Jump to content

Καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών

trellolello
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απ'οσο θυμαμαι, οχι.

*Ε τωρα, οχι και ενα των Radiohead καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων..! :O

Radiohead ανέφερε κανείς??

Απ'οσο θυμαμαι, οχι.

*Ε τωρα, οχι και ενα των Radiohead καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων..! :O

εεεεχμ...γιατί όχι;;

Οι Radiohead επηρέασαν και διαμόρφωσαν τη μοντέρνα - και μετα-Nirvana- alternative rock μουσική σκηνή και άνοιξαν το δρόμο για συγκροτήματα όπως Coldplay (πριν οι τελευταίοι γίνουν χαζοχαρούμενη pop και κάνουν ντουέτα με τη Rihanna...ffs...), Muse, Placebo, Travis, Kings of Leon, Keane, The Killers και δεκάδες/εκατοντάδες άλλα μικρότερα group που και να τα αναφέρω δε νομίζω πως θα τα ξέρουν οι περισσότεροι (όπως π.χ. οι Embrace).

Με την ίδια λογική που κάποιος θα μπορούσε να αναφέρει τους Nirvana, χωρίς τους οποίους δε θα υπήρχε (ή έστω δε θα είχε τη μορφή που έχει) η grunge σκηνή και εν γένει η alternative rock, έτσι θα μπορούσε κανείς να αναφέρει και τους Radiohead που διαμόρφωσαν την alt rock τη δεκαετία του 90 έως και τα τελευταία χρόνια που έχουν αλλάξει μουσικό στυλ. Ήταν από τους πρωτοπόρους του ηλεκτρονικού ήχου και του μπερδέματός του στις ροκ μελωδίες - μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά είναι εδώ για να μείνει.

Δε χρειάζεται ένα group να είναι από το 1970-1980 (αν και εδώ που τα λέμε και οι Radiohead και οι Nirvana δημιουργήθηκαν στα μέσα του '80) ή πιο πριν για να μπορούμε να πούμε ότι ένα τραγούδι είναι διαχρονικό. Ούτε απαραίτητα όλοι "αγαπάνε" τους Deep Purple, τους Led Zeppelin, τους Rolling Stones και τους Beatles, ασχέτως του πόσο αυτοί έφτιαξαν τη σημερινή (ποιοτική) μουσική.

Τραγούδια όπως το Creep, το Karma Police, το Paranoid Android, το Fake Plastic Trees, το Pυramid Song, το Street Spirit (Fade Out), το Exit Music και πολλά άλλα των Radiohead θα μπορούσαν άνετα να είναι στην "top" θέση κάποιου.

Αλλάξαν οι εποχές. Και κυρίως... πέρασαν τα χρόνια και τα τραγούδια απέδειξαν τη διαχρονικότητα, την καλλιτεχνική αξία και την ποιότητά τους. Άσε που τα 90s είναι πιο 2 δεκεατίες πριν...

Sorry για το μεγάλο post, αλλά αφορούσε τους Radiohead οπότε εσείς φταίτε :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εεεεχμ...γιατί όχι;;

Γιατι δεν εχουν μεγαλοπρεπη τραγουδια, τραγουδια που οταν τα ακους νιωθεις δεος και πρωτογνωρα συναισθηματα -αποψη μου παντα..:)

Προσωπικα νομιζω οτι ειναι πολυ "κλαψιαρηδες" στη μουσικη τους.

Τραγούδια όπως το Creep, το Karma Police, το Paranoid Android, το Fake Plastic Trees, το Pυramid Song, το Street Spirit (Fade Out), το Exit Music και πολλά άλλα των Radiohead θα μπορούσαν άνετα να είναι στην "top" θέση κάποιου.

Εμμ, μαλλον οχι..!

Δεν συγκρινω κανενα απο αυτα που αναφερεις με τιτλους οπως τα: Nothing else matters, Wish you where here, Don't cry etc.. Ειναι μελωδιες που σε ανατριχιαζουν.. (αναφερω αυτα, γιατι βρισκονται περιπου στο ιδιο στυλ με αυτα που αναφερεις)

Sorry για το μεγάλο post, αλλά αφορούσε τους Radiohead οπότε εσείς φταίτε :p

Δεν πειραζει, "Σωκρατη" :p

*το "Creep" ειναι πραγματικα πολυ καλο, με στιχους με πολυ νοημα.. Αλλα ως καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων δεν θα το χαρακτηριζα, οχι..

Γιατι δεν εχουν μεγαλοπρεπη τραγουδια, τραγουδια που οταν τα ακους νιωθεις δεος και πρωτογνωρα συναισθηματα -αποψη μου παντα..:)

Χμμμ... άποψή σου (όπως λες).

Δεν συγκρινω κανενα απο αυτα που αναφερεις με τιτλους οπως τα: Nothing else matters, Wish you where here, Don't cry etc.. Ειναι μελωδιες που σε ανατριχιαζουν.. (αναφερω αυτα, γιατι βρισκονται περιπου στο ιδιο στυλ με αυτα που αναφερεις)

Ε ναι, γιατί δε σου αρέσουν η μουσική και το στυλ των Radiohead, σου αρέσουν οι Metallica :p

Προσωπικά δε μου αρέσουν και το Nothing Else Matters το θεωρώ απλά ένα ωραίο κομμάτι αλλά ως εκεί. Δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζω την αξία τους, απλά προσωπικά δε μου λέει τίποτα η μουσική τους.

Αλλά γούστα είναι αυτά αλλιώς θα είχαμε όλοι ένα αγαπημένο κομμάτι και τέλος :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ε οχι και ολων των εποχων αλλα νομιζω οτι ειναι απο αυτα που θα μεινουν

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

• 2 weeks later...

3 από μένα.

U2 - Lemon

Hooverphonic - Inhaler

The Charlatans - The Only One I Know.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εεε , αντικειμενικα , καπου πρεπει να βαλουμε και το Smells Like Teen Spirit ( οχι μονο επειδη ειμαι μεγας φαν των Nirvana :p ) αλλα το τραγουδι το ξερουν και οι πετρες.... :wink:
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

και το "hit me baby one more time" της Britney το ξερουν και οι πετρες.

ειναι αυτο κριτηριο;

* φοβερο το "teen spirit" btw

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Υοu trolled me like a sir :respect : ...... Μωρε , για καποιον μπορει να ειναι και η Britney...... Και αυτηνης πασιγνωστα ειναι.... :lol: :lol:
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

επειδη ειναι το αγαπημενο μου κομματι(για διαφορους λογους) εννοειται μπαινει, οχι καπου αλλα παντου :p

*βασιλη ελιωσα :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 5 weeks later...

Ειναι πολυ δυσκολο να πει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο τραγουδι ΟΛΩΝ των εποχων. Υποκειμενικο το γουστο στη μουσικη, διαφορετικα τα ακουσματα του καθενος.

Το οτι καποιο τραγουδι-καλλιτεχνης ειναι εμπορικο δεν παει να πει πως ειναι οτι καλυτερο γραφτηκε ποτε.

Ας γραψω κι εγω το δικο μου τοπ3..

The Beatles-Hey Jude http://www.youtube.com/watch?v=eDdI7GhZSQA

Queen-Bohemian Rhapsody

Muse-Knights of Cydonia

για μενα το καλυτερο τραγουδι ειναι αυτο: (και φυσικα με πανω απο 54 εκατομμυρια views) :)

http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8

Χμμμ... Για εμένα είναι αυτό

Aerosmith - I dont wanna miss a thing

http://www.youtube.com/watch?v=rKAn1HvmRXM&feature=youtube_gdata_player

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Χμμμ... Για εμένα είναι αυτό

Aerosmith - I dont wanna miss a thing

http://www.youtube.com/watch?v=rKAn1HvmRXM&feature=youtube_gdata_player

τρομερο κομματι ... ειναι μεσα στα δικα μου Top 5 !! :) (το πρωτο ομως θα ειναι παντα αυτο που ανεφερα πριν, ισως επειδη το εχω συνδεσει με τα παιδικα μου χρονια ...) :rolleyes:

• 4 weeks later...

Βλέπω μόνο ξένα αλλά εγώ θα πω ένα ελληνικό από τον αείμνηστο Νίκο Παπάζογλου. Σε ευχαριστούμε γι αυτό το απίστευτο κομμάτι που μας χάρισες..

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

πλακα εχει αυτο το τοπικ.λοιπον το δημοφιλεστερο ειναι το...κριστμας τρι:lol:

εγω ομως νομιζω και θαθελα να ειναι παροτι δεν ειναι αγαπημενο το I can't get no satisfaction... http://www.youtube.com/watch?v=3a7cHPy04s8

• 3 months later...

Τουλάχιστον βάλε το

των θεών...

Και φυσικά

με ίσως τα περισσότερα remixes από έναν από τους καλύτερους δίσκων όλων των εποχών από ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών που πάντα βρίσκουν τον παλμό της κάθε εποχής...