mixalhs Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 περαστικα Μιχαλη :( τι εγινε φιλε??πως την πατησες?? μαλλον θα πρεπει να κατεβω εγω κατω μου φαινεται :lol::D Δημητρη με το δικο σου εργαλειο θα ημουν ποιο ασχημα. Απλα η λακουβα αποδείχτηκε βαθύτερη απο ότι υπολογιζα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 μ' αρεσει κι εμενα το παιχνιδι αλλα οχι πανω απο μια ρομ την εβδομαδα... ετσι δεν θα εχουμε ποτε σεταρισμενο τηλεφωνο. θα δοκιμασω την 7.2 και θα σας πω. Σημαντικος παραγοντας για μενα η σταθεροτητα και η απροβληματιστη λειτουργια. Περισσοτερο ισως απο την ταχυτητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 επισης ειμαι περιεργος να δω το radio 1.09.25.35 που εχει η rom ποσο αποτελεσματικο και ενεργοβορο θα ειναι δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο ετος το 1.09.25.14 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Zaxaraki σ' ευχατριστώ θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Γεια σας παιδια. Σας παρακαλω πεστε μου να βαλω την BLACK REARL? Αξιζει τον κοπο; Μετα χανω την εγγυηση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Είναι πολύ αξιόλογη ROM, σταθερή και χωρίς προβλήματα. Εάν την εγκαταστήσεις με την καινούργια μέθοδο του USPL δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις καν τη συσκευή σου και κατά συνέπεια δεν χάνεις την εγγύηση. Εάν όμως χρειαστείς service ποτέ... μόνο με την official ROM η οποία όμως δεν είναι κάπου διαθέσιμη ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Σε ευχαριστω ρε athanaso μου ειχες δωσει τα φωτα σου και για το κρουιζακι πιο παλια. Δεν ξερω ρε φιλε δεν ειναι οπως το περιμενα το HD. Ισως ξανα παρω κρουιζ. Θα δουμε Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HD ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΣΤΟ. ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS MOBILE. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δεν ξερω ρε φιλε δεν ειναι οπως το περιμενα το HD. Ισως ξανα παρω κρουιζ. Θα δουμε Τι σου λείπει ή τι σε χαλάει; (Ενημερωτικά... οσονούπω βγαίνει Cruise 09 :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HD ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΣΤΟ. ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS MOBILE. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Πρώτον εάν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις. Όσον αφορά τους προβληματισμούς σου, η συσκευή είναι πολύ καλή και για πολλούς στην υψηλότερη θέση κατάταξης στην κατηγορία. Αρκετά γρήγορο και χωρίς προβλήματα. Εάν το πάρεις από ελληνικό κατάστημα φρόντισε το κουτί να έχει τις σφραγίδες της ACE Hellas και σίγουρα θα έχει ελληνικό μενού. Το πρώτο πράγμα που σου συνιστώ να κοιτάξεις αρχικά είναι ότι η κάσα του είναι πεντακάθαρη και δεν έχει κανένα καμένο pixel η οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ωχχχχ sorry ευχαριστώ πολυ για την απαντηση τωρα διαβαζω και το forum για τις αποψεις σας. δηλαδη να το ανοιξω στο καταστημα μπροστα πριν το παρω...σωστη η παρατηρηση σου. ξερεις καποιο αξιοπιστο καταστημα με καλες τιμες και καλες κρητικες? βασικα ειμαι απο επαρχεια. φιλακα Γιώργος αααα εχει gps ε? μπορω να βαλω destinators e? η υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 δηλαδη να το ανοιξω στο καταστημα μπροστα πριν το παρω...σωστη η παρατηρηση σου. Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Εάν δεν είναι εφικτό... σιγουρέψου τουλάχιστον για τη σφραγίδα της HTC στο κουτί. ξερεις καποιο αξιοπιστο καταστημα με καλες τιμες και καλες κρητικες? Θα το βρεις παντού πλέον. αααα εχει gps ε? μπορω να βαλω destinators e? η υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης Όλα τα προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν για PPC... μπορείς να τα έχεις μέσα στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 σε εχω πριξει το ξερω. ειμαι νεος αγοραστης και καταλαβαινεις η πλοηγηση το gps ειναι γρήγορη? το πατημα στην οθονη ειναι ακριβης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 η πλοηγηση το gps ειναι γρήγορη? το πατημα στην οθονη ειναι ακριβης? Ναι σε όλα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 thanks ..... καλο βραδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Τι σου λείπει ή τι σε χαλάει; (Ενημερωτικά... οσονούπω βγαίνει Cruise 09 :rolleyes: ) Δεν ξερω ρε φιλε ειμαι και λιγο λαλακας δεν μου καθετε καλα στο χερι. Μαλλων εχω συνηθησει το κρουιζ και ολα τα βλεπω μα κακο ματι. Παντος σε ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Nα κανω αλλη μια ερωτησουλα. Πως θα γινει το ημερολογιο να ξεκινα με μηνα; Την ρυθμηση την κανω αλλα παλι ξεκινα με την μερα;;;; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Mια ερωτησούλα παίδες : Απο αναπαραγωγή βίντεο πως είναι το HTC HD? Καλό; Άψογο; Χάλια; Υπάρχουν games/εφαρμογες που εκμεταλλεύονται το επιταχυνσιόμετρο; Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Mια ερωτησούλα παίδες : Απο αναπαραγωγή βίντεο πως είναι το HTC HD? Καλό; Άψογο; Χάλια; Eksartatai apo tis apaitiseis tou ekastote xristi. Se genikes grammes se kala epipeda. Tha mporouse na itan kai kalytera! Υπάρχουν games/εφαρμογες που εκμεταλλεύονται το επιταχυνσιόμετρο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Υπαρχει καποιο fix οταν εμφανιζονται διπλα αρχεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Nα κανω αλλη μια ερωτησουλα. Πως θα γινει το ημερολογιο να ξεκινα με μηνα; Την ρυθμηση την κανω αλλα παλι ξεκινα με την μερα;;;; Νομίζω δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Υπαρχει καποιο fix οταν εμφανιζονται διπλα αρχεια ? Pou emfanizontai dipla arxeia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Δεν ξερω ρε φιλε ειμαι και λιγο λαλακας δεν μου καθετε καλα στο χερι. Μαλλων εχω συνηθησει το κρουιζ και ολα τα βλεπω μα κακο ματι. Παντος σε ευχαριστω πολυ φιλε Μη το λες αυτο(το "λαλακας") Ειναι οπως συνιθηζει ο καθενας και τι του καθετε! Πληροφοριακα και εγω τα ιδια επαθα στην αρχη και ακομα και τωρα επιμενω σε αυτο που λεω οτι το Cruise ειναι πιο πρακτικο για καθημερινη χρηση απ το HD! Α,και καθετε και καλυτερα στο χερι:D:) Μια λυση ειναι να εχεις και καποιο πιο καθημερινο τηλεφωνο,εγω εχω το SE C905 και να το εχεις (το HD)για τα αρχεια σου,να ασχοληση μαζι του τις ελευθερες ωρες η για πιο..VIP καταστασεις!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ξερουμε κανενα καλο προγραμα για backup -restore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 sprite backup... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts