kawasutra Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν στέλνει sms, λέει: "your text message cannot be sent. Be certain that your service center address is correct in settings and then try sending the message again". Πάω εκεί, δεν υπάρχει κάποιος αριθμός όπως θα έπρεπε, στην περίπτωση της κοσμοτέ είναι ο +3097100000. τον γράφω αλλά όταν ξαναμπαίνω δεν είναι εκεί... Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Είσαι σίγουρος ότι καταχωρείται σωστά το νούμερο πριν φύγεις από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Είσαι σίγουρος ότι καταχωρείται σωστά το νούμερο πριν φύγεις από εκεί; Αυτό είναι το θέμα, ότι δεν καταχωρείται. Το γράφω, πατάω done και δεν ανταποκρίνεται, κανονικά θα έπρεπε κάτι να δείξει.. Πάω μία πίσω, ξαναμπαίνω, και είναι κενό πάλι.. Εκτός αν δεν είμαι στο σωστό μέρος. Μπαίνω στο com manager, phone settings, voice mail & text message, και έχει 2 πεδία, το πρώτο είναι το text message service center, στο οποίο προσπαθώ να γράψω, και το δεύτερο είναι το voice mail... Edited November 13, 2010 by kawasutra Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Σωστά τα κάνεις. Μπορείς εντούτοις να δοκιμάσεις τα εξής... 1. Βάζεις την sim σε μια κλασσική συσκευή και στέλνεις ένα sms και μετά την ξαναβάζεις στη συσκευή σου. Αν δεν σου δουλέψει... 2. Hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Δουλεύει η κάρτα σε άλλη συσκευή. Έκανα και hard reset, έβαλα και το ράδιο 1.17 γιατί κάπου διάβασα ότι έχει λύσει και κάποιου άλλου παρόμοιο πρόβλημα, άλλαξα και ρομ... Τα ίδια.. Συνεχίζω ψάχνοντας να βρώ κάτι στους xda.. Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econ937 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλημερα απο ΧΑΝΙΑ...Εχω το εξης προβλημα, ανοιγω τη συσκευη και βγαζει το εικονιδιο με τα ακουστικα οτι ειναι plugarismena, αλλα δε τα εχω πανω με αποτελεσμα να πρεπει να τα βαλω για να ακουω...εριξα σπρευ επαφων επεξα και λιγο με το βυσμα αλλα τιποτα...πρωτου το στειλω στην htc για σερβις εχετε να προτεινετε κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλημερα απο ΧΑΝΙΑ...Εχω το εξης προβλημα, ανοιγω τη συσκευη και βγαζει το εικονιδιο με τα ακουστικα οτι ειναι plugarismena, αλλα δε τα εχω πανω με αποτελεσμα να πρεπει να τα βαλω για να ακουω...εριξα σπρευ επαφων επεξα και λιγο με το βυσμα αλλα τιποτα...πρωτου το στειλω στην htc για σερβις εχετε να προτεινετε κατι???? hard reset..... αν και φαίνεται hardware το πρόβλημα και όχι software..... όμως....ποτέ δεν ξέρεις..... Πάρε backup και μετά δοκίμασε και ένα hard reset να δεις τι θα γίνει...... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econ937 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Σ ευχαριστω...το εβαλα κατω απο μια μπουκαλα αζωτου και επανηλθε...αβυσος η ψυχη του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Μελλοντικά όμως πάλι θα έχεις πρόβλημα εάν τα χρησιμοποιήσεις επανειλημμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Μελλοντικά όμως πάλι θα έχεις πρόβλημα εάν τα χρησιμοποιήσεις επανειλημμένως. εννοείς ότι υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα.....? και αν ναι hardware ή software??? Με ενδιαφέρει γιατί με τα ενσύρματα ακουστικά μου και εγώ έχω κάτι παράλογα κολλήματα να ακούω όλους τους ήχους εκτός από τους ήχους μέσα σε ένα τηλεφώνημα και κάτι τέτοια........... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Δεν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με την εν λόγω συσκευή πάνω σε αυτό το θέμα. Απλά το πρόβλημα στον φίλο δημιουργήθηκε μάλλον από τη συχνή (και ίσως όχι προσεχτική) χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Λέω να βάλω την 6.5 του Γρηγόρη, είναι κάποιος που την έχει δοκιμάσει? Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Υπάρχει σχετικό thread στο navimania αν δεν απατώμαι. Δες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
err1800 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 καλησπέρα παιδιά, συγνωμη που μπορεί να ξαναρωτάω κάτι που έχει ξαναειπωθεί αλλα με μια αναζήτηση δεν κατάφερα να το βρώ, όποιος μπορεί να μου απαντήσει:έχω πάει το touch hd από αγγλία και τώρα θέλω να το δώσω σε ένα φίλο ο οποίος δε ξέρει αγγλικά, μπορώ να βάλω την επίσημη ελληνική rom?ή οποιαδήποτε ανεπίσημη αρκεί να είναι ελληνικά?υπάρχει κάποιο λίνκ?ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Επιλογές για ελληνική έχεις δύο και αυτές unofficial. Δες εδώ και εδώ. Δεν είναι και ότι πιο καινούργιο υπάρχει βέβαια. Τα ελληνικά της ace hellas δεν μπορείς να τα περάσεις σε μη ελληνική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
err1800 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Επιλογές για ελληνική έχεις δύο και αυτές unofficial. Δες εδώ και εδώ. Δεν είναι και ότι πιο καινούργιο υπάρχει βέβαια. Τα ελληνικά της ace hellas δεν μπορείς να τα περάσεις σε μη ελληνική συσκευή. ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα βάλω κάποια απο αυτές.Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα κατεβάζω την αγγλική rom και την ξαναφορτώνω για να με καλυψει η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Για να περάσεις την unofficial rom υπάρχουν δύο τρόποι. O ένας είναι το SSPL (που δεν ξεκλειδώνεις τη συσκευή και ο άλλος το HSPL που απαιτεί ξεκλείδωμα της συσκευής. Αν ακολουθήσεις τον πρώτο τρόπο, απλά περνώντας την official επανέρχεται η συσκευή σε stock κατάσταση και είσαι εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econ937 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 εκανα hard reset αλλα κολλα στην αρχικη οθονη aligh screen για βαθμονομηση...καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 εκανα hard reset αλλα κολλα στην αρχικη οθονη aligh screen για βαθμονομηση...καμμια ιδεα? εαν εισαι στην εγγυηση σερβις αλλαγη οθονης :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 εκανα hard reset αλλα κολλα στην αρχικη οθονη aligh screen για βαθμονομηση...καμμια ιδεα? Φοράς official rom στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Θέλω να πουλήσω το τηλέφωνο μου αλλά πρέπει πρώτα να διαγράψω όλα τα δεδομένα. Απο την συσκευή τα διέγραψα, πως μπορώ να φέρω και την κάρτα μνήμης στην αρχική κατάσταση, χωρίς δεδομένα εκτός από το Ndrive που είχε αρχικά; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Θέλω να πουλήσω το τηλέφωνο μου αλλά πρέπει πρώτα να διαγράψω όλα τα δεδομένα. Απο την συσκευή τα διέγραψα, πως μπορώ να φέρω και την κάρτα μνήμης στην αρχική κατάσταση, χωρίς δεδομένα εκτός από το Ndrive που είχε αρχικά; Αυτό που ζητάς λέγεται hard reset... http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 έχουμε Android με ελληνικές εύκολες οδηγίες για το Blackstone? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Αυτό που ζητάς λέγεται hard reset... http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html Ευχαριστώ. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 έχουμε Android με ελληνικές εύκολες οδηγίες για το Blackstone? Με ελληνικές αναλυτικές οδηγίες δύσκολο. Εντούτοις πρέπει να έχεις στα υπόψιν ότι υπάρχουν κάποια θεματάκια ακόμα εδώ όπως το ότι δεν λειτουργεί η κάμερα και κάποια άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts