asics Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Επιτέλους κατάφερα να να αποθηκεύσω τις επαφές μου με το PIM Backup Σας ευχαριστώ όλους σας που ήσασταν τόσο κατατοπιστικοί και άμεσοι στο ερώτημά μου..! Έχω και ένα ακόμη ερώτημα: Πριν λίγες μέρες κατέβασα ένα παιχνιδάκι για το κινητό μου το uno αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο ποιο αξιόλογο... υπάρχει κάποια σελίδα που να έχει ποιο αξιόλογα παιχνίδια και να είναι δωρεάν; Edited September 16, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 1. Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Κάνε χρήση της Τροποποίησης. 2. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2942598&postcount=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenstation Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα όταν μου στέλνουν sms η συσκευή μου αργεί να τα λάβει καμια φορα με αποτέλεσμα να λαμβάνω 4-5 sms μια και καλή. πχ μου στέλνουν ένα sms ώρα 5.40 και εμενα το kin μου χτυπάει 6.10 αλλα όταν πάω να δω την ώρα που ήρθε το mnm αντί να δείχνει την ώρα που το άνοιξα k ήρθε δηλαδή 6.10 δείχνει 5.40 την ώρα που έπρεπε να έρθει κανονικά. έχω δοκιμάσει πολλές rom του energy και με radio 1.13 k 1.17 επίσης. τώρα φοράω 1.17 radio και έχω την εξής Rom Energy.BLACKSTONE.23138.Sense2.5.Cookie.DinikGlass .Sep.13 λίγη βοήθεια παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_al Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 TELIKA EXEI FLASH TO HD?KAI TO MULTITOUCH LEITOURGEI?KSERETE AN EMFANIZEI ALLA PROBLHMATA?GT PROKEITAI NA PARW ENA APO ENA GNWSTO MOU... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 TELIKA EXEI FLASH TO HD?KAI TO MULTITOUCH LEITOURGEI?KSERETE AN EMFANIZEI ALLA PROBLHMATA?GT PROKEITAI NA PARW ENA APO ENA GNWSTO MOU... γραψε με ελληνικα και οχι κεφαλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 TELIKA EXEI FLASH TO HD?KAI TO MULTITOUCH LEITOURGEI?KSERETE AN EMFANIZEI ALLA PROBLHMATA?GT PROKEITAI NA PARW ENA APO ENA GNWSTO MOU... Αν σε ενδιαφέρει το multitouch και το πολύ browsing, κοιτάς λάθος πλατφόρμα. Ξέχνα καλύτερα τα windows mobile και δες κάτι σε Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 TELIKA EXEI FLASH TO HD?KAI TO MULTITOUCH LEITOURGEI?KSERETE AN EMFANIZEI ALLA PROBLHMATA?GT PROKEITAI NA PARW ENA APO ENA GNWSTO MOU... Απαγορεύονται και τα greeklish και τα κεφαλαία. Ενημερωτικά... μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση από την ομάδα διαχείρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Κάνουν αλλά το Android δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα σε αυτό τον τομέα. Επίσης, γράψε κανονικά όπως όλοι μας για να μην βγαίνουν τα μάτια μας να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις. Εδώ είναι forum, όχι chat room. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_al Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Εχεις να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο!θα προτιμουσα να εχει και μεγαλη οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερος ο κλασσικος browser του εκαστοτε κινητου απο τον οπερα μινι που και γρηγοροτερος ειναι και οικονομικοτερος?ειδικα ο νεος μινι ειναι ολα τα λεφτα!τι παραπανω δινει ο σαφαρι η ο του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερος ο κλασσικος browser του εκαστοτε κινητου απο τον οπερα μινι που και γρηγοροτερος ειναι και οικονομικοτερος?ειδικα ο νεος μινι ειναι ολα τα λεφτα!τι παραπανω δινει ο σαφαρι η ο του android? Αν έχεις δουλέψει safari σε iphone καταλαβαίνεις τη διαφορά αμέσως και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον εκάστοτε browser αλλά με την γενικότερη λειτουργία της συσκευής σε αυτό τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Αν έχεις δουλέψει safari σε iphone καταλαβαίνεις τη διαφορά αμέσως και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον εκάστοτε browser αλλά με την γενικότερη λειτουργία της συσκευής σε αυτό τον τομέα. ανοιγει πιο πολλα πραγματα σε μια οθονη μιας ιστοσελιδας?αν οχι τοτε ειναι θεμα συνηθειας πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 ανοιγει πιο πολλα πραγματα σε μια οθονη μιας ιστοσελιδας?αν οχι τοτε ειναι θεμα συνηθειας πιστευω Είναι θέμα ευκολίας χειρισμού, αλλά καλύτερα ας μη συνεχίσουμε αυτό το off-topic. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Θα ηθελα εναν καλο συνδιασμο ραδιο + ρομ εχετε τιποτα να μου προτεινετε? Τελικα κατεληξα σε ραδιο : 1.17.25.09 και ρομ : Energy.BLACKSTONE.21916.Sense2.5.Cookie.DinikGlass.Sep.20 Edited September 21, 2010 by Nos 55 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Οι roms του energy είναι από τις πιο up-to-date αλλά βαραίνουν λίγο τη συσκευή επειδή είναι φορτωμένες. Αν δεν έχεις πρόβλημα... ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 χαιρετώ την κοινότητα. Εχω cosmote συμβόλαιο χωρις δωρεαν Mb και προσπαθω να χρησιμοποιήσω ιντερνετ, αλλά μου βγάζει σφάλμα. Εχω ακολουθήσει τον οδηγό για ρύθμιση της συσκευης που είναι ενσωματομένο στην τελευταία επίσημη ρομ. Θελει κάτι αλλο? ξέρει κανεις?? Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Έχω περάσει την 4.5 rhodium του kwbr. Όταν κάνω αναζήτηση μέσω google μου εμφανίζει στα αποτελέσματα όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες με κουτάκια και τα αγγλικά κανονικά. Φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα απο τα ελληνικά. Αυτό και στον opera και στον IE. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή πρέπει να περάσω άλλη ROM (παλιότερη ROM 2.0 wwe του ίδιου δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) Εχεις να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο!θα προτιμουσα να εχει και μεγαλη οθονη! Καλά κάνεις και θες ένα με μεγάλη οθόνη, είναι πολύ βολικότερο για browsing (εκτός αν σκοπεύεις να αγοράσεις και κάνα 6ιντσο tablet) και γενικότερα βοηθάει σε όλες τις λειτουργίες. Θα πρότεινα το Samsung Galaxy S http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268949 χαιρετώ την κοινότητα. Εχω cosmote συμβόλαιο χωρις δωρεαν Mb και προσπαθω να χρησιμοποιήσω ιντερνετ, αλλά μου βγάζει σφάλμα. Εχω ακολουθήσει τον οδηγό για ρύθμιση της συσκευης που είναι ενσωματομένο στην τελευταία επίσημη ρομ. Θελει κάτι αλλο? ξέρει κανεις?? Δοκίμασε να πάρες την εξυπηρέτηση πελατών (1212) μήπως χρειάζεται να σου στείλουν τις ρυθμίσεις. Edited September 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Έχω περάσει την 4.5 rhodium του kwbr. Όταν κάνω αναζήτηση μέσω google μου εμφανίζει στα αποτελέσματα όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες με κουτάκια και τα αγγλικά κανονικά. Φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα απο τα ελληνικά. Αυτό και στον opera και στον IE. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή πρέπει να περάσω άλλη ROM (παλιότερη ROM 2.0 wwe του ίδιου δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Έχεις αλλάξει τα regional settings σε greek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Έχεις αλλάξει τα regional settings σε greek; Ναι είναι στα Ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Αν είναι όντως στο greek δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα. Έχεις απευθυνθεί στο thread του kwbr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Αν είναι όντως στο greek δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα. Έχεις απευθυνθεί στο thread του kwbr; Ναι και μου είπε ο χρήστης stathis έχει βρεί κάποια τέτοια λύση και του έστειλα pm. Σε αναμονή λοιπόν. Πάντως με rom προηγούμενη απο τον ίδιο δεν είχα πρόβλημα. Έχω αλλάξει 2-3 rom και εκεί που είπα εντάξει πάλι κάτι δεν πάει καλά... Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Αν θες ενημέρωσε μας για τη λύση, έχει ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αν θες ενημέρωσε μας για τη λύση, έχει ενδιαφέρον. Τελικά πέρασα μετά από προτροπή τον opera 10 και όλα καλά. Απλά δεν μπορώ πλέον να ζουμάρω όσο θέλω μιας και δεν εμφανίζεται η οριζόντια μπάρα zoom όπως παλιά. Δεν δουλεύει πλεόν στον 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Εγώ γιατί δεν μπορώ να δώ flash και youtube σε καμια έκδοση του Opera?Εσείς βρε παιδιά για αυτές τις περιπτώσεις ποιον browser χρησιμοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts