ioanalexis Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 την συσκευή την πήρα απο αθήνα απο PDA4U ιντερνετ. Στις ρυθμίσεις δεν έχει ελληνικά. μόνο τις βασικές γλώσσες. βέπω τώρα αυτά που στείλατε για το navimania. θα το δω κ θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Regional Settings νομίζω έχει τα ελληνικά (και δεν εννοούμε ελληνική γλώσσα, δηλαδή να γίνουν τα windows ελληνικά) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Λοιπόν, νομίζω τελείωσα με το σετάρισμα, τα βασικά τουλάχιστον, εύκολα και γρήγορα. Εγκατέστησα τα πληκτρολόγια του navimania, αλλά σε ένα από αυτά γράφει κανονικά μηνύματα αλλά μόνο μέχρι 70 χαρακτήρες, ενώ κάποια άλλα γράφουν μόνο αριθμούς, ακόμα κι αν πληκτρολογώ γράμματα. Τι @$^$#$Υ έχω κάνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εγκατέστησα τα πληκτρολόγια του navimania, αλλά σε ένα από αυτά γράφει κανονικά μηνύματα αλλά μόνο μέχρι 70 χαρακτήρες, ενώ κάποια άλλα γράφουν μόνο αριθμούς, ακόμα κι αν πληκτρολογώ γράμματα. Τι @$^$#$Υ έχω κάνει; Μπορείς να γίνει πιο αναλυτικός; Δεν χρειάζεται να τα έχεις όλα στη συσκευή σου. Ένα που να κάνει όλες τις δουλειές. Εάν έχεις βάλει και το Pocket CM Keyboard ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα με το πληκτρολόγια της HTC. Ένα από τα δύο πρέπει να επιλέξεις να χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/4530/screen002hm2.png μπορειτε να κανετε τα εικονιδια της πανω μπαρας ετσι δειτε δω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12433&page=23 Αυτό δεν έχω καταφέρει να το κάνω ακόμα. Με ενδιαφέρουν μόνο τα πάνω εικονείδια..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μπορείς να γίνει πιο αναλυτικός; Δεν χρειάζεται να τα έχεις όλα στη συσκευή σου. Ένα που να κάνει όλες τις δουλειές. Εάν έχεις βάλει και το Pocket CM Keyboard ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα με το πληκτρολόγια της HTC. Ένα από τα δύο πρέπει να επιλέξεις να χρησιμοποιείς. Τώρα είναι οκ νομίζω, απλά έπρεπε να ξετικάρω το unicode..... Ελπίζω να μην τα βλέπουν κινέζικα όμως..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτό δεν έχω καταφέρει να το κάνω ακόμα. Με ενδιαφέρουν μόνο τα πάνω εικονείδια..... Ksekina apo edw me oreksi gia psaksimo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Τώρα είναι οκ νομίζω, απλά έπρεπε να ξετικάρω το unicode..... Ελπίζω να μην τα βλέπουν κινέζικα όμως..... Analoga poio programma xrisimopoieis. Me to Resco den tha exeis problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Analoga poio programma xrisimopoieis. Me to Resco den tha exeis problima. Στο resco keyboard μερικές φορές μου χάνει χαρακτήρες και στην θέση τους βάζει κενό. Το έχω παρατηρήσει ειδικά όταν γράφω γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Θα το δοκιμάσω και το resco αν μου πει κανείς οτι πήρε κινέζικα. Αλλιώς το default του HD στα ελληνικά μια χαρά με βολεύει νομίζω. Αν και αυτά τα βλέπεις έπειτα από μερικές ώρες "πτήσεις" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Ksekina apo edw me oreksi gia psaksimo. "...and FInix VGA Battery and Network Icons.reg which you have to import with a registry editor in your device (if you don't have one, you can use Dotfred taskmanager with registry editor included)" Αυτό όμως το βήμα, δεν μπορώ να το καταλάβω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτό δεν έχω καταφέρει να το κάνω ακόμα. Με ενδιαφέρουν μόνο τα πάνω εικονείδια..... Δες εδω,νομιζω ειναι αναλυτικο Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτό κάνω, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτό κάνω, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά Το sdkcerts.cab το εγκατεστησες πριν το αλλο cab ? Πρεπει πρωτα αυτο να εγκαταστησεις και μετα το αλλο για τα εικονιδια Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Το sdkcerts.cab το εγκατεστησες πριν το αλλο cab ? Πρεπει πρωτα αυτο να εγκαταστησεις και μετα το αλλο για τα εικονιδια Ναι αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα... Μήπως να το εγκαταστήσω στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Προσωπικά θα το έβαζα στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα μιας και μιλάμε για εφαρμογή που πρέπει να φορτώνει στην έναρξη. Αν πάλι δε σου δουλέψει κάνε ένα hard reset και πάλι από την αρχή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Ναι αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα... Μήπως να το εγκαταστήσω στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα; Ναι μαλλον αυτο φταει. Δοκιμασε το, εγω εκει το εχω Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Προσωπικά θα το έβαζα στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα μιας και μιλάμε για εφαρμογή που πρέπει να φορτώνει στην έναρξη. Αν πάλι δε σου δουλέψει κάνε ένα hard reset και πάλι από την αρχή. Θα το δοκιμάσω και στο τηλέφωνο, αλλά Hard reset μόλις που το έστησα δεν κάνω.... Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Απλά θέλω κάτι που να βλέπω σε ποσοστό την μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Θα το δοκιμάσω και στο τηλέφωνο, αλλά Hard reset μόλις που το έστησα δεν κάνω.... Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Απλά θέλω κάτι που να βλέπω σε ποσοστό την μπαταρία. Αυτό ήταν τελικά. Με εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου, δούλεψε με τη μια. Ευχαρισστώ παιδιά..... Αλλη απορία: Στο διαμονδ, δούλευα το kounadisk power meter , ένα πολύ καλό ελαφρύ προγραμματάκι για μέτρηση κλήσεων και sms. Στο Ομνια όμως, όπως και στο HD, δεν μου μετράει τα sms. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 http://www.mobile-review.com/pda/rev...touch-hd.shtml http://img167.imageshack.us/img167/1176/picay3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αραγε καποιος φιλος ετρξε την εφαρμογη blackberry στον ''γιγαντα'' HD? H καποιος πιο διαβασμενος εχει δει κατι καπου(μην την πατησουμε οπως με το omnia....)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτό ήταν τελικά. Με εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου, δούλεψε με τη μια. Ευχαρισστώ παιδιά..... Αλλη απορία: Στο διαμονδ, δούλευα το kounadisk power meter , ένα πολύ καλό ελαφρύ προγραμματάκι για μέτρηση κλήσεων και sms. Στο Ομνια όμως, όπως και στο HD, δεν μου μετράει τα sms. Ξέρει κανείς κάτι; πως γινεται εγκατασταση στην μνημη της συσκευης???Εμενα οταν το κανω εγκατασταση δεν μου βγαζει επιλογη,που να το εγκαταστησω.Το κανει αυτοματα,που ομως δεν ξερω!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αραγε καποιος φιλος ετρξε την εφαρμογη blackberry στον ''γιγαντα'' HD? H καποιος πιο διαβασμενος εχει δει κατι καπου(μην την πατησουμε οπως με το omnia....)? Ποιά εφαρμογή blackberry;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 πως γινεται εγκατασταση στην μνημη της συσκευης???Εμενα οταν το κανω εγκατασταση δεν μου βγαζει επιλογη,που να το εγκαταστησω.Το κανει αυτοματα,που ομως δεν ξερω!! Mπες με τον file explorer στον φάκελο program files είτε της συσκευής είτε της storage card και δες που είναι εγκατεστημένο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 πως γινεται εγκατασταση στην μνημη της συσκευης???Εμενα οταν το κανω εγκατασταση δεν μου βγαζει επιλογη,που να το εγκαταστησω.Το κανει αυτοματα,που ομως δεν ξερω!! Συνήθως όταν δεν ρωτάει γίνεται στην μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts