Γιάννης Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 θελω ενα iphone με windows :lol: Κι εγω ....Κι εγω !!!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 πολυ ομορφο σαν συσκευη ωραια οθονη και αισθηση το iphone,παντως στο μηνα ξενερωσα και το πασαρα στην γυναικα μου:pκουτι της ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πως δειχνει fullscreen την εικονα της επαφης που μας καλει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δες τα σχόλια μου με μπλέ. :) γινεται μεγαλη φωτο να φαινεται οταν σε καλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δηλαδή είμαι για να αγοράζω και κάρτα???? :( To card reader τη διαβάζει κανονικά...τι μπορεί να έχει πάθει και δεν τη διαβάζει το τηλ?? έχω την sandisk micro sd 8gb... Αν θες κάρτα μονο για φλασάρισμα, δηλαδή αν η καρτα σου δουλευει κανονικα κατα τα αλλα, μπορεις να βρεις μια οποιαδηποτε παλια 250αρα απο κανα ΝΟΚΙΑ η να αγοράσεις μια οσο πιο μικρη γινεται για να μην δωσεις πολλα χρηματα και να την έχεις μονο για φλασάρισμα. Εγώ τουλάχιστον αυτό εκανα ενα φεγγαρι οταν δεν μου φλασαριζε η γνησια, η οποία μετα από φορματ δουλεψε κανονικα. πολυ ομορφο σαν συσκευη ωραια οθονη και αισθηση το iphone,παντως στο μηνα ξενερωσα και το πασαρα στην γυναικα μου:pκουτι της ηρθε Αυτό θα πάθω κι εγω Φίλε. Την βλέπω την δουλειά. Απλά επειδη μ αρεσει το σκαλισμα βρηκα οτι υπάρχει πεδίο για τετοιες δουλειές και ισως κρατηθεί το ενδιαφέρον μου. Πρωτη μου δουλεια είναι να φτιάξω ενα theme για iPhone με το ρολόϊ και τα εικονίδια που εχει το HD:lol: Ετσι για να μου θυμίζει το Blackston Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ens Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδιά γεια σας. Έχω ένα htc touch hd αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος, λίγο η δυσχρηστία του κινητού με το touch screen, λίγο το μέγεθος.. Γύρισα στα παλιά! Θέλω να το δώσω τώρα, που θα το βάλω αγγελία σας παρακαλώ; Είμαι νέος στο forum και δε βρίσκω κάπου αγγελίες.. υπάρχουν; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδιά γεια σας. Έχω ένα htc touch hd αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος, λίγο η δυσχρηστία του κινητού με το touch screen, λίγο το μέγεθος.. Γύρισα στα παλιά! Θέλω να το δώσω τώρα, που θα το βάλω αγγελία σας παρακαλώ; Είμαι νέος στο forum και δε βρίσκω κάπου αγγελίες.. υπάρχουν; Ευχαριστώδεν τις βλεπεις γιατι δεν εχεις συμπληρωσει 75 ποστ:Oοποτε γραψε την τιμη που ζητας και σου στελνει pm ο υποψηφιος αγοραστης Αν θες κάρτα μονο για φλασάρισμα, δηλαδή αν η καρτα σου δουλευει κανονικα κατα τα αλλα, μπορεις να βρεις μια οποιαδηποτε παλια 250αρα απο κανα ΝΟΚΙΑ η να αγοράσεις μια οσο πιο μικρη γινεται για να μην δωσεις πολλα χρηματα και να την έχεις μονο για φλασάρισμα. Εγώ τουλάχιστον αυτό εκανα ενα φεγγαρι οταν δεν μου φλασαριζε η γνησια, η οποία μετα από φορματ δουλεψε κανονικα. Αυτό θα πάθω κι εγω Φίλε. Την βλέπω την δουλειά. Απλά επειδη μ αρεσει το σκαλισμα βρηκα οτι υπάρχει πεδίο για τετοιες δουλειές και ισως κρατηθεί το ενδιαφέρον μου. Πρωτη μου δουλεια είναι να φτιάξω ενα theme για iPhone με το ρολόϊ και τα εικονίδια που εχει το HD:lol: Ετσι για να μου θυμίζει το Blackstonμου ελειψε το φλασαρισμα και γενικα το σκαλισμα στο βαθμο που εχω μαθει,βεβαια επειδη το περιμενα αυτο ειχα και το hd οποτε πηρε η γυναικα μου ενα πολυ ωραιο δωρο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Αυτό θα πάθω κι εγω Φίλε. Την βλέπω την δουλειά. αμα ειναι ετσι ασε το avatar κενο μην βαζεις και βγαζεις συσκευες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Αν θες κάρτα μονο για φλασάρισμα, δηλαδή αν η καρτα σου δουλευει κανονικα κατα τα αλλα, μπορεις να βρεις μια οποιαδηποτε παλια 250αρα απο κανα ΝΟΚΙΑ η να αγοράσεις μια οσο πιο μικρη γινεται για να μην δωσεις πολλα χρηματα και να την έχεις μονο για φλασάρισμα. Εγώ τουλάχιστον αυτό εκανα ενα φεγγαρι οταν δεν μου φλασαριζε η γνησια, η οποία μετα από φορματ δουλεψε κανονικα. Αυτό έκανα τελικά...πήρα μια κάρτα 4gb...δούλεψε κανονικά και πέρασα τη ρομ μέσω κάρτας...δυστυχώς όμως το τηλ επιμένει να πεισμώνει στο smart mobility.... :( τι fat32 την έκανα...τι την μαμά ρομ πέρασα...τι cooked roms δοκίμασα...τίποτα...κολάει στο smart mobility και μένει εκεί....μεγάλο ξενέρωμα.... :( θα συνεχίσω να το παλεύω όλο το βράδυ με δοκιμές κι αν δεν γίνει τίποτα πάμε για service... #%@%$#%$ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 πολυ ομορφο σαν συσκευη ωραια οθονη και αισθηση το iphone,παντως στο μηνα ξενερωσα και το πασαρα στην γυναικα μου:pκουτι της ηρθε Εσυ παλι γιατι δεν τοδωσες σε μας που μας αρεσε :p? Ε ? :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Αυτό θα πάθω κι εγω Φίλε. Την βλέπω την δουλειά. Απλά επειδη μ αρεσει το σκαλισμα βρηκα οτι υπάρχει πεδίο για τετοιες δουλειές και ισως κρατηθεί το ενδιαφέρον μου. Πρωτη μου δουλεια είναι να φτιάξω ενα theme για iPhone με το ρολόϊ και τα εικονίδια που εχει το HD:lol: Ετσι για να μου θυμίζει το Blackston Κωστη εκει που εισαι ημουν:rolleyes: και εδω που ειμαι θα ρθεις (παλι:p) καλο το μηλοφωνο αλλα περιορισμενων δυνατοτητων σε σχεση με το hd...δυστυχως εμενα δεν καταφερε να με κερδισει τοσο,ωστε να αφησω τα wm... πολυ καλο,σταθερο,ομορφο,απαιχτη οθονη,τρομερο σκρολαρισμα/αισθηση touch...αλλα παλι με το hd ειμαι... το μονο που θα δοκιμασω θα ειναι το hero...δεν ξανακανω πειραματα με αλλα wm αν δεν ειναι σε hardware,κλασεις ανωτερα απο το hd!!! Αυτό έκανα τελικά...πήρα μια κάρτα 4gb...δούλεψε κανονικά και πέρασα τη ρομ μέσω κάρτας...δυστυχώς όμως το τηλ επιμένει να πεισμώνει στο smart mobility.... :( τι fat32 την έκανα...τι την μαμά ρομ πέρασα...τι cooked roms δοκίμασα...τίποτα...κολάει στο smart mobility και μένει εκεί....μεγάλο ξενέρωμα.... :( θα συνεχίσω να το παλεύω όλο το βράδυ με δοκιμές κι αν δεν γίνει τίποτα πάμε για service... #%@%$#%$ :mad: παιδια εχετε ξεκλειδωσει τα τηλ σας πριν κανετε οποιο φλασαρισμα??:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Αυτό θα πάθω κι εγω Φίλε. Την βλέπω την δουλειά. Απλά επειδη μ αρεσει το σκαλισμα βρηκα οτι υπάρχει πεδίο για τετοιες δουλειές και ισως κρατηθεί το ενδιαφέρον μου. Πρωτη μου δουλεια είναι να φτιάξω ενα theme για iPhone με το ρολόϊ και τα εικονίδια που εχει το HD:lol: Ετσι για να μου θυμίζει το Blackston Εσυ παλι αμα εισαι απο τωρα προκατειλημενος, που δεν το εχεις ακομη στα χερια σου ..................... χε..... μεσα :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Εσυ παλι γιατι δεν τοδωσες σε μας που μας αρεσε :p? Ε ? :lol: να δω ποσο θα αντεξεις και εσυ Κωστη :rolleyes::D:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Γεια χαρα και παλι παιδες μετα απο καιρο...Μολισ το επισκευασα με την σπασμενη οθονη και εχω μεινει πολυ πισω σχετικα με τις ΡΟΜ...Καμια να μου προτεινεται????Θελω εφετζιδικη και οσο γρηγορη μπορει να ειναι...Ακομη κατι αλλο που εχω ξεχασει...Πως θα βρω ποιο uspl να χρησιμοποιησω???Γιατι αν θυμαμαι καλα μου κολουσε οταν πηγα να αλλαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 να δω ποσο θα αντεξεις και εσυ Κωστη :rolleyes::D:happy: Θα δειξει ................. :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Γεια χαρα και παλι παιδες μετα απο καιρο...Μολισ το επισκευασα με την σπασμενη οθονη και εχω μεινει πολυ πισω σχετικα με τις ΡΟΜ...Καμια να μου προτεινεται????Θελω εφετζιδικη και οσο γρηγορη μπορει να ειναι...Ακομη κατι αλλο που εχω ξεχασει...Πως θα βρω ποιο uspl να χρησιμοποιησω???Γιατι αν θυμαμαι καλα μου κολουσε οταν πηγα να αλλαξω... οτι πρεπει να διαβασεις ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2861936#post2861936 και στην υπογραφη μου ;) απο εκει και μετα ,εσυ αποφασιζεις :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πως δειχνει fullscreen την εικονα της επαφης που μας καλει;; γινεται μεγαλη φωτο να φαινεται οταν σε καλουν? Sorry ναι δεν είναι fullscreen απλά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τον απλό dialer των wm. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Εσυ παλι γιατι δεν τοδωσες σε μας που μας αρεσε :p? Ε ? :lol:εσυ δεν γκρινιαζεις :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Γιαννη με την black pearl 3.3 εισαι;λυθηκε το θεμα με το κολημα στις 23.55;βρε και εγω γκρινιαζω αλλα δεν μου το εδωσες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Sorry ναι δεν είναι fullscreen απλά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τον απλό dialer των wm. Εκτος αν βαλεις αλλο προγραμμα πχ Inesoft Phone :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Κωστη εκει που εισαι ημουν:rolleyes: και εδω που ειμαι θα ρθεις (παλι:p) καλο το μηλοφωνο αλλα περιορισμενων δυνατοτητων σε σχεση με το hd...δυστυχως εμενα δεν καταφερε να με κερδισει τοσο,ωστε να αφησω τα wm... πολυ καλο,σταθερο,ομορφο,απαιχτη οθονη,τρομερο σκρολαρισμα/αισθηση touch...αλλα παλι με το hd ειμαι... το μονο που θα δοκιμασω θα ειναι το hero...δεν ξανακανω πειραματα με αλλα wm αν δεν ειναι σε hardware,κλασεις ανωτερα απο το hd!!! Δημήτρη το ξέρω. Αν θες την πραγματική αλήθεια εχεις ως εξης: Λιγο πολυ όλοι εδω είμαστε μεγάλα παιδιά με ακριβά παιχνίδια. Λοιπόν το HD ειναι μια χαρά και ειναι το μοναδικό αντικείμενο που αισθανομαι δεμένος μαζί του γιατι μου εκανε ολα τα κεφια. Κάτι που δεν εχουν άλλες συσκευες. Σκεφτομουν φερειπειν "θα ηθελα να είναι ετσι και να κάνει αυτό" και οντως μπορει και το κάνει. Ειλικρινά δεν ψάχνω καμια δικαιολογία για να βρω αιτία που παω στα μηλα. Το λεω καθαρά είναι θεμα βαρεμαρας και περιέργιας. Το μονο που με εχει εντυποσιάσει στο μήλο είναι η απλοτητα και κυριως ενα πραγμα. Μπαίνοντας για παράδειγμα στην αρχική σελίδα του myphone, απο τον σαφαρι, μπορείς να την δεις ολοκληρη οπως στο pc και να την διαβάσεις ανετα. Στο HD την βλέπεις αλλα αν δεν κάνεις ζουμ δεν διαβάζεται. Σε καμια περιπτωση δεν το αγόρασα γιατι το θεωρώ καλύτερο. Και γι αυτό επέλεξα την φθηνοτερη εκδοση του δεν σκέφτηκα καν να παρω το καινουργιο γιατι ξέρω οτι σε μερικους μηνες θα ψάχνομαι πάλι. Εδω στην Αραπια δεν εχω την δυνατότητα να ασχοληθω με πολλα πράγματα, τα χομπι που ειχα στην ελλάδα δεν γινονται εδώ, φιλιες με τους ντοπιους δεν γινονται ευκολα, οπότε το εχω ρίξει στο γκατζετ για να περναω την ωρα μου και να μιλαω με συμπατριώτες οπως κανουμε τωρα. Οπότε ήθελα μια αλλαγή, η ΗΤC αργησε λιγο, αν εστω ειχε ανακοινωσει κατι σιγουρα θα περιμενα. Οπότε το εδωσα για να ασοληθω με κάτι αλλο και βλέπουμε. Εδω θα είμαστε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 παιδια εχετε ξεκλειδωσει τα τηλ σας πριν κανετε οποιο φλασαρισμα??:O τι εννοείς?τη sim? :wacko: :wacko: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3872005 πρέπει να γίνει κι αυτό??πως φλάσαρα μέχρι τώρα χωρίς να έχω ξεκλειδώσει κάτι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 τι εννοείς?τη sim? :wacko: :wacko: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3872005 πρέπει να γίνει κι αυτό??πως φλάσαρα μέχρι τώρα χωρίς να έχω ξεκλειδώσει κάτι? :wacko: οχι φυσικα αυτο που λες!!! αλλα ενα απο αυτα [uSPL] - Blackstone USPL, or how to keep your stock SPL and flash cooked ROMs η [HSPL]Hard-SPL for Blackstone - Released for 1.56 ROMs too now Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 WM6.5 ROMs Test ============================ Ο πόλεμος για την καλύτερη 6.5ROM άρχισε. Ο επαγγελματίας του χώρου Dutty κάνει φιλότιμες προσπάθειες για μια σταθερή 6.5ROM. H μετάβαση του από 6.1 σε 6.5 μας δείχνει την γενικότερη τάση.. 1)Duttys HD WM6.5 R6 Turbo Link με μεσαίο visual customization . -Αδιευκρίνιστη ROM βάση, μια και η WM 6.5 ver 23007 δεν υπάρχει. -Δεν έχει programs tab -WM 6.5 start menu αργό και μη παραμετροποιησιμο. -Το γενικό win themes είναι για τα κλάματα π.χ λιστ με lime color τα γράμματα μέσα white, μερικές φορές δεν βλέπεις τη γραφεί το oφονo -Παρόλο που υπάρχουν 3D drivers παρατηρούνται μικρό-scrolling προβλήματα στη manila +Πολλά extra μικρο-προγράμματα +ωραία custom εικονίδια προγραμμάτων +Microsoft voice command έκδοση ΥΓ. έχω δοκιμάσει όλες τις Duttys HD WM6.5, V4,V5,V6 μόνο η V6 είναι άξια αναφοράς. ΔΕΝ είναι η ταχύτερη 6.5ROM... το "turbo" είναι διαφημιστικό σλόγκαν... 2)Miri WM 6.5 ROM V 23.0 Link Classic WM6.5 technology ROM με μικρο visual customization. 3)Miri WM 6.5 ROM with Manila 2.5 - REV2 Link H παραπάνω ROM αλλά με manila 2.5 (η πρώτη WM6.5 for HD με manila 2.5) πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν δουλεύουν όλα... -τεράστια εικονίδια στην ενσωματωμένη programs+start tab -τα SMS εμένα μου δουλεύουν κανονικά εάν διορθωθούν τα μικρό-σφάλματα θα μείνω στην 2.5 σίγουρα.μια χαρα:Dνα περασει το καλοκαιρι και να αρχισουμε να παιζουμε με τα 6.5 πανω που θα αρχισουμε να το βαριομαστε:D Γιαννη με την black pearl 3.3 εισαι;λυθηκε το θεμα με το κολημα στις 23.55;βρε και εγω γκρινιαζω αλλα δεν μου το εδωσες:pχαρα μου σου εστειλα το link για να μην σου ξανακολησει;)για να σε προστατεψω δεν στο εδωσα,να μπλεξεις θελεις;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Για μενα παντως η πιογρηγορη ρομ σε 6.5 χωρις να εχω δοκιμασει του dutty ειναι η 6.5 του ονκο ... ! θα βαλω και αυτη του dutty ετσι επειδη ειμαι κ εγω σε διακοπες :lol: Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts