Clouseau Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 σημερα εκανα μια βολτα στο mall και εριξα μια ματια στα κινητα. επαιξα λιγακι με το diamond και το omnia. πολυ ωραια και τα 2 και αν και το omnia υποτιθεται οτι ειναι πιο καλο λογω της οθονης, εκει ηταν η εκπληξη. κατα την προσωπικη μου αποψη παντα το diamond με εντυπωσιασε οσο αφορα την αισθηση που σου δινει η οθονη αλλα και το touch navigation. εντυπωσιακο και πρωτογνωρο το touchpad mouse του omnia. αρκετα βολικο. αν δεν υπηρχε το HD σιγουρα θα κατεληγα στο Diamond ή στο Touch Pro παρολο που το omnia ειναι μεταγενεστερο. Φανταζομαι ποσο super θα ειναι το HD τωρα που εχω μετρο συγκρισης! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 σημερα εκανα μια βολτα στο mall και εριξα μια ματια στα κινητα. επαιξα λιγακι με το diamond και το omnia. πολυ ωραια και τα 2 και αν και το omnia υποτιθεται οτι ειναι πιο καλο λογω της οθονης, εκει ηταν η εκπληξη. κατα την προσωπικη μου αποψη παντα το diamond με εντυπωσιασε οσο αφορα την αισθηση που σου δινει η οθονη αλλα και το touch navigation. εντυπωσιακο και πρωτογνωρο το touchpad mouse του omnia. αρκετα βολικο. αν δεν υπηρχε το HD σιγουρα θα κατεληγα στο Diamond ή στο Touch Pro παρολο που το omnia ειναι μεταγενεστερο. Φανταζομαι ποσο super θα ειναι το HD τωρα που εχω μετρο συγκρισης! :) το διαμάντι έχει vga οθόνη ... είναι καλύτερη από του Omnia! το ομνια έχει απλά μεγαλύτερη διαγώνιο αλλά λιγότερα Pixels.... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 οπως τα λες. αν πιασεις και τις 2 συσκευες στα χερια σου βλεπεις την διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=3fAROWXVQiw Δείτε το από το 5,03 και μετά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εντυπωσιακά τα παγώματα την ώρα που παίζει βίντεο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Το παρατήρησες και εσύ ε :(:mad:??? Μήπως το πάιζει από κάνα youtube και κολλούσε μέχρι να φορτώσει ?:p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Το παρατήρησες και εσύ ε :(:mad:??? Μήπως το πάιζει από κάνα youtube και κολλούσε μέχρι να φορτώσει ?:p Από το youtube το έπαιζε. Το είπε ο τύπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Καλά εγώ είχα κλειστή την φωνή. Αν είναι έτσι τότε οκ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Καλά εγώ είχα κλειστεί την φωνή. Αν είναι έτσι τότε οκ Να έρθει με το καλό και θα τα δούμε όλα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Πότε θα έρθει είναι το πρόβλημα. Με το touch pro θυμάμαι έλεγαν για 15 Αυγούστου και ήθε αρχές Σεπτέμβρη αν δεν με απατά η μνήμη μου Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 youtube ηταν το λεει καθαρα ο τυπος. Ελπιζω να το δουμε συντομα live.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αναρωτιεμαι:worry: εαν θα χρειαζεται να φοραω τα rayban:cool: την ημερα....μακαρι να μη με βλεπω παλι:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Για να δούμε. Πανέμορφο φένεται τουλάχιστον οπτικά. Στα τεχνικά του όμως με χαλάνε όλα. Όχι φλας στην κάμερα ενώ του βάλανε 5 megapixel?:worry: Όχι ενσωματωμένη μνήμη? Μα που πας ρε κίτσο εν έτη 2008 που πλέον όλοι έχουνε τουλάχιστον 8Gb ενσωματωμένα?:worry: Με τέτοια ανάλυση ελπίζω να έχει τσιπάκι για τα γραφικά. Δείχνει να πηγαίνει καλά στα μενού. Αλλά άμα φορτώσει? Έχει βελτιωθεί και αρκετά το touchflo.. Μα καλά.. ΓΙΑΤΙ τόσο μικρό επεξεργαστή ?:worry: Λοιπόοοον.. οκ οσότου το δούμε από κοντά μη λέμε τίποτε. Αλλά τι μπορεί να αλλάξει εκτός του βελτιωμένου software Που σίγουρα θα έχει? Μην είμαι γκρινιάρης και μη λέω μεγάλες κουβέντες αλλά μάλλον το ομνια συνεχίζει να είναι ο αρχηγός. Εκτός πια και άμα το βγάλουνε πραγματικά φτηνά στην αγορά! Έχει ακουστεί τιμή πουθενά? Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ποιος το γ@*@ει το φλας; πραγματικα ειναι το τελευταιο που θα σκεφτω για να το αγορασω.Οχι οτι αν ειχε θα με χαλαγε. Ισα ισα.... Μνημη θα βαλεις μια sd. Τωρα αν ειναι γρηγορο θα δουμε...θα δειξει η νεκροψια. Τιμη: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=173504 & http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=HTCTOUCHD Οπως εχει πει ο athanaso77 δεν μπορουν τα το κανουν τελειο, βλεπε φλας,μνημη, γιατι εχουν και αλλες συσκευες να βγαλουν για το μελλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Το παρατήρησες και εσύ ε :(:mad:??? Μήπως το πάιζει από κάνα youtube και κολλούσε μέχρι να φορτώσει ?:p Κρίμα πραγματικά.. Δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=OT4wr_E5ZkQ&feature=related στο 8:40 και μετά με core player ΣΕΡΝΕΤΕ στο βίντεο.. Και λογικό είναι ρε παιδιά. Με τέτοια ανάλυση απλά ξεχάστε το την θέαση ταινιών στην οθόνη του. Είδικά εμένα μου τη σπάει αφάνταστα που βάζουνε τόσο ψηλές ανάλύσεις με τόσο "σθεναρό" hardware! Μια από τα ίδια με την άλη τη χελώνα το xperia.. ΚΡΙΜΑ ΛΕΜΕ.. παω να πέξω με το ομνιάκι μου.. αυτό που είδα μου φτάνει :cool: Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Σορρυ ρε Νεκταριε, αλλα εχεις καθησει ποτε να δεις ποτε ταινια στο ομνια;; btw εμενα το ματι μου δεν επιασε καποιο κολλημα στο βιντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ναι. Κάθε μέρα. Αν το είχες θα καταλάβενες το γιατί. Κάθε μέρα βλέπω και μια ταινιούλα προτού με πάρει ο ύπνος. Μην απορείς καθόλου. Εϊναι τόσο ομαλό το βίντεο στο όμνια και τόσο εύκολο να δεις μια ταινία (ότι ανάλυση ότι βίντεο και να είναι το κάνεις απλά copy στην μνήμη του (τούχω 32Gbytes συνολικά 16+16 :)) σε μηδενικό χρόνο και την βλέπεις) που ακόμη και αν δεν είσαι φίλος πολύ με το αντικείμενο σε κάνει φίλο. Και πούσε.. Μετά το τέλος της 2ωρης περίπου ταινίας έχει πέσει ένα 10-20% το πολύ η μπαταρία. Εϊναι πολλές οι παράμετροι που θα σε κάνουν να δεις όντως μια ταινία σε ένα κινητό. Omnia. Hardware, 3.2", μπαταρία, ήχος... το τετράπτυχο της επιτυχίας. Ξεφεύγω τώρα και γίνομαι offtopic, αλλά για μένα είναι απαραίτητο το βίντεο σε μια συσκευή που κοστίζει τόσα χρήματα και απαραίτητο επίσης είναι να έχει έξοδο για τηλεόραση για να μπορείς ανα πάσα στιγμή ό που και να βρίσκεσαι να δεις μια ταινία η οτιδήποτε στην τηλεόραση. ;) Και πάρτο και αλιώς. Άσε με εμένα. ΓΙατί να μην μπορεί να παίξει ένα αξιοπρεπές divX. Άσε τις ψηλές αναλύσεις 640 και 720 εκεί απλά δεν θα βλέπεις τίποτε. Γιατί να μην έχει φλας. Γιατί να μην έχει ενσωματωμένη μνήμη. Για όλα δηλαδή λέμε γ@μ@τ0 και τότε γιατί δίνουμε τα 600+ ευρώ? Γιατί είναι κάτι νέο? Η γιατί έχει εκπληκτική οθόνη? Έλεος. Σε τέτοιο μέγεθος ΜΟΝΟ στο ιντερνετ εκμεταλεύεσε τόσο υψηλή ανάλυση. Φωτογραφίες και βίντεο σε τόσο μικρέ οθόνες δεν μπορείς να δεις. Χρώματα και ΣΩΣΤΗ αντίθεση να έχει και όχι ψείρα. Και είναι οκ. Δεν λέω όχι στα 800 που έχει το HD σαν ανάλυση. Δεκτή. Αλλά να πέζει κιόλας. Γιατί δες και στο σερφάρισμα σέρνετε σε όποιο βίντεο έχω δει. Φόρτωσε καμιά μεγάλη σελίδα και προσπάθησε να σκρολάρεις. Εκεί φένετε η πραγματική δύναμη. Άμα περιμένεις να φορτώσει και να κασάρει ζήτω που καήκαμε. και εκεί η ανάλυση πάει στον πάτο. Δεν πάει λοιπόν έτσι.. μάματα όλα. 600+ έχει το πράμα. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Δείτε αυτό πάλι το βίντεο. Προς το τέλος 9:02 και μετά δείχνει youtube δίπλα δίπλα με το iPhone. Προσέξτε στο touch HD τα γράμματα στο background της LG .. ΣΠΑΕΙ!..Ενώ στο iPhone προσέξτε τα γράμματα πόσο ομαλά πηγαίνουν! ΔΗλαδή ποιο πάνω είδαμε youtube video και απορίσαμε γιατί σπάει η κίνηση. Και είπαμε ότι φταίει το Online. Αμ δε.. Αυτό δε μπορεί να κάνει decode ομαλά ούτε την ανάλυση του youtube παιδιά! .. απαράδεκτο απλά... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Δείτε αυτό πάλι το βίντεο. Προς το τέλος 9:02 και μετά δείχνει youtube δίπλα δίπλα με το iPhone. Προσέξτε στο touch HD τα γράμματα στο background της LG .. ΣΠΑΕΙ!..Ενώ στο iPhone προσέξτε τα γράμματα πόσο ομαλά πηγαίνουν! ΔΗλαδή ποιο πάνω είδαμε youtube video και απορίσαμε γιατί σπάει η κίνηση. Και είπαμε ότι φταίει το Online. Αμ δε.. Αυτό δε μπορεί να κάνει decode ομαλά ούτε την ανάλυση του youtube παιδιά! .. απαράδεκτο απλά... Φίλε nectons, με όλη την καλή διάθεση, αλλά νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο. Εκτός του ότι τη στιγμή που αναφέρεις η κοπελιά αλλάζει συνεχώς το ζουμ του βίντεο μιλάμε και για beta έκδοση της συσκευής. Μη μιλάμε για πράγματα που δεν έχουμε δει από κοντά και δεν είναι έτοιμα. Αν βγει και επαληθευτείς σταύρωσέ το κι εγώ μαζί σου. Επίσης αν θέλω να μάθω για το Omnia θα μπω στο thread του να ενημερωθώ και να δω τι παπάδες κάνουν οι χρήστες του. Αν θέλω να δω ποιο είναι καλύτερο θα πάω στους διαξιφισμούς. Θα μου επιτρέψετε τώρα πριν κοιμηθώ να δω ένα επεισόδιο supernatural στην 26αρα sumsung μου γιατί δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμη το HD να βλέπω εκεί τις αγαπημένες μου σειρές...:p (πάντα καλοπροέρετο το χιουμορ μου, μην το πάρεις στραβά) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Μπορούμε να κάνουμε καμιά εκτίμηση για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 η ace ειπε για Δεκεμβριο/Ιανουαριο οτι θα εμφανιστει στην ελληνικη αγορα.:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αμα περιμενεις την "επισημη" κυκλοφορια της "ελληνικης" εκδοσης, καλα κρασια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αμα περιμενεις την "επισημη" κυκλοφορια της "ελληνικης" εκδοσης, καλα κρασια! :) Τι εννοείς;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Τι εννοείς;:confused: Οτι η Ελληνική αντιπροσωπία τα φέρνει λιγο καθυστερημένα... Καπου διαβασα οτι η διαθεση ξεκιναει στις 6 Νοεμβριου. Στο expansys γραφει 11 Νοεμβριου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Οτι η Ελληνική αντιπροσωπία τα φέρνει λιγο καθυστερημένα... Καπου διαβασα οτι η διαθεση ξεκιναει στις 6 Νοεμβριου. Στο expansys γραφει 11 Νοεμβριου... Ναι, αλλά αυτά θα είναι με αγγλική ρομ. Δεν μου κάνει. Αλλωστε ο Δεκέμβρης-Γενάρης δεν είναι μακριά. Μιλάμε για 2 μήνες και κάτι ίσως μόνο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts