loftys Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλημέρα σε όλους, προσπαθώ να εγκαταστήσω το elias-asynckiller και λαμβάνω το κάτωθι μήνυμα είτε πάω να το βάλω στη συσκευή, είτε στην κάρτα: "Installation was unsuccessful. The program or setting cannot be installed because it does not have sufficient system permissions" καμιά ιδέα? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econ937 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Eυχαριστω για την απαντηση. Νομιζω ομως οτι ειναι θηκη για τσεκαρε εδω http://www.youtube.com/watch?v=B3aTRvhOFZw. Λεω για το μαυρο θηκακι που ειναι σα βελουδο Αν εννοείς το patch όπως λέμε πατσαβουρα, κάνει μονο για να σκουπίζεις την οθόνη:lol: Θα πάρεις μια πρακτική θήκη που να το προστατευει και να βολευει. Δες εδώ http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-htc-touch-hd-blackstone-c-80_612.html Πολυ αξιόπιστος στις συναλλαγές και σε μια εβδομαδα τα εχεις με ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ενδιαφέρομαι για πρόσθετη μπαταρία. Εχει κανένας δοκιμάσει την extended από το παραπάνω "μαγαζί"? Συμφωνω με τον te_salat σχετικα με το netimes. Οσο για την μπαταρια εγω εχω παρει αυτη http://www.netimes.com/shop/replacement-battery-for-htc-touch-hd-p-1572.html?cPath=80_612_650 (1500mAhκαι την δουλευω αντι για τη μανισια. Κανενα προβλημα, δουλευει κανονικα :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πείρα και εγώ το Touch HD και έχω κάποιες απορίες. 500+ σελίδες είναι πολλές αν και ελπίζω σιγά σιγά να καλύψω κάποιο χαμένο έδαφος. Θα ήθελα ώμος αν έχετε χρόνο και όρεξη να μου απαντήσετε 2-3 πραγματάκια (τελικά ήταν πάνω από 2-3 :P) Κατάφερα να βάλω personal ringtone, αλλά για τα alerts και sms που πρέπει να αποθηκεύσω τα αρχεία ήχου… πρέπει να είναι wav pcm και κάποιον προδιαγραφών η ότι νάνε. Στα sms πως μπορώ να έχω smilies? Τα ακουστικά που έχει μαζί το κινητό είναι μόνο για μουσική η είναι hands free κανονικό? Έχει mic πάνω του? Τα κουμπιά που έχει το καλώδιο τι κάνουν; όταν άκουσα μουσική δεν έκαναν τίποτα όταν τα πατούσα. Το Ndrive είναι καλό? Θέλει σύνδεση ιντερνέτ για να παίξει? Η μόνο δορυφόρους? Από χάρτες Ελλάδας και ειδικότερα Αθήνα πως τα πάει… Έχω στο Outlook 2007 κάποιες καταχωρίσεις στο calendar. Ότι και να δοκίμασα δεν κάνει synch με το calendar του TouchFlo3d. Κάνω synch μέσω του windows Mobile Device Center στα windows 7 RC 64bit αλλά όλα τα άλλα δούλεψαν τέλεια… Στο TouchFlo3d μπορώ να έχω την ώρα σε 24h μορφή? 16 GB sdhc κάρτα σηκώνει το κινητό , σωστά? Δεν θα έχω πρόβλημα με κωδικούς κλπ αν αλλάξω κάρτα και ξανακάνω install το NDrive ε? Αν έχει κάποιος μερικά must have προγράμματα στο μυαλό του ας μου τα προτείνει αν δεν βαριετέ. Ευχαριστώ! Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πείρα και εγώ το Touch HD και έχω κάποιες απορίες. 500+ σελίδες είναι πολλές αν και ελπίζω σιγά σιγά να καλύψω κάποιο χαμένο έδαφος. Θα ήθελα ώμος αν έχετε χρόνο και όρεξη να μου απαντήσετε 2-3 πραγματάκια (τελικά ήταν πάνω από 2-3 :P) Καλορίζικο και καλό διάβασμα. Τα ακουστικά που έχει μαζί το κινητό είναι μόνο για μουσική η είναι hands free κανονικό? Έχει mic πάνω του? Τα κουμπιά που έχει το καλώδιο τι κάνουν; όταν άκουσα μουσική δεν έκαναν τίποτα όταν τα πατούσα. Ναι ειναι και handsfree. Τα κουμπάκια που έχει πάνω είναι για να απαντάς/απορρίπτεις κλήσεις. Μπορείς να χειριστείς και τη μουσική στο TF3D με αυτά αλλά θέλει εξτρά πρόγραμμα. Το Ndrive είναι καλό? Θέλει σύνδεση ιντερνέτ για να παίξει? Η μόνο δορυφόρους? Από χάρτες Ελλάδας και ειδικότερα Αθήνα πως τα πάει… Τα προγράμματα πλοήγησης δε χρειάζονται ίντερνετ. Να είσαι στο δρόμο θέλουν για να κλειδώσεις δορυφόρους. Δεν το έχω δοκιμάσει το NDrive αλλά το Destinator και το IGO δεν τα αλλάζω για ξεχωριστούς λόγους το καθένα. Έχω στο Outlook 2007 κάποιες καταχωρίσεις στο calendar. Ότι και να δοκίμασα δεν κάνει synch με το calendar του TouchFlo3d. Κάνω synch μέσω του windows Mobile Device Center στα windows 7 RC 64bit αλλά όλα τα άλλα δούλεψαν τέλεια… Στο TF3D στην πρώτη σελίδα εμφανίζει ραντεβού της ίδιας και της επόμενης μέρας (αν υπάρχει χώρος). Αν έχεις συγχρονίσει χωρίς πρόβλημα τότε δεν τα βλέπεις μπροστά γιατί είναι μετά από 2 μέρες. Για δες πάλι. Στο TouchFlo3d μπορώ να έχω την ώρα σε 24h μορφή? Ναι. Πήγαινε στο ταμπ με τις ρυθμίσεις, πάτα κάτω αριστερά να τις δεις όλες, πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος, βρες το regional settings από κει στο Time και βάλε την επιλογή HH:mm:ss και κάνε soft reset. 16 GB sdhc κάρτα σηκώνει το κινητό , σωστά? Η κάρτα σου πρέπει να είναι MicroSD. 16άρα microsd σηκώνει αλλά καλύτερα πάρε 8αρα class 6. 16άρες class 6 (πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής - υπάρχουν οι class 2, 4 και 6) υπάρχουν λίγες και αρκετά ακριβές προς το παρόν. Δεν θα έχω πρόβλημα με κωδικούς κλπ αν αλλάξω κάρτα και ξανακάνω install το NDrive ε? Δεν το έχω το πρόγραμμα αλλά μάλλον όχι (με κάθε επιφύλαξη) Αν έχει κάποιος μερικά must have προγράμματα στο μυαλό του ας μου τα προτείνει αν δεν βαριετέ. Ευχαριστώ! Resco File Explorer RegEdit HD Tweak Skype Igo Destinator Sprite Backup PimBackup Google Maps SPB Wireless Monitor Xtrakt (game) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Eυχαριστω για την απαντηση. Νομιζω ομως οτι ειναι θηκη για τσεκαρε εδω http://www.youtube.com/watch?v=B3aTRvhOFZw. Λεω για το μαυρο θηκακι που ειναι σα βελουδο Αυτην εννοω φιλε μου. Απαραδεκτη για συσκευη 700 ευρω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Η rom αυτή είναι ασιατική... RUU_BlackStone_hTC_Asia_WWE_1.18.707.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe Πήγαινε εδώ http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533 και δοκίμασε να την κατεβάσεις βάζωντας το serial key της συσκευής. Αν δεν σε αφήνει σημαίνει ότι πρόκειται για Ασιατική συσκευή και μάλλον δεν σε καλύπτει μελλοντικά η εδώ αντιπροσωπία στο θέμα εγγύηση. σοβαρα ? Δεν κανει για το κινητο μου λεει, οντως, εχω δοκιμασει ! Δηλαδη επρεπε να μου στειλουνε Ευρωπαικο και μου στειλανε ασιατικο ? Τι πρεπει να κανω τωρα ? αν μη τι αλλο να διορθωθουν τα οποια μικροπροβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 πως βαζουμε για ηχο του μαμισιου ξυπνητηριου καποιον δικο μας?εβαλα εναν χυμα στο φακελο windows αλλα δεν τον βλεπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 πως βαζουμε για ηχο του μαμισιου ξυπνητηριου καποιον δικο μας?εβαλα εναν χυμα στο φακελο windows αλλα δεν τον βλεπει! Για δοκιμασε με καποιον ηχο σε μορφη .wav και οχι mp3. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Να'μαι πάλι... Σήμερα έβαλα την v3 full του Πάνου και παρατήρησα ότι η κάμερα δεν έχει ζουμ, καθώς επίσης ότι δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για τα mms.. Πείτε μου ότι δεν πρέπει να φλασάρω άλλη ρομ..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Να'μαι πάλι... Σήμερα έβαλα την v3 full του Πάνου και παρατήρησα ότι η κάμερα δεν έχει ζουμ, καθώς επίσης ότι δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για τα mms.. Πείτε μου ότι δεν πρέπει να φλασάρω άλλη ρομ..:wacko: Για το πρωτο θα πρεπει ειτε να συμβιβαστεις, ειτε να περασεις το παλιο προγραμμα για την καμερα ( δεν ειμαι σιγουρος εαν θα δουλευει ). Για το δευτερο απλα τρεξε την εγκατασταση συνδεσης που θα βρεις στις ρυθμισεις-> συνδεσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 μηπως μπορεις να μου πεις που θα βρω αυτο το προγραμμα;; υπαρχει λινκ;; σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 εάν ρυθμισω το μαμισιο πρόγραμμα για τα μέιλ να τσεκαρει κάθε πχ δέκα λεπτά για νέα μέιλ θα ΚΛΕΊΝΕΙ την σύνδεση gprs μετα η μένει ανοιχτή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 εάν ρυθμισω το μαμισιο πρόγραμμα για τα μέιλ να τσεκαρει κάθε πχ δέκα λεπτά για νέα μέιλ θα ΚΛΕΊΝΕΙ την σύνδεση gprs μετα η μένει ανοιχτή ? Eνα επιπλεον ερωτημα ειναι, αν μενει ανοιχτη χρεωνει κατι? Εχω την εντυπωση οτι δεν χρεωνει... Παρολο που εχω πακετο 500ΜΒ το μηνα, δεν το ειχα προσεξει αυτο και ενα μηνα εμπαινα συνεχεια χωρις να κλεινω την συνδεση. Ετσι μου ηρθε ο λογαριασμος και ειχε διαρκεια γυρω στις 350:blink::blink: ωρες. Για την ακριβεια γραφει ακριβως: Πλοηγηση Vodafone Live!, Mobile Internet & Περιεχομενο (66) 0349:44:42:blink::blink: 40ΜΒ συνολικα(και ειχα συνεχεια auto update καιρο, mails και οτι αλλο ειχα τοτε) και κοστος 0€... Οποτε θεωρητικα δεν πρεπει να υπαρχει λογος για αγχος, αλλα ας επιβεβαιωσει και καποιος ακομα... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 ακριβως και εμενα μου ειχε συμβει,απλα ειναι το σοκ που παθαινεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Η χρεωση γινεται μονο στα kb που καταβαζεις Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 σοβαρα ? Δεν κανει για το κινητο μου λεει, οντως, εχω δοκιμασει ! Δηλαδη επρεπε να μου στειλουνε Ευρωπαικο και μου στειλανε ασιατικο ? Τι πρεπει να κανω τωρα ? αν μη τι αλλο να διορθωθουν τα οποια μικροπροβληματα? καμια λυση παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ξέρει κανείς πως σετάρουμε το hd σαν μοντεμ (GSM) ώστε να παίζει με το Microsoft Outlook SMS Add-in ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 εάν ρυθμισω το μαμισιο πρόγραμμα για τα μέιλ να τσεκαρει κάθε πχ δέκα λεπτά για νέα μέιλ θα ΚΛΕΊΝΕΙ την σύνδεση gprs μετα η μένει ανοιχτή ? Όχι δεν την κλείνει. Αν είναι κλειστή η σύνδεση και πάει να κατεβάσει μηνύματα, θα συνδεθεί και θα μείνει συνδεδεμένη. Μπορείς όμως να βάλεις με το HDTweak να κλείνει μετά από κάποια λεπτά αδράνειας. Αυτό σημαίνει ότι θα συνδέεται, θα κατεβάζει μηνύματα, και μετά όταν αδρανοποιείται (αν δηλαδή δεν έχεις κάτι αλλό που να μπαίνει στο δίκτυο αυτόματα) θα κλείνει μέχρι να ξανα-ανοίξει για να κατεβάσει πάλι. Eνα επιπλεον ερωτημα ειναι, αν μενει ανοιχτη χρεωνει κατι? Εχω την εντυπωση οτι δεν χρεωνει... Παρολο που εχω πακετο 500ΜΒ το μηνα, δεν το ειχα προσεξει αυτο και ενα μηνα εμπαινα συνεχεια χωρις να κλεινω την συνδεση. Ετσι μου ηρθε ο λογαριασμος και ειχε διαρκεια γυρω στις 350:blink::blink: ωρες. Για την ακριβεια γραφει ακριβως: Πλοηγηση Vodafone Live!, Mobile Internet & Περιεχομενο (66) 0349:44:42:blink::blink: 40ΜΒ συνολικα(και ειχα συνεχεια auto update καιρο, mails και οτι αλλο ειχα τοτε) και κοστος 0€... Οποτε θεωρητικα δεν πρεπει να υπαρχει λογος για αγχος, αλλα ας επιβεβαιωσει και καποιος ακομα... Όπως είπες και συ οι συνδέσεις αυτές είναι με ογκοχρέωση και όχι με χρονοχρέωση. Δηλαδή έχεις 500mb το μήνα και όσο δεν τα ξεπερνάς δεν πληρώνεις τίποτα. Ο καιρός και τα emails δεν θα σου φτάσουν ποτέ τα 500mb σε ένα μήνα εκτός κι αν έχεις πολλούς λογαριασμούς emails ή δέχεσαι πάνω από 15mb attachments ημερησίως. Όταν η σύνδεση είναι ενεργή αλλά δεν κατεβάζει μηνύματα, δεδομένα καιρού, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχεις βάλει να κάνει αυτόματα τότε δεν χρεώνει αφού δεν καταβάζει δεδομένα. Όταν κατεβάζει δεδομένα τότε σου αφαιρεί από τα δωρέαν. Παρόλα αυτά μπορεί κάποια ελάχιστα KB να σου τα φάει ακόμα και αν τίποτα δεν κάνει λήψη αυτόματα αλλά είσαι στο δίκτυο. Μιλάμε όμως για ελάχιστη ποσότητα. Και γω 500άρι πακέτο έχω εδώ. Η συσκευή είναι συδεδεμένη συνέχεια, 3 λογαριασμοί emails κάνουν λήψεις ανά δέκα λεπτά, ο καιρός ενημερώνεται αυτόματα, χρησιμοποιώ twitter με application και facebook και μαζί με το browsing δεν έχω φτάσει ποτέ τα 500mb. Ίσα ίσα για να τα ξοδέψω ακούω και ραδιόφωνο online μεσω streaming. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Όπως είπες και συ οι συνδέσεις αυτές είναι με ογκοχρέωση και όχι με χρονοχρέωση. Δηλαδή έχεις 500mb το μήνα και όσο δεν τα ξεπερνάς δεν πληρώνεις τίποτα. Ο καιρός και τα emails δεν θα σου φτάσουν ποτέ τα 500mb σε ένα μήνα εκτός κι αν έχεις πολλούς λογαριασμούς emails ή δέχεσαι πάνω από 15mb attachments ημερησίως. Όταν η σύνδεση είναι ενεργή αλλά δεν κατεβάζει μηνύματα, δεδομένα καιρού, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχεις βάλει να κάνει αυτόματα τότε δεν χρεώνει αφού δεν καταβάζει δεδομένα. Όταν κατεβάζει δεδομένα τότε σου αφαιρεί από τα δωρέαν. Παρόλα αυτά μπορεί κάποια ελάχιστα KB να σου τα φάει ακόμα και αν τίποτα δεν κάνει λήψη αυτόματα αλλά είσαι στο δίκτυο. Μιλάμε όμως για ελάχιστη ποσότητα. Και γω 500άρι πακέτο έχω εδώ. Η συσκευή είναι συδεδεμένη συνέχεια, 3 λογαριασμοί emails κάνουν λήψεις ανά δέκα λεπτά, ο καιρός ενημερώνεται αυτόματα, χρησιμοποιώ twitter με application και facebook και μαζί με το browsing δεν έχω φτάσει ποτέ τα 500mb. Ίσα ίσα για να τα ξοδέψω ακούω και ραδιόφωνο online μεσω streaming. Ok! Το φανταστηκα οτι δεν χρεωνει οταν ειδα την αναλυση λογαριασμου! Απλα ειναι το σοκ που επαθα πρωτη φορα οταν το ειδα σε μια Topaz Ρομ που εχω βαλει και ειδα ενα χρονομετρο στις 22 ωρες νομιζω. Και λεω «εδω ειμαστε, φαε τωρα 500€ λογαριασμο!!:lol::lol:» Αλλα τελικα τιποτα. Δεν αξιζει το 500αρι πακετο. Ποτε δεν τελειωνουν! Και μαλιστα ειχα βαλει spbwirelles monitor και εμπαινα ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο internet απο το κιντηο απλα και μονο για να τα ξοδεψω αλλα με τιποτα! Και μαλιστα ειχα βαλει 2 λογαριασμους mail και παλι τιποτα! Πρεπει πραγματικα να σου στειλνουν πολυ μεγαλα attachments και να εισαι ολη μερα στο utube...!:lol: Ευχαριστω παντως για την ακριβεστατη απαντηση! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Όχι δεν την κλείνει. Αν είναι κλειστή η σύνδεση και πάει να κατεβάσει μηνύματα, θα συνδεθεί και θα μείνει συνδεδεμένη. Μπορείς όμως να βάλεις με το HDTweak να κλείνει μετά από κάποια λεπτά αδράνειας. Αυτό σημαίνει ότι θα συνδέεται, θα κατεβάζει μηνύματα, και μετά όταν αδρανοποιείται (αν δηλαδή δεν έχεις κάτι αλλό που να μπαίνει στο δίκτυο αυτόματα) θα κλείνει μέχρι να ξανα-ανοίξει για να κατεβάσει πάλι. Όπως είπες και συ οι συνδέσεις αυτές είναι με ογκοχρέωση και όχι με χρονοχρέωση. Δηλαδή έχεις 500mb το μήνα και όσο δεν τα ξεπερνάς δεν πληρώνεις τίποτα. Ο καιρός και τα emails δεν θα σου φτάσουν ποτέ τα 500mb σε ένα μήνα εκτός κι αν έχεις πολλούς λογαριασμούς emails ή δέχεσαι πάνω από 15mb attachments ημερησίως. Όταν η σύνδεση είναι ενεργή αλλά δεν κατεβάζει μηνύματα, δεδομένα καιρού, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχεις βάλει να κάνει αυτόματα τότε δεν χρεώνει αφού δεν καταβάζει δεδομένα. Όταν κατεβάζει δεδομένα τότε σου αφαιρεί από τα δωρέαν. Παρόλα αυτά μπορεί κάποια ελάχιστα KB να σου τα φάει ακόμα και αν τίποτα δεν κάνει λήψη αυτόματα αλλά είσαι στο δίκτυο. Μιλάμε όμως για ελάχιστη ποσότητα. Και γω 500άρι πακέτο έχω εδώ. Η συσκευή είναι συδεδεμένη συνέχεια, 3 λογαριασμοί emails κάνουν λήψεις ανά δέκα λεπτά, ο καιρός ενημερώνεται αυτόματα, χρησιμοποιώ twitter με application και facebook και μαζί με το browsing δεν έχω φτάσει ποτέ τα 500mb. Ίσα ίσα για να τα ξοδέψω ακούω και ραδιόφωνο online μεσω streaming. η καταναλωση μπαταριας αυξανεται πολυ εαν ειναι μονιμως ανοιχτη η συνδεση εστω και ανενεργη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 η καταναλωση μπαταριας αυξανεται πολυ εαν ειναι μονιμως ανοιχτη η συνδεση εστω και ανενεργη? Αυτό θα το κρίνεις εσύ κάνοντας τα πειράματά σου. Σίγουρα καταναλώνει περισσότερο αλλά το πόσο και αν αυτό το πόσο είναι σημαντικό ή όχι εξαρτάται από σένα. Επίσης μια ανενεργή σύνδεση καταναλώνει σαφώς λιγότερο από όταν υπάρχει συνεχώς έλεγχος για emails ή ανανεώσεις στον καιρό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 και υπό τους ήχους των iron maiden-piece of mind, προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να περάσω την v3 του Πάνου, αλλά του κάκου....:angry: τι έχει πάθει το μπ@#$ο δεν ξέρω, δεν λέει να ξεκολήσει από το 0%, βγαίνει το error recovery, και ξανά μανά από την αρχή.:angry::angry: τρείς φορές έχω ξεκινήσει τη διαδικασία απ' την αρχή, αλλά όχι, δεν θέλει με τίποτα... θα προσπαθήσω απ' τη κάρτα απ'ευθείας να δούμε τι θα γενεί.... πρέπει να μπεί σε συγκεκριμένη θέση στην κάρτα το blacimg.nbh; ή όπου να'ναι;(στο root δλδ) και όπως ήταν πολύ λογικό, τι φταίει το μηχάνημα αν ο κάτοχός του είναι "μπούφος" για να μην πω τίποτ'άλλο....Δεν θα πώ όμως τι είχα ξεχάσει να κάνω γιατί ντρέπομαι.... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Δεν θα πώ όμως τι είχα ξεχάσει να κάνω γιατί ντρέπομαι.... Uspl; σε όλους συμβαίνει :ninja::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniogr70 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 καλημέρα και από έναν άλλο μπούφο......πέρασα το tom tom και το ίγο αλλα και τα δυο δεν ßρισκουν το gps.....το google maps το βρίσκει κανονικά...ευχάριστο για τις απαντήσεις εκ τον προτερων..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts