stendor Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Παιδιά πώς βρίσκω τις ρυθμίσεις για το internet από wind? έχω το nokia n79... Οι ρυθμίσεις είναι gint.b-online.gr και username: user/password:pass. Θα μπορούσες να το μάθεις πάντως και από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Wind ή από το site της, όπως επίσης και από την ενότητα Wind. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Παιδιά έκανα αναβάθμιση firmware και από τότε κολλάει το κινητό μου όταν γράφω μηνύματα. Μετά από 3-4 λέξεις κολλάει όλο το πληκτρολόγιο και το μόνο πλήκτρο που λειτουργεί είναι το ON/OFF. Πρέπει να κάνω reset για να ξεκολλήσει. Άλλος με παρόμοιο πρόβλημα και ενδεχομένως λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Γειά σας παιδιά. Εδώ και μήνες έχω πρόβλημα με τη μνήμη τηλ. . Η κάρτα μνήμης είναι μια χαρά αλλά η μνήμη του τηλεφώνου γεμίζει "από μόνη της":mad: Στις ρυθμίσεις έχω την επιλογή να πηγαίνουν όλα στην κάρτα μνήμης και όταν βγάζω την κάρτα μνήμης το κινητό είναι όπως το πήρα(άδειο) αλλά η μνήμη του τηλ. είναι γεμάτη. Μονάχα 2 εφαρμογούλες έχω και 4 παιχνιδάκια και αυτά στην κάρτα. Έχω αγανακτίσει να μην μπορώ κατεβάσω τπτ.:cry::cry::cry::cry::cry: Από ότι βλέπω μοναδική σίγουρη λύση είναι το φορματ? Αν ναι ποια αρχεία και από ποιά μνήμη να κρατήσω και κάποιος να μου θυμίσει πως γίνετε το format(όχι κάρτας μνήμης, μάλλον hard format:wacko:) Φωτίστε με, ευχαριστώ............ ΥΓ: Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι ίσως να είναι ιός το πρόβλημα. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα?:cry: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Εφόσον δεν έχεις εφαρμογές/παιχνίδια στη μνήμη της συσκευής τότε για το πρόβλημα σου ευθύνονται τα πολλά mms (αν έχεις) ή πολλά ληφθέντα αρχεία μέσω Bluetooth τα οποία έχουν ξεμείνει στα εισερχόμενα ή η μνήμη cache του Ιστού. Το άδειασμα της cache (προσωρινή μνήμη) του Ιστού γίνεται από ομώνυμη επιλογή από τις επιλογές της εφαρμογής. Όσο για το hard format, μια ματιά στο S60 FAQ θα σου λύσει την απορία. Edited April 27, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Φίλε Itchrist86 τα μηνύματα που πάνε στα εισερχόμενα τα διαγράφω πάντα και την cache την καθαρίζω εδώ και καιρό για να ηρεμάει λίγο το κινητό με τα λίγα kb που αδειάζουν αλλά τίποτα παραπάνω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όποτε διαγράφω μία εφαρμογή ή παιχνίδι δημιουργείται μερικός χώρος στην μνήμη του τηλεφώνου (1 MB περίπου) αλλά αμέσως γεμίζει σε σημείο που δεν μου δείχνει τα sms, τις κλήσεις και τις επαφές.:mad::mad::mad::mad: Μάλλον πάω για hard format ε? ......:cry: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Βάσει αυτών που αναφέρεις δεν μου έρχεται άλλος λόγος ο οποίος να δικαιολογεί το πρόβλημα σου. Αν προχωρήσεις τελικά σε hard format μη διστάσεις να κάνεις και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης και φυσικά να μην επαναφέρεις -αν έχεις κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας- τις προηγούμενες ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ρε παιδια το αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου λειτουργει μονο οταν αφησουμε το τηλεφωνο στην βασικη οθονη αναμονης? Αν ξεχαστουμε και αφησουμε το τηλεφωνο σε καποιο μενου (βασικο μενου, μενου εργαλειων, μηνυματα κλπ) δεν θα επρεπε να κλειδωνει και εκει το πληκτρολογιο αυτοματα μετα το χρονο που του εχουμε ορισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Είναι ρυθμισμένο να κλειδώνει μόνο στην οθόνη αναμονής. Έτσι είναι σε όλα τα nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας..εχω περασει στο κινητο καποια βιβλιαρακια σε μορφη .doc και οχι pdf γιατι διαβαζονται ευκολοτερα..ενω το ενα αρχειο μου το ανοιγει κανονικα, τα 3 υπολοιπα κανει προσπαθεια γυρω στα 3 λεπτα γραφοντας opening file και καποια στιγμη οταν η μπαρα παει να ολοκληρωθει μου πεταει το μνμ unable to load file memory is not enough. μνημη ομως εχω και με το παραπανω στο τηλεφωνο..καμια ιδεα?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Μαλλον εννοει τη ραμ,ισως ειναι μεγαλο το αρχειο κ δε σηκωνει?? δε ξερω,αλλα θεωρητικα μιλαω... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 αυτο με το doc δεν μου εχει συμβε..δοκίμασες να χωρισεις τα βιβλια σε 2 μερη και μετα να τα δοκιμασεις πάλι στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Βάσει αυτών που αναφέρεις δεν μου έρχεται άλλος λόγος ο οποίος να δικαιολογεί το πρόβλημα σου. Αν προχωρήσεις τελικά σε hard format μη διστάσεις να κάνεις και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης και φυσικά να μην επαναφέρεις -αν έχεις κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας- τις προηγούμενες ρυθμίσεις. Έκανα και hard format χωρίς να αφήσω τις ρυθμίσεις. Το πρόβλημα όμως δεν λύθηκε εντελώς. Μόνο 20ΜΒ από τα 76ΜΒ που έχει η εσωτερική του μνήμη άδειασαν. Τα άλλα 56 παραμένουν στα άλλα. Μήπως να βάλω ένα antivirus μπας και έχω κανά ιό???:cry::cry: Btw ---- 10 αρχεία χρήστη από τη μνήμη του τηλεφώνου (0.04 MB) Αυτή είναι αναφορά όταν έκανα back up. Αυτή τη μνήμη χρησιμοποιώ όλη κι όλη. Τίποτα άλλο :( Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 αυτο με το doc δεν μου εχει συμβε..δοκίμασες να χωρισεις τα βιβλια σε 2 μερη και μετα να τα δοκιμασεις πάλι στο κινητό? το εκανα..παλι τιποτα..:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 θα σου ελεγα να κανεις μετατροπη σε pdf αλλα δεν ξερω αν αξιζει το κοπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 θα σου ελεγα να κανεις μετατροπη σε pdf αλλα δεν ξερω αν αξιζει το κοπο.. Το openoffice το κάνει άμεσα και μπορεί να το δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ρε παιδια,εχω μια απορια,ανανεωσα χθες τη συνδρομη μου με 10 ευρω το χρονο κ ψαχνω να δω αν μπορω να εχω τους τελευταιους χαρτες αλλα δε βγαζω ακρη,κ το maps updater δε μου λειτουργει (κανει fail,δε ξερω γιατι,τα αλλα λειτουργουν). Τελικα,μπορουμε ναχουμε τις νεες εκδοσεις χαρτων ή οχι?? (μιλαω με πληρωμη παντα,οχι τσαμπα!) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 η τσαμπα ειναι η εκδοση 3.03 και δεν ειμαστε συμβατοί ακομα(αν και πιστευω οτι μολις βγουν οι 3.04 θα γινει το καλο...ε να μην εχω καποια ελπιδα???) οι χαρτες ηταν παντοτε δωρεαν απλα πληρωνουμε τη συνδρομη για να υπαρχει φωνητική καθοδηγηση.τωρα θα ηταν καλυτερα στο φορουμ του nokia-ovi maps να εξηγησεις το προβλημα σου, εκει μαλλον θα ξερουν καλυτερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 οκ θα το ρωτησω κ εκει,απλα ειχα την εντυπωση οτι εμεις πρεπει να πληρωσουμε για ναχουμε την πλοηγηση κ θα μπορουσαμε να εχουμε τους τελευταιους χαρτες,αλλα μαλλον ειναι αυτο που λες... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 (αν και πιστευω οτι μολις βγουν οι 3.04 θα γινει το καλο...ε να μην εχω καποια ελπιδα???) Το αστείο είναι που μου είχε έρθει newsletter που διαφήμιζε την δωρεάν πλοήγηση για "Όλα" τα smartphones της ΝΟΚΙΑ. Απορώ πως δεν τους έχουν κάνει ακόμα καμιά μήνυση για ψευδή διαφήμιση. Τουλάχιστον στις χώρες που έχουν λειτουργούσα δικαιοσύνη και ενεργές οργανώσεις καταναλωτών. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, να μην έχουμε smartphone της ΝΟΚΙΑ και να μην το ξέρουμε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 αχχαχχαα λες???τσαμπα τα λεφτα..παντως στο θεμα των ovi maps καποιοι λενε οτι οι 3.03 ειναι χαλια γιατι εχουν βγαλει βασικα χαρακτηριστικα.αρα για εμας τα κανουν ολα βρε!!!για να μην σπασουν τα νευρα μας!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Παιδιά έκανα αναβάθμιση firmware και από τότε κολλάει το κινητό μου όταν γράφω μηνύματα. Μετά από 3-4 λέξεις κολλάει όλο το πληκτρολόγιο και το μόνο πλήκτρο που λειτουργεί είναι το ON/OFF. Πρέπει να κάνω reset για να ξεκολλήσει. Άλλος με παρόμοιο πρόβλημα και ενδεχομένως λύση; Το ίδιο πρόβλημα είχε και το δικό μου πριν καιρό...του'χα κάνει και hard format αλλά και πάλι κόλλαγε! Αναγκαστικά το'χα στείλει για service και όταν μου το επέστρεψαν δεν άντεξε πάνω από ώρα και κόλλησε! Τη 2η φορά ευτυχώς το "πέτυχαν" και όλα καλά! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδιά γιατί τώρα τελευταία όταν παίζω παιχνίδια στο κινητό κολλάει? κάθε μερικά δευτερόλεπτα κολλάει. Τουλάχιστον μόνο σε παιχνίδια κολλάει. Τι να φταίει όμως? είναι κάπως σπαστικό. =) Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 θυμαμαι πριν καιρο ειχα βαλει στο κινητό ενα παιχνιδι guitar hero με mp3 κομματια και το κινητό φρικαρε!!!εβαζα το παιχνιδι να παιξω και εκανε 5 λεπτα να ξεκινήσει!!τσεκαρε τα παιχνιδια που εχεις και τι αλλες εφαρμογες παιζουν στο κινητο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Δηλαδή ίσως να φταίνε και οι εφαρμογές ε? Μμμ, τώρα που το σκέφτομαι έβαλα πολλές τελευταία. Θα διαγράψω μία μία τις τελευταίες που έβαλα για να δω ποια ήταν η προβληματική. Ευχαριστώ πολύ cute_eyes =) Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Είδα μιά ανανέωση για το Nokia Messaging σε version 9.7... Θα τη βάλω :lol: αν και δεν ξέρω τι και αν βελτιώνει... Ελπίζω κάποια στιγμή να διορθωθεί το θεματάκι που μου σβήνει σε τακτικά διαστήματα όλα τα SMS από την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts