Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Είναι σα να οδηγάς ferrari στο κέντρο της Αθήνας. Ο τύπος δίπλα με corsa πηγαίνει πιο γρήγορα από εσενά και δεν χρειάζεται να ψάξει για βενζινάδικο.

Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους! Γιαυτό δεν ψωνίζουμε ότι προτείνουν οι άλλοι, αλλά ότι χρειαζόμαστε εμείς.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι δυστυχώς πως την διάρκεια της μπαταρίας δεν μπορείς να την ξέρεις εκτός και αν δοκιμάσεις μια συσκευή.

Οπότε στηρίζεσαι πιθανά και στο τι λένε οι άλλοι. Το λέει ξεκάθαρα ο ΤΙΠ πως αυτό τον συγκίνησε στα review αλλά δεν τον ικανοποίησε τελικά

Ας επιχειρήσουμε...

Η αλήθεια είναι δυστυχώς πως την διάρκεια της μπαταρίας δεν μπορείς να την ξέρεις εκτός και αν δοκιμάσεις μια συσκευή.

Οπότε στηρίζεσαι πιθανά και στο τι λένε οι άλλοι. Το λέει ξεκάθαρα ο ΤΙΠ πως αυτό τον συγκίνησε στα review αλλά δεν τον ικανοποίησε τελικά

ετσι ειναι Σακη..δεν ειναι και οτι καλυτερο η αυτονομια του αλλα δεν εχει καμια σχεση με την δραματικη κατασταση στο diamond!!

σαν τηλ σε βγαζει πανω απο μερα αλλα...δεν το παιρνεις μονο για τηλ...

για αυτο και εγω εχω φορτιστη μαζι μου με τα htc μου παντα :lol::lol:

καινε λιγο παραπανω αλλα το φχαριστιεμαι :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators

@Tna:

Έχεις την εντύπωση ότι άλλη WM συσκευή θα τον αφήσει περισσότερο ικανοποιημένο από θέμα μπαταρίας; Μήπως πρέπει να αλλάξει πλατφόρμα; Εκεί πήγαινε το προηγούμενο post μου.

Modpic.gif

Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους! Γιαυτό δεν ψωνίζουμε ότι προτείνουν οι άλλοι, αλλά ότι χρειαζόμαστε εμείς.

Εγώ αυτό που χρειάζομαι πήγα να ψωνίσω... Στα review φαινόταν ιδανικό. Ελα όμως που δεν είναι. Βρες μου εσύ ένα τρόπο να εξακριβώσω πως με ικανοποιεί χωρίς να το αγορασω? Αν εξαιρέσεις κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις όσοι γράφουν στα φόρουμ εξυμνούν κάθε συσκευή που έχουν.

Εδώ όλοι γράφετε τα καλύτερα. Στο Omnia το ίδιο. Παντού τα ίδια.

Ε στο τέλος μπερδεύεσαι, παίρνεις αυτό που σου αρέσει και δοκιμάζεις. Τζόγος όμως η υπόθεση. Ε εγώ έχασα. Δεν μου βγήκε.

Δεν πειράζει, μαθαίνουμε

Member of Klinns.com - The traveling search engine

Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει σε προηγούμενα ποστ, αλλα δεν μπόρεσα να βρω καποια αναφορά για την παρακάτω ερωτηση μου...

Ενας φίλος μου εχει παρατηρήρησει ότι η θερμοκρασία του σωματος της συσκευής καμιά φορά ειναι ιδιαίτερα αυξημένη. Εχει παρατηρηθεί κατι αναλογο? Ειναι φυσιολογικο? Να ενημερωσω ότι το εχει αντιληφθεί σε κατασταση αναμονής της συσκευής και όχι κατα την χρήση της.

• Administrators
Τζόγος όμως η υπόθεση.

Δεν θα συμφωνήσω. Από τέτοιες συσκευές... λίγο ή πολύ ξέρεις τι περιμένεις από άποψη κατανάλωσης.

Modpic.gif

@Tna:

Έχεις την εντύπωση ότι άλλη WM συσκευή θα τον αφήσει ικανοποιημένο από θέμα μπαταρίας; Μήπως πρέπει να αλλάξει πλατφόρμα; Εκεί πήγαινε το προηγούμενο post μου.

??

στο θεμα αυτονομιας??καμια!!

υποτιθεται πως παιρνεις μια συσκευη με δυνατοτητες μινι pc ...

αν ειναι να εισαι κοντα σε μπριζα συνεχως...δεν χρησιμοποιεις ενα notebook η το laptop σου ??

αλλα ειπαμε ..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

ο καθενας εχει και παιρνει οτι νομιζει οτι τον βολευει...η στο κατω κατω οτι του αρεσει...

εμενα μου εχει γινει βιωμα ο φορτιστης με τα wm οποτε δεν σκαω και πολυ πλεον...

αν μου βγαζουν πανω απο 16 ωρες οπως τα δουλευω εγω ειμαι ευχαριστημενος :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

@Tna:

Έχεις την εντύπωση ότι άλλη WM συσκευή θα τον αφήσει περισσότερο ικανοποιημένο από θέμα μπαταρίας; Μήπως πρέπει να αλλάξει πλατφόρμα; Εκεί πήγαινε το προηγούμενο post μου.

δεν ξέρω τι χρήση ακριβώς κάνει. Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω διαξιφισμούς το ομνια κρατά παραπάνω από 24ωρες (τουλάχιστον σε εμένα έχω 60-70 ώρες με καλή χρήση). Νομίζω πως το HD με την οθόνη του καίει αρκετά παραπάνω. Οπότε ίσως να κοιτούσε σε συσκευές με μικρότερη ανάλυση. Ίσως και το touch 3g.

τα wm γενικά είναι δύσκολα να τα αλλάξεις αν τα έχεις συνειθήσει. Πχ το blackberry εγώ δεν το μπόρεσα. Ο φίλος Tip ξέρει καλύτερα βέβαια

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει σε προηγούμενα ποστ, αλλα δεν μπόρεσα να βρω καποια αναφορά για την παρακάτω ερωτηση μου...

Ενας φίλος μου εχει παρατηρήρησει ότι η θερμοκρασία του σωματος της συσκευής καμιά φορά ειναι ιδιαίτερα αυξημένη. Εχει παρατηρηθεί κατι αναλογο? Ειναι φυσιολογικο? Να ενημερωσω ότι το εχει αντιληφθεί σε κατασταση αναμονής της συσκευής και όχι κατα την χρήση της.

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα HD αυτό, κάτι που το είδαμε ευρέως στα Diamond. Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής λειτουργεί σε λίγο αυξημένες θερμοκρασίες σε σχέση με άλλες προτάσεις της αγοράς αλλά σε αποδεκτά πλαίσια. Λόγω κατασκευής στο Diamond ήταν απλά περισσότερο αισθητό, εδώ όχι τόσο θα έλεγα.

Modpic.gif

Εγώ αυτό που χρειάζομαι πήγα να ψωνίσω... Στα review φαινόταν ιδανικό. Ελα όμως που δεν είναι. Βρες μου εσύ ένα τρόπο να εξακριβώσω πως με ικανοποιεί χωρίς να το αγορασω? Αν εξαιρέσεις κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις όσοι γράφουν στα φόρουμ εξυμνούν κάθε συσκευή που έχουν.

Εδώ όλοι γράφετε τα καλύτερα. Στο Omnia το ίδιο. Παντού τα ίδια.

Ε στο τέλος μπερδεύεσαι, παίρνεις αυτό που σου αρέσει και δοκιμάζεις. Τζόγος όμως η υπόθεση. Ε εγώ έχασα. Δεν μου βγήκε.

Δεν πειράζει, μαθαίνουμε

εδω εισαι λαθος φιλε μου...δεν εχεις διαβασει καλα το ολο θεμα...

ξεκινα απο εκει και το ξανασυζηταμε...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2641567#post2641567

Το ίδιο δεν είναι; :p

πλακα πλακα....:rolleyes::lol::lol::p

θελω να με βοηθησει καποιος να βρω ενα πραγραμμα για τις επαφες μου γιατι αυτο που εχει το κιν δεν μου πολυ αρεσει,2)αν καλο player που να παιζει σχεδον τα παντα!3)ενα καλο κομπιουτερακι που να εχει πολλες δυνατοτητες μετατροπες,4)ενα καλο ξυπνητηρι αυτα για αρχη ν μου πει απο που ΑΚΡΙΒΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥς !
http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

• Administrators

1) Υπάρχουν πολλά, τι σου λείπει δηλαδή στο υπάρχον;

2) Core Player v1.2.5

3) HiCalc v2.6.2

4) G-Alarm Free και με ελληνικό μενού.

Τα 2 & 3 δεν είναι free, θα τα βρεις στο ipmart-forum.com και δεν έχουν ελληνικό μενού.

Modpic.gif

vito funcontact gia tis epafes. to xrisimopoiw kai eimai poly eyxaristimenos (sorry gia ta greeklish)

1) Υπάρχουν πολλά, τι σου λείπει δηλαδή στο υπάρχον;

2) Core Player v1.2.5

3) HiCalc v2.6.2

4) G-Alarm Free και με ελληνικό μενού.

Τα 2 & 3 δεν είναι free, θα τα βρεις στο ipmart-forum.com και δεν έχουν ελληνικό μενού.

εσυ ποιο θεωρεις το καλυτερο -ποιο ευχρηστο γι αυτο το κιν?

• Administrators
εσυ ποιο θεωρεις το καλυτερο -ποιο ευχρηστο γι αυτο το κιν?

Αυτό που έχει ήδη ενσωματωμένο. Λιτό και απέριττο. :rolleyes:

Modpic.gif

vito funcontact gia tis epafes. to xrisimopoiw kai eimai poly eyxaristimenos (sorry gia ta greeklish)

ωρααιο μου φαινετε αλλα υπαρχει καπου να το κατεβασω με ελληνικο μενου?

ωρααιο μου φαινετε αλλα υπαρχει καπου να το κατεβασω με ελληνικο μενου?

Ελληνικό μενού δεν έχει αλλά έχει υποστήριξη ελληνικών στις επαφές. Δεν το χρειάζεσαι εξάλλου το ελληνικό μενού εξάλλου μιας και τα περισσότερα είναι εικονίδια. Δοκίμασέ το.

κ μια ακομα απορια εχω οταν εγκαθειστω ενα προγραμμα γιατι δεν μου το εμφανιζει στα πραγραμματα? τη πρεπει να κανω για να το εμφανιζειιι?

• Administrators
κ μια ακομα απορια εχω οταν εγκαθειστω ενα προγραμμα γιατι δεν μου το εμφανιζει στα πραγραμματα? τη πρεπει να κανω για να το εμφανιζειιι?

Εξαρτάται το πρόγραμμα. Πες ένα παράδειγμα.

Modpic.gif

Όσον αφορά τη μπαταρία του HD, εγώ πάντως έχω άλλη άποψη. Είχα ΚΑΙ το OMNIA αλλά και πολλά άλλα WM τηλέφωνα ... ίσως όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει ... και αν και δεν το περίμενα, λόγω οθόνης κυρίως, το HD είναι το καλύτερο σ' αυτό τον τομέα ... Εμένα μου βγάζει περίπου δύο 24ωρα, χωρίς να το κλείνω τη νύχτα και με:

- Oficial Ελληνική ROM (από ACE)

- 3G μόνιμα ενεργοποιημένο

- Bluetooth συνεχώς ενεργοποιημένο (χρήση με HandsFree)

- WiFi μόνιμα απενεργοποιημένο, αλλά ενεργό για περίπου 15-20 mins ανά ημέρα, όταν είμαι σπίτι.

- Ομιλία περίπου 1 ώρα εξερχόμενες ανά ημέρα και πολλές περισσότερες εισερχόμενες ... ίσως 2 με 2,5 ώρες.

- Πολύ λίγα λεπτά Video κλήσεων, σχεδόν ελάχιστα ... απλά καμία κλήση για test ...

- GPS κυρίως με iGo αλλά και λίγο Dest7 περίπου 20 mins ανά ημέρα

- και γενικά πολύ παιχνίδι μια και ακόμη είναι το καινούριο κοσκινάκι μου ...

δε νομίζω ότι είναι λίγο ... εγώ τουλάχιστον δεν είχα κανένα καλύτερο ...

Όσον αφορά το OMNIA, με ίδια περίπου χρήση (μιας και αυτό καινούριο παιχνίδι ήταν) το βράδυ ήθελε φόρτιση ... και είχα Αγγλική ROM με το ... καλό το Radio (δυστυχώς δε θυμάμαι πλέον versions κλπ) ... αλλά και γενικά όλες οι παλαιότερες WM συσκευές μου, συνήθως λιγότερο από αυτό κρατούσανε ...

Επίσης, το iPhone, με αντίστοιχη οθόνη, με ίδια περίπου χρήση αλλά σχεδόν χωρίς χρήση GPS και με WiFi μόνιμα ενεργό, μου έβγαζε περίπου 14-15 ώρες ... λογικό βέβαια λόγω WiFi ...

Επειδή τα τελευταία χρόνια έχω ΜΟΝΟ WM συσκευές, έχω συνηθίσει τις μικρές αυτονομίες ... σχεδόν τις θεωρώ αυτονόητες. Αυτό που θέλω εγώ από το τηλέφωνό μου, είναι να μου βγάζει την ημέρα μου ... Φεύγω στις 8.30 - 9.00 περίπου και γυρνάω μετά τις 19.00. Αν μου βγάζει άνετα αυτές τις ώρες, δε θέλω τίποτε άλλο. Μετά, μπορώ να το φορτίσω.

Εγώ πιστεύω ότι σ' αυτό τον τομέα η HTC έκανε μεγάλη πρόοδο ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος