soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 α και κατι αλλο για να βγαζει ελληνικους χαρακτηρες στο πλαι δεξια για επιλογη ονοματων απο τις επαφες ειναι το ιδιο προγραμμα η θελει αλλα? Θέλει άλλα! Λέγεται RandomAccess και το βρίσκεις και αυτό εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 α και κατι αλλο για να βγαζει ελληνικους χαρακτηρες στο πλαι δεξια για επιλογη ονοματων απο τις επαφες ειναι το ιδιο προγραμμα η θελει αλλα? Θέλει άλλα! Λέγεται RandomAccess και το βρίσκεις και αυτό εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Έχει τον περιορισμό ότι αυτό κάνει ελληνική την μπάρα στα Contacts των Windows, όχι και σε αυτή του manila. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Έχει τον περιορισμό ότι αυτό κάνει ελληνική την μπάρα στα Contacts των Windows, όχι και σε αυτή του manila. Σωστός ο Γιάννης... Βέβαια εγώ τα είχα όλα Greeklish στο HD και δεν το χρειάστηκα ποτέ.... Αλλά τώρα τα έκανα όλα ελληνικά στο μηλοφωνάκι......:rolleyes::rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Σωστός ο Γιάννης... Βέβαια εγώ τα είχα όλα Greeklish στο HD και δεν το χρειάστηκα ποτέ.... Αλλά τώρα τα έκανα όλα ελληνικά στο μηλοφωνάκι......:rolleyes::rolleyes: Επειδη θελει στα παραπανω links εγγραφες και τετοια μηπως υπαρχουν ετοιμες σαν αρχεια οι δυο εφαρμογες που θελω ....με ελληνικα στο πληκτρολογιο για γραψιμο μηνυματων και ελληνικα στο πλαι στην μπαρα ετσι ωστε να μην μπαινω σε δαιδαλωδεις διαδικασιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Επειδη θελει στα παραπανω links εγγραφες και τετοια μηπως υπαρχουν ετοιμες σαν αρχεια οι δυο εφαρμογες που θελω ....με ελληνικα στο πληκτρολογιο για γραψιμο μηνυματων και ελληνικα στο πλαι στην μπαρα ετσι ωστε να μην μπαινω σε δαιδαλωδεις διαδικασιες? Για το FK θέλει εγγραφές??? Αφού σε rapidshare κατεβαίνει.. Εκεί εννοείς? Free user πάτα και περίμενε όσο χρόνο σου ζητήσει για να το κατεβάσεις. Αν δεν βγάλεις άκρη, ξανά ρώτα;). Όσο για την μπάρα στο πλάι, αν είναι στο TF3D μέσα, τότε πράγματι, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αλλά για τις επαφές και όσο χειρίζονται μέσω την default επιλογής των Windows, τότε κατεβάζεις αυτό που σου έδωσα παραπάνω.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Για το FK θέλει εγγραφές??? Αφού σε rapidshare κατεβαίνει.. Εκεί εννοείς? Free user πάτα και περίμενε όσο χρόνο σου ζητήσει για να το κατεβάσεις. Αν δεν βγάλεις άκρη, ξανά ρώτα;). Όσο για την μπάρα στο πλάι, αν είναι στο TF3D μέσα, τότε πράγματι, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αλλά για τις επαφές και όσο χειρίζονται μέσω την default επιλογής των Windows, τότε κατεβάζεις αυτό που σου έδωσα παραπάνω.;) OK τελικα με τις εγκαταστασεις των ελληνικων...ευχαριστω νασαι ναστε καλα!για τις υποδειξεις και την βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Αν ναι, μονόδρομος, μιας και είναι και το καλύτερο, είναι το Finger Keyboard. Το βρίσκεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Συμφωνω και γω, οσο χρονικο διαστημα ειχα το HD, το Finger Keyboard ηταν το βολικοτερο και το πιο ευχρηστο ολων :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλημέρα παιδιά!! Το πήρα απόφαση σήμερα το πρωί και θέλω να βάλω στην συσκευη μοιυ τα wm 6.5 για απο την μάνα του έχει τα 6.1!!!!! Το θέμα είναι πού μπορώ να τα βρώ τα 6.5 και να ειναι καλα χωρίς bugs!!!! τα φώτα σας παρακαλώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εάν θες τη γνώμη μου... μην το κάνεις εκτός και αν θες να δοκιμάζεις ROM κάθε δύο μέρες. Εάν πάλι επιμένεις... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εάν θες τη γνώμη μου... μην το κάνεις εκτός και αν θες να δοκιμάζεις ROM κάθε δύο μέρες. Εάν πάλι επιμένεις... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453 γιατι το λες αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλημερα, θελω να ρωτησω με ποιον τροπο μπορουμε να βλεπουμε σε ποιους φακελους εγκαθιστανται τα αρχεια που περιεχει ενα cab. Εχω εγκαταστησει το προγραμμα palringo για messenger, αλλα επειδη πειραζα τις επαφες μου καποια στιγμη τωρα μου βγαζει μονο τις μισες απο αυτες που θα επρεπε. Εχω κανει εγκατασταση και απεγκατασταση καποιες φορες, αλλα θεωρω πως μενουν καποια αρχεια που κρατουν μεταξυ αλλων και τον κωδικο μου οποτε θα ηθελα να σβησω χειροκινητα. Δεν φανταζομαι να εχει πειραξει την registry το προγραμμα και να πρεπει να κανω edit και εκει... Καμια ιδεα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 γιατι το λες αυτο? Ίσως γιατί αυτό που ζητάς "Το θέμα είναι πού μπορώ να τα βρώ τα 6.5 και να ειναι καλα χωρίς bugs!!!!" δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα!!! βασικά είναι πολύ πιο εντυπωσιακές αλλά όχι τόσο λειτουργικές και γρήγορες ακόμα, έχουν δρόμο μπροστά τους.... Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 γιατι το λες αυτο? Ίσως γιατί αυτό που ζητάς "Το θέμα είναι πού μπορώ να τα βρώ τα 6.5 και να ειναι καλα χωρίς bugs!!!!" δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα!!! βασικά είναι πολύ πιο εντυπωσιακές αλλά όχι τόσο λειτουργικές και γρήγορες ακόμα, έχουν δρόμο μπροστά τους.... Γιαυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Γιαυτό ακριβώς. Μια ερωτηση ακομη στα πλαισια που σας ζαλισα λιγο.....στο HD μπορουμε να βαλουμε μερικες επαφες σαν ταχεια κληση?που και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Στο "People" tab του manila... http://www.4winmobile.com/reviewer/waveydavey/Reviews/TouchPro2/Contacts_s.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ...που ίσως να είναι εκτός θέματος οπότε συγχωρήστε με για αυτό. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η HTC έχει σταματήσει να παράγει/διαθέτει το HD στην Ελληνική αγορά; Κάνω αυτή την ερώτηση διότι εδώ και ένα μήνα που το ψάχνω στην cosmote δε το έχουν, τα ίδια και στον γερμανό και στο πλαίσιο μου είπε ένας πωλητής πως δε θα το ξαναφέρουν διότι πάει για κατάργηση και πως στη θέση του έχουν το PRO II. Τελικά να περιμένω η να ψαχτώ με το PRO II ώστε αν αξίζει να αγοράσω αυτό? Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη. Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ευχαριστω..... θα δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ...που ίσως να είναι εκτός θέματος οπότε συγχωρήστε με για αυτό. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η HTC έχει σταματήσει να παράγει/διαθέτει το HD στην Ελληνική αγορά; Κάνω αυτή την ερώτηση διότι εδώ και ένα μήνα που το ψάχνω στην cosmote δε το έχουν, τα ίδια και στον γερμανό και στο πλαίσιο μου είπε ένας πωλητής πως δε θα το ξαναφέρουν διότι πάει για κατάργηση και πως στη θέση του έχουν το PRO II. Τελικά να περιμένω η να ψαχτώ με το PRO II ώστε αν αξίζει να αγοράσω αυτό? Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη. Είναι λογικό να μην προβαίνουν σε ανανέωση του stock τους εφόσον έχουν βγει ή θα βγουν νεώτερες συσκευές και έχει ήδη ανακοινωθεί/αναμένεται ο αντικαταστάτης του. Αλλά να έχει εξαντληθεί τελείως μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Δοκίμασε στο Πλαίσιο να ρωτήσεις τηλεφωνικά αν διατίθεται σε κάποιο κατάστημα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η επιδότηση, δες στο e-shop της ACE Hellas για ελληνική συσκευή ή κοίτα σε Αγγλικά e-shops για να γλιτώσεις αρκετά λεφτά με αγγλική συσκευή π.χ. Clove ή Expansys σε συνδυασμό με τους κωδικούς στην υπογραφή μου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Να ρωτήσω κάτι....έκανα ένα benchmark σε κάποια video (ταινίες) σε avi μορφή και βγαίνει μια τιμή γύρω στα 85%. Υπάρχει τρόπος με άλλους drivers ίσως και χωρίς να αλλάξει η ROM να έχω καλύτερο αποτέλεσμα? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 υπαρχει καποια εφαρμογη που να ενεργοποιει οποιο connection θελω και οχι μονο το default?μια θελω να μπαινω στο νετ μεσω gprs μια μεσω του προφιλ ιντερνετ.γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ο έμμεσος τρόπος που χρησιμοποιούμε είναι με το NoData να απενεργοποιούμε το GPRS όταν δεν το χρειαζόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ο έμμεσος τρόπος που χρησιμοποιούμε είναι με το NoData να απενεργοποιούμε το GPRS όταν δεν το χρειαζόμαστε. οχι δεν εννοω αυτο....στα νοκια πχ υπαρχει επιλογη να ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ πριν την συνδεση ΜΕ ΠΟΙΟ προφιλ θες να μπεις στο νετ.υπαρχει κατι τετοιο στα WM?η εστω να μπορω στον explorer να βαλω default το προφιλ gprs και στον οπερα το προφιλ internet η το αναποδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Γεια χαρα παιδες!Μολις εβαλα μια Rom σε ενα φιλο και η οθονη στην αρχη ειναι χαλια...Χρωμματα οτι να ναι σαν να μην εχει καρτα γραφικων :) .Τι κανουμε σ αυτη την περιπτωση??? Αλλα μολις πατησεις το κουμπι να κλεισει η οθονη και την ξανα αναψεις ειναι οκ. Κανενας τα φωτα του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 @Nemogr: Διάβασε εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377 @ilka71: Ξέρω τι εννοείς, εάν υπήρχε κάτι διαφορετικό, θα σου το είχα προτείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Δηλαδη ξανα περασμα σωστα????:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts