαστικά 2 μήνες πριν την κυκλοφορία, αναγκάζοντας σε να κάνεις αγορές χωρίς να ξέρεις τι θα βγάλει 2 μήνες μετά.