Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραιο ειναι αλλα ακριβουτσικο.....40€ πανω απο τα αλλα.

Με το θεμα της αναγνωρισης κλησεων πως παει;

Ειναι αρκετα καλο,το μονο δυσαρεστο ειναι οτι εμφανιζει μονο τον αριθμο και οχι ονομα!:)

το κλασικο "προβλημα" που το hd δεν στελνει δεδομενα (επαφες, λιστα κλησεων κλπ) στο bluetooth δλδ....:rolleyes::rolleyes:

Οχι, ετσι ειναι η λειτουργια του συγκεκριμενου bluetooth!

Δε φταίει το Bluetooth, αλλά το HD. Για την ακρίβεια τα WM, δε στέλνουν σωστά τα Ελληνικά και γενικά δεν υποστηρίζουν σωστά το profile ... Αν δοκιμάσεις με μια επαφή στα Αγγλικά δουλεύει σωστά ... επίσης σωστά δουλεύει το ακουστικό ΚΑΙ στα Ελληνικά με άλλες συσκευές ...

στο επόμενο version το οποίο δουλέυω ήδη. :lol:

προσωρινά δώσε μου το φόντο που θές και θα το φτιάξω.

Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε να το αλλάζουμε μόνοι ... πχ αντιγράφοντας κάποιο αρχείο στο φάκελο του προγράμματος ... αλλιώς εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το background του Vista Theam του te_salat ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο επόμενο version το οποίο δουλέυω ήδη. :lol:

προσωρινά δώσε μου το φόντο που θές και θα το φτιάξω.

Κώστα χωρίς να το έχω περάσει ακόμα το πρόγραμμα, μήπως τα 5 δευτερόλεπτα που χρειάζεται να κρατήσεις το κουμπί πατημένο είναι πολλά; Εκτός αν δεν είναι κυριολεκτικό το 5...

Κώστα χωρίς να το έχω περάσει ακόμα το πρόγραμμα, μήπως τα 5 δευτερόλεπτα που χρειάζεται να κρατήσεις το κουμπί πατημένο είναι πολλά; Εκτός αν δεν είναι κυριολεκτικό το 5...

ta 5 second den exartonte apo emena alla apo to HD ego aplos to exo kanei anti tou original shutdown na trexei to exe mou.

Ε, αν είναι o deafult χρόνος του HD είναι 3.. μόλις τα μέτρησα. Ίσως με το πρόγραμμα να θέλει λίγο παραπάνω μέχρι να το εκτελέσει.

Δε φταίει το Bluetooth, αλλά το HD. Για την ακρίβεια τα WM, δε στέλνουν σωστά τα Ελληνικά και γενικά δεν υποστηρίζουν σωστά το profile ... Αν δοκιμάσεις με μια επαφή στα Αγγλικά δουλεύει σωστά ... επίσης σωστά δουλεύει το ακουστικό ΚΑΙ στα Ελληνικά με άλλες συσκευές ...

Ωραια αφυ ξεχναμε την αναγνωριση ξεχναμε και το συγκεκριμενο ΒΤ αφου ειναι και πανακριβο.

Αναμεσα σ αυτα τα 2 ποιο προτινεις εσυ?

NOKIA BH-103 BLUETOOTH HEADSET

MUSES 802 BLUETOOTH HEADSET BLACK

ψαχνω ενα bluetooth για ομιλια αλλα και να ακουω μουσικη.

Παιδιά θέλω να το παραγγείλω από vodafone λόγο επιδότησης

ξέρετε αν έχει συσκευές από ace hellas ή κάνει δικιά της εισαγωγή όπως έκανε με το diamond ?

θα έχει δηλαδή τα ελληνικά της ACE hellas ? Ξέρει κανείς ?

ξέρετε αν έχει συσκευές από ace hellas ή κάνει δικιά της εισαγωγή όπως έκανε με το diamond ?

Ό,τι και να σου πούμε θα είναι εικασίες. Πήγαινε και ρώτα. Αν σου πουν ότι το έχουν ζήτα να δεις το αυτοκόλλητο της ACE πάνω στη συσκευασία.

Ωραια αφυ ξεχναμε την αναγνωριση ξεχναμε και το συγκεκριμενο ΒΤ αφου ειναι και πανακριβο.

Δεν ξέρω αν σου αρέσει αλλά εγώ πήρα αυτό:

http://www.jabra.com/Sites/Jabra/UK-UK/pages/Product.aspx?productid=7cdcf001-7f6d-48d2-8962-0cf47f88de99

Σίγουρα η εμφάνισή του είναι λίγο ιδιαίτερη αλλά το βρήκα στο ebay με 40 ευρώ όταν το αγόρασα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα σε γενικές γραμμές. Επίσης υποτίθεται ότι είναι και multipoint αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε δύο συσκευές.

Τα κουμπιά που έχει απάνω μπορούν και ελέγχουν τον default media player του manila.

Έριξα μια ματιά στο ebay και το βρήκα ακόμα φθηνότερο. Δες εδώ.

Φιλε zografos τις επαφες μου τις εχω ολες στα αγγλικα, το συγκεκριμενο δειχνει μονο αριθμο τηλ-ετσι ειναι κατασκευασμενο!

Παναγιώτης

παιδιά βρήκα αυτό στο xda. ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=473713 ) H εφαρμογή τουλάχιστον στα αγγλικά που την χρειάζομαι εγώ είναι καταπληκτική και αν τελείωσουν αυτά που πρεπεί να κάνουν νομίζω οτι θα την δούμε σε πολλές roms.

Vivere Pericolosamente

It's the only way...

Δεν ξέρω αν σου αρέσει αλλά εγώ πήρα αυτό:

http://www.jabra.com/Sites/Jabra/UK-UK/pages/Product.aspx?productid=7cdcf001-7f6d-48d2-8962-0cf47f88de99

Σίγουρα η εμφάνισή του είναι λίγο ιδιαίτερη αλλά το βρήκα στο ebay με 40 ευρώ όταν το αγόρασα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα σε γενικές γραμμές. Επίσης υποτίθεται ότι είναι και multipoint αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε δύο συσκευές.

Τα κουμπιά που έχει απάνω μπορούν και ελέγχουν τον default media player του manila.

Έριξα μια ματιά στο ebay και το βρήκα ακόμα φθηνότερο. Δες εδώ.

Eιναι ευκολο να μου βγαλεις μια φωτο τα ακουστικα που εχει γιατι στο λινκ που μου εδωσες δεν εχει φωτο τα ακουστικα;

Eιναι ευκολο να μου βγαλεις μια φωτο τα ακουστικα που εχει γιατι στο λινκ που μου εδωσες δεν εχει φωτο τα ακουστικα;

Oρίστε.. εγώ δεν τα χρησιμοποιώ πια. Έχω βάλει δικά μου.

Κανένα ... αλλά εσένα μπορεί να σου αρέσουν. Είναι υποκειμενικό ... Πάντως το BT3030 που προτίνει κάποιος άλλος φίλος είναι πραγματικά πολύ καλό ακουστικό ... η εμφάνιση βέβαια είναι κάπως ... για στρατόγκαυλους θα έλεγα :lol:

Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ και το HTC BH s100 ...

Το δικό μου είναι αγορασμένο από κατάστημα Vodafone και είναι UnBranded, δηλαδή χωρίς λογότυπα και χωρίς πειραγμένο firmware και επίσης είναι Ελληνικό από Ace Hellas (έκανα κανονικά register το IMEI του στο site της HTC ...

Φιλε zografos τις επαφες μου τις εχω ολες στα αγγλικα, το συγκεκριμενο δειχνει μονο αριθμο τηλ-ετσι ειναι κατασκευασμενο!

Με το iPhone 3G που είχα πριν, έδειχνε κανονικά ΚΑΙ τα Ελληνικά ονόματα ... το ίδιο και το Nokia BH-903 αλλά ακόμα και το πολύ παλιό SonyEricsson HBH-60 που έχω ... και υποτίθεται ότι και το iPhone δεν είναι και το ποιο συμβατό τηλέφωνο (όσον αφορά στα Bluetooth Profiles κλπ) ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Κανένα ... αλλά εσένα μπορεί να σου αρέσουν. Είναι υποκειμενικό ... Πάντως το BT3030 που προτίνει κάποιος άλλος φίλος είναι πραγματικά πολύ καλό ακουστικό ... η εμφάνιση βέβαια είναι κάπως ... για στρατόγκαυλους θα έλεγα :lol:

Γεγονός. Γι αυτό στην τσέπη αλλιώς μέσα από τη μπλούζα. :lol:

Πάντως αυτά για τα οποία το πλήρωσα να κάνει, τα κάνει και με το παραπάνω. Απλά διευκρινίζω ότι δεν είναι το βασικό μου ακουστικό. Αυτό το πήρα καθαρά και μόνο για τη μουσική και για να μπορώ να ελέγχω τον Player χωρίς να βγάζω την εκάστοτε συσκευή (το στοίχημα είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ελέγχει και άλλους players πέρα από τον default). Για βασικό ακουστικό (π.χ. οδήγηση) έχω ένα Plantronics.

να μια ακόμη παραλλαγη του ActionScreen που εκανε για μενα ο αγαπητος και φιλτατος metkosas, με 2 προγραμματα πλοήγησης και πολυ χρωμα

Ευχαριστω πολύ Κώστα :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

να μια ακόμη παραλλαγη του ActionScreen που εκανε για μενα ο αγαπητος και φιλτατος metkosas, με 2 προγραμματα πλοήγησης και πολυ χρωμα

Πολύ καλό κι αυτό. Αν θέλεις είτε εσύ είτε ο metkosas, ανεβάστε το κάπου και για τους υπόλοιπους ...

Επίσης φίλε metkosas δώσε μας λίγο τα φώτα σου για το πως δουλεύεις ... με τι εργαλεία και με ποιον τρόπο ... νομίζω θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους μας ... να μην παίρνουμε μόνο έτοιμη τροφή, αλλά να μαθαίνουμε λίγο και τον τρόπο δουλειάς ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Πολύ καλό κι αυτό. Αν θέλεις είτε εσύ είτε ο metkosas, ανεβάστε το κάπου και για τους υπόλοιπους ...

Εσενα αν εισαι καλο παιδακι και το φας ολο το φαγητο σου τη δευτερα, θα στο δωσω εκει :lol:

Κατα τα αλλα, ο metkosas ειναι ο δημιουργος του, οποτε αυτος εχει τον πρωτο λογο :!:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Εσενα αν εισαι καλο παιδακι και το φας ολο το φαγητο σου τη δευτερα, θα στο δωσω εκει :lol:

Κατα τα αλλα, ο metkosas ειναι ο δημιουργος του, οποτε αυτος εχει τον πρωτο λογο :!:

Πάντα τρώω όλο το φαγητό μου ... και κάτι παραπάνω ...

Από μικρός ποτέ δεν κούραζα τη μαμά μου στο φαγητό ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Δέν ήξερα οτι θα το θέλατε και αυτό.:lol:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=13277&d=1232577157

Κώστα δεν έχεις καταλάβει καλά..

Όταν πρόκειται για φαγητό και applications είμαστε ασταμάτητοι :p

Επίσης φίλε metkosas δώσε μας λίγο τα φώτα σου για το πως δουλεύεις ... με τι εργαλεία και με ποιον τρόπο ... νομίζω θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους μας ... να μην παίρνουμε μόνο έτοιμη τροφή, αλλά να μαθαίνουμε λίγο και τον τρόπο δουλειάς ...

το πως τα φτιάχνω το έχω πει ήδη: με το visual studio 2008 (με όλες τις παραξενιές που το περιβάλουν) (δέν δέχετε trasnparency κ.α.)

1)Έχω εγκαταστήσει το g-sen (δεν εχω ιδέα πως λειτουργεί.... και πως παραμετροποιήται....απλώς το εγκατέστησα).....

Όταν ανοίγω ένα αρχείο (.pdf, .xls, word, ..κ.τ.λ.) μόλις το γυρίζω σε landscape, με το που γυρίζει, με πετάει έξω, στην αρχική οθόνη....

καμιά ιδέα?

2)Το HD το συγχρονίζω με δύο υπολογιστές, ο ένας έχει VISTA sp1 και συγχρονίζω επαφές και αρχεία, και ο άλλος έχει XP sp3 και συγχρονίζω ημερολόγιο και σημειώσεις. Το πρόβλημα είναι οτι αυτός με τα Vista δεν καρατάει τα settings και κάθε φορά που πάει να κάνει συγχρονισμό (ο οποίος περεμπιπτόντος αργεί πολύ να ξεκινήσει (establish connection) στα vista) ξαναπαίρνει τις αρχικές ρυθμίσεις ( τικαρισμένα εκτος από τις επαφές και τα αρχεία, και το ημερολόγιο και οι σημειώσεις, που θελω να συγχρονίζουν με το άλλο PC) με αποτέλεσμα να μου χαλαει τον συγχρονισμό από το άλλο PC.

Άκριβώς την ίδια διαδικασια ακολουθούσα και με το προηγούμενο PDA (MIO A701) και δεν είχα πρόβλημα, (πριν κάνω νέο partnership με το HD διέγραψα το παλιό)

Thanks in advance.....

Γρηγόρης Δάρης

1)Έχω εγκαταστήσει το g-sen (δεν εχω ιδέα πως λειτουργεί.... και πως παραμετροποιήται....απλώς το εγκατέστησα).....

Όταν ανοίγω ένα αρχείο (.pdf, .xls, word, ..κ.τ.λ.) μόλις το γυρίζω σε landscape, με το που γυρίζει, με πετάει έξω, στην αρχική οθόνη....

καμιά ιδέα?

2)Το HD το συγχρονίζω με δύο υπολογιστές, ο ένας έχει VISTA sp1 και συγχρονίζω επαφές και αρχεία, και ο άλλος έχει XP sp3 και συγχρονίζω ημερολόγιο και σημειώσεις. Το πρόβλημα είναι οτι αυτός με τα Vista δεν καρατάει τα settings και κάθε φορά που πάει να κάνει συγχρονισμό (ο οποίος περεμπιπτόντος αργεί πολύ να ξεκινήσει (establish connection) στα vista) ξαναπαίρνει τις αρχικές ρυθμίσεις ( τικαρισμένα εκτος από τις επαφές και τα αρχεία, και το ημερολόγιο και οι σημειώσεις, που θελω να συγχρονίζουν με το άλλο PC) με αποτέλεσμα να μου χαλαει τον συγχρονισμό από το άλλο PC.

Άκριβώς την ίδια διαδικασια ακολουθούσα και με το προηγούμενο PDA (MIO A701) και δεν είχα πρόβλημα, (πριν κάνω νέο partnership με το HD διέγραψα το παλιό)

Thanks in advance.....

1. Βγάλ'το. Βάλε το rotation της οθόνης να γίνεται όταν πατάς το left key κρατημένο.

2. Δοκίμασε να κάνεις κατάργηση και τα δύο Partnerships και ξανά από την αρχή.

1. Βγάλ'το. Βάλε το rotation της οθόνης να γίνεται όταν πατάς το left key κρατημένο.

Χμμμ.... είμαι σίγουρος ότι κάπου διάβασα πως γίνετε, αλλά δεν μπορώ να το βρω.... μια βοήθεια...?:O

Γρηγόρης Δάρης