alex_n80 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 καλησπερα και χρονια πολλα,εχω ενα hd σε κατασταση ανοιγει κολλαει στο smart mobility reset και παλι τα ιδια,ευτυχως μπαινει bootloader αλλα τι να κανω να φλασαρω rom?περιεργο παντως ουτε με hard reset τιποτα,το βλεπω για hardware θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Έχεις περάσει κάποια cooked ROM; Η συσκευή σου είναι ελληνική ή αγγλική; Η shipped official ευρωπαϊκή με την οποία ήρθε η συσκευή σου δεν έχει κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ace hellas ειναι athanaso77,δεν εχει τιποτα πανω ουτε hspl ουτε rom,να κανω μια προσπαθεια με την official uk η να το αφησω να παει service? το hd ειναι φιλου μου αλλιως θα το ειχα κανει test Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αν δεν φτιαχνει με hard σερβις δυστυχως,αλλα δοκιμασε να ξαναπερασεις την ρομ αν την εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Thanks, δεν το ήξερα ότι υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Κάτι μου λέει ότι έχεις την 8.3.1 ακόμα. Είναι bug της έκδοσης, μετά από μακρινή δρομολόγηση γυρίζει μόνο του σε χρήση ρυθμίσεων συσκευής. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ace hellas ειναι athanaso77,δεν εχει τιποτα πανω ουτε hspl ουτε rom,να κανω μια προσπαθεια με την official uk η να το αφησω να παει service? το hd ειναι φιλου μου αλλιως θα το ειχα κανει test Έχεις official uk ROM διαθέσιμη; Εάν ναι... δώσε link γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει. Μόνο την αγγλική ανατολικής Ευρώπης έχω βρει η οποία όμως δεν κάνει για τη συσκευή αυτή. Εάν βρίσκεσαι στην Αθήνα... συνιστώ επίσκεψη στην ACE Hellas να το καλύψει η εγγύηση και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αυτη εχω βρει στο xda δυστυχως η συσκευη δεν bootαρει και δεν μπορω να δω τη ειχε μεσα πριν HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.2 6_1.09.25.14 οποτε ακυρο athanaso77 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Βάλε τη συσκευή σου σε bootloader και προσπάθησε να φλασάρεις αυτή που έχεις. Φυσικά μην ξεκλειδώσεις τη συσκευή. Εάν δεν προορίζεται για τη συγκεκριμένη... απλά δεν θα την περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 περασα την ευρωπαικη rom χωρις προβληματα αλλα το τηλεφωνο παραμενει στην αρχικη οθονη και συνεχωμενα restart ευχαριστω για την βοηθεια και τις απαντησεις σας ολους το προβλημα ειναι δυστυχως hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 στειλτο στην ace και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα,πιθανοτατα θα σου αλλαξουν motherboard και ολα θα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 περασα την ευρωπαικη rom χωρις προβληματα αλλα το τηλεφωνο παραμενει στην αρχικη οθονη και συνεχωμενα restart ευχαριστω για την βοηθεια και τις απαντησεις σας ολους το προβλημα ειναι δυστυχως hardware. Ομολογουμένως παράξενη συμπεριφορά! :confused: Δυστυχώς δεν τη γλυτώνεις την επίσκεψη στο service της ACE Hellas. Αν θέλεις ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα της επίσκεψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Λογικά από MediaMarkt. yep................ http://www4.picfront.org/picture/P8ONd65OhG/thb/IMG_0511b.jpg Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 yep................ http://www4.picfront.org/picture/P8ONd65OhG/thb/IMG_0511b.jpg Να υποθέσω ότι το κάτω μέρος δεν ακουμπάει στη βάση για να μην πατάς με το πλαϊνό μέρος το πλήκτρο μείωσης της έντασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Κάτι μου λέει ότι έχεις την 8.3.1 ακόμα. Είναι bug της έκδοσης, μετά από μακρινή δρομολόγηση γυρίζει μόνο του σε χρήση ρυθμίσεων συσκευής. Όχι φίλε Οδυσσέα έχω την 3.2 Απλά στην 3.1 υπήρχε ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση και δεν έσβυνε η οθόνη. Αυτό που έχω να πω είναι απλά καταπληκτικό πρόγραμμα πλοήγησης. Δεν με μπέρδεψε πουθενά, δεν μου είπε όχι πουθενά. Θα ήθελα σε κάποιο ξεχωριστό θέμα να υπήρχαν αναφορές από χρήστες για να δούμε τελικά αν υπάρχουν οδοί που δεν αναφέρονται στο χάρτη, να μας πουν αν όντως και που τους έδειχνε σε διπλανό δρόμο, έτσι ώστε να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα για το iGO8. Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα οπότε δεν μπορώ να έχω σαφή αντίληψη, αλλά τα τεστ που το υπέβαλα τα πέρασε με 95%. Το απόγευμα το ενεργοποίησα στην αυλή μου η οποία βλέπει στον ακάλυπτο και το σημείο που στεκόμουν βρίσκεται λίγα μέτρα πριν το μέσον της απόστασης μεταξύ των δυο δρόμων. Με εδειχνε στον δικό μου δρόμο. Με το που το έδωσα στο φίλο μου στο απέναντι σπίτι, έδειξε κατευθείαν τον πίσω δρόμο. Δευτερο σημερινό τεστ. Του ζήτησα πορεία στην κορυφή του όρους Αιγάλεω κοντά σε δασικό δρόμο. Εβαλα το σημείο προορισμού χειροκίνητα φυσικά και μου έβγαλε την πορεία μέσα από τους δασικούς δρόμους άνετα. Τα μειωνεκτιματάκια του τα ανέφερα. Αλλά είναι ασήμαντα. Αν παρακολουθεις την οθόνη ξεπερνιέται άνετα το θέμα με την φωνιτική καθοδήγηση. Το άλλο είναι με τα χωριά που ναι μεν φαίνονται στον χάρτη αλλά δεν δίνονται στην αναζήτηση. Κι αυτό λύνεται αν πας στην κοντινότερη κομόπολη η μεγαλύτερο χωριό και κλικάρεις πάνω στο όνομα του χωριού που θέλεις. Καλή χρονιά Οδυσσέα κι ευχαριστώ για την δυνατότητα να δοκιμάσω αυτόν τον υπέροχο πλοηγό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 δεν ξέρω αν είναι σώστο αυτό που κάνω αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείται να μπείτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227044 και να υποστειρείξεται το hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 δεν ξέρω αν είναι σώστο αυτό που κάνω αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείται να μπείτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227044 και να υποστειρείξεται το hdαυτο λεγεται προπαγανδα:lol:για να μην σου χαλασω το χατηρι τον εριξα τον ψηφο μου νεαρε μου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 μου την δινει να συγκρινουν καθε τηλ με to iphone:mad: πολυ αξια εχουν δωσει σε αυτη η συσκευη και δεν το αξιζει καθολου.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Νομιζω οτι ο Ζαχαρακης το έθεσε στη σωστή βαση. Καλο το iphone αλλα μετα τι? Το πηρες το ειδες το εμαθες σε εμαθε, το ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ και εκει τελειωνει το ειδυλιο. Ναι τα γερασμενα windows κανουν την συσκευη να γεννα νεες δυνατοτητες και αν μη γι αλλο δεν βαριεσαι ποτε. Μια οθονη εχει το iphone. Ολα τα υπολοιπα ξεπεραστκαν σε ελαχιστο χρονο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ναι τα γερασμενα windows κανουν την συσκευη να γεννα νεες δυνατοτητες και αν μη γι αλλο δεν βαριεσαι ποτε. αυτο κι αν ειναι ενα θεμα για συζητηση :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλα σιγουρα ειναι τελειως διαφορετικου target group οι φιλοσοφια των 2 συσκευων,αλλα ελα ντε που οι περισσοτεροι γνωστοι μου(που ΔΕ γνωριζουν) οταν με ειδαν με το HD ξερετε τι ακουγα?Το κλασικο..τι ειναι τουτο ρε,προφανως για το..μεγεθος του.. Και απαντουσαν μονοι τους,ειναι το νεο..iphone??!!!:lol: Αντε εξηγησε τους τωρα οτι υπαρχει και κυριως υπηρχε ζωη περα απ το αιφον!! Οπως σωστα για μενα ειπε ο Athanasso δε πρεπει να μας διαφευγη το ποσοστο των πωλησεων που πετυχε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και να προσθεσω και το ξυπνημα που εφερε στο τελματωμενο θεμα του UI. Και μια γνωμη.Αν δεν εκαναν το HD να μοιαζει τοσο στο αιφον και το εκαναν πιο στενο και εστω λιγο πιο παχυ η ψηλο(για να χωρεσουν την εντυπωσιακη οθονη) για μενα θα ηταν το απολυτο οπλο τη παρουσα στιγμη.Τωρα ομως με αυτο το πλατος σε περιοριζη αισθητα κυριως για καθημερινη χρηση με το 1 χερι. Δε πειραζει ομως στο επομενο...:):D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Να υποθέσω ότι το κάτω μέρος δεν ακουμπάει στη βάση για να μην πατάς με το πλαϊνό μέρος το πλήκτρο μείωσης της έντασης; ναι.. μου φαίνεται ότι τελικα, τουλαχιστον αυτο που εχω εγω, δεν ειναι και τοσο σταθερο.. εκτος του οτι σαν να πεφτει προς το κατω σιγα σιγα , τρίζει κιόλας.. κανει ενα σπαστικό ήχο.. :blink: Θα το κοιταξω και αυριο και βλεπουμε.. Παντως εγω το hd το δουλευω μια χαρα και με ενα χερι.. εχω χερούκλες ναι :P Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ναι.. Αυτό και μόνο αρκεί για να πω ότι η συγκεκριμένη βάση δεν είναι κατάλληλη για το HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 δεν ξέρω αν είναι σώστο αυτό που κάνω αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείται να μπείτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227044 και να υποστειρείξεται το hd Πραγματικά... ποιος ο λόγος; Ακόμα δεν βαρεθήκατε; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πραγματικά... ποιος ο λόγος; Ακόμα δεν βαρεθήκατε; :wacko: πες τα χρυσοστομε!! πες τα...:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αυτή η βάση πως σας φαίνεται; http://i281.photobucket.com/albums/kk201/sky004532/HO/M-HO-HD-1.jpg Πάντως την παραγγελία μου την έριξα και αν με το καλό έρθει θα επανέλθω με εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts