Jump to content

greenstation

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greenstation

  1. ευχαριστω πολυ αν και ειναι απο την πρωτη φουρνια που λενε οτι εχει προβληματα εσενα ειναι κομπλε!!! μαλλον μαγες παιζει ρολο απο που τι "παρτιδες" ψωνιζει ο εισαγωγεας...θα το παρω απο expansys μαλλον αλλα σε ασπρο.
  2. settings>about>phone identity>Device serial number XXYMDAABBBBB XX = Manufacturing location SZ = Shenzhen, China SH = Shanghai, China HT = Hsinchu, Taiwan CH = Wuhan, China Y = Year (2 = 2012) M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months) D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days) AA = Part Code BBBBB : Identification Number (decimal)
  3. φιλε θα κανεις ενα κοπο να μας πεις το serial number για να δουμε ποτε κατασκευαστηκε το κινητο σου και σε ποια χωρα? δηλαδη δεν εχει τιποτα ειναι τελειο? σε ευχαριστω πολυ :D
  4. ας απαντησει καποιος που εψαξε γενικα που βρηκε φρεσκες παρτιδες
  5. θελω και εγω να το αγορασω σε ασπρο αλλα απο οτι καταλαβα οσοι το πειρατε σε τιμες 550 απο τα γνωστα ηλεκτρονικα και μη καταστηματα εχετε σχεδον ολοι προβλημα σε αντιθεση με αυτους που το πηρατε στα 700 απο γερμανο κοσμοτε πλαισιο και τα σχετικα...λεω να το παρω απο εδω http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=119212 και εννοειται οτι θα περασω να το παρω απο το καταστημα ο ιδιος...τι να κανω λετε?? βγηκαν ολα ελλατωματικα με προβληματα την οθονη με κιτρινισματα με καμενα pixels με κακη κατασκευη στο σεταρισμα της? αν καταλαβα 2 στους 3 εχετε τετοια προβληματα και ολοι σχεδον θεματακι με την μπαταρια!!! αν δεν διαβαζα εδω το φορουμ θα το επαιρνα αβλεπη, τωρα σκεφτομαι να κρατησω το 4s η να περιμενω το samsung!! μεγαλη ******* της HTC πολυ μεγαλη!!
  6. καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα όταν μου στέλνουν sms η συσκευή μου αργεί να τα λάβει καμια φορα με αποτέλεσμα να λαμβάνω 4-5 sms μια και καλή. πχ μου στέλνουν ένα sms ώρα 5.40 και εμενα το kin μου χτυπάει 6.10 αλλα όταν πάω να δω την ώρα που ήρθε το mnm αντί να δείχνει την ώρα που το άνοιξα k ήρθε δηλαδή 6.10 δείχνει 5.40 την ώρα που έπρεπε να έρθει κανονικά. έχω δοκιμάσει πολλές rom του energy και με radio 1.13 k 1.17 επίσης. τώρα φοράω 1.17 radio και έχω την εξής Rom Energy.BLACKSTONE.23138.Sense2.5.Cookie.DinikGlass .Sep.13 λίγη βοήθεια παρακαλω.
×
×
  • Create New...