xet84 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 κανενα καλο file explorer εκτος απο resco ξερει κανεις ? :O Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Για το δικο μου προβλημα νομιζω βρηκα τη λυση! Εβαλα την ρολοι μια ωρα μπροστα, μετα αυτη κλασσικα γυρισε μια ωρα πισω και δειχνει να ειναι ΟΚ προς το παρον! το destinator την κανει την ζημια Φανη,μην παιδευεσαι αδικα.;) τι κολημα εχεις φαει ρε φιλε με αυτο? :confused: οσες φορες και αν το ανοιξεις το προγραμμα τοσες φορες θα σου αλλαζει την ωρα:lol: κανενα καλο file explorer εκτος απο resco ξερει κανεις ? :O μια εναλλακτικη ειναι ο total commander φιλε μου,αλλα καμια σχεση με τον resco explorer με το registry add on του;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Δεν ανοιγω το destinator ρε Δημητρη! Εχω να το ανοιξω κατι μερες.... Το κανει μολις πατησω στην ωρα/ξυπνητηρι στο μανιλα! Παει μια ωρα πισω και ανοιγει το activesync.... Συγκεκριμενα μου γυριζει την τοποθεσια στην +2 Pretoria. Tωρα αφησα αυτη την τοποθεσια και εβαλα τη σωστη ωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 @SagoniasSlutRose Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!Κάθε τρείς και λίγο μου άλλαζε την ώρα κι έκανα το εξής απλό...ξετίκαρα την αυτόματη αλλαγή ώρας στο τηλ και έσβησα το destinator!!! :lol: igo 8 και βρήκα την ηρεμία μου!!! :lol: να ρωτήσω και κάτι.... το footprints μπορεί να μπεί στη συσκευή μας?? :wacko: :wacko: (αν είναι χαζή η απορία μου μη βαράτε..!!!) :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 το footprints μπορεί να μπεί στη συσκευή μας?? :wacko: :wacko: Με το default manila που φοράει η επίσημη ROM όχι. Πρέπει να βάλεις πιο καινούργια έκδοση του manila που δεν πρόκειται όμως να δούμε επίσημα στο HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 το footprints μπορεί να μπεί στη συσκευή μας?? Υπάρχουν πολλές ρομ που το έχουν.. Προσωπικά δεν είχα βρει κάποια χρησιμότητα σε αυτό βέβαια, αλλά αυτά είναι γούστα.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Με το default manila που φοράει η επίσημη ROM όχι. Πρέπει να βάλεις πιο καινούργια έκδοση του manila που δεν πρόκειται όμως να δούμε επίσημα στο HD. Μόνο σε manila λειτουργεί?Έχω την sl onko... Υπάρχουν πολλές ρομ που το έχουν.. Προσωπικά δεν είχα βρει κάποια χρησιμότητα σε αυτό βέβαια, αλλά αυτά είναι γούστα.;) Μου φάνηκε ενδιαφέρον με μια πρώτη ματιά γι' αυτό είπα να το ψάξω...τώρα τι θα μου βγεί...ποτέ δεν ξέρω!!!! :lol: :lol: Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Προσοχή όμως με την beta έκδοση του android γιατί ακόμα είναι σε φάση ανάπτυξης και πολλά πράγματα δεν δουλεύουν σωστά. Φίλε AlienTech, χάρη στο xda-devs, τέτοιου είδους προσπάθειες γίνονται για όλες σχεδόν τις συσκευές της htc. Επίσης... τα εικονίδια του HTC sence για όσες ROM φοράνε manila v2.1.XXX εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Επίσης... τα εικονίδια του HTC sence για όσες ROM φοράνε manila v2.1.XXX εδώ. το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα,νασαι καλα Υπάρχουν πολλές ρομ που το έχουν.. Προσωπικά δεν είχα βρει κάποια χρησιμότητα σε αυτό βέβαια, αλλά αυτά είναι γούστα.;) συμφωνω μαζι σου οταν τρωνε μνημη με αποτελεσμα να την φτανουν σε επιπεδα 70-90 mb πχ.αυτο το sense στο καιρο ειδα οτι τρωει 15-20 mb παραπανω μονο και μονο για το today screenκαι το καιρο σε ολη την οθονη (τωρα με τα εικονιδια δεν χανεις μνημη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το music id? αν ναι που το βρηκε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Έτσι, να τα λέμε τα καλά! :rolleyes: ναι, αλλά να λέμε και τα άσχημα... η ολοκαίνουρια οθόνη που μου έβαλαν έχει κι αυτή 2 καμμένα Pixel. εσείς τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Παλι για αλλαγη... και να διαμαρτυρηθεις εντονα. Τι αλλο να κανεις; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Γιατι ενω εχω επιλεξει να μενει ανοιχτο το wifi σε stand by απο το hd twek αυτο κλεινει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το music id? αν ναι που το βρηκε; εγω ,υπαρχει και το midomi κοιτα τα μηνυματα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 ναι, αλλά να λέμε και τα άσχημα... η ολοκαίνουρια οθόνη που μου έβαλαν έχει κι αυτή 2 καμμένα Pixel. εσείς τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση? Φυσικά επιστροφή για άμεση αντικατάσταση. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 δεν ξέρω ρε παιδιά, μήπως είμαι πολύ ψείρας? μήπως δεν αξίζει τον κόπο να το αποχωριστώ για ακόμη μια εβδομάδα (το χριεάζομαι...), για δύο pixel που ξεχωρίζουν μόνο σε μαύρο φόντο? μήπως δεν μπορώ να τα βάλω με μια εταιρεία που είτε έχει ολόκληρη παρτίδα χαλασμένων οθονών είτε κάνει αναδιανομή των χαλασμένων προϊόντων? τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 αν έχει εγγύηση, τότε στείλε το πίσω. γιατί μετά θα θες να το πουλήσεις και.... Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Από χθές είμαι και εγώ ιδιοκτήτης! Βάζω ή δε βάζω windows 6.5? Έκανα αναζήτηση στο φόρουμ και δεν βρήκα τίποτα.. Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολλά ποστ, αλλά δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα.. Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Επίσημα δεν βάζεις και ούτε πρόκειται. Ανεπίσημα έχεις αρκετές επιλογές αλλά (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν σου το συνιστώ. δεν ξέρω ρε παιδιά, μήπως είμαι πολύ ψείρας? Καθόλου, εγώ είμαι περισσότερο. Μην φοβάσαι να διεκδικείς αυτό που δικαιούσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Εχω και γω ενα πιξελ σε μια γωνια που φαινεται μονο στην εναρξη.... το κραταω για παραπισω οταν αποκτισω και καμια γρατζουνιτσα να το αλλαξω με εγγυηση για πιξελ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 δεν ξέρω ρε παιδιά, μήπως είμαι πολύ ψείρας? μήπως δεν αξίζει τον κόπο να το αποχωριστώ για ακόμη μια εβδομάδα (το χριεάζομαι...), για δύο pixel που ξεχωρίζουν μόνο σε μαύρο φόντο? μήπως δεν μπορώ να τα βάλω με μια εταιρεία που είτε έχει ολόκληρη παρτίδα χαλασμένων οθονών είτε κάνει αναδιανομή των χαλασμένων προϊόντων? τι να πω...δεν τα βαζεις με καμμια εταιρεια,το στελνεις πισω και τους λες να το προσεξουν ιδιαιτερα για να μην χανεις τον χρονο σου και την συσκευη,ετσι απλα,και φυσικα δεν πιστευω οτι η ace εχει στις αποθηκες της μια ολοκληρη χαλασμενη παρτιδα με οθονες!!!ουτε οτι σου βαζει επιτηδες χαλασμενα προιοντα,αλλωστε σε καμμια περιπτωση δεν συμφερει καμμια εταιρεια να χανει εργατοωρες για να κανει την ιδια δουλεια στον ιδιο πελατη 2 και 3 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 αλλωστε σε καμμια περιπτωση δεν συμφερει καμμια εταιρεια να χανει εργατοωρες για να κανει την ιδια δουλεια στον ιδιο πελατη 2 και 3 φορες μην το λές. αν πληρώνεται η εταιρία κάθε φορά για να κάνει την ίδια δουλειά τότε δεν υπάρχει θέμα. ίσα ίσα ξέρεις και αμέσως τι παίζει και δεν ψάχνεσαι Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 οκ,αλλα το βλεπω προσωπικα δυσκολο να εχει μια παρτιδα με ελλατωματικες οθονες και να της βαζει επιτηδες,αποψη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Επίσημα δεν βάζεις και ούτε πρόκειται. Ανεπίσημα έχεις αρκετές επιλογές αλλά (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν σου το συνιστώ. Εντάξει τότε, δεν έχω λόγο να το κάνω...:) Τα λινκ του μην. 9467 είναι καλή αρχή, ή να ψάξω αλλού για διαδικασία αλλαγής ρομ κλπ? Αν έχει κανείς την ευγενή καλοσύνη.. μαθαίνω γρήγορα... :geek: Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 To συγκεκριμένο post δεν αναφέρει το πως θα κάνεις τη διαδικασία. Αυτό θα το βρεις εδώ. Για ROM προτείνω αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts