Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Nokia software market just announced that the firmware version v30.101 for the Nokia N85 have been released. This software release includes improvements in copying contacts from your SIM card and also a few bug fixes. To get this software through your device, type in *#0000# on the home screen or go to Device Manager. Select Options > Check for updates and follow the on screen prompts. Additionally this software release is available through the Nokia Software Updater (included in PC Suit)

http://dailymobile.se/2009/10/06/nokia-n85-firmware-version-30-101-released/

• 2 weeks later...
Nokia software market just announced that the firmware version v30.101 for the Nokia N85 have been released. This software release includes improvements in copying contacts from your SIM card and also a few bug fixes. To get this software through your device, type in *#0000# on the home screen or go to Device Manager. Select Options > Check for updates and follow the on screen prompts. Additionally this software release is available through the Nokia Software Updater (included in PC Suit)

http://dailymobile.se/2009/10/06/nokia-n85-firmware-version-30-101-released/

Πριν λίγες ώρες πήρα ένα μεταχειρισμένο στα 300 ευρώ.

Ξέρετε αν το καινούριο firmware είναι unhackable???

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

καλησπερα.παιδια οταν βαζω το ν85 το βραδυ να φορτισει ανναμενο το πρωι το βρισκω σβηστο.το κανει οχι παντα αλλα τωρα τελευταια πολυ συχνα.τι μπορει να φταιει? ευχαριστω...

παιδια σκεφτομαι να το αγορασω καινουριο στα 380 ευρω. αξιζει τον κοπο?οσα ακουσα για τριξιματα και χαλαρο slide ειναι μεσα στα επιτρεπτα ορια η σε κανουν να το μετανιωσεις που το αγορασες?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλε αλλα 50ε και πηγαινε για ενα Ν86...

λιγο περισσοτερα, 460 εχει. αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι. προτεινεις δηλαδη αν δεν ειναι προβλημα το οικονομικο να μαη το παρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33710 ;)

το πηρε απο κει ενας φιλος μου και ολα οκ...εγω θα σου λεγα να πας για αυτο μιας και ειναι αριστο κινητο.το εχω δει και το εχω δοκιμασει.

Με αναβάθμιση κατευθείαν απ'το τηλέφωνο έβγαλε οτι το πακέτο ενημέρωσης δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο, επικοινωνήστε με τον παροχαία υπηρεσιών... δε θυμάμαι ακρυβώς το μύνημα.

Τώρα λέει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις και είναι κολημένο στην προτελευταία που βγήκε στις 26/6.

Μπορώ να κάνω κάτι;

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

καλημερα. χθες αγορασα το κινητο και εχω 2 αποριες.

1) υπαρχει σε ολους το εικονιδιο πανω δεξια με την καρτα μνημης?διαβασα στο manual οτι σημαινει πως μια συμβατη καρτα μνημης ειναι μεσα στην συσκευη. τοσα και τοσα κινητα νοκια με συμβατες καρτες μνημης ειχα, πρωτη φορα εχω αυτο το εικονιδιο συνεχως στην οθονη αναμονης. ειναι φυσιολογικο?

2) το πηρα χθες, εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο, ενα hard format στην συσκευη και την καρτα μνημης ετσι για να στρωσει και το φορτισα πληρως γιατι η μπαταρια ειχε φτασει στο ενα κουτακι. το αφησα στις 2 το βραδυ πληρως φορτισμενο και σημερα το πρωι το βρηκα με ενα κουτακι μπαταρια χωρις να υπαρχει καποια εφαρμογη ανοιχτη. ξερω οτι ειναι πολυ νωρις να αγχωθω αλλα μηπως υπαρχει κανενα προβλημα? μπορω να κανω κατι εκτος απτο να μην μιλησω ουτε ενα λεπτο και ανχρειαστει να ζητησω αντικατασταση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα. χθες αγορασα το κινητο και εχω 2 αποριες.

1) υπαρχει σε ολους το εικονιδιο πανω δεξια με την καρτα μνημης?διαβασα στο manual οτι σημαινει πως μια συμβατη καρτα μνημης ειναι μεσα στην συσκευη. τοσα και τοσα κινητα νοκια με συμβατες καρτες μνημης ειχα, πρωτη φορα εχω αυτο το εικονιδιο συνεχως στην οθονη αναμονης. ειναι φυσιολογικο?

2) το πηρα χθες, εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο, ενα hard format στην συσκευη και την καρτα μνημης ετσι για να στρωσει και το φορτισα πληρως γιατι η μπαταρια ειχε φτασει στο ενα κουτακι. το αφησα στις 2 το βραδυ πληρως φορτισμενο και σημερα το πρωι το βρηκα με ενα κουτακι μπαταρια χωρις να υπαρχει καποια εφαρμογη ανοιχτη. ξερω οτι ειναι πολυ νωρις να αγχωθω αλλα μηπως υπαρχει κανενα προβλημα? μπορω να κανω κατι εκτος απτο να μην μιλησω ουτε ενα λεπτο και ανχρειαστει να ζητησω αντικατασταση?

1) Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι χαρακτηριστικό των συσκευών με S60 3rd Edition FP2. Το έχω δει σε Ν96, Ν85, N79 και 5320ΧΜ. Σου δείχνει ότι έχει μέσα κάρτα μνήμης και ότι είναι συμβατή.

2) Μήπως άφησες καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο και γι αυτό σου έφαγε μπαταρία? Πρέπει να το παρακολουθήσεις ακόμα μια μέρα να δεις αν συμβαίνει το ίδιο και αν ναι τότε το πας πίσω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

1) Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι χαρακτηριστικό των συσκευών με S60 3rd Edition FP2. Το έχω δει σε Ν96, Ν85, N79 και 5320ΧΜ. Σου δείχνει ότι έχει μέσα κάρτα μνήμης και ότι είναι συμβατή.

2) Μήπως άφησες καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο και γι αυτό σου έφαγε μπαταρία? Πρέπει να το παρακολουθήσεις ακόμα μια μέρα να δεις αν συμβαίνει το ίδιο και αν ναι τότε το πας πίσω.

στο ν96 που ειχα δεν το εδειχνε, δεν με πειραζει κιολας απλα παραξενευτηκα αρκετα γιαυτο ρωτησα. για την μπαταρια θα το παρακολουθησω στενα και αν ειναι θα το παω πισω. απο το public το πηρα και μου ειπαν οτι αν υπαρχει προβλημα να το παω πισω σε 10 μερες το πολυ και μπορω αν θελω να παρω μεχρι και τα χρηματα μου πισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο ν96 που ειχα δεν το εδειχνε, δεν με πειραζει κιολας απλα παραξενευτηκα αρκετα γιαυτο ρωτησα. για την μπαταρια θα το παρακολουθησω στενα και αν ειναι θα το παω πισω. απο το public το πηρα και μου ειπαν οτι αν υπαρχει προβλημα να το παω πισω σε 10 μερες το πολυ και μπορω αν θελω να παρω μεχρι και τα χρηματα μου πισω

Είχες κάρτα μνήμης μέσα στο Ν96 και δεν σου εμφάνιζε το εικονίδιο? Σε μερικά που έχω δει το εμφάνιζε.

Αφού έχεις περιθώριο 10 μέρες, είναι υπεραρκετές για να διαπιστώσεις αν η μπαταρία είναι εντάξει ή όχι. Θα φανεί εξάλλου μετά από 3-4 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Είχες κάρτα μνήμης μέσα στο Ν96 και δεν σου εμφάνιζε το εικονίδιο? Σε μερικά που έχω δει το εμφάνιζε.

Αφού έχεις περιθώριο 10 μέρες, είναι υπεραρκετές για να διαπιστώσεις αν η μπαταρία είναι εντάξει ή όχι. Θα φανεί εξάλλου μετά από 3-4 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις.

ναι ειχα μια των 16gb, αλλα δεν εμφανιζε τιποτα. απο οσο καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις η δυσλειτουργια αυτη της μπαταριας δεν σημαινει απαραιτητα οτι το κινητο ειναι προβληματικο, μπορει απλα να ετυχε. ευτυχως που δεν το χρησιμοποιησα για ομιλια, μην μου κανανε κανενα θεμα με το μισαωρο. πρωτη φορα που παιρνω κινητο και δεν βαζω αμεσως μεσα το κυριο μου νουμερο. σαν να το ηξερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι και γω να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Με προβληματίζουν όμως τα σχόλια που διαβάζω στο Internet. Άλλοι λένε πως λειτουργεί άψογα και άλλοι έχουν τα χίλια μύρια κολλήματα και προβλήματα...

Θέμα τύχης είναι ή βγήκαν τίποτα ελλατωματικές παρτίδες;

Σκέφτομαι και γω να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Με προβληματίζουν όμως τα σχόλια που διαβάζω στο Internet. Άλλοι λένε πως λειτουργεί άψογα και άλλοι έχουν τα χίλια μύρια κολλήματα και προβλήματα...

Θέμα τύχης είναι ή βγήκαν τίποτα ελλατωματικές παρτίδες;

το δουλευω 4 μερες και εχω μεινει εντυπωσιασμενος. πηρα ενα κινητο χωρις να το ψαξω καθολου αλλα πραγματικα εχω τρελαθει. ειναι απιστευτο. μεγαλη πλακα επαθα με το βιντεο που τραβαει. χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση το βιντεο που τραβαει ειναι το καλυτερο που εχω δει σε κινητο.

μια ερωτηση μονο, ποια ειναι ακριβως η λειτουργια του navi wheel?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το βιβλίο οδηγιών το άνοιξες...;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα.οταν παω να κανω μια κληση παντα πιανει γραμμη με την δευτερη προσπαθεια και την πρωτη βγαζει σφαλμα συνδεσης.τι μπορει να συμβαινει?

Καλησπέρα.

Τι πάροχο έχεις; Αν έχεις cosmote, είναι συχνό φαινόμενο αυτό.

Γενικά έχει να κάνει περισσότερο με το δίκτυο παρά με τη συσκευή.

Στο κάνει συνέχεια ή περιστασιακά;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Φίλε μου δυστυχώς οφείλεται στο κορεσμένο δίκτυο της Cosmote.

Δεν ευθύνεται η συσκευή και συνάμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Φίλε μου δυστυχώς οφείλεται στο κορεσμένο δίκτυο της Cosmote.

Δεν ευθύνεται η συσκευή και συνάμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Εγω πάντως μου έχω Wind, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω

Γεια σε όλους.

Ποιος είναι ο τρόπος να ξεφορτωθώ το firmware της Nokia για Vodafone και να βάλω το κανονικό; (30....)

Το είχα κάνει κάποτε στο N73 αλλά δεν θυμάμαι καθόλου...

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ πολύ.

το κλειδί ήτανε το "debrand" :lol:

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]