alex_n80 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 και εγω τα ιδια πραγματα εχω παρατηρησει,θα δουμε με τη χρηση αν και κατα ποσο ενεργοβορο ειναι,καλο φαινεται. για το 1.10παντως ακουω απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 και εγω τα ιδια πραγματα εχω παρατηρησει,θα δουμε με τη χρηση αν και κατα ποσο ενεργοβορο ειναι,καλο φαινεται. για το 1.10παντως ακουω απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα οντως ετσι ειναι..περιεργο ραδιο...δεν το χρησιμοποιω πλεον... παρεπιπτοντως...:rolleyes: η 7.3 μια απο τα ιδια φαινεται :worry::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 :lol:!πες μου οτι την εβαλες καπακι και την 3 ! !εγω αντισταθηκα παντως.για σημερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 :lol:!πες μου οτι την εβαλες καπακι και την 3 ! !εγω αντισταθηκα παντως.για σημερα. :ninja::worry::rolleyes::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Τελικά τι να πω, τα όσα γράφουν για την 7.3 στο XDA μιλάνε μόνα τους. Αντι να κάτσει 2-3 μέρες και να διορθώσει τα αδιόρθωτα βάζει τον κόσμο να φλασάρει απανωτά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ήμαρτον Υπευθυνοτητα μηδεν. Ρε μπας και αντι για μπύρες με τα donate αγοράζει τιποτε άλλο και πίνει?:p Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εχει κανενας πληροφοριες για το αν και ποτε θα βγει απο την HTC,official ROM WWE 1.19 για Ευρωπη? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εχει κανενας πληροφοριες για το αν και ποτε θα βγει απο την HTC,official ROM WWE 1.19 για Ευρωπη? Twra... pame gia 2.00 :rolleyes: Kaneis den einai se thesi na gnwrizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 εκτός από HDtweak, πώς αλλιώς lockάρει η συσκευή? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ρε παιδια σε εεμενα δεν δουλευει το NO DaTa μου βγαζει σφαλμα οταν παω να το ανοιξω και μου λεει :παροθσιαστικε ενα μη αναμενομενο σγαλμα στην εφαρμογη NoData.exe.επιλεξτε τερματισμος και στη συνεχεια επανεκκινιστε αυτο το προγραμμα η επιλεξτε λεπτομεριες για περισσοτερες πληροφοριες! το εκενα εγκατασταση κ στη συσκευη κ στην καρτα αλλα δεν δουλεψε πουθενα ! τη μπορει να φτεει μπορει να μου πει καποιος? τη να κανω για να δουλεψει! χωρις να κανω HARD RESET ΜΟλις την εστεισα τι συσκευη!HELP PLZZZZZZZZZZZ Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Χωρίς κανένα προφανή λόγο από χτες μου παρουσιάζει αυτήν την εικονα ο καιρός στο touchflo του HD, μετά από ενημέρωση των δεδομένων κάποια πόλη ,τυχαία , το έχω τσεκάρει εμφανίζει λάθος δεδομένα, και όσον άφορά τον καιρό αλλά και την ώρα αλλά και την ημερομηνία. Μετά από νέα ενημέρωση μια διορθώνεται μια όχι. Έκανα soft reset αλλά τίποτα. Το έχει και κανείς άλλος παρατηρήσει αυτό?????? Και που νομίζεται ότι μπορεί να οφείλεται?????????? Ευχαριστώ. Παραθέτω και την εικόνα για του λόγου το αληθές : Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 το nodata χρειαζεται να εχετε φτιαξει το connection setup πριν το τρεξετε αν δε το εχετε κανει δε θα δουλεψει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 το nodata χρειαζεται να εχετε φτιαξει το connection setup πριν το τρεξετε αν δε το εχετε κανει δε θα δουλεψει δλδ τη ακριβως πρεπει να κανω γιατι ειμαι λιγο ασχετος? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 @KREPI Το μόνο σίγουρο οτι δεν φταίει η συσκευή σου. Προφανώς έχεις περάσει την εφαρμογή weather data πως την λένε.... Αυτή παρουσιάζει τέτοια φαινόμενα. @SGI Ανοιξε τον resco explorer, κάνε αναζήτη στο device για modaco_nodata. Διέγραψε ότι βρεις εκτός το cab. Restart και επανεγκατάσταση στην Main memory. Εχεις εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις του φορέα κινητής τηλεφωνίας ώστε να έχει εφαρμογή το nodata? Αυτό εννοεί ο alex Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 εκτός από HDtweak, πώς αλλιώς lockάρει η συσκευή? Ti ennoeis? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ti ennoeis? :confused: το HDtweak ως γνωστόν έχει μια παράμετρο που κάνει αυτόματο κλείδωμα του touch, αναγκάστηκα να το εγκαταστήσω γιατί πατιόνταν διάφορα και έκανε και κλήσεις μόνο του. Αυτό το κλείδωμα εννοώ...:O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 @KREPI Το μόνο σίγουρο οτι δεν φταίει η συσκευή σου. Προφανώς έχεις περάσει την εφαρμογή weather data πως την λένε.... Αυτή παρουσιάζει τέτοια φαινόμενα. Εννοείς το WeatherDatabaseEditor 1.2?????? Λες να είναι αυτό??????????????? Το κάνει όμως όπως είπα και σε πόλεις που δεν έχω προσθέσει εγώ αλλά υπήρχαν. Ευχαριστώ πάντως Κώστα για την απάντηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 το HDtweak ως γνωστόν έχει μια παράμετρο που κάνει αυτόματο κλείδωμα του touch, αναγκάστηκα να το εγκαταστήσω γιατί πατιόνταν διάφορα και έκανε και κλήσεις μόνο του. Αυτό το κλείδωμα εννοώ...:O Den se bolevei to paratetameno patima tou kokinou pliktrou aporipsis klisis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Τελικά τι να πω, τα όσα γράφουν για την 7.3 στο XDA μιλάνε μόνα τους. Αντι να κάτσει 2-3 μέρες και να διορθώσει τα αδιόρθωτα βάζει τον κόσμο να φλασάρει απανωτά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ήμαρτον Υπευθυνοτητα μηδεν. Ρε μπας και αντι για μπύρες με τα donate αγοράζει τιποτε άλλο και πίνει?:p δεν ξερω Κωστη τι γινεται με τα προβληματα ππου αναφερουν καποιοι... εμενα και οι 2 ρομ μου δουλεψαν αψογα και χωρις κανενα προβλημα,εκτος την κακη ποιοτητα αναπαραγωγης βιντεο στην 7.2... για την 7.3 δεν εχω κανενα παραπονο !!!ειναι παρα πολυ καλη,γρηγορη και σταθερη (τουλαχιστον το 12ωρο που την χρησιμοποιω μεχρι τωρα...) με αυτην θα μεινω και ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω ποσο πολυ καλυτερη θα ειναι καποια αλλη ωστε να ξαναφλασαρω αμεσα.... με το ραδιο 1.09.25.14 εχω την καλυτερη συνολικη αποδοση.. με το 1.09.25.35 εχω πολυ καλυτερο σημα και κλειδωμα gps (μιλαμε για λιγα δευτερα διαφορα ) αλλα φαινεται να ρουφα ποιο πολυ ρευμα... με το 1.10.25.25 εχω καλυτερο browsing μεσω 3G αλλα δεν το εμπιστευομαι γιατι ειναι αψυχολογητο :lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 δλδ τη ακριβως πρεπει να κανω γιατι ειμαι λιγο ασχετος ? Θα πας Start, Settings, Tab Connections και θα επιλεξεις το Connection Setup. Θα βγαλει μια οθονη που θα λεει : Select Operator Country : Greece Operator : Cosmote, Q-Telecom, Vodafone, Vodafone (pre-paid), Wind (σε drop down menu) Επιλεγεις τον πάροχο και πατας κατω αριστερα ΟΚ. Θα σε ρωτησει θελεις να συνεχισω ? Θα απαντησεις YES, θα κανει καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να εγκαταστησει τις απαραιτητες ρυθμισεις και θα σε ρωτησει οταν τελειωσει να κανει Restart. Θα πεις ΝΑΙ και οταν θα επανεκκινησει το κινητο και εχεις ενεργοποιημενη τη συνδεση τοτε θα εγκαταστησεις το Modaco NoData και θα τρεχει κανονικα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 [quote=Te_salat;2664569. @SGI Ανοιξε τον resco explorer, κάνε αναζήτη στο device για modaco_nodata. Διέγραψε ότι βρεις εκτός το cab. Restart και επανεγκατάσταση στην Main memory. Εχεις εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις του φορέα κινητής τηλεφωνίας ώστε να έχει εφαρμογή το nodata? Αυτό εννοεί ο alex ποιος ειναι ο resco explorer??πρεπει να τον εγκαταστησω με αυτους που εχει δεν γινετε?εχω εγκαταστησει μονο το resco photo viewer pro. λιγο πιο αναλητηκα μπορεις να μου τα πεις γιατι δεν καταλαβενω τι ακριβως πρεπει να κανω! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ποιος ειναι ο resco explorer?? File explorer makran anwteros tou yparxontos. πρεπει να τον εγκαταστησω με αυτους που εχει δεν γινετε? Kai me ton enswmatwmeno tis syskevis sou kaneis apla ti douleia sou alla o resco einai must have. Tha ton breis sto ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Δεν ξέρω Δημήτρη, εγώ την κατέβασα αλλά δεν τόλμησα να την φλασάρω με τόσα που διάβασα. Απλά νομίζω οτι μονος του εσκαψε το λακο του. Βιάζεται. Χωρίς να έχει τσεκάρει το radio, χωρις να εχει τσεκάρει πως αντιδρά στα διάφορα tweaks δινει τις ρομ και όποιον πάρει ο χάρος. Εσύ που ασχολείσαι τόσα χρόνια θα ξέρεις καλύτερα ότι για να τσεκάρεις πλήρως μια ρομ χρειάζονται 2-3 μέρες. Διαφορετικά κάτι θα σου ξεφύγει. Μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό, αλλά βρε αδελφέ κανείς δεν συμβιβάζεται με μπαλωμένα παντελόνια. Την εβαλα την 7.2 , α τι ωραία γρήγορη κλπ. Πάω να τρέξω τον όπερα έφαγα 3 κολλήματα. Ρίχνω το cab που δίνει, οκ αλλα ο οπερα δουλευει πλέον σαν ξένο σώμα. Μετα γυρνόντας σπίτι κανω πλοήγηση με ταυτοχρονη φόρτιση και είμαι έτοιμος να πετάξω τον φορτιστή γιατί με το που εφτασα η μπαταρία ήταν 5% κάτω. Μετα βλέπω ότι από 83 πήγε 53 χωρίς να κάνω τιποτα. Βαζω την ρομ του πάνου στο ιδιο radio και δουλευει μια χαρά σε όλα. Αρα τι φταίει? Πως μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν εχει μέρος της ευθύνης και η κακή διαχείριση της ενέργειας από την ρομ. Θέλω να πω ότι αν είχε κάτσει να κάνει τις δοκιμές του και να διορθώσει τα μικροπροβλήματα, να απορίψει Beta προγράμματα και radio, θα είχε ανα καλό σύνολο. Αντί αυτού μας βομβαρδίζει καθημερινα με νεες εκδόσεις. Στο τέλος θα κάψουνε καμια συσκευη από το πολύ φλασάρισμα. Αν ομως εκανε αυτό που λέω, ο Douty και οι άλλοι θα βγαίνανε μπροστά και το thread του θα χανότανε από την πρώτη σελίδα. Για μενα δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όπως είπα εχει ταλέντο αλλά είναι ανώριμος η σκέφτεται πολύ το donation. Πριν λίγο φλάσαρα την 1.4 του panosha. Είμαι σίγουρος από πριν οτι θα βάλω τον resco και κάνοντας ενα συγχρονισμό θα μπορω να πάω στην δουλεια μου χωρίς να χάσω καμια κλήση η οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Και από ταχύτητα? απειροελάχιστη διαφορά που δεν γίνεται αντιληπτή στην καθημερινή χρήση. Δες και μόνος σου http://rapidshare.com/files/190633169/28012009.rar ειναι ενα βιντεακι που τραβηξα. Δεν εχω κανα λόγο να είμαι με κανένα. Χθες είδες ημουν ενθουσιασμένος με την 7.2 μεχρι που βγηκαν τα προβλήματα. Απλά διαπιστώνω ότι μου ταιριάζει περισσότερο η συλλογιστική κάποιων άλλων developers. Κάθε φλασάρισμα είναι χρόνος που τρώμε απο την δουλεια μας, από την οικογενεια μας. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να το κάνουμε αλλά θα πρέπει και ο δημιουργός να το αντιλαμβάνεται και να μην τα καίει ολα στον βωμό του donation. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Den se bolevei to paratetameno patima tou kokinou pliktrou aporipsis klisis? κι'αυτό σωστό, αλλά εκεί έχω βάλει το airplane mode on/off:O, βέβαια θα μπορούσα να βάλω όλη τη λίστα που δίνει για το κόκκινο κουμπί, αλλά "κοστίζει" ένα click παραπάνω, και πρέπει να κάνουμε οικονομία κινήσεων...:O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Συνάδελφοι, συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτησή σας (Te_salat, zaxarakis), αλλά τι στραβό έχει η original rom? Το λέω γιατί σε σχέση με το cruise που είχα πρίν, το μηχανάκι είναι απλά καταπληκτικό... Θα μου πείτε οτι σε σχέση με το diamond δεν έχουν αλλάξει και πολλά, ok, δεν το είχα, δεν μπορώ να ξέρω... Αλλά, εγγύηση??? Παρόλο που δεν ξεκλειδώνεις, δεν μπορείς να επαναφέρεις την original... Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Αλλά, εγγύηση??? Παρόλο που δεν ξεκλειδώνεις, δεν μπορείς να επαναφέρεις την original... Mporeis, arkei na ti breis. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts