cute_eyes Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 το εχω στα χερια μου. kaloriziko to koukli!apo pou to peires,an epitrepete.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 kaloriziko to koukli!apo pou to peires,an epitrepete.. το πηρα απο πλαισιο στο συνταγμα ;) εχει και τα δυο χρωματα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 το πηρα απο πλαισιο στο συνταγμα ;) εχει και τα δυο χρωματα εκει Καλοριζικο σε οσους το τσιμπησαν :p Φιλε StavRosA ,το πλαισιο το εχει και σε δειγμα για να μπορεσουμε να το δουμε ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Καλοριζικο σε οσους το τσιμπησαν :p Φιλε StavRosA ,το πλαισιο το εχει και σε δειγμα για να μπορεσουμε να το δουμε ? εμενα μου ανοιξαν το κουτι και το ειδα live και οχι καποιο ψευτικο η αληθεια ειναι οτι στη νοκια οταν ειχα πιασει το ψευτικο φαινοταν πολυ πλαστικουρα και ψευτικο :lol: αλλα οταν επιασα το κανονικο στα χερια μου , μου φανηκε πολυ πιο ποιοτικο.... θα κανω ενα review μολις το επεξεργαστω λιγο... δεν εχω προλαβει ουτε συγχρονισμο να κανω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 εμενα μου ανοιξαν το κουτι και το ειδα live και οχι καποιο ψευτικο η αληθεια ειναι οτι στη νοκια οταν ειχα πιασει το ψευτικο φαινοταν πολυ πλαστικουρα και ψευτικο :lol: αλλα οταν επιασα το κανονικο στα χερια μου , μου φανηκε πολυ πιο ποιοτικο.... θα κανω ενα review μολις το επεξεργαστω λιγο... δεν εχω προλαβει ουτε συγχρονισμο να κανω :mad: Βασικα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανονικη λειτουργικη συσκευη σαν δειγμα στο πλαισιο και οχι dummy .:O Περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις , φωτος-βιντεο απο καμερα κλπ. Με την ησυχια σου :D Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Βασικα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανονικη λειτουργικη συσκευη σαν δειγμα στο πλαισιο και οχι dummy .:O Περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις , φωτος-βιντεο απο καμερα κλπ. Με την ησυχια σου :D Υπάρχει στα fnac στη Γλυφάδα live, δεν ξέρω αν βολεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Βασικα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανονικη λειτουργικη συσκευη σαν δειγμα στο πλαισιο και οχι dummy .:O Περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις , φωτος-βιντεο απο καμερα κλπ. Με την ησυχια σου :D οχι δυστυχως δεν υπαρχει (τουλαχιστον στο πλαισιο στο συνταγμα) και για αυτο μου ανοιξαν ενα κουτι να το δω πριν τους πω οτι θα το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, το φως στο navi δουλεύει μονο στην αναπνοή ή είναι αναμμενό και στο μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Σε οσους το εχουν δουλεψει για λιγες μερες: 1.Η φωτεινοτητα του ειναι ισαξια με του Ν73 ή και καλυτερη ? 2.Υπαρχει προβλημα με τη καρτα μνημης οπως με το Ν82 ? (συγγνωμη για της απανωτες ερωτησεις αλλα δεν θελω να παρω κινητο και να μου βγει προβληματικο - πολλοι απο σας το ιδιο θα λετε):happy: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Υπάρχει στα fnac στη Γλυφάδα live, δεν ξέρω αν βολεύει... Στο Multirama στο MAll Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, το φως στο navi δουλεύει μονο στην αναπνοή ή είναι αναμμενό και στο μενού? Όχι στο μενού. Μόνο στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Το πηρα χθες.αρκετα ευχαριστημενος.Ενας απο τους λογους που το αγορασα ηταν το fm transmiter.σε οικιακα ηχητικα συστηματα λειτουργει.στο αμαξι οχι,πραγμα λογικο αφου ο πομπος ειναι μεσα στο αυτοκινητο ενω η κεραια του ηχοσυστηματος του αυτοκινητου ειναι εξω απο αυτο και παρεμβαλεται το μεταλλικο σωμα του αυτοκινητου(κλωβος Faraday).λιγη απογοητευση λοιπον γιατι νομιζα οτι θα γλιτωσω το καλωδιο για την μεταφορα του ηχου στο αμαξι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Το δοκίμασα και εγώ σε 2 αυτοκίνητα αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ στο στερεοφωνικό του σπιτιού δούλεψε κανονικά. Πρέπει να εξαρτάται απο την θέση της κεραίας καθώς έχω δει βίντεο που με το Ν79 δίπλα ακριβώς στην πηγή, αναπαράγει κανονικά και καθαρά μουσική μέσω του fm transmitter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Το δοκίμασα και εγώ σε 2 αυτοκίνητα αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ στο στερεοφωνικό του σπιτιού δούλεψε κανονικά. Πρέπει να εξαρτάται απο την θέση της κεραίας καθώς έχω δει βίντεο που με το Ν79 δίπλα ακριβώς στην πηγή, αναπαράγει κανονικά και καθαρά μουσική μέσω του fm transmitter. Παιδιά εγώ το δοκίμασα στο αμάξι και δούλεψε κανονικά. Βέβαια, με ταλαιπώρησε λιγο με τις συχνότητες αλλά μετά οκ, υπόψην η κεραία του αμαξιού είναι μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Παιδιά εγώ το δοκίμασα στο αμάξι και δούλεψε κανονικά. Βέβαια, με ταλαιπώρησε λιγο με τις συχνότητες αλλά μετά οκ, υπόψην η κεραία του αμαξιού είναι μπροστά. Και εμενα στο Ν85-Ν79 δουλειει κανονικα στο αυτοκινητο.Αλλα πρεπει το κινητο να ειναι παρα πολυ κοντα στην πηγη.Στην γνωστη συχνοτητα 107,5. Θα μου λειψει αυτη η λειτουργια στο Ν96 :( Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Θέλω να ρωτήσω τους νέους κατόχους πώς τους φαίνονται οι φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού... Γενικά... Μέρα ή νύχτα, με φλας ή χωρίς... Χρόνια πολλά σε όλους...!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Θέλω να ρωτήσω τους νέους κατόχους πώς τους φαίνονται οι φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού... Γενικά... Μέρα ή νύχτα, με φλας ή χωρίς... Χρόνια πολλά σε όλους...!!! Χρονια Πολλα ,Καλα Χριστουγεννα σε ολους ! :) Το ειδα χτες στο πλαισιο καλλιθεας ,μου αρεσε τελικα απο κοντα και το τσιμπησα :p Δεν εχω προλαβει να το ευχαριστηθω πολυ ακομα φαινεται αρκετα καλα συσκευη παντως. Αρκετα καλης ποιοτητας πλαστικα ,κανενα τριξιμο . Το πληκτρολογιο θελει να το συνηθισεις λιγο. Πολυ μαζεμενη συσκευη ,στα επιπεδα του Ν78. Οσο για την καμερα , πολυ καλη θα ελεγα ,καλυτερο autofocus απο Ν85. Ως γνωστον σχετικα με το φλας τωρα , καλο μεν ,αλλα οχι ποιοτητας xenon-Ν82 . Sar αρκετο ,στα μετρα που το επιθυμω :ρ φωτος στα γρηγορα http://img368.imageshack.us/img368/9595/25122008011zo2.th.jpg http://img357.imageshack.us/img357/1218/25122008016sn0.th.jpg http://img257.imageshack.us/img257/2760/24122008002nc3.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Χρονια Πολλα ,Καλα Χριστουγεννα σε ολους ! :) Το ειδα χτες στο πλαισιο καλλιθεας ,μου αρεσε τελικα απο κοντα και το τσιμπησα :p Σιγά μην αντιστεκόσουν εσύ. :tease: Μεγειά Μιχάλη και btw χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. :D Και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Καλορίζικο Μιχάλη. Τελικά το αγόρασες ή απλά το τσίμπησες στο πλαίσιο που το είδες; :w00t::lol: :p Άντε να το δούμε και αυτό από κοντά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ξερει κανενας αν θα βγουν αλλα καλυματα και συγκεκριμενα μαυρο?Αυτος ειναι ο λογος που το σκευτομαι δευτερη φορα για να το αγορασω. Χρονια Πολλα και καλα Χριστουγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Το πηρα χθες.αρκετα ευχαριστημενος.Ενας απο τους λογους που το αγορασα ηταν το fm transmiter.σε οικιακα ηχητικα συστηματα λειτουργει.στο αμαξι οχι,πραγμα λογικο αφου ο πομπος ειναι μεσα στο αυτοκινητο ενω η κεραια του ηχοσυστηματος του αυτοκινητου ειναι εξω απο αυτο και παρεμβαλεται το μεταλλικο σωμα του αυτοκινητου(κλωβος Faraday).λιγη απογοητευση λοιπον γιατι νομιζα οτι θα γλιτωσω το καλωδιο για την μεταφορα του ηχου στο αμαξι.... μπορεις να αγορασεις με 30-40 ευρω πομπο (mp3) που μπαινει στον αναπτηρα και παιζει κανονικα..με συχνοτητα στο ραδιοφωνο πηρα 1 για μενα και χθες αλλα 3 για φιλαρακια.... αν δεις πιο πισω ειχα ρωτησει αν επαιζε ετσι με το ν79 αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 χρόνια πολλά παιδιά. μεταξύ ν78 και ν79, θα προτείνατε το δεύτερο? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Διάβασε αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Παιδιά κανα μινι review από κανένα που το πήρε? αξίζει ή ειναι ακόμα νωρις?(firmwire) Δευτέρα παίρνω νέο κινητό και είμαι (όπως και πολλοί στη θέση μου)ανάμεσα στο ν82 και στο ν79..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ξερει κανενας αν θα βγουν αλλα καλυματα και συγκεκριμενα μαυρο?Αυτος ειναι ο λογος που το σκευτομαι δευτερη φορα για να το αγορασω. Χρονια Πολλα και καλα Χριστουγεννα. Ειναι λογος αυτος να το σκεφτεις δευτερη φορα για να το αγορασεις?! Υπαρχουν ηδη 6 διαφορετικα καλυμματα (3 σε καθε χρωμα- γκριζο,ασπρο). Οι κατοχοι κινητων που δεν αλλαζουν καλυμματα τι να πουν δηλαδη?:cry: Φιλικα;) ---------------------------------------------------------------------- ΥΓ: Καποιο mini-review εχουμε? Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts