emakrinos Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Μα αυτό κάνω, χρόνια τώρα... :) Απλά διάβασα για κάτι "επίσημο" και είπα ότι η Άλφακοπυ άρχισε να κάνει συνεντεύξεις τύπου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 μολις γυρισα απο αλφα κοπι στην βουλιαγμενης το εχει ετοιμοπαραδοτο λιγο κατω απο 400 ευρω ημουν ετοιμος να το παρω αλλα το ψευτικο που ειχαν εκει και επιασα στα χερια μου μου φανηκε πως δεν μπορεις να ξεχωρισεις τι πληκτρα πατας! τα νουμερα ειναι στο ιδιο επιπεδο και θελει προσοχη για να μην πατησιες το 4 καθως πατας το 1 για παραδειγμα!!! το εχει κανενας live να μας πει τν αποψη το για το θεμα? επισης απο σημα τι λεει? παντως ειναι πολυ μικρο και σε σχεση με το w890 που εχω δεν μου φανηκε τεραστιο οπως αλλα NSERIES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Προσωπικα θα σας προτεινα αντι να περιμενετε απο το forum εδω να δειτε ποτε θα κυκλοφορησει η επισημη ελληνικη εκδοση του Ν79 (εισαγωγη απο Α Copy) παρτε ενα τηλεφωνο σε καποιο απο τα καταστηματα ΝΟΚΙΑ...Παντως κυκλοφορει επισημα και απο τα καταστηματα ΝΟΚΙΑ εδω και αρκετο καιρο σχετικα.Κανα 2-3 εβδοαμδες.Πιστεψτε με μιλαω με απολυτη σιγουρια ;) Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babakliaris Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Σήμερα πάντως πήγα στο Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (στο κέντρο) να ρωτήσω για ανανέωση με την Vodafone και ο υπάλληλος μου είπε οτι το έχει ετοιμοπαράδοτο στα 399. Με βλέπω για εκεί ή για N85 (μεγάλο διλημμά :() μιας κ το 5800 που είχα καταλήξει αρχικά θα κάνει κανενα αιώνα :mad: (μάλλον φεβρουάριο μου είπε όπως και πολλοί μέσα στο forum) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Σήμερα πάντως πήγα στο Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (στο κέντρο) να ρωτήσω για ανανέωση με την Vodafone και ο υπάλληλος μου είπε οτι το έχει ετοιμοπαράδοτο στα 399. Με βλέπω για εκεί ή για N85 (μεγάλο διλημμά :() μιας κ το 5800 που είχα καταλήξει αρχικά θα κάνει κανενα αιώνα :mad: (μάλλον φεβρουάριο μου είπε όπως και πολλοί μέσα στο forum) Ετοιμοπαράδοτο;; Το είχε το κουτί και βιτρίνα;; Πήγα στο πλαίσιο Αθήνα βέβαια αλλά δε ρώτησα μιας και δε το είδα πουθενά. Κι εγώ αν το 5800 πάει για Φλεβάρη και επειδή παίζει για το πρώτο μήνα να έχει και την έξτρα χρέωση των 100€ με βλέπω να χτυπάω στις γιορτές το Ν79 τελικά αλλά θέλω να το δω πρώτα real από κοντά και όχι μόνο το πλαστικό δείγμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ετοιμοπαράδοτο;; Το είχε το κουτί και βιτρίνα;; Πήγα στο πλαίσιο Αθήνα βέβαια αλλά δε ρώτησα μιας και δε το είδα πουθενά. Κι εγώ αν το 5800 πάει για Φλεβάρη και επειδή παίζει για το πρώτο μήνα να έχει και την έξτρα χρέωση των 100€ με βλέπω να χτυπάω στις γιορτές το Ν79 τελικά αλλά θέλω να το δω πρώτα real από κοντά και όχι μόνο το πλαστικό δείγμα το εχει ετοιμοπαραδοτο η alpha copy στην βουλιαγμενης οπως ανεφερα πριν λιγα ποστ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 το εχει ετοιμοπαραδοτο η alpha copy στην βουλιαγμενης οπως ανεφερα πριν λιγα ποστ ;) Καλά για alpha copy το ξέρω αλλά με ενδιαφέρει με αναβάθμιση συσκευής ή φορητότητα οπότε δε μου κάνει η alpha clopy, θέλω κανονικό καταστημα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Καλά για alpha copy το ξέρω αλλά με ενδιαφέρει με αναβάθμιση συσκευής ή φορητότητα οπότε δε μου κάνει η alpha clopy, θέλω κανονικό καταστημα τοτε περιμενε λιγο ακομα οπου να ναι θα το εχουν ολοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 τοτε περιμενε λιγο ακομα οπου να ναι θα το εχουν ολοι! To θέμα είναι αν αξίζει ή να περιμενω για 5800, απλά απορώ πως δε το έχει πάρει κανένας ακόμα αφού έχει κυκλοφορήσει ήδη να μας πει και εντυπώσεις... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 To θέμα είναι αν αξίζει ή να περιμενω για 5800, απλά απορώ πως δε το έχει πάρει κανένας ακόμα αφού έχει κυκλοφορήσει ήδη να μας πει και εντυπώσεις... και εγω περιμενω καποιος να μου πει απο σημα πως παει και αν τα πληκτρα του ξεχωριζουν το ενα απο το αλλο καθως τα πατας αλλα δεν υπαρχει ουτε ενας κατοχος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ναι παιδιά και γω ενδιαφέρομαι για πείτε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κανεις δεν το εχει αγορασει?Σκεφτομαι να το παρω τωρα τις γιορτες,αλλα ειμαι λιγακι επιφυλακτικος,εφοσον δεν γνωριζω καμια κριτικη για το κινητο αυτο απο κατοχους. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κανεις δεν το εχει αγορασει?Σκεφτομαι να το παρω τωρα τις γιορτες,αλλα ειμαι λιγακι επιφυλακτικος,εφοσον δεν γνωριζω καμια κριτικη για το κινητο αυτο απο κατοχους. Koίτα αντικειμενικά σαν τηλέφωνο πρέπει να είναι καταπληκτικό, είναι το πιο ολοκληρωμένο Nseries και αν δε περιμένεις κανέναν 5800 πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του. Δηλαδή εγώ αν δεν είχα στο μυαλό μου το 5800 θα το είχα πάρει, το μόνο που θα ζήταγα να δω σε ένα κατάστημα είναι τα πλήκτρα σε κανονικό μοντέλο αν βολεύουν και πατιούνται εύκολα αλλά σε σχέση με τα άθλια σε αυτό το τομέα Ν82/ν78 που τα δοκίμασα και φρίκαρα δε πιστεύω ότι μπορεί να δω κάτι χειρότερο, άσε το κράξιμο που έφαγε η νοκια γι΄αυτά τα πλήκτρα οπότε πιστεύω να έκανε μια πιο βολική κατασκευή. Και αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι είναι το πιο κομψό και μικρότερο nseries τ΄αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω κι αν είχε και xenon flash θ΄αξιζε και κάτι παραπάνω αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες... ΥΓ: Και πολύ βασικό για μένα η πολύ δυνατή μπαταρία του, αλλιώς και το 6220 μ΄άρεσε και είχε και xenon αλλά μονο και μονο για τη μπαταρία χάνει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 To 6220 δεν έχει και wifi.Σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ολη η σειρα Ν7x δεν εχει Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 και το ν78 και το ν79 εχει wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Α εχει γιατι ο φιλος πριν ειπε δεν εχει και παρασυρθηκα απο τα προηγουμενα μοντελα της <σειρας> αυτης Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εδώ και καιρό, όλα τα N series εξοπλίζονται στάνταρ με wi-fi, stereo ηχεία και υποδοχή 3,5". Οι καιροί αλλάζουν και τα στάνταρ ανεβαίνουν. Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα n series χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά όπως και πολλά άλλα, όσο φθηνά και αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Οχι οταν λεω σειρας ενοω τα Ν7x μεχρι το Ν78 δεν ειχαν wifi Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Και γω μιλάω για όλα, συμπεριλαμβανομένου και των Ν7Χ. Πλέον, θα έχουν όλα, ακόμα και σειρά Ν6Χ να βγει. Δεν έχει σημασία τι ίσχυε μέχρι τώρα. Οι πολιτικές αλλάζουν. Πολλά χαρακτηριστικά που τα βλέπαμε μέχρι πριν 2 χρόνια, σε μοντέλα πολύ ακριβά, τα βλέπουμε τώρα και σε συσκευές mid-range, πχ ο ενσωματωμένος δέκτης gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babakliaris Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ετοιμοπαράδοτο;; Το είχε το κουτί και βιτρίνα;; Πήγα στο πλαίσιο Αθήνα βέβαια αλλά δε ρώτησα μιας και δε το είδα πουθενά. Κι εγώ αν το 5800 πάει για Φλεβάρη και επειδή παίζει για το πρώτο μήνα να έχει και την έξτρα χρέωση των 100€ με βλέπω να χτυπάω στις γιορτές το Ν79 τελικά αλλά θέλω να το δω πρώτα real από κοντά και όχι μόνο το πλαστικό δείγμα Δεν το είδα κ δεν του είπα να μου το δείξει. Δεν το είχε live για να το δώ απο κοντά, πάντως μου έιπε 399Ε ετοιμοπαράδοτο. Εάν έκανα ανανέωση εκείνη την ώρα πιστεύω θα μου το έδινε :p. Πάντως για το 5800 μάλλον το απορρίπτω, μια χαρά είναι κ το Ν79 κ με (κάποια) καλύτερα features (κατ'εμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Διπλό φλας LED,αυτο το χαρακτηριστικο και η 5αρα καμερα,σιγουρα θα κανουν θαυματα σε φωτο την ημερα αλλα και την νυχτα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Στις φωτογραφίες δεν νομίζω να είναι καλύτερα από το xenon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 καλησπερα το πηρα σημερα απο το πλαισιο!ρωτηστε με οτι θελετε! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 να σε ρωτησω κατι? τα κουμπια του ειναι ευκολο να τα πατησεις και να ξεχωρισεις το ενα με το αλλο? απο σημα πως παει? εχει σταθερο και χωρις σκαμπανεβασματα? (αν και ειναι νωρις ακομα για να ξερεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts