Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, μόλις έβαλα την υπηρεσία της vodafone surf & email και ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει....τα internet settings ή τα wap settings είναι πιο γρήγορα?

Το άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι, αν ενώ είναι κλειστή η συσκευή (όχι εντελώς off) αν ο RSS feeder που έχει η ROM μπορεί να 'κατεβάζει' news ανά τακτά διαστήματα ή αν το κάνει κάποιος άλλος....?

για το πρωτο

μην βαλεις wap settings γιατι η υπηρεσια σε καλυπτει μονο για internet.vodafone.gr

(ετσι με ειχαν ενημερωσει παλια, κανε ενα τηλεφωνο και στο 13830 να το επιβεβαιωσεις)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως όταν μου κάνουν κλήση και το htc είναι μέσα στο τσαντάκι, με το κούνημα του σώματος ακουμπάει κάπου η οθόνη και αυτό απαντάει μόνο του.

Το άσχημο είναι πώς με την εισερχόμενη κλήση ξεκλειδώνει η οθόνη και θα πρέπει να το βγάλω για να το ξανακλειδώσω διότι αρκετές φορές από μόνο του εάν το αφήσω μέσα στην θήκη του κάνει και κλήσεις σε νούμερα των επαφών μου..

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

στελιο κ εγω το ιδιο προβλιμα εχω κ μου σπαει τα νευρα!!!

να κανωμια ερωτισουλα για το wifi??

δεν μπορω να σερφαρω ενω ειμαι σε καποιο δικτυο...

βρισκω το δικτυο μου, βαζω πασγουορντ, αλλα δεν σερφαρω...

θελει καμια αλλι ρυθμισι??

σορι αν ειναι λαμακια ερωτισι, αλλα ειναι τεραστιο προβλιμα!!!

thanxxxxxxxxxxx

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

Μενού έναρξη-ρυθμίσεις-συνδέσεις-ασύρματο δίκτυο-ενεργοποίηση wi-fi,-ασύρματα δίκτυα,(τσεκάρεις κάτω εκεί που λέει "όλα τα διαθέσιμα")και λογικά θα βρεις το δικό σου δίκτυο που θα γράφει το όνομά που το έχεις δώσει.

Βάζεις τον κωδικό και είναι ο.κ.

Δεν σου δουλεύει εσένα έτσι;

Υπόψιν να ξέρεις τον σωστό κωδικό εάν δεν είναι δικό σου το δίκτυο!

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

ετσι το κανω, αλλα δεν σερφαρω!!!

μπαινω κανονικα με λαπτοπ κ αι-ποντ τατσ, αλλα με το ειτσ-τι-σι δεν θελει να μπει το γμμεν0!!! :O

εχω βαλει το nodata & spb monitor, αλλα αυτα δεν εχουν σχεσι, ετσι??

Πάντως όταν μου κάνουν κλήση και το htc είναι μέσα στο τσαντάκι, με το κούνημα του σώματος ακουμπάει κάπου η οθόνη και αυτό απαντάει μόνο του.

Το άσχημο είναι πώς με την εισερχόμενη κλήση ξεκλειδώνει η οθόνη και θα πρέπει να το βγάλω για να το ξανακλειδώσω διότι αρκετές φορές από μόνο του εάν το αφήσω μέσα στην θήκη του κάνει και κλήσεις σε νούμερα των επαφών μου..

το χειροτερο πραγμα για μενα σε αυτο το κινητο!ποτε δεν συνεβαινε στο 3600 μου στο hd παρα πολλες φορες!χαλια!τοσο που μονο για αυτο σκεφτομαι να το πουλησω..

το χειροτερο πραγμα για μενα σε αυτο το κινητο!ποτε δεν συνεβαινε στο 3600 μου στο hd παρα πολλες φορες!χαλια!τοσο που μονο για αυτο σκεφτομαι να το πουλησω..

Συγγνώμη αλλά πώς είναι δυνατόν αν απαντάει μόνο του; Ποιόν dialer έχετε πάνω; Δεν έχει το slide to answer?

Συγγνώμη αλλά πώς είναι δυνατόν αν απαντάει μόνο του; Ποιόν dialer έχετε πάνω; Δεν έχει το slide to answer?

εγω δεν μιλαω για απαντηση μονο του αλλα οτι πατιουνται αλλα πληκτρα πριν απαντησω και μολις κλεισω εχουν ανοιξει τα προγραμματα ,οι ρυθμισεις,οι επαφες το active sync!!σπαστικο!

εγω δεν μιλαω για απαντηση μονο του αλλα οτι πατιουνται αλλα πληκτρα πριν απαντησω και μολις κλεισω εχουν ανοιξει τα προγραμματα ,οι ρυθμισεις,οι επαφες το active sync!!σπαστικο!

Δε μου έχει συμβεί ποτέ. Ίσως έχει να κάνει και με τη θήκη που χρησιμοποιείς. Εμένα είναι σκληρή και καλύπτει τη συσκευή. Αλλά και το original pouch (την κάλτσα που έδινε) όταν είχα δεν μου είχε τύχει ποτέ να πατηθούν κουμπιά.

παω να το πιασω απο καπου που το εχω κ πατιουνται τα κουμπια κατω αριστερα ή κατω δεξια κ η ανοιγω η κλεινω το τιλ!!! :wacko:

ολοι εσεισ πως το πιανετε κ δεν πατατε κουμπια ρε πειδεσ?!?! :(

Δε μου έχει συμβεί ποτέ. Ίσως έχει να κάνει και με τη θήκη που χρησιμοποιείς. Εμένα είναι σκληρή και καλύπτει τη συσκευή. Αλλά και το original pouch (την κάλτσα που έδινε) όταν είχα δεν μου είχε τύχει ποτέ να πατηθούν κουμπιά.

εχεις καποιο λινκ για την θηκη που εχεις?

Εχτές, έβαλα το τελευταίο SPL (1.56). Σήμερα κατέβασα την τελευταία το miri (V20 σημερινή έκδοση του) και θέλει λέει "spl ONLY 1.54"... Τι είναι αυτο πάλι; σε κάθε ccoked rom o καθένας θέλει δικό του spl? (Στο touchPro δεν ήταν έτσι.)

ΒΤW, εγω εβαλα την last του miri, χωρίς να κάνω downgrade του spl και δείχνει να παίζει σωστά!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

εχεις καποιο λινκ για την θηκη που εχεις?

έχω μια παραλλαγή αυτής. Προειδοποιώ όμως ότι είναι πάρα πολύ σφηχτή και η συσκευή δε βγαίνει και πολύ εύκολα. Θέλει να βρεις τον τρόπο. Εγώ την έχω με το μαγνητικό λουράκι. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει να βγαίνει τελείως η συσκευή από τη θήκη.

Αν αυτό δε σε απασχολεί εσένα πάρε μια flip type θήκη για να προστατεύεται συνέχεια και να μην πατιέται και τίποτα αφού θα είναι καλυμμένα τα κουμπιά όσο η συσκευή θα είναι στην τσέπη σου.

έχω μια παραλλαγή αυτής. Προειδοποιώ όμως ότι είναι πάρα πολύ σφηχτή και η συσκευή δε βγαίνει και πολύ εύκολα. Θέλει να βρεις τον τρόπο. Εγώ την έχω με το μαγνητικό λουράκι. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει να βγαίνει τελείως η συσκευή από τη θήκη.

Αν αυτό δε σε απασχολεί εσένα πάρε μια flip type θήκη για να προστατεύεται συνέχεια και να μην πατιέται και τίποτα αφού θα είναι καλυμμένα τα κουμπιά όσο η συσκευή θα είναι στην τσέπη σου.

μιας και το ανεφερες...οποιοσδηποτε μαγνητης κοντα στο κινητο επηρεαζει την μπαταρια?(μειωνει την αποδοση της?)

μιας και το ανεφερες...οποιοσδηποτε μαγνητης κοντα στο κινητο επηρεαζει την μπαταρια?(μειωνει την αποδοση της?)

Δεν ξέρω.. τι να σου πω.. εγώ πάντως διαφορά στη μπαταρία δεν έχω δει. Τώρα αν το βάλεις δίπλα σε δυνατό μαγνήτη μπορεί και κάτι να πάθει.

έχω μια παραλλαγή αυτής. .....

πολύ όμορφη θήκη.;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Έκανα εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές, σε κάποιες πέρασα και το "απαραίτητο patch" για να παίξει, αλλά όταν πήγα να τις δοκημάσω, μου έλεγε Cannot be openning και οτι δεν ειναι signed...??? Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνετε?

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα, έχει ξανααναφερθεί....ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω, ένα πρόγραμμα που να μετράει και να αθροίζει τα εισερχόμενα/εξερχόμενα data μέσω GPRS??

Επίσης υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να εμφανίζει αν η σύνδεση είναι 3G ή απλή GPRS???

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Έκανα εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές, σε κάποιες πέρασα και το "απαραίτητο patch" για να παίξει, αλλά όταν πήγα να τις δοκημάσω, μου έλεγε Cannot be openning και οτι δεν ειναι signed...??? Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνετε?

Σας ευχαριστώ

Ποιά προγράμματα/Ποιές εκδόσεις; Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστά την εγκατάσταση;

Καλησπέρα, έχει ξανααναφερθεί....ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω, ένα πρόγραμμα που να μετράει και να αθροίζει τα εισερχόμενα/εξερχόμενα data μέσω GPRS??

Επίσης υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να εμφανίζει αν η σύνδεση είναι 3G ή απλή GPRS???

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

SPB Wireless Monitor. Δεν υπάρχει άλλο που να συγκρίνεται έστω και στο ελάχιστο με αυτό. Για το δεύτερο δεν κατάλαβα τι ψάχνεις.

Ποιά προγράμματα/Ποιές εκδόσεις; Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστά την εγκατάσταση;

SPB Wireless Monitor. Δεν υπάρχει άλλο που να συγκρίνεται έστω και στο ελάχιστο με αυτό. Για το δεύτερο δεν κατάλαβα τι ψάχνεις.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...για το δεύτερο ψάχνω αν υπάρχει ένα προγραμματάκι που να ενημερώνει αν η σύνδεση είναι 3G (γρήγορη) ή απλή GPRS (εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος όσον αφορά τους 2 τύπους αυτούς σύνδεσης..)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...για το δεύτερο ψάχνω αν υπάρχει ένα προγραμματάκι που να ενημερώνει αν η σύνδεση είναι 3G (γρήγορη) ή απλή GPRS (εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος όσον αφορά τους 2 τύπους αυτούς σύνδεσης..)

Αυτο θα το καταλαβεις απο μονος σου αφενος μεν απο την ταχυτητα(θα ειναι ειτε αργη ειτε γρηγορη οποτε θα εχεις 3G-HSDPA ή απλη GPRS) και επισης αλλος ενας τροπος ειανι απο το εικονιδιο που εμφανιζεται. Αν ειναι H ή 3G τοτε ειναι γρηγορη. Αλλιως δεν ειναι.

Με καποια χρωματιστα/custom εικονιδια(taskbar) στο γραφει κανονικα. HSDPA ή GPRS.

Αυτο θα το καταλαβεις απο μονος σου αφενος μεν απο την ταχυτητα(θα ειναι ειτε αργη ειτε γρηγορη οποτε θα εχεις 3G-HSDPA ή απλη GPRS) και επισης αλλος ενας τροπος ειανι απο το εικονιδιο που εμφανιζεται. Αν ειναι H ή 3G τοτε ειναι γρηγορη. Αλλιως δεν ειναι.

Με καποια χρωματιστα/custom εικονιδια(taskbar) στο γραφει κανονικα. HSDPA ή GPRS.

Να ρωτήσω διευκρινιστικά κάτι....εμφανίζεται είπες εικονίδιο 3G ή H αλλιώς G??

Γιατί εγώ νομίζω συνεχώς G βλέπω τελευταία.......

Να είναι η τοποθεσία μου? Στο κέντρο της Αθήνας το βλέπω......

Έχω βάλει μέχρι στιγμής την 4η ROM με Win 6.1... (θα το κάψω σε λίγο:lol:)

και όλες η ρομ αυτες που εχω δοκιμάσει οταν πατάω START αντι να μου εμφανήσουν οοοολα τα προγραμματα, τα settings κλπ κλπ κλπ, μου βγάζουν μια καρτέλα με συντομευσεις απο διαφορα προγράμματα, που αν θέλω, βάζω και δικές μου συντομέυσεις...

πως γίνετε να επιστρέψω στο παλιό start menu?

Έχω βάλει μέχρι στιγμής την 4η ROM με Win 6.1... (θα το κάψω σε λίγο:lol:)

και όλες η ρομ αυτες που εχω δοκιμάσει οταν πατάω START αντι να μου εμφανήσουν οοοολα τα προγραμματα, τα settings κλπ κλπ κλπ, μου βγάζουν μια καρτέλα με συντομευσεις απο διαφορα προγράμματα, που αν θέλω, βάζω και δικές μου συντομέυσεις...

πως γίνετε να επιστρέψω στο παλιό start menu?

Περνα αυτο:

[sIGPIC][/sIGPIC]