kbill84 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Για να μην εχεις προβλημα με το GPRS θες αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806. Για το θεμα του Today υπαρχουν αρκετες λυσεις. Εχουμε και λεμε αυτο το προγραμματακι http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12981 σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις και το TF3D και μια Today screen. Μπορεις επισης να βαλεις αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15824. Θα βρεις γενικα αρκετα ωραια plugins αλλα free αλλα με πληρωμη. Εγω πλεον χρησιμοποιω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102 δημιουργει ενα νεο Tab στo TF3D και φορτωνεις οτι θες απαιχτος κυριολεκτικα ...τσακ μπαμ....thanksssssssssssss φιλαρακο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Για να μην εχεις προβλημα με το GPRS θες αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806. Για το θεμα του Today υπαρχουν αρκετες λυσεις. Εχουμε και λεμε αυτο το προγραμματακι http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12981 σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις και το TF3D και μια Today screen. Μπορεις επισης να βαλεις αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15824. Θα βρεις γενικα αρκετα ωραια plugins αλλα free αλλα με πληρωμη. Εγω πλεον χρησιμοποιω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102 δημιουργει ενα νεο Tab στo TF3D και φορτωνεις οτι θες απαιχτος κυριολεκτικα ...τσακ μπαμ....thanksssssssssssss φιλαρακο... Απλα με επιασες τη μερα που ασχολουμαι με αυτα και τα εχω μπροστα μου. Ακομα παιζω σκεψου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Απλα με επιασες τη μερα που ασχολουμαι με αυτα και τα εχω μπροστα μου. Ακομα παιζω σκεψου σαν ψαγμενα παιδια που ειστε πωσ μπορω να κανω κατι σαν αυτα που εχω επισηναψει.τα icons εγιναν.το transparent ομωσ στο ρολοι πωσ ρυθμιζεται.ξερει κανεισ;κ οπωσ βλεπετε σε ολεσ τισ καρτελεσ.οχι μονο στην home....ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει το λίνκ για το τελευταίο radio (1.14...)?Eυχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει το λίνκ για το τελευταίο radio (1.14...)?Eυχαριστώ! Οριστε ;) Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 μπορει καποιος με garmin σε ppc με windows mobile να μου επιβεβαιωσει εαν οι μπαρες του σηματος γινονται η οχι πρασινες οταν εχει σημα?εμενα δεν γινονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 με τον τελευταιο χαρτη 3σε 1 οχι δεν γινονται,με τον προηγουμενο ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 ρε παιδια ειμαι σε διλημα...να ενεργοποιησω τον φωτισμο για τα εισερχομενα sms? επισης ο οπερα τρωει πολυ ραμ ακομα και οταν τον κλεινουμε?να ενεργοποιησω και αυτο το tweak μεσω της registry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 O Opera όταν είναι κλειστός δεν καταναλώνει RAM, όταν είναι όντως κλειστός όμως και όχι minimized στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 O Opera όταν είναι κλειστός δεν καταναλώνει RAM, όταν είναι όντως κλειστός όμως και όχι minimized στο background. αυτο τι σημαινει? "RealExit" Opera if someone doesnt want to have an opera process after closing it (it takes about 10% of your ram), then you should edit the following registry value. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload Name: RealExit from 0 to 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Με έναν καλό Task Manager όπως ο WkTask μπορείς να βλέπεις εάν ο Opera ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα τρέχει στο background ή όχι. Δεν έχεις όμως να χάσεις τίποτα και να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο registry tweak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Με έναν καλό Task Manager όπως ο WkTask μπορείς να βλέπεις εάν ο Opera ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα τρέχει στο background ή όχι. Δεν έχεις όμως να χάσεις τίποτα και να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο registry tweak. για τα αλλα θεματακια που ρωτησα λιγο παραπανω μπορεις να με φωτισεις?σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα καινουργιο κινητο ...βιαζομαι να το μαθω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 1--τα γραμματα στα μενου γινονται μικροτερα?στο σταρτ μενου εχει επιλογη αλλα για ολα τα αλλα μενου?ξερω εχει επιλογη για text size στο screen μενου αλλα εγω λεω για τα pop up μενου συνηθως κατω δεξια 2--κανω copy paste shortcut πχ το exe του igo αλλα ενω εχω λιγοτερα απο 7 shortcuts στον φακελο start_menu δεν μου το δειχνει στο start.ενω στο 3600 το εδειχνε. 3--οταν γυρναω πχ την οθονη δεν θα επρεπε να γυρναει η οθονη σε landscape?η γινεται μονο στις φωτο και στον οπερα? 4--στο backlight το auto adjust βασει πoιου κριτηριου το ρυθμιζει δηλαδη? 1-- Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα (καρτέλα) -> Οθόνη -> Μέγεθος κειμένου 2-- Κάντο paste shortcut στο φάκελο /Windows/Start_menu/Programs και για να το βάλεις στην "Έναρξη" πήγαινε Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Μενού και επέλεξε το από εκεί. 3-- Το TF3D που έχει η συσκευή σου δεν υποστηρίζει landscape. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό αλλά δεν σου τα συνιστώ, περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. 4-- Βάση του εξωτερικού φωτισμού. Για το Garmin πήρες απάντηση και όσον αφορά το άλλο registry tweak μπορείς απλά να το δοκιμάσεις και εάν σου κάνει το κρατάς, αλλιώς το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 σαν ψαγμενα παιδια που ειστε πωσ μπορω να κανω κατι σαν αυτα που εχω επισηναψει.τα icons εγιναν.το transparent ομωσ στο ρολοι πωσ ρυθμιζεται.ξερει κανεισ;κ οπωσ βλεπετε σε ολεσ τισ καρτελεσ.οχι μονο στην home....ευχαριστω... Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Πρόκειται για νεο ρολόι. Στον φάκελο που σου στέλνω υπάρχουν 3 cab με διαφορετικά crystal clocks. Δοκίμασε τα και κράτα αυτό που σ' αρέσει περισσότερο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 1-- Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα (καρτέλα) -> Οθόνη -> Μέγεθος κειμένου 2-- Κάντο paste shortcut στο φάκελο /Windows/Start_menu/Programs και για να το βάλεις στην "Έναρξη" πήγαινε Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Μενού και επέλεξε το από εκεί. 3-- Το TF3D που έχει η συσκευή σου δεν υποστηρίζει landscape. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό αλλά δεν σου τα συνιστώ, περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. 4-- Βάση του εξωτερικού φωτισμού. Για το Garmin πήρες απάντηση και όσον αφορά το άλλο registry tweak μπορείς απλά να το δοκιμάσεις και εάν σου κάνει το κρατάς, αλλιώς το επαναφέρεις.οκ Thx! :) σε ευχαριστω! σε ποιο σημειο του φακελου με τα προγραμματα να κανω paste shortcut?δεν εχει κατω κατω χωρο! εχει 2 start menu ενα με κατω παυλα αναμεσα και ενα χωρις!σε αυτο με την παυλα το δοκιμασα αλλα δεν το δειχνει στο μενου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 εχει 2 start menu ενα με κατω παυλα αναμεσα και ενα χωρις!σε αυτο με την παυλα το δοκιμασα αλλα δεν το δειχνει στο μενου! Δοκίμασε και στο άλλο. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Πρόκειται για νεο ρολόι. Στον φάκελο που σου στέλνω υπάρχουν 3 cab με διαφορετικά crystal clocks. Δοκίμασε τα και κράτα αυτό που σ' αρέσει περισσότερο. Κώστα, παίζει και στην τελευταία έκδοση του Manila που προέρχεται από το Topaz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Κώστα, παίζει και στην τελευταία έκδοση του Manila που προέρχεται από το Topaz; Ναι τα flip manila clocks παιζουν σε ολες τις ρομ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Δοκίμασε και στο άλλο. Κώστα, παίζει και στην τελευταία έκδοση του Manila που προέρχεται από το Topaz; ναι σε αυτο με χωρις παυλα το δειχνει!στο 3600 ηταν το αναποδο :blink: οταν ενας φακελος ειναι φουλ απο αρχεια σε ποιο σημειο του κλικαρουμε για να επικολλησουμε εκει ενα αρχειο?οπου και να πατησω μου κλικαρει αρχειο!στο 3600 αφηνε ενα κενο κατω απο το τελευταιο αρχειο και εκει κλικαρα.τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Πάτησε στο Μενού στο δεξί soft key. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 σαν ψαγμενα παιδια που ειστε πωσ μπορω να κανω κατι σαν αυτα που εχω επισηναψει.τα icons εγιναν.το transparent ομωσ στο ρολοι πωσ ρυθμιζεται.ξερει κανεισ;κ οπωσ βλεπετε σε ολεσ τισ καρτελεσ.οχι μονο στην home....ευχαριστω... Κωστα ο φιλος μας μαλλον θελει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501451. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 αυτο τι σημαινει? "RealExit" Opera if someone doesnt want to have an opera process after closing it (it takes about 10% of your ram), then you should edit the following registry value. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload Name: RealExit from 0 to 1 οτι ακριβως λεει :!: πραγματικο κλειιμο του opera... και φυσικα,κανει αυτο που ακριβως λεει.. για τα αλλα θεματακια που ρωτησα λιγο παραπανω μπορεις να με φωτισεις?σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα καινουργιο κινητο ...βιαζομαι να το μαθω :) πηρες απαντησεις στις περισσοτερες αποριες σου,αλλα καλο θα ειναι να διαβαζουμε και λιγο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 να το κρατησεις!!:!: εγω δεν εχω ξαναδει με αλλο ραδιο πανω απο 700-800kb/sec downloading.....:( ενω με αυτο χτυπαει πανω απο 1.2-1.3mb/sec!!!:blink: επισης και το gps/wifi ειναι πολυ καλυτερο! δοκιμασμενα τα ραδιος στον ιδιο ακριβως χωρο και οχι σε ασχετα σημεια ...;) Διάβασα αυτό το ποστ σου Δημήτρη και η αλήθεια είναι ότι έμεινα κάπως έτσι: :blink: Ο λόγος είναι απλός: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικά στην Ελλάδα από το Πάσχα, τότε οι 3G συνδέσεις είναι ίδιες δηλαδή έως 7.2 mbps. Αυτό σημαίνει ένα πράμα: 1.2-1.3 mb/sec δεν θα πιάσουν στον αιώνα τον άπαντα ακόμα και αν η συσκευή είναι κάτω από την κεραία. Ο λόγος απλός: Το θεωρητικό μέγιστο μιας γραμμής 7.2 είναι 7.2/8=0.9 δλδ 900 kb/sec. Αυτό είναι θεωρητικό μέγιστο, δηλαδή πρέπει να είσαι κάπου που θα έχεις το "απόλυτο" σήμα. Σε μια γραμμή σπιτιού π.χ. αν ήταν των 7.2 δεν θα κατέβαζε ποτέ με 900 γιατί δε θα συγχρονιζόταν στα 7.2 αλλά σε λίγο ή πολύ λίγότερο από αυτά. Άρα, για να κατεβάζει με 3G σύνδεση το HD με 1.2 ή 1.3 πρέπει να μιλάμε για γραμμή 1.3 Χ 8 = 10.4 kbps. Και τέτοια γραμμή δεν υπάρχει. Οπότε το πιθανότερο είναι οι ταχύτητες που δείχνει να είναι fake. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Διάβασα αυτό το ποστ σου Δημήτρη και η αλήθεια είναι ότι έμεινα κάπως έτσι: :blink: Ο λόγος είναι απλός: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικά στην Ελλάδα από το Πάσχα, τότε οι 3G συνδέσεις είναι ίδιες δηλαδή έως 7.2 mbps. Αυτό σημαίνει ένα πράμα: 1.2-1.3 mb/sec δεν θα πιάσουν στον αιώνα τον άπαντα ακόμα και αν η συσκευή είναι κάτω από την κεραία. Ο λόγος απλός: Το θεωρητικό μέγιστο μιας γραμμής 7.2 είναι 7.2/8=0.9 δλδ 900 kb/sec. Αυτό είναι θεωρητικό μέγιστο, δηλαδή πρέπει να είσαι κάπου που θα έχεις το "απόλυτο" σήμα. Σε μια γραμμή σπιτιού π.χ. αν ήταν των 7.2 δεν θα κατέβαζε ποτέ με 900 γιατί δε θα συγχρονιζόταν στα 7.2 αλλά σε λίγο ή πολύ λίγότερο από αυτά. Άρα, για να κατεβάζει με 3G σύνδεση το HD με 1.2 ή 1.3 πρέπει να μιλάμε για γραμμή 1.3 Χ 8 = 10.4 kbps. Και τέτοια γραμμή δεν υπάρχει. Οπότε το πιθανότερο είναι οι ταχύτητες που δείχνει να είναι fake. Nικολα εχω κεραια πανω απο το κεφαλι μου εκει που το δοκιμαζω,στην δουλειαί! και την ταχυτητα την βλεπω μεσω του spb wireless pop up.. αν ειναι η οχι πραγματικη αυτο δεν το ξερω..αλλα σιγουρα ειναι η μεγαλυτερη που εχω δει απο ολα τα ραδιοςπου εχω δοκιμασει. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Nικολα εχω κεραια πανω απο το κεφαλι μου εκει που το δοκιμαζω,στην δουλειαί! και την ταχυτητα την βλεπω μεσω του spb wireless pop up.. αν ειναι η οχι πραγματικη αυτο δεν το ξερω..αλλα σιγουρα ειναι η μεγαλυτερη που εχω δει απο ολα τα ραδιοςπου εχω δοκιμασει. Δημήτρη δεν αμφισβητώ το τι σου γράφει. Εξηγώ απλά με δεδομένα γιατί δεν μπορεί να είναι αληθινό. Το θεωρητικό μέγιστο που μπορεί να πιάσει μια 3g σύνδεση το έγραψα παραπάνω. Είναι σαν κάποιες φορές στο παρελθόν πριν χρόνια που θυμάμαι την 56αρα dialup να γράφει στο Kazaa ότι κατεβάζει με 15kb/sec και να παθαίνω πλάκα.. αφού το μέγιστο εκεί είναι 7... Και για να κάνουμε και λίγο ακαδημαϊκή συζήτηση... Το καλύτερο τεστ που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν το κατέβασμα ενός αρχείου 100mb με Premium όμως account από το Rapidshare για να μετρήσεις πόση ώρα κάνει και να υπολογίσεις τη μέση ταχύτητα που κατέβασε με μικρό περιθώριο σφάλματος. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 μηπως σου λέει 1.2 mb/s και αναφέρεται στα megabits per second? είναι ο ορθός τρόπος μέτρησης καθώς τα Bits είναι η μονάδα πληροφορίας του καναλιού. Πολλές φορές μπερδευόμαστε καθώς και τα Megabytes mb τα γράφουμε Δημήτρη δεν αμφισβητώ το τι σου γράφει. Εξηγώ απλά με δεδομένα γιατί δεν μπορεί να είναι αληθινό. Το θεωρητικό μέγιστο που μπορεί να πιάσει μια 3g σύνδεση το έγραψα παραπάνω. Είναι σαν κάποιες φορές στο παρελθόν πριν χρόνια που θυμάμαι την 56αρα dialup να γράφει στο Kazaa ότι κατεβάζει με 15kb/sec και να παθαίνω πλάκα.. αφού το μέγιστο εκεί είναι 7... η 56=56kbits/second άρα τα 15 σου ήταν σωστά. ΑΛΛΑ BITS όχι BYTES Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts