Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 παναγιωτη, τα παιρνω μονο οταν ειμαι με wifi. πρεπει να εχω τισ ρυθμισεισ του παροχεα μου ετσι κ αλλιως?? Προσπαθεί να μπει με GPRS (λογικά δεν θα είσαι μονίμως συνδεδεμένος στο Wifi), γιαυτό και δεν σου κατεβάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 οχι φίλε μου, γιατί πολύ απλά το iPhone, είναι iPhone, στο λέω σαν πρώην κάτοχος HD και νυν iPhone, που βρήκε επιτέλους την υγειά του...:);) εχω το ipod touch κ οντως το μιχανιμα γ@μ@ει, αλλα εχε χαρι που ηθελα κινιτο με λειτουργικο παραθυρων κ γι αυτο πιρα το htc. ειναι οντως η μερα με την νυχτα, δεν το σιζιτω, αλλα τι να κανουμε τωρα... Προσπαθεί να μπει με GPRS (λογικά δεν θα είσαι μονίμως συνδεδεμένος στο Wifi), γιαυτό και δεν σου κατεβάζει τίποτα. σε ευχαριστω για την απαντισι, αλλα εδω κ καμια βδομαδα, εχω κατεβει στο νισι κ το κινιτο ειναι ολη την μερα σπιτι που εχω wifi. αλλα κ παλι τιποτα. το τεσταρα, για 4 μερες αφινα το κιν σπιτι, αλλα τιποτισ... οποτε???????????/ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Καλησπέρα, έχω και εγώ ένα θέμα με την αυτόματη ενημέρωση. Έχω βάλει το Egress για να παίρνω RSS feeds, του έχω πει να κάνει αυτόματη ενημέρωση (When network available) αλλά όποτε και αν μπαίνω είτε με WiFi είτε με GPRS δεν κατεβάζει αυτόματα τίποτα..... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας...:O εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με τα sms.. δεν γίνεται αποστολή ενώ έχω κανονικά σήμα:( έχω cosmote.. έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;; επίσης όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή που εμφανίζει εικονίδιο ότι η τοπική σύνδεση 3 είναι περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία..:wacko: τι συμβαίνει;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Σαν καινούργιος κάτοχος του hd (και πρώην κάτοχοσ diamond), ψάχνομαι για ενναλακτική rom. Πρώτο στάδιο αλλαγή interface δοκίμασα το spb 3.5, το οποίο είναι πολύ ωραίο, αλλά μου φαίνεται βαρύ (εκτός του ότι έχει μπλοκάρει τουλάχιστον 3-4 φορές σε δύο ημέρες και απαιτεί επανεκίνηση της συσκευής για να συνέλθει). Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή rom, και προσανατολίζομαι προς αυτές που στηρίζονται στα windows mobile 6.5, (σαν καινούργιο λειτουργικό), αλλά θα προτιμούσα κάποια με Ελληνικά. Ποια είναι καλύτερη Ελληνική rom σε 6.5 ή σε 6.1 (εν ανάγκη) που να είναι σταθερή και δοκιμασμένη με πολλές δυνατότητες; υπαρχει windows mobile 6.5 με ελληνικα απο το γρηγορη δες εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17401 χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας...:O εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με τα sms.. δεν γίνεται αποστολή ενώ έχω κανονικά σήμα:( έχω cosmote.. έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;; επίσης όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή που εμφανίζει εικονίδιο ότι η τοπική σύνδεση 3 είναι περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία..:wacko: τι συμβαίνει;;;:( ποια ρομ εχεις (καποιες cooked εχουν προβληματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 HTC Touch HD November Update http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=751&news_id=333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Κι άλλο update Update for HTC Touch HD – Office Mobile Enhancement. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 ποια ρομ εχεις (καποιες cooked εχουν προβληματα) βασικά έχω την L26_THDV3.55_Rhodium_WWE_Ultimate εδώ και καιρό.. αλλά το πρόβλημα είναι πολύ πρόσφατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά!!! Σήμερα που πήγα να τοποθετήσω των ειδικό κωδικό της paypal στον λογαριασμό μου έκπληκτος κατάλαβα ότι η κάρτα μου έχει αφαιρεθεί απο τον λογαριασμό μου!!!! χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο Όταν πήγαν και ξαναέγραψα στην φόρμα τον αριθμό της κάρτα μου τότε μου εμφάνησε αυτό ## This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. ## Βεβαια αμέσως συμπλήρωσα την είδική φόρμα και ανέφερα το γεγονός!!! Εν το μεταξύ χθές που έκανα την τελευταία μου αγορά τα χρήματα απο ότι είδα μεταφέρθηκαν κανονικά!!! Ξέρει κανένας το τί παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά!!! Σήμερα που πήγα να τοποθετήσω των ειδικό κωδικό της paypal στον λογαριασμό μου έκπληκτος κατάλαβα ότι η κάρτα μου έχει αφαιρεθεί απο τον λογαριασμό μου!!!! χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο Όταν πήγαν και ξαναέγραψα στην φόρμα τον αριθμό της κάρτα μου τότε μου εμφάνησε αυτό ## This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. ## Βεβαια αμέσως συμπλήρωσα την είδική φόρμα και ανέφερα το γεγονός!!! Εν το μεταξύ χθές που έκανα την τελευταία μου αγορά τα χρήματα απο ότι είδα μεταφέρθηκαν κανονικά!!! Ξέρει κανένας το τί παίζει??? τι καρτα εχεις? δημιουργηθηκε ενα προβλημα απο χακαρισμα καρτων απο ισπανους και σχεδον ολες οι τραπεζες ακυρωσαν τις καρτες ολων των κατοχων που ειχαν κανει συναλαγες με ισπανικα sites(με οποιονδηποτε τροπο) -και σε μενα εγινε το ιδιο με prepaid card αλλα μου αντικατεστησαν την καρτα με μια αλλη και μου μετεφεραν το υπολοιπο των χρηματων στην νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 τι καρτα εχεις? δημιουργηθηκε ενα προβλημα απο χακαρισμα καρτων απο ισπανους και σχεδον ολες οι τραπεζες ακυρωσαν τις καρτες ολων των κατοχων που ειχαν κανει συναλαγες με ισπανικα sites(με οποιονδηποτε τροπο) -και σε μενα εγινε το ιδιο με prepaid card αλλα μου αντικατεστησαν την καρτα με μια αλλη και μου μετεφεραν το υπολοιπο των χρηματων στην νεα της πειραιως έχω!!! για πεσ μου τι ακριβός έκανες για να σοθ την αλλάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 της πειραιως έχω!!! για πεσ μου τι ακριβός έκανες για να σοθ την αλλάξουν πηγαινε αυριο στην τραπεζα σου και τσεκαρε αν στην εχουν ακυρωσει (για λογους ασφαλειας) μετα θα σου βγαλουν νεα απο κει μπορεις να τσεκαρεις αν υπαρχει προβλημα -αν υπαρχει phone banking παρε τωρα τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 πηγαινε αυριο στην τραπεζα σου και τσεκαρε αν στην εχουν ακυρωσει (για λογους ασφαλειας) μετα θα σου βγαλουν νεα απο κει μπορεις να τσεκαρεις αν υπαρχει προβλημα -αν υπαρχει phone banking παρε τωρα τηλ. τους πέρνω τηλέφωνω αλλα το έχουν κλειστό το μαγαζι αυριο το πρωί πάλι!!!!!! Ετσι τους έστειλα Mail!!! πάντος χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι δικλίδες ασφαλείας και ας έχουμε εμείς λίγο τρέξιμο παραπάνω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 τους πέρνω τηλέφωνω αλλα το έχουν κλειστό το μαγαζι αυριο το πρωί πάλι!!!!!! Ετσι τους έστειλα Mail!!! πάντος χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι δικλίδες ασφαλείας και ας έχουμε εμείς λίγο τρέξιμο παραπάνω!!!!! Στην πειραιώς πάρε στο 182838 για 24ωρη εξυπηρέτηση.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Στην πειραιώς πάρε στο 182838 για 24ωρη εξυπηρέτηση.;) thnxxx!!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Συναδελφοι ξαναρωταω μιας και δεν βρηκα ακρη.Ενεργοποιω το Bloutooth για να στειλω απο το κινητο καποιες φωτογραφιες σε ενα αλλο κινητο η σε laptop αλλα κρατωντας πατημενο στην φωτο το δαχτυλο δεν βγαζει καποιες επιλογε,μονο απο το μενου κατω δεξια βγαζει επιλογη αποστολη ειτε με sms η mms η mail αλλα οχι με bluetooth.Απο το λαπτοπ ομως εστειλα στο κινητο με blue καποιο αρχειο αλλα δεν μπορω απο το κινητο στο laptop τι να φταιει αραγε θελει ακποια αλλα ρυθμιση που δεν κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Βλέπω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466274 τις νέες radio του htc. Φαντάζομαι θα προσφέρουν κάποιες βελτιώσεις στην συσκευή. Χρειάζεται να γίνει ΗSPL στην συσκευή ή αναβαθμίζεται έτσι; (σημειοτέον ότι οι radio αυτές είναι γνήσιες htc και όχι αλλαγμένες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Βλέπω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466274 τις νέες radio του htc. Φαντάζομαι θα προσφέρουν κάποιες βελτιώσεις στην συσκευή. Χρειάζεται να γίνει ΗSPL στην συσκευή ή αναβαθμίζεται έτσι; (σημειοτέον ότι οι radio αυτές είναι γνήσιες htc και όχι αλλαγμένες). Φυσικά. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στις ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Συναδελφοι ξαναρωταω μιας και δεν βρηκα ακρη.Ενεργοποιω το Bloutooth για να στειλω απο το κινητο καποιες φωτογραφιες σε ενα αλλο κινητο η σε laptop αλλα κρατωντας πατημενο στην φωτο το δαχτυλο δεν βγαζει καποιες επιλογε,μονο απο το μενου κατω δεξια βγαζει επιλογη αποστολη ειτε με sms η mms η mail αλλα οχι με bluetooth.Απο το λαπτοπ ομως εστειλα στο κινητο με blue καποιο αρχειο αλλα δεν μπορω απο το κινητο στο laptop τι να φταιει αραγε θελει ακποια αλλα ρυθμιση που δεν κανω? Νομίζω ότι σου είχα απαντήσει...μην το κάνεις από την φώτο, πήγαινε με τον explorer στον φάκελο που σώζονται και από κει πάτα παρατεταμένα στον αριθμό τις φώτο. Eκεί θα σου δώσει επιλογή Beam File.... και θα ανοίξει μόνο του το bluetooth. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 OK εγω πηγαινα εκει που λεει αλμπουμ καμερας θελει εκει που λεει DCIM οκ τωρα το βρηκα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εγώ πάλι συνιστώ το resco explorer και για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αλλα παλι τωρα τι ειναι αυτο παλι?Που το βρισκουμε?Ακουω κανετε αναβαθμισεις στις rom γιατι ειναι απαραιτητο?Επισης πριν απο λιγες μερες ειχα ενα magic και ο ιντερνετ εξπλορερ πηγαινε σφαιρα ανοιγε τις σελιδες αμεσως.Εδω και μια εβδομαδα το HD που πηρα παει αργα γιατι?Θελει σπρωξιμο?Τι χρειαζετε?Ειτε με Οπερα ειτε με ιντερνετ εξπλορερ το ιδιο αργα παει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 O resco explorer φίλε μου είναι file explorer και όχι internet explorer και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εάν έχεις προβλήματα ταχύτητας στη συσκευή σου, ενδεχομένως κάτι να το βαραίνει από αυτά που έχεις εγκαταστήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνω hard reset και προσεχτικό στήσιμο από την αρχή με μόνο ότι θεωρούμε απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εγώ πάλι συνιστώ το resco explorer και για αυτή τη δουλειά. Έχω να το χρησιμοποιήσω από την εποχή του mio 550, έχει συγκεκριμένη έκδοση η skin για HD; Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 H τελευταία έκδοση διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με εκείνη που χρησιμοποιούσες έχοντας γίνει εντελώς finger friendly και φυσικά παίζει σε όλες τις αναλύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts