costas2by4AIO Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 help/about opera :) Δυστυχως δε μπορω να το καταφερω!Εχω την 1.56 μαμισια ρομ.Ποια εκδοση οπερα εχω?Αξιζει να την αλλαξω να βαλω καποια αλλη?Αν ναι πρεπει να κανω uninstall? Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Δυστυχως δε μπορω να το καταφερω!Εχω την 1.56 μαμισια ρομ.Ποια εκδοση οπερα εχω?Αξιζει να την αλλαξω να βαλω καποια αλλη?Αν ναι πρεπει να κανω uninstall? Eυχαριστω Για να καταλάβω....δεν μπορείς να ανοίξεις τον opera που έχεις, και να πας στο menu help και από εκεί να δεις το about?! Συγγνώμη, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω....το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να μπορέσεις να απεγκαταστήσεις την ήδη υπάρχουσα έκδοση και να βάλεις μια άλλη....... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Και να θέλει... την υπάρχουσα έκδοση δεν μπορεί να την αφαιρέσει από τη rom μιας και είναι embedded σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Δυστυχως δε μπορω να το καταφερω!Εχω την 1.56 μαμισια ρομ.Ποια εκδοση οπερα εχω?Αξιζει να την αλλαξω να βαλω καποια αλλη?Αν ναι πρεπει να κανω uninstall? Eυχαριστω κοιτα εκει και διαλεξε ποια εκδοση θελεις να δοκιμασεις, All Opera Mobile versions: Official thread - xda-developers δεν χρειαζεται να κανεις απεγκατασταση(δεν μπορεις αλλωστε) τον oem οπερα,με μονο περιορισμο να βαλεις καποια εκδοση της σειρας 9.5. απλα θα αντικαταστησει την οεμ εκδοση που εχει το τηλ. αν ομως βαλεις καποια απο τις εκδοσεις του opera 9.7 δεν θα σου πειραξει τον oem απλα θα εχεις 2 οπερα vercions στη συσκευη σου. δεν θυμαμαι ποια ακριβως,αλλα μια εκδοση του 9.7 κατα την εγκατασταση θα σου πει οτι πρεπει να αφαιρεθει η προηγουμενη εκδοση του οπερα που εχεις στην συσκευη σου για να μπορεσει να εγκαταστησει την νεα...:O εκει λογικα δεν θα μπορεσει να κανει απεγκατασταση στον οεμ οπερα κ απλα θα σου το πει για να συσνεχισεις αν θελεις την εγκατασταση χωρις να βγαλει την παλιοτερη εκδοση (οεμ στην περιπτωση σου) ;) Και να θέλει... την υπάρχουσα έκδοση δεν μπορεί να την αφαιρέσει από τη rom μιας και είναι embedded σε αυτή. ακριβως ετσι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Για να καταλάβω....δεν μπορείς να ανοίξεις τον opera που έχεις, και να πας στο menu help και από εκεί να δεις το about?! Συγγνώμη, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω....το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να μπορέσεις να απεγκαταστήσεις την ήδη υπάρχουσα έκδοση και να βάλεις μια άλλη....... Αυτο παει στον staurakis ERROR! Could not open file You tried to access the adress opera:help,which is currently anavailable.Please make sure that the Web adress (url) is correctly spelled and punctuated,then try reloading this page. το εκανα για χιλιοστη φορα μεσα σε μια ωρα και μετα απο soft reset επισης... Και αυτο παει στους athanaso77 και zaharakis :thanks: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Αυτο παει στον staurakis ERROR! Could not open file You tried to access the adress opera:help,which is currently anavailable.Please make sure that the Web adress (url) is correctly spelled and punctuated,then try reloading this page. το εκανα για χιλιοστη φορα μεσα σε μια ωρα και μετα απο soft reset επισης... Και αυτο παει στους athanaso77 και zaharakis :thanks: :thanks: ok! Αυτό μάλιστα! Τώρα που δίνεις μήνυμα λάθους αλλάζει.....όχι δεν μπορείς να το κάνεις λοιπόν όπως κατάλαβα από το προηγούμενο μήνυμά σου.... Αν το έχεις ξαναπεί ότι για κάποιο λόγο παίρνεις μήνυμα λάθους ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά όπως το έθεσες και έλεγες δεν μπορώ να το κάνω κατάλαβα μόνο αυτό που έλεγες..... Οπότε σε αυτή την περίπτωση έχεις 3 επιλογές.... 1) Hard Reset το οποίο θα επαναφέρει τον opera στην σωστή του κατάσταση. Αυτή η λύση αν τα υπόλοιπα περιεχόμενα που έχεις στο τηλέφωνο δεν είναι τόσα ώστε να περνιούνται γρήγορα...αλλιώς πάμε στις άλλες 2 λύσεις... 2) Βάζεις τον 9.5 που λογικά θα 'κάτσει' πάνω στην ήδη υπάρχουσα έκδοσή σου και επίσης θα δημιουργήσει και τα αρχεία που λείπουν (όπως το about που ανέφερες στο error) 3) Βάζεις τον 9.7 το οποίο επίσης λογικά θα βάλει άλλη έκδοση από αυτή που έχεις και θα αφήσει την υπάρχουσα άθικτη με τα προβλήματά της........ Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 ok! Αυτό μάλιστα! Τώρα που δίνεις μήνυμα λάθους αλλάζει.....όχι δεν μπορείς να το κάνεις λοιπόν όπως κατάλαβα από το προηγούμενο μήνυμά σου.... Αν το έχεις ξαναπεί ότι για κάποιο λόγο παίρνεις μήνυμα λάθους ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά όπως το έθεσες και έλεγες δεν μπορώ να το κάνω κατάλαβα μόνο αυτό που έλεγες..... Οπότε σε αυτή την περίπτωση έχεις 3 επιλογές.... 1) Hard Reset το οποίο θα επαναφέρει τον opera στην σωστή του κατάσταση. Αυτή η λύση αν τα υπόλοιπα περιεχόμενα που έχεις στο τηλέφωνο δεν είναι τόσα ώστε να περνιούνται γρήγορα...αλλιώς πάμε στις άλλες 2 λύσεις... 2) Βάζεις τον 9.5 που λογικά θα 'κάτσει' πάνω στην ήδη υπάρχουσα έκδοσή σου και επίσης θα δημιουργήσει και τα αρχεία που λείπουν (όπως το about που ανέφερες στο error) 3) Βάζεις τον 9.7 το οποίο επίσης λογικά θα βάλει άλλη έκδοση από αυτή που έχεις και θα αφήσει την υπάρχουσα άθικτη με τα προβλήματά της........ Kανενας λογος απο μενα να ζητας συγνωμη,αυτο το κανεις επειδη εισαι ευγενικος,ολοι εδω μεσα μια παρεα ειμαστε και δεν δαγκωνουμε ανθρωπους :) Θα ακολουθησω το 2 για να διορθωθει ο παλιος και το 3 για να πειραματιστω με κατι πιο καινουριο Οπότε , ενα :thanks: ΚΑΙ στον staurakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Έβαλα την rom που προτείνει ο Zaxarakis με το νέο mobile shell 3.5. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το HD κινείται πιο γρήγορα από ποτέ! Επιτέλους όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση το τηλέφωνο χτυπάει αμέσως και ΟΧΙ μετά από 10-15 sec (μέχρι να ανοίξουν ΟΛΑ τα προγράμματα που κουβαλάει η εισερχόμενη κλήση!). Και με το νέο mobile shell στα Ελληνικά, είναι σαν να έχω μια 90% Ελληνική + Γρήγορη rom. Θέλω όμως να το βελτιώσω και λίγο αισθητικά το εργαλείο! Μερικές ερωτησεις: 1) Ξεκίνησα με τα εικονίδια της top bar. Πήγα να βάλω το Colored Top BAR WWE-GREEK Call (έκανα πριν εγκατάσταση το sdkserts). Δείχνει να εγκαθίσταται σωστά αλλά … … τα εικονίδια δεν εμφανίζονται. Συνεχίζουν να φαίνονται τα παλιά. Μόνο αυτό που δείχνει την ισχύ του σήματος εμφανίζεται! Ξέρει κανείς γιατί; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Την Top BAR WWE-GREEK Call την έχω βάλει σε 5-6 rom και δούλευε σωστά. Μόνο εδώ δεν… 2) Στις άλλες rom, στην δεξιά γωνία της top bar, υπάρχει ένα βελάκι το οποίο όταν το πίεζες έδειχνε τα προγράμματα που τρέχουν και την ελεύθερη μνήμη. Πώς μπορώ να το βάλω αυτό; 3) Υπάρχει τρόπος το mobile shell να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη και να μην φαίνεται καθόλου η top bar και το Start; 4) Χρησιμοποιώ μερικές φορές την video κλήση. Ποιο αχρείο πρέπει να προσθέσω για να κάνω τέτοια κλήση; (το link του Ζaxaraki είναι νεκρό). 5) Έχω βάλει το FingerKeyboard2. Πώς μπορώ να το έχω σαν προεπιλογή; Ή καλύτερα, πώς μπορώ να σβήσω τα υπόλοιπα και να αφήσω μονο αυτό; Το HTC-Xavier RamnomAccess Greek WVGA δουλεύει άριστα. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Έβαλα την rom που προτείνει ο Zaxarakis με το νέο mobile shell 3.5. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το HD κινείται πιο γρήγορα από ποτέ! Επιτέλους όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση το τηλέφωνο χτυπάει αμέσως και ΟΧΙ μετά από 10-15 sec (μέχρι να ανοίξουν ΟΛΑ τα προγράμματα που κουβαλάει η εισερχόμενη κλήση!). Και με το νέο mobile shell στα Ελληνικά, είναι σαν να έχω μια 90% Ελληνική + Γρήγορη rom. Θέλω όμως να το βελτιώσω και λίγο αισθητικά το εργαλείο! Μερικές ερωτησεις: 1) Ξεκίνησα με τα εικονίδια της top bar. Πήγα να βάλω το Colored Top BAR WWE-GREEK Call (έκανα πριν εγκατάσταση το sdkserts). Δείχνει να εγκαθίσταται σωστά αλλά … … τα εικονίδια δεν εμφανίζονται. Συνεχίζουν να φαίνονται τα παλιά. Μόνο αυτό που δείχνει την ισχύ του σήματος εμφανίζεται! Ξέρει κανείς γιατί; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Την Top BAR WWE-GREEK Call την έχω βάλει σε 5-6 rom και δούλευε σωστά. Μόνο εδώ δεν… 2) Στις άλλες rom, στην δεξιά γωνία της top bar, υπάρχει ένα βελάκι το οποίο όταν το πίεζες έδειχνε τα προγράμματα που τρέχουν και την ελεύθερη μνήμη. Πώς μπορώ να το βάλω αυτό; 3) Υπάρχει τρόπος το mobile shell να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη και να μην φαίνεται καθόλου η top bar και το Start; 4) Χρησιμοποιώ μερικές φορές την video κλήση. Ποιο αχρείο πρέπει να προσθέσω για να κάνω τέτοια κλήση; (το link του Ζaxaraki είναι νεκρό). 5) Έχω βάλει το FingerKeyboard2. Πώς μπορώ να το έχω σαν προεπιλογή; Ή καλύτερα, πώς μπορώ να σβήσω τα υπόλοιπα και να αφήσω μονο αυτό; Το HTC-Xavier RamnomAccess Greek WVGA δουλεύει άριστα. Ευχαριστώ προκαταβολικά... 1.top bar icons (διαλεξε οποιο θελεις εσυ,βγαζεις το ενα βαζεις το αλλο,μην τα βαλεις το ενα πανω απο το αλλο) Taskbar_and_menu_icons.rar 2.εγω προτεινω το Wtask για αυτην την δουλεια 3.νομιζω ναι,""αγνοησε την εναρξη"" στις ρυθμισεις του προγραμματος και soft reset. 4.HTC_Dialer.cab.zip 5.με αυτο sipchange_HD.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 1.top bar icons (διαλεξε οποιο θελεις εσυ,βγαζεις το ενα βαζεις το αλλο,μην τα βαλεις το ενα πανω απο το αλλο) Taskbar_and_menu_icons.rar 2.εγω προτεινω το Wtask για αυτην την δουλεια 3.νομιζω ναι,""αγνοησε την εναρξη"" στις ρυθμισεις του προγραμματος και soft reset. 4.HTC_Dialer.cab.zip 5.με αυτο sipchange_HD.rar Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Στο 3, με το "αγνοησε την εναρξη", εμφανίζει και πάλι την top bar. Απλά όταν πατάς Start δεν εμφανίζει το μενού των Windows αλλα ένα menu του mobile shell. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 2) Στις άλλες rom, στην δεξιά γωνία της top bar, υπάρχει ένα βελάκι το οποίο όταν το πίεζες έδειχνε τα προγράμματα που τρέχουν και την ελεύθερη μνήμη. Πώς μπορώ να το βάλω ; http://www.ziddu.com/download/3770986/HTC.Task.Manager.v2.1.Build.35096.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 1.top bar icons (διαλεξε οποιο θελεις εσυ,βγαζεις το ενα βαζεις το αλλο,μην τα βαλεις το ενα πανω απο το αλλο) Taskbar_and_menu_icons.rar Άν βάλω πχ το m6 Taskbar WM6.1 Color V11c HTC μετά πρέπει να βάλω και το Color CDMA Fix; Υπάρχει κάποιο cad με τα εικονίδια του Colored Top BAR WWE-GREEK Call το οποίο να αλλάζει ΜΟΝΟ τα εικονίδια του task bar και ΤΙΠΟΤΕ άλλο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Υπάρχει κάποιο cad με τα εικονίδια του Colored Top BAR WWE-GREEK Call το οποίο να αλλάζει ΜΟΝΟ τα εικονίδια του task bar και ΤΙΠΟΤΕ άλλο; Διάλεξε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Αυτα τα cabs με τις αλλαγες των εικονιδιων επηρεαζουν καθολου την αποδοση της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 ΌΧι γιατί απλά αντικαθιστούν τις εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω επιτέλους να φλασάρω το Μπλακστοουν μου και εγώ, και δε ξέρω τι παίζει απο ρομς τώρα... Θέλω μια ελαφριά, με ελληνικό πληκτρολόγιο και να δουλεύει κανονικα :p τι προτείνετε?? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω επιτέλους να φλασάρω το Μπλακστοουν μου και εγώ, και δε ξέρω τι παίζει απο ρομς τώρα... Θέλω μια ελαφριά, με ελληνικό πληκτρολόγιο και να δουλεύει κανονικα :p τι προτείνετε?? Αυτή που προτείνει ο zaharakis.. Θα την βρεις πάμπολλες φορές να αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Ακριβώς γι'αυτο ρώτησα, γιατι αυτή που προτείνει ο zaharakis, λέγετε "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ" και ειναι δυσκολο να ανακαλύψεις ποια ειναι :) διαβασα τις τελευταίες σελίδες του φόρουμ και δε βρήκα καποιο λινκ για να την κατεβάσω (απο xda) Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβώς λέγετε?? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Ακριβώς γι'αυτο ρώτησα, γιατι αυτή που προτείνει ο zaharakis, λέγετε "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ" και ειναι δυσκολο να ανακαλύψεις ποια ειναι :) διαβασα τις τελευταίες σελίδες του φόρουμ και δε βρήκα καποιο λινκ για να την κατεβάσω (απο xda) Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβώς λέγετε??αν τα λεω καλα ειναι μια του ongo αλλα δεν θα την βρεις ευκολα στο xda οποτε περιμενε να σου δωσει το rabidshare ο δημητρης,απλα ειναι σχεδον τελειως αδεια,χωρις μανιλα και προγραμματα,να ξερεις οτι θελει δουλεια απο εσενα αλλα ειναι απιστευτα γρηγορη:)και σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω επιτέλους να φλασάρω το Μπλακστοουν μου και εγώ, και δε ξέρω τι παίζει απο ρομς τώρα... Θέλω μια ελαφριά, με ελληνικό πληκτρολόγιο και να δουλεύει κανονικα :p τι προτείνετε?? Όταν λες ελαφριά τι εννοείς; Θες Manila? θες να έχει μερικά προγράμματα? Θέλεις WM 6.1 ή 6.5? Αν βάλεις τη super light δεν θα έχεις τίποτα, θα πρέπει να περάσεις εσύ ο,τι θες. Υπάρχουν πάντως πολλές επιλογές και νομίζω πιο καινούργιες απο του onko. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Ακριβώς γι'αυτο ρώτησα, γιατι αυτή που προτείνει ο zaharakis, λέγετε "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ" και ειναι δυσκολο να ανακαλύψεις ποια ειναι :) διαβασα τις τελευταίες σελίδες του φόρουμ και δε βρήκα καποιο λινκ για να την κατεβάσω (απο xda) Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβώς λέγετε?? εδω εισαι φιλε μου ;) οτι χρειαζεται για ενα extremely fast HD :) στις τελευταιες σελιδες του φορουμ απουσιαζω λογω μηλοφωνου ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Τσεκαρε και στην υπογραφη μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω επιτέλους να φλασάρω το Μπλακστοουν μου και εγώ, και δε ξέρω τι παίζει απο ρομς τώρα... Θέλω μια ελαφριά, με ελληνικό πληκτρολόγιο και να δουλεύει κανονικα :p τι προτείνετε?? Η 3.1.2 Topix του kwbr πάντως πηγαίνει πραγματικά σφαίρα, χωρίς να στερείται τα καλούδια της HTC. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 επισης υπαρχει και η Vanilla Series Rhodium http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=578338 (αυτη εχω βαλει τωρα και δοκιμαζω εχει wm6.5 ,htc sense ,και ξεκιναει με 115mb ελευθερη ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts