Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει καποια εφαρμογη για μετρητη κλησεων που να μετραει κλησεις ανα προθεμα ανα συγκεκριμενο νουμερο γενικα να εχει πολλες επιλογες;

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιαννη λεω να δοκιμασω την τοπιξ!

Να περασω την 3.1.1 που απ οτι ειδα βγηκε τωρα; εσυ την 3.0 φορας;

τωρα ηδη φλασαρω....

Λεω σημερα να δοκιμασω διαφορες ρομ (και την super lite του ονκο και να ξαναφλασαρω την lite μηπως λυθουν τα προβληματα που ειχα, μαλλον ειχα χρησιμοποιησει λαθος spl :P) και να αποφασισω ποια θα κρατησω! Αν βγει η 3.1.2 θα βαλω και αυτην...

Παντως ή με topix θα μεινω ή με lite onko.

Guest Tankwart

1) Χρησιμοποιω για την Today screen to resco phone today.Επειδη ειχα ενα θεμα με τις αναφορες sms (δε μου εβγαζε το ονομα σε μερικες),εγκατεσησα το SmsDRFix που μου εδωσε 1 φιλος απο εδω μεσα.Παρατηρησα ομως μετα οτι ολες οι αναφορες εχουν πλεον ημερομηνια 01 Jan-01 03:00.

Παρολα αυτα οι αναφορες στο default messaging application της συσκευης ερχονται με σωστη ωρα.

Ειναι Bug?Μπορω να κανω κατι?

2)Στα email εχω 2 accounts,ενα gmail και ενα yahoo.Εμφανιζεται κι ενα τριτο,το outlook mail.Αυτο τι να το κανω?μπορω να το χρησιμοποιησω καπως?Σε τι θα οφελουσε αν εβαζα εκει το ενα απ τα 2 accounts μου?

3) Φοραω την αυθεντικη rom 1.56 ,δεν εχω βαλει ποτε cooked rom.Ποια εκδοση manila εχω?πως μπορω να το βλεπω αυτο?

φανταζομαι αυτα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=518479&highlight=dusk κανουν για μενα ετσι?

4)Για να βαλω IGO8,ποια εκδοση ποιον χαρτη ,που να διαβασω?

Σας επρηξααα......τις κραταω μαζεμενες τις αποριες μου και τις εξαπολυω με τη μια..... :)

Επίσης... τα εικονίδια του HTC sence για όσες ROM φοράνε manila v2.1.XXX εδώ.

πολυ καλη πληροφορια.

Thanx athanaso77 :)

καλημερα στην παρεα,εχω φαει ενα σκαλωμα κ δεν μπορω να απενεργοποιησω να μου ζηταει πιν οτταν το ανοιγω,που παμε κ πωσ;ευχαριστω...

θελω να αλλαξω ρομ,να βαλω wm 6,5.εχω την ρομ απο το σαιτ την 1,56 και radio 1,13.τι πιο μπορω να κανω να τα περσω χωρις ολο αυτο το διαβασμα;εχω πιο παλια εγκαταστησει manilla full hd,αλλα τι αλλαξε;δεν καταλαβα κατι.υπερευχαριστω εκ των προτερων.

καλησπερα επειδη μολις πηρα τη συσκευη και δεν ξερω που ακριβως να ψαξω εχω κατεβασει καποια themes και δεν ξερω πως και σε ποιους φακελους να τα περασω μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα πως γινεται;ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=474

Εδω θα βρεις πολλα!

Αν το αρχειο που κατεβαζεις εχει καταλληξη .cab, τοτε απλα το περνας στη συσκευη σου και το τρεχεις απο κει! Λογικα θα χρειαστεις επανεκινηση και βουαλα!!!!

• Administrators
Φίλε kbill84 δυστυχώς δεν το γλυτώνεις το διάβασμα εάν θέλεις να ασχοληθείς με αυτά τα πράγματα και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή σου.

Modpic.gif

http://i298.photobucket.com/albums/mm254/Gixso/bluelight2.jpg

Τι χρειαζομαι για να κανω το κινητο μου ετσι?

ένα θαύμα και μία νέα ρομ με manilla 2.5

• Administrators
Όχι και θαύμα για να δούμε το νέο manilla σε κάποια rom! Θαύμα θα είναι βέβαια να δουλεύει απροβλημάτιστα με τα τόσα beta builds που κυκλοφορούν!

Modpic.gif

Εβαλα την topix 3.1.1 σημερα! Διχως τα προβληματα της lite-onko, αλλα σιγουρα πιο αργη!

Το μονο προβλημα στην topix ειναι οτι στο tab email δεν μπορω να βαλω τα μέηλ μου!

Υπαρχει πιθανοτητα τα προβληματα (βιντεο mp4 ανοιγει μετα απο 3' με το album, αλλαγη ωρας/τοποθεσιας συνεχεια, δεν κρατουσε τη ρυθμιση wifi stand-by mode on) της lite-onko να οφειλωνται στο γεγονος οτι την φλασαρα με uspl 2.5 αντι για 2.1?

Να την ξαναφλασαρω αυριο πρωι ή τσαμπα κοπος; ειναι που θελει να περασω και πιο παλια οφισιαλ πρωτα!

Ερωτηση για φλασαρισμα!

Λεμε οτι αμεσως μετα απο καθε φλασαρισμα να κανουμε hard reset!

Eγω που θα πρεπει να φλασαρω οφισιαλ για να περασω ρομ με παλιοτερο spl και να αποφυγω τα αλλοιωμενα χρωματα, πρεπει να κανω και στην offician hard reset?

Δλδ:

official->hard reset->cooked->hard reset

ή

official->cooked->hard reset

Guest Tankwart

Cannot open password protected Microsoft Excel Workbooks

Aρχειο που στο λαπτοπ μου το ανοιγω κανονικα,στο κινητο μου μου βγαζει το παραπανω μηνυμα!!!

Εχετε κατι υποψιν_?

• Administrators

@SagoniasSlutRose:

Το uspl δεν ευθύνεται για τα προβλήματα λειτουργίας που αναφέρεις.

Hard reset κάνε μόνο στην τελευταία rom που θα flashάρεις και με την οποία θα μείνεις.

Modpic.gif

Να κανω κι εγω μια ερωτηση. Οταν αλλαξω rom και βαλω μια cooked με το θεμα Ελληνικων τι γινεται?? Εννοω περα απο το να γραφεις. Αν κι εκει εχεις το προβλημα με τα μηνυματα και τους 70 χαρακτηρες μονο.

Aν θες οπωσδηποτε ελληνικα θα βαλεις ρομ ελληνικη, βλεπε panosha

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14190

Eδω θα βρεις ελληνικο πληκτρολογιο που στελνει σμσ 160χαρακτηρων

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501122

Γιαννη σ ευχαριστω πολυ!!

Αυτο το πληκτρολογιο εχω αλλα δεν το βλεπω να στελνει 160 χαρακτηρες μηπως θελει καποια ρυθμιση??

Εχει επιλογες κατω αριστερα δεξια του shift, ΕN/GR/SMS.

Οταν γραφεις μηνυμα το γυρνας στο SMS και στελνει κεφαλαιους 160 χαρακτηρες.

Οι μονες επιλογες που εχει ειναι GR/EN/ELL και καμια απο τις 2 που γραφουν Ελληνικα δεν στελνει με 160 χαρακτηρες.

Οι μονες επιλογες που εχει ειναι GR/EN/ELL και καμια απο τις 2 που γραφουν Ελληνικα δεν στελνει με 160 χαρακτηρες.

για βαλε παλι αυτο και την ωρα που το εγκαταστεις και σε ρωταει τι γλωσσες να εχει

τσεκαρε και τα gr160

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15617

• Administrators
Να κανω κι εγω μια ερωτηση. Οταν αλλαξω rom και βαλω μια cooked με το θεμα Ελληνικων τι γινεται?? Εννοω περα απο το να γραφεις. Αν κι εκει εχεις το προβλημα με τα μηνυματα και τους 70 χαρακτηρες μονο.

Ποια ROM έχεις βάλει;

Modpic.gif

Έχω το HD με την ROM της ACE 1.56.401.0 και το κινητό το έχω 1,5 μήνα.

Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες ότι στην κεντρική οθόνη του Manila, δεν ανανεώνονται τα ραντεβού που έχω. Δηλαδή, σήμερα μου εμφανίζει σαν σημερινά γεγονότα τα χθεσινά. όταν τα ανοίγω έχουν την σωστή ημερομηνία.

Με soft reset δεν εμφανίζει τα χθεσινά και εμφανίζει κανονικά τα σημερινά.

Η ημερομηνία που έχει το κινητό είναι πάντα η σωστή.

μήπως έχει πειραχτεί κάποια ρύθμιση?