ilka71 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Εχω περασει το τελευταιο spb mobile και ειναι γ@μ@το. Εβαλα και τις συντομευσεις οπως με βολευανε και το HD ειναι αψογο, τυφλα να εχει το s-class UI του Arena :D μωρε θα το εβαζα αλλα εχω 2 εφαρμογες που θελω να φαινονται με την μια στην today screen(δεν χρησιμοποιω το touchflo),to pocketweather και το eortologio .με το mobile shell γινεται να φαινονται αυτα τα 2 στην αρχικη οθονη?οχι σε tabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 μωρε θα το εβαζα αλλα εχω 2 εφαρμογες που θελω να φαινονται με την μια στην today screen(δεν χρησιμοποιω το touchflo),to pocketweather και το eortologio .με το mobile shell γινεται να φαινονται αυτα τα 2 στην αρχικη οθονη?οχι σε tabs Δεν ξερω αν γινεται αλλα εμενα με εσωσε το εν λογω προγραμα. Εχω οτι θελω με ενα κλικ χωρις να ψαχνω. Απο τι παρατηρησα μου φορτωνει πολυ πιο γρηγορα τα προγραματα σχεδον ακαριαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Κατι σαν το Quick Menu αλλα λιγοτερο buggy για το HD εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 μωρε θα το εβαζα αλλα εχω 2 εφαρμογες που θελω να φαινονται με την μια στην today screen(δεν χρησιμοποιω το touchflo),to pocketweather και το eortologio .με το mobile shell γινεται να φαινονται αυτα τα 2 στην αρχικη οθονη?οχι σε tabs Απο τη στιγμη που μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη στην επιφανεια του mobile shell, εγω λεω οτι ΝΑΙ μπορουν να μπουν :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Το Remote Desktop Mobile τι σκοπο ακριβως εξυπερετει και πως δουλευει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Απο τη στιγμη που μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη στην επιφανεια του mobile shell, εγω λεω οτι ΝΑΙ μπορουν να μπουν :rolleyes: 1--το εορτολογιο ειδικα το εχει δοκιμασει κανεις με mobile shell? 2--τρωει περισσοτερη μπαταρια το shell απο την μαμισια today screen?γιατι στο νοκια e61i που ειχα την ετρωγε πολυ γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 To Spb Mobile Shell όπως είναι λογικό είναι περισσότερο ενεργοβόρο από το manila. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 To Spb Mobile Shell όπως είναι λογικό είναι περισσότερο ενεργοβόρο από το manila. ξερεις εαν στις επαφες εχει ελληνικη υποστηριξη το shell? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 ξερεις εαν στις επαφες εχει ελληνικη υποστηριξη το shell? Ναι έχει, εφόσον έχεις επιλέξει απο τις ρυθμίσεις της συσκευης regional Greece, με το που το εγκαταστήσεις, το μενου θα είναι ελληνικό και ο dialer+ επαφές επίσης. Δηλαδή το shell στις γλώσσες που είναι διαθέσιμο περιλαμβάνει και την Ελληνική. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Εχω τη συσκευη pna :Mls Destinator 4810 BT.Μπορω να χρησιμοποιησω το καλωδιο τροφοδοσιας αυτοκινητου στο HTC HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ναι έχει, εφόσον έχεις επιλέξει απο τις ρυθμίσεις της συσκευης regional Greece, με το που το εγκαταστήσεις, το μενου θα είναι ελληνικό και ο dialer+ επαφές επίσης. Δηλαδή το shell στις γλώσσες που είναι διαθέσιμο περιλαμβάνει και την Ελληνική.oκ thx!φανταζομαι οτι εαν δεν με βολεψει το κανω απεγκατασταση και επανερχεται οπως πριν κανονικα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 oκ thx!φανταζομαι οτι εαν δεν με βολεψει το κανω απεγκατασταση και επανερχεται οπως πριν κανονικα,ε? Ναι με την απεγκατασταση επανερχεται κανονικα στην προτερεα κατασταση :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ναι έχει, εφόσον έχεις επιλέξει απο τις ρυθμίσεις της συσκευης regional Greece, με το που το εγκαταστήσεις, το μενου θα είναι ελληνικό και ο dialer+ επαφές επίσης. Δηλαδή το shell στις γλώσσες που είναι διαθέσιμο περιλαμβάνει και την Ελληνική. στην αναζητηση επαφων στο shell πως βρισκουμε πχ το ονομα ΜΑΝΩΛΗΣ?πατωντας το πληκτρο 5 βγαινει το Κ!γινεται να εχω το qwerty πληκτρολογιο στην αναζητηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 στην αναζητηση επαφων στο shell πως βρισκουμε πχ το ονομα ΜΑΝΩΛΗΣ?πατωντας το πληκτρο 5 βγαινει το Κ! Συνεχισε να πληκτρολογεις ολα τα γραμματα ,δηλ, μ α ν ω λ η ς ;) (εξυπνη εισαγωγη κειμενου) ψαχνοντας βρισκεις ........ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 στην αναζητηση επαφων στο shell πως βρισκουμε πχ το ονομα ΜΑΝΩΛΗΣ?πατωντας το πληκτρο 5 βγαινει το Κ!γινεται να εχω το qwerty πληκτρολογιο στην αναζητηση? Μην την φοβάσαι την συσκευη δεν παθαίνει τίποτα. Πάτα κουμπια να δεις τι κάνουν. Μόνο έτσι θα μάθεις. Πιο πολυ χρόνο τρως κάνοντας μια απλή ερώτηση και περιμένοντας απάντηση παρά αν το ψάξεις λίγο. Ολοι ετσι μαθαίνουμε.:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Εχω τη συσκευη pna :Mls Destinator 4810 BT.Μπορω να χρησιμοποιησω το καλωδιο τροφοδοσιας αυτοκινητου στο HTC HD? αν μπαινει βαλτο (το καλωδιο ειναι HTC ExtUSB™ (mini-USB 2.0 11 ακροδεκτών)εγω σε οποια συσκευη εχει miniusb βαζω τα ιδια καλωδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 γενικα την βλεπεις καλη; με εχει μουρλανει στα φλασαρισματα αυτος ο μιρι:blink:καθε 2 μερες και απο ενα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 γενικα την βλεπεις καλη; με εχει μουρλανει στα φλασαρισματα αυτος ο μιρι:blink:καθε 2 μερες και απο ενα:confused: Νικο, τωρα τη βαζω και γω την v17. Θα σου πω αυριο :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 γενικα την βλεπεις καλη; με εχει μουρλανει στα φλασαρισματα αυτος ο μιρι:blink:καθε 2 μερες και απο ενα:confused: Δεν είναι απαραίτητο να φλασαρεις καθε φορα αν δεν εχει προβλημα η ρομ. Αυτός απο την στιγμή που βγαινει καποιο νεο build ειναι υποχρεωμενος να βγάλει νεα εκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Δεν είναι απαραίτητο να φλασαρεις καθε φορα αν δεν εχει προβλημα η ρομ. Αυτός απο την στιγμή που βγαινει καποιο νεο build ειναι υποχρεωμενος να βγάλει νεα εκδοση. ΚΑΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Να ρωτησω, τα εικονίδια στην TaskBar που αναφέρει ο sternas μπορούν αν μπουν σε 6.1? Ρωτάω γιατί έχω ROM από Topaz.... Και αυτά που δίνει είναι ωραία.... Αλλά και εγκυκλοπεδικά... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 ΚΑΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p Μωρε δεν λέω κακιες. Απλά ο άνθρωπος αν δεν φτιαξει ρομ με το καινουργιο build, καποιοι θα το δουν αλλου και θα θελήσουν να το δοκιμάσουν. Αρα πρεπει να βγάλει νεα ρομ. Το ζήτημα είναι ότι με την συχνότητα που βγαίνουν τα Builds στις 6.5 δεν προλαβαίνουν οι cookers να τσεκάρουν τίποτα. Κοτσάρουν τα δικά τους αρχεια απο την προηγούμενη ρομ και την ανεβάζουν. Αν είναι καλό το build καλώς διαφορετικά μπορει να βρεθείς με χειρότερη ρομ απο πριν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Νικο, τωρα τη βαζω και γω την v17. Θα σου πω αυριο :pλεγε με γιαννη:pμην μου λες τετοια,ετοιμος ειμαι Δεν είναι απαραίτητο να φλασαρεις καθε φορα αν δεν εχει προβλημα η ρομ. Αυτός απο την στιγμή που βγαινει καποιο νεο build ειναι υποχρεωμενος να βγάλει νεα εκδοση.σωστο αυτο που λες,αλλα σε ξεσηκωνει ρε παιδακι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 λεγε με γιαννη:pμην μου λες τετοια,ετοιμος ειμαι σωστο αυτο που λες,αλλα σε ξεσηκωνει ρε παιδακι μου Sorry Γιαννη, εγω παντως τωρα στηνω, εσυ αν θες ....................... περιμενε :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 μπα:pτωρα τελειωνω ειμαι στο 80%...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts