OculatusAbis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τελικά το θέμα με το κρύψιμο εικόνων και βίντεο από την Έκθεση έχει λύση; Και δεν εννοώ κλείδωμα με κωδικό αλλά απλό κρύψιμο από την έκθεση...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τελικά το θέμα με το κρύψιμο εικόνων και βίντεο από την Έκθεση έχει λύση; Και δεν εννοώ κλείδωμα με κωδικό αλλά απλό κρύψιμο από την έκθεση...:worry: Δοκίμασες να κάνεις τα αρχεία hidden και μετά να κάνεις restart? Εγώ έτσι έκανα στο 5800 με τον xplore και λειτούργησε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Υπάρχει τρόπος να δυναμώσουμε τη φωνή στην κλήση? Συχνά δεν ακούω τον άλλο πολύ καλά αν και είναι στο φουλ οι μπάρες του ήχου στην κλήση. Τι σόι κινητό είναι αν δεν κάνει τη βασική δουλειά για την οποία δημιουργήθηκαν τα κινητά τηλέφωνα! Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Κατά τη διάρκεια της κλήσης πάτα το πλαϊνό πλήκτρο "+". Αν είναι ήδη φουλ, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Δοκίμασες να κάνεις τα αρχεία hidden και μετά να κάνεις restart? Εγώ έτσι έκανα στο 5800 με τον xplore και λειτούργησε. Το δοκίμασα. Πλέον οι φωτογραφίες δεν φαίνονται αλλά τα βίντεο παραμένουν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Για βίντεο δεν έχω δοκιμάσει αλλά έκανες το ίδιο και δεν στα κρύβει? Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Για βίντεο δεν έχω δοκιμάσει αλλά έκανες το ίδιο και δεν στα κρύβει? Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Tόσο για τις εικόνες, όσο και για τα βίντεο έκανα τους αρχικούς φακέλους κρυφούς κι όχι κάθε αρχείο κρυφό ξεχωριστά. Για τις εικόνες δούλεψε, όχι όμως και για τα βίντεο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Tόσο για τις εικόνες, όσο και για τα βίντεο έκανα τους αρχικούς φακέλους κρυφούς κι όχι κάθε αρχείο κρυφό ξεχωριστά. Για τις εικόνες δούλεψε, όχι όμως και για τα βίντεο :( Τελικά είχα κάνει ένα λάθος και συγνώμη OculatusAbis. Στο 5800 για να μου κρύψει εικόνες κ βίντεο πρέπει να κάνω τα αρχεία hidden και όχι τους φακέλους οι οποιοί περιέχουν τα αρχεία. Σόρρυ και πάλι για το λάθος αλλά χθες νόμιζα ότι κρυβόντουσαν αν έκανα τους φακέλους hidden. Δοκίμασε να κάνεις κάποιο βίντεο hidden και όχι όλο τον φάκελο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Το έκανα και αυτό αλλά τα βίντεο συνεχίζουν να εμφανίζονται στην Έκθεση, ενώ σε μια τρίτη εφαρμογή (CorePlayer) είναι αόρατα. Κάναμε το ανάποδο από αυτό που θέλαμε :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τελικά στο 5800 "εξαφανίζει" τις φωτο και τα βίντεο μόνο όταν τα κάνω hidden ένα-ένα τα αρχεία. Για δοκίμασε να τα κάνει εκτός από hidden και system. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, μόνο όσο δοκιμάζουμε βγάζουμε tips κ κολπάκια. :p;) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 θελω να βαλω το ebuddy αλλα στο site τους δεν το εχουν ακομα για n79 ποιο αλλο κινητο εχει την ιδια εκδοαση λογισμικου (fp2) ? το εχει κανει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μπορείς να επιλέξεις το N78, αν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Το Ν79 μπορεί να δουλέψει με microSDHC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Μπορείς να επιλέξεις το N78, αν υπάρχει. υπαρχει!! σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Το Ν79 μπορεί να δουλέψει με microSDHC? Ναι, και φυσικά μπορεί. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να πάρει πάνω από 2gb αν δεν δεχόταν high capacity...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Eπιτέλους....!!!!!!! Πριν από μία ώρα έγινα κ εγω ένας πανευτυχής κάτοχος του n79........!!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Από δω κ πέρα θα βρίσκομαι κ εγω στην παρέα σας..........!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 αντε βρε xara τοσο καιρο το θελες!!!welcome!!welcome!:bow::bow::bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμενο τηλέφωνο, μπορείτε να μου πείτε: 1ον: Η ποιότητα του ήχου είναι σε επίπεδα 5800? 2ον: Βγάζει καλές φωτο? 3ον: Τα κουμπιά μόλις τα συνηθίσεις κ περάσει κάποιος καιρός είναι ποιο εύκολα στην χρήση ή παραμένουν σκληρά? thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμενο τηλέφωνο, μπορείτε να μου πείτε: 1ον: Η ποιότητα του ήχου είναι σε επίπεδα 5800? 2ον: Βγάζει καλές φωτο? 3ον: Τα κουμπιά μόλις τα συνηθίσεις κ περάσει κάποιος καιρός είναι ποιο εύκολα στην χρήση ή παραμένουν σκληρά? thnx :) 1. Ναι ,ειναι σε αρκετα δυνατο επιπεδο 2. Πολυ καλες φωτο την ημερα ,την νυχτα ομως οχι στο επιπεδο του Ν82 ,λογω xenon φυσικα 3. Τα κουμπια συνηθιζονται,κατα την γνωμη μου παντα... Eπιτέλους....!!!!!!! Πριν από μία ώρα έγινα κ εγω ένας πανευτυχής κάτοχος του n79........!!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Από δω κ πέρα θα βρίσκομαι κ εγω στην παρέα σας..........!!!!!!!! Καλοριζικο! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beez Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 μπορειτε να μου πειτε ποιο προγραμμα προτεινετε για το ενσωματωμενο gps με υποστήριξη ελληνικών χαρτών ktlp. υποστηριζει π.χ. destinator η mio maps? επισης τι αλλα applications προτεινετε ανεπιφύλακτα για να γίνει πιο ευχρηστο το κινητο και παντα για μια απλη καθημερινή χρηση οχι κατι το εξεζητημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Μπορεις να δεις τα παρακατω θεματα: Garmin Maps Mobile™ XT Sygic GPS Navigator Mobile Smart2go Navigator - Nokia Maps Eπισης υπαρχει και θεμα με συγκρισεις των προγραμματων gps: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194305 Εαν χρειαστεις κατι μπορεις σχετικο τα προγραματα gps μπορεις να ρωτησεις στα αντιστοιχα θεματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loredut Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Γεια σας παιδια. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Πριν λιγες ημερες πηρα κι εγώ στα χέρια μου το n79. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα οτι είμαι ευχαριστημένος αν και ορισμένες φορές μου έχει ψιλοκολλήσει αλλά μετά από επανεκκίνηση όλα καλά. Έχω όμως δύο προβληματάκια. 1) όταν συνδέω το handsfree της συσκευασίας με το μικρόφωνο (με ή χωρίς ακουστικά), μου βγάζει την ένδειξη "μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" 2) όταν συνδέω το bluetooth handsfree (samsung wep 300) με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου καλεί απ' ευθείας την τελευταία κλήση απ' το μητρώο αντί να μπει απλά σ' αυτό. καταλαβαίνετε οτι αυτό με έχει οδηγήσει σε αρκετές αναπιθύμητες κλήσεις... Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Για το πρώτο δοκίμασε να κανείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για το δεύτερο καλόν ευθύνεται το ακουστικό και δε νομίζω ότι μπορείς να κανείς κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 και ναι... έχω την πρώτη μου απορία...: από την στιγμή που θα ανοίξω την εφαρμογή "μουσική" φαίνεται σαν να "τρέχει" συνέχεια ακόμα και αν βγω από αυτήν... μόνο αν κλεισω κ ξανανοίξω το κινητό φαίνεται να είναι κλειστή αλλα αν πάω να ξαναμπω στη μουσική πάλι τα ίδια... θα φαινεται συνέχεια ανοιχτη μέχρι να επανεκκινήσω το κινητό... κάνω κάτι λάθος..?? δεν την κλείνω σωστά..?? ή είναι φυσιολογικό για να μην φορτωνει συνέχεια τα κομμάτια από την κάρτα μνήμης όποτε ανοίγει...?? (αυτό το τελευταίο που λέω ίσως είναι κ βλακεία αλλά είπα να κάνω μια υπόθεση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Είναι φυσιολογικό. Μένει ανοικτός συνέχεια ο music player. Δεν γνωρίζων αν κλείνει εντελώς εάν πατήσεις -ενώ είσαι μέσα στο πρόγραμμα- Επιλογές > Έξοδος. Δοκίμασέ το. Σε παλιότερες συσκευές συνέβαινε. Πάντως μη σε απασχολεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts