Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καποια στιγμη ομως πρεπει να φτιαχτει και 1 htc αν οχι ανταγωνιστικο στο τομεα φωτο,βιντεο τουλαχιστον ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ!!(για να ειναι ολοκληρωμενο,και να δικαιολογουμε και το Multimedia και στην εγγραφη);)

Δε μπορει να κρυβομαστε πισω απ το οτι ειναι windows mobiles και κατα συνεπεια δε κανει για αυτα:X

Αντε επιτελους για να μπορεσω και εγω να εχω(οπως και πολοι αλλοι) 1 τηλεφωνο στη τσεπη μου και να λεω αλλα κυριως να νιωθω οτι ειναι ΠΛΗΡΕΣ!!:D

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ???.....:cry:

:whistle:Omnia:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα έχω διαβάσει αυτά, αλλά δεν μπορώ να τα εξηγήσω.

Εμένα κρατάει 4 μέρες άνετα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Samsung ppc :cool::O

O xρονος θα δειξει, δυσκολο για εναν htcακια............

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Τι χρήση του κάνεις όμως ?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Τουλαχιστον το προβλημα εντοπιζεται στις Ελληνικες συσκευες (προβληματικη rom), αρε xda..............

Μην αρχίσουμε το VS πάλι και να συνεχίσουμε ωραία και on-topic τη συζήτηση μας
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μην αρχίσουμε το VS πάλι και να συνεχίσουμε ωραία και on-topic τη συζήτηση μας

Ενταξει παιδι μου:):p

Τουλαχιστον το προβλημα εντοπιζεται στις Ελληνικες συσκευες (προβληματικη rom), αρε xda..............

:whistle: απαντηση Νο 4 @s_wind :whistle: :whistle: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=221713 :lol::lol::lol:

δεν κανουμε συγκριση αφου δεν το πιασαμε απλοs αναφερθηκε η ελειψη tv-out.οι διαφορεs θεωριτικα υπαρχουν.κοιτα και κανενα συγκριτικο.αλλα εγω θα σου πω οτι επειδη τα ειχα ολα μεχρι τωρα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΑ PPC ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΕΔΩ 18 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ RESET ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ :blink:! ! !

Εδω ειναι...:lol::lol::lol::lol:

ΕΔΩ 18 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ RESET ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ

Όχι ρε geovass σαν αυτό που παρέθεσα δεν έχει άλλο. :lol::lol::dash::dash:

Μακαρι να κραταει,με τι χρηση ομως?Καθολου ή μονο τηλεφωνα?Απο ενδιαφερον ρωταω γιατι ειμαι σε αναζητση αλλης συσκευης λογω του οτι:το HD δεν εχει TV-OUT τελικα,η μπαταρια και επεξεργαστης του δεν θα ανταποκρινονται οπως θα θελουμε οι περισσοτεροι και ακομη επειδη οι απαιτησεις της συσκευης ειναιι μεγαλυτερες.Και σκεφτομαι σοβαρα να στραφω σε αλλο πιο φθηνο και με μικροτερη οθονη αλλα ας πουμε πιο ολοκληρωμενη συσκευη.:(

Οχι δεν κάνουμε αντιπαράθεση, άλλωστε εδώ είναι το θέμα για το HD, κι εγώ νομίζω πως το HD, είναι ίσως και καλύτερο του Ομνια.

Μεγαλύτερη οθόνη με καλύτερη ανάλυση π.χ.

Τώρα οι κάμερες και τα σχετικά μουλτιμίδια, δεν με αφορούν οπότε δεν με ενδιαφέρει καν.

Ασε που δεν άσε που δεν έχω και γάτο για να τον βγάζω φωτογραφίες.

Και δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική του "δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το σκεπτικό οτι τα ppc, είναι για άλλη δουλειά"

Είναι σαν να διαλέγεις υπολογιστή με κριτήριο τι web κάμερα έχει......

Τις δουλειές που πρέπει να κάνει, τις κάνει μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακαρι να κραταει,με τι χρηση ομως?Καθολου ή μονο τηλεφωνα?Απο ενδιαφερον ρωταω γιατι ειμαι σε αναζητση αλλης συσκευης λογω του οτι:το HD δεν εχει TV-OUT τελικα,η μπαταρια και επεξεργαστης του δεν θα ανταποκρινονται οπως θα θελουμε οι περισσοτεροι και ακομη επειδη οι απαιτησεις της συσκευης ειναιι μεγαλυτερες.Και σκεφτομαι σοβαρα να στραφω σε αλλο πιο φθηνο και με μικροτερη οθονη αλλα ας πουμε πιο ολοκληρωμενη συσκευη.:(

Οχι πολλά τηλέφωνα και sms, (όχι και καθόλου βέβαια), αλλά πολύ σερφάρισμα, ραδιόφωνο, και συνεχές σχεδόν σκάλισμα, αφού ακόμα ψάχνομαι με διάφορες εφαρμογές.

Βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά προερχόμενος από το diamond, η διαφορά στην μπαταρία είναι αισθητή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ του Όμνια και δεν πόσο κρατάει του septlc (πως τον λένε τελος πάντων) που λέει ότι κρατάει 3 μέρες αν θυμάμαι καλά με όχι πολύ σκληρή χρήση. Εσένα με τέτοια χρήση κανονικά κρατάει το πολύ δυο μέρες. Εκτός βέβαια και αν το ενώνεις με pc κατά την διάρκεια του σκαλίσματος

Οχι πολλά τηλέφωνα και sms, (όχι και καθόλου βέβαια), αλλά πολύ σερφάρισμα, ραδιόφωνο, και συνεχές σχεδόν σκάλισμα, αφού ακόμα ψάχνομαι με διάφορες εφαρμογές.

Βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά προερχόμενος από το diamond, η διαφορά στην μπαταρία είναι αισθητή.

αν ειναι ετσι οπως τα λες!!!οκ!!!

Συμβαίνει το εξής περίεργο κάποιες φορες.

Οι άνθρωποι επειδή θέλουν να δικαιολογήσουν τον πόθο τους η την επιθυμία τους μπαίνουν σε άκυρες αντιπαραθέσεις.

Εδω μιλαμε για το HD .

Ας επιχειρήσουμε...

Συμβαίνει το εξής περίεργο κάποιες φορες.

Οι άνθρωποι επειδή θέλουν να δικαιολογήσουν τον πόθο τους η την επιθυμία τους μπαίνουν σε άκυρες αντιπαραθέσεις.

Εδω μιλαμε για το HD .

Μάλλον δεν διαβάζεις όλα τα ποστ.......

Φυσικά και δεν κάνουμε καμία αντιπαράθεση, και φυσικά εδώ μιλάμε για το HD :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ του Όμνια και δεν πόσο κρατάει του septlc (πως τον λένε τελος πάντων) που λέει ότι κρατάει 3 μέρες αν θυμάμαι καλά με όχι πολύ σκληρή χρήση. Εσένα με τέτοια χρήση κανονικά κρατάει το πολύ δυο μέρες. Εκτός βέβαια και αν το ενώνεις με pc κατά την διάρκεια του σκαλίσματος

Δεν χρειάζεται να κάνω καμιά αναζήτηση, το έχουμε ήδη συζητήσει μαζί, και το έχω αναφέρει πολλές φορές στο συγκεκριμένο θέμα.

Βέβαια κάνουμε διαφορετική χρήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν κάνουμε αντιπαράθεση, άλλωστε εδώ είναι το θέμα για το HD, κι εγώ νομίζω πως το HD, είναι ίσως και καλύτερο του Ομνια.

Μεγαλύτερη οθόνη με καλύτερη ανάλυση π.χ.

Τώρα οι κάμερες και τα σχετικά μουλτιμίδια, δεν με αφορούν οπότε δεν με ενδιαφέρει καν.

Ασε που δεν άσε που δεν έχω και γάτο για να τον βγάζω φωτογραφίες.

Και δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική του "δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το σκεπτικό οτι τα ppc, είναι για άλλη δουλειά"

Είναι σαν να διαλέγεις υπολογιστή με κριτήριο τι web κάμερα έχει......

Τις δουλειές που πρέπει να κάνει, τις κάνει μια χαρά.

Συμφωνώ μαζί σου, ούτε εμένα μ'ενδιαφέρουν οι κάμερες κ.τ.λ. δεν με νοιάζει αν θα έχει κάμερα, TV out, πληκτρολόγιο... Με όσα έχουν ακουστεί ως τώρα, είμαι καλυμμένος. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πόσο κρατάει η μπαταρία.

Guest lagoudakis
Με τις φωτογραφίες κανεις ενα back up καποιον στιγμων του παρελθον σου και ειναι καλο να τις βλειπεις καπου καπου για να θυμασαι

Για μενα και η φωτογραφία αποτελει κριτηριο στην αγορα καποιου κινητού .

τοτε πας για καποιο κινητο τηλεφωνο,αν παρεις ppc θα εχεις πεταξει απλα τα λεφτα σου,η καμερα τους ειναι απλα μετρια

τοτε πας για καποιο κινητο τηλεφωνο,αν παρεις ppc θα εχεις πεταξει απλα τα λεφτα σου,η καμερα τους ειναι απλα μετρια

.....ή φωτογραφική μηχανή, που είναι αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ μαζί σου, ούτε εμένα μ'ενδιαφέρουν οι κάμερες κ.τ.λ. δεν με νοιάζει αν θα έχει κάμερα, TV out, πληκτρολόγιο... Με όσα έχουν ακουστεί ως τώρα, είμαι καλυμμένος. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πόσο κρατάει η μπαταρία.

τι σε νοιάζει ακριβώς?

Ρωτάω γιατι προσπαθώ να καταλάβω εκτός από την μεγάλη οθόνη τι άλλο ελκύει σε αυτό το τηλέφωνο. Ίσως να μην το έχω δει εγώ αλλα πραγματικά θέλω καποιος να μου πει τι

Ας επιχειρήσουμε...

τι σε νοιάζει ακριβώς?

Ρωτάω γιατι προσπαθώ να καταλάβω εκτός από την μεγάλη οθόνη τι άλλο ελκύει σε αυτό το τηλέφωνο. Ίσως να μην το έχω δει εγώ αλλα πραγματικά θέλω καποιος να μου πει τι

Θα σου πω εγώ:

Είπαμε εκτός της οθόνης έτσι;

-Η δυνατότητα που σου δίνει να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι φύλα excel, word και Power point, που είναι απόλυτα χρήσιμα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για την καθημερινή ζωή (τήρηση αρχείων κ.α.)

- Η δυνατότητα που σου δίνει να έχεις παντού τα e-mail σου, έτσι όπως ακριβώς και στον υπολογιστή σου σε πραγματικό χρόνο

- Οι δεκάδες εφαρμογές που μπορεί να φορτώσει και που μπορούν να σου κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη (πλοήγηση, web tv, καιρός, μετατροπές, σαν να έχεις έναν υπολογιστή συνέχεια μαζί σου)

- Η δυνατότητα όλα αυτά να συγχρονίζονται με τον υπολογιστή σου, χωρίς να χάνεις δεδομένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]