amyroukai Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Μάλλον συμμερίζεται τις απόψεις της Nokia γιατί η SE δείχνει δυνατή για το 2010... :D Με αυτά που είδα... Καινούριο αυτό με τη Nokia? Πάντως όλες οι διευθύνσεις καταστημάτων, είναι της A.C. στη σελίδα, υποθέτω αν άλλαζε η σχέση τους, θα είχαν αλλάξει και αυτά, κάποια ανακοίνωση θα έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 όσοι έχετε κάνει μέχρι και τη τελευταία αναβάθμιση μπορείται να δείτε βίντεο στο youtube σε fullscreen mode?το δικό μου δεν μπορεί μόλις το βάζω σε πλήρης οθόνη φρικαρει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 όσοι έχετε κάνει μέχρι και τη τελευταία αναβάθμιση μπορείται να δείτε βίντεο στο youtube σε fullscreen mode?το δικό μου δεν μπορεί μόλις το βάζω σε πλήρης οθόνη φρικαρει!! Δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, αλλά τώρα που το δοκίμασα τα ίδια μου κάνει κι εμένα. Βέβαια, αν το αφήσεις λίγο συνέχρεται και δείχνει κανονικά, αλλά καμία σχέση με πριν που το έκανε κατευθείαν. edit: Τώρα είδα ότι μετά την πρώτη φορά δεν παίζει καθόλου. Καλά πήγε αυτή η αναβάθμιση όπως βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 τι βλακες!αντι να διορθώνουν προβληματα χαλανε αυτα που λειτουργουν καλα!βεβαια αν ο skyfire ειχε επιλογη για πληρη οθονη δεν θα καναμε αυτη τη συζητηση:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 lol η opera δεν ανοίγει καν τα βίντεο... όντως αν περιμένεις λίγο παίζει και fullscreen με τον "μαμά" browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω γιατί στη "λήψη" δεν βλέπω κανένα στοιχείο παρά μόνο το ovi store. Ευχαριστώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Γιατί πλέον η "Λήψη" έχει αντικατασταθεί από την εφαρμογή ovi store. Ότι θες να κατεβάσεις θα το κάνεις από εκεί, αφου πρώτα έχεις δημιουργήσει δωρεάν ένα λογαριασμό. Επίσης μπορείς να μπεις και στο https://store.ovi.com/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το μεγάλο sar. Πόσες μέρες βγάζει η μπαταρία του κινητού? Μπορεί να παίξει χακαρισμένα παιχνίδια του ngage? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Φιλε εμενα μου βγαζει σταθερα 3 μερες με χρηση GPS και opera mobile και ebuddy...... δε μιλαω παρα πολυ αλλα στελνω σμσ πολλα.πιστευω οτι κατω απο 2 δε θα πεσει... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 τη τελεταία εβδομάδα εχω παρατηρήσει το εξής περίεργο..κάθε φορά που ανοίγω το κινητό και πατώ το κουμπί multimedia τα πλακάκια έχουν πάει στις εργοστασιακές τους θέσεις λέω μπα θα κόλλησε και τα ξαναφτιάχνω όπως με βολεύουν,μετά από κάποιο διάστημα κλείνω το κινητό κάποια στιγμή το ανοίγω και τα πλακάκια έχουν ξαναλλάξει θέση!μου διαφεύγει κάτι;παλιά σίγουρα δεν το έκανε τώρα τι το έπιασε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 τη τελεταία εβδομάδα εχω παρατηρήσει το εξής περίεργο..κάθε φορά που ανοίγω το κινητό και πατώ το κουμπί multimedia τα πλακάκια έχουν πάει στις εργοστασιακές τους θέσεις λέω μπα θα κόλλησε και τα ξαναφτιάχνω όπως με βολεύουν,μετά από κάποιο διάστημα κλείνω το κινητό κάποια στιγμή το ανοίγω και τα πλακάκια έχουν ξαναλλάξει θέση!μου διαφεύγει κάτι;παλιά σίγουρα δεν το έκανε τώρα τι το έπιασε;; Τι να σου πω, εμένα πάντως με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι κρατάει το πρώτο τουλάχιστον που χρησιμοποιώ, αλλά για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο μήπως το πειράζει κανένα 3rd party theme, άμα έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 τη τελεταία εβδομάδα εχω παρατηρήσει το εξής περίεργο..κάθε φορά που ανοίγω το κινητό και πατώ το κουμπί multimedia τα πλακάκια έχουν πάει στις εργοστασιακές τους θέσεις λέω μπα θα κόλλησε και τα ξαναφτιάχνω όπως με βολεύουν,μετά από κάποιο διάστημα κλείνω το κινητό κάποια στιγμή το ανοίγω και τα πλακάκια έχουν ξαναλλάξει θέση!μου διαφεύγει κάτι;παλιά σίγουρα δεν το έκανε τώρα τι το έπιασε;; Τις τελευταίες 2-3 φορές μου το έκανε κ εμένα....!!!!!!!! Και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα με κάτι fonts που έβαλα τώρα τελευταία....!!!! Αλλά μάλλον δεν φταίει αυτό..... Τι να πω...... :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 οχι χρησιμοποιώ μονο τα themes του κινητού...το μονο διαφορετικο που εκανα ειναι που εβαλα τη τελευταια εκδοση του ion battery..λετε αυτο να φταει?αλλα πως?γκαντεμια και μου αρεσει πολυ αυτη η εφαρμογη... edit:διεγραψα το ion battery timer και δεν ειναι αυτο που δημιουργει το προβλημα!!!!τα νευρα μου!! edit2:μετα απο μια μικρη ερευνα δεν βρήκα κατι που να λυνει αυτο το χαζο προβλημα ανακαλυψα ομως οτι στις 12 με 13 βγηκε firmware update(v32.001) δοκιμασα να το εγκαταστεισω μεσω fota αλλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμο..καποιο σημείωμα για τις αλλαγες που κανει δεν εχει βγει..(λετε αυτο να λυσει το προβλημα?? :w00t: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 οχι χρησιμοποιώ μονο τα themes του κινητού...το μονο διαφορετικο που εκανα ειναι που εβαλα τη τελευταια εκδοση του ion battery..λετε αυτο να φταει?αλλα πως?γκαντεμια και μου αρεσει πολυ αυτη η εφαρμογη... edit:διεγραψα το ion battery timer και δεν ειναι αυτο που δημιουργει το προβλημα!!!!τα νευρα μου!! edit2:μετα απο μια μικρη ερευνα δεν βρήκα κατι που να λυνει αυτο το χαζο προβλημα ανακαλυψα ομως οτι στις 12 με 13 βγηκε firmware update(v32.001) δοκιμασα να το εγκαταστεισω μεσω fota αλλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμο..καποιο σημείωμα για τις αλλαγες που κανει δεν εχει βγει..(λετε αυτο να λυσει το προβλημα?? :w00t: ) Μεσω FOTA δεν ειναι... Είναι όμως μέσω υπολογιστή..... Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει και καμιά επανεκκίνηση από τη στιγμή που το εγκατέστησα αλλα πριν που έκανα μία δεν άλλαξαν σειρά τα πλακίδια...!!! (Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε άλλαζαν και πριν... Αν ήταν μετά από επανεκκίνηση γιατι σχεδόν ποτέ δεν κλείνω το κινητό. Το βάζω "εκτος σύνδεσης" το βράδυ. Επανεκκινήσεις κάνω μόνο για να καθαρίσω τη ram...) Kαν'το κ εσύ να δούμε αν όντως διορθώνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 έκανα την αναβάθμιση και το πρόβλημα δεν διορθώθηκε...ούτε στο θέμα με το youtube είδα διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Η αναβαθμιση 32.001 ειναι διαθεσιμη μεσω fota. αφου εκανα την αναβαθμιση στην επιλογη Ενημερωση εφαρμογων μου εβγαλε διαθεσιμη ενημερωση Python για το S60 2.0 την οποια και εγκατεστησα. what is this :O:confused::confused: παντως το κινητο ειναι εμφανως πιο γρηγορο Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 το πρόσεξα και εγώ αυτο...είναι το γνωστό python που υποστηρίζει διάφορες εφαρμογες και παιχνίδια;ή απλή σύμπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Η αναβαθμιση 32.001 ειναι διαθεσιμη μεσω fota. Μόλις τώρα έστειλε email η Nokia και το έβαλα να την περάσει. 511KB, Software Update 32.001. Για να δούμε... Έχει ενημέρωση και για το Nokia Messaging 9.6 (2254kB) εκτός από το Python 2.0 (4359kB). Τώρα σκέφτομαι... να του κάνω πάλι Backup και Format? Πάντως με το προηγούμενο update, μετά το format του κινητού, διορθώθηκε το πρόβλημα με την "αθέλητη" περιστροφή της οθόνης. Βελτιώθηκε λίγο η διάρκεια της μπαταρίας στην κανονική χρήση, αλλά μειώθηκε με το GPS. Edit: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όταν ανοίγει η "λήψη" μπαίνει στο OVI κατ' ευθείαν... Μετά την εγκατάσταση και της νέας OVI εφαρμογής. Μάλλον η Νokia πάει να μου κλείσει το στόμα και επιτέλους, έστω και ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του κινητού, διορθώνει χαζά σφάλματα! Επίσης στις εφαρμογές έχει δύο νέα εικονίδια, το email και το ρυθμίσεις email. Άσχετο αλλά, σχετικό κιόλας... Τον τελευταίο καιρό έχω μανταλάκια στα χέρια και έχει φάει 2 τούμπες από το ύψος της μέσης μου με την "κάλτσα" που του φοράω συνήθως. Το μεσαίο κομμάτι ΠΟΛΥ ευαίσθητο είμαι και γκαντέμης και έπεσε με την ακάλυπτη πλευρά :( Πάλι καλά που είναι χοντρό το βαμβακερό κάλυμμα και δεν χτύπησε στο υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!. Παιδια εμενα αμεσως μετα την αναβαθμιση, απο τα πολλα αναψε-σβησε, μου καηκαν καμμια δεκαρια pixels! Tωρα τι? Το εχω 6 μηνες, μετραει η εγγυηση για την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Δεν έχει σχέση το "άναψε-σβήσε" που λες. Να πας σε κάποιο Nokia Store να σου κάνουν αντικατάσταση οθόνης. Φυσικά δωρεάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!. Παιδια εμενα αμεσως μετα την αναβαθμιση, απο τα πολλα αναψε-σβησε, μου καηκαν καμμια δεκαρια pixels! Εμ... Πόσα άναψε σβήσε σου έκανε δηλαδή; Εμένα μία φορά έκανε restart το κινητό. Όπως και να 'χει, πιο πολλά άναψε σβήσε κάνει κατά τη διάρκεια της κανονικής εργασιακής μέρας κάθε φορά που το χρησιμοποιείς, δεν έχει σχέση η αναβάθμιση. Απλά είσαι άτυχος με την ζημιά γιατί μέσα στις γιορτές δεν ξέρω αν θα είναι γρήγορη η εξυπηρέτηση. Κάνε ένα τηλέφωνο στη Νοκια στη Βουλιαγμένης, κάποια εποχή διαφήμιζαν αποκατάσταση βλαβών σε 4 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Eυχομαι σε ολους Καλα Χριστουγεννα!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Eυχομαι σε ολους Καλα Χριστουγεννα!!!:):):) thanks!!χαρουμενα χριστουγεννα και σε εσενα :D αυριο κλεινω ενα χρονο με το κινητακι μου!!happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear nokia n79..HAPPY BIRTHDAY TOOOOOOOOOOOOO YOOOOUUUUUU!!:w00t::yahoo::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 thanks!!χαρουμενα χριστουγεννα και σε εσενα :D αυριο κλεινω ενα χρονο με το κινητακι μου!!happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear nokia n79..HAPPY BIRTHDAY TOOOOOOOOOOOOO YOOOOUUUUUU!!:w00t::yahoo::dance: τοχω ενα μηνα περιπου και τα σπαει!φτου φτου!αν ειχε και xenon φλας θα ηταν ο,τι πιο ολοκληρωμενο για τον μεσο χρηστη (γτ τα αφης κουμουτσες κλπ κ παπαδες να κανουν,δε κουβαλιουνται) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Λοιπόν έχει αρχίσει και μου κάνει τα κόλπα που έλεγε η Cute με τις αλλαγές θέματος. Αλλά το αποδίδω στο ότι κουνιέται λίγο το πίσω κάλυμμα και με κάθε κούνημα, επηρεάζει τις επαφές του κινητού και το βλέπει σαν άλλο κάλυμμα... Θα βγάλω ένα άλλο από το κουτί να δω. Μάλλον "χαλάρωσε" από την χρήση και τις 2-3 τούμπες που έχει φάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts