Jump to content

zsniffer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zsniffer

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zsniffer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. zsniffer

    Lenovo S920

    Εγω το κατάφερα να ανοίξει τελικα, πέρασα μια stock ευρωπαικη rom , η οποία δεν είχε καθόλου ελληνικα ομως. Ωστόσο δουλεύει μια χαρα, εχει αγγλικα και κινεζικα. Την περασα με SPFlash και την επιλογή Firmware Upgrade.
  2. zsniffer

    Lenovo S920

    Παιδια SOS , προσπαθώντας να περάσω κάποια rom για να ξεφυγω απο τα κινεζικα καταλοιπα της Rom που ηρθε το Lenovo S920 (αγορα απο minidea) το μονο που εχω καταφερει ειναι να βλεπω μαυρη οθονη. Εχω δοκιμασει μερικες Rom Και ολα το ιδιο. εχω εγκαταστησει CWM μεσω ΜΤΚ Droid και SPFlash. Επισης να πω οτι πριν προβω σε εγκατασταση αλλης ROM Κρατησα backup mesv MTK Droid Tools το οποιο εχω δοκιμασει να εγκαταστησω και παλι για να επαναφερω το κινητο τουλαχιστον ως ηταν και τιποτα, μαύρη οθόνη και πάλι. Προσπαθησα να κανω restore τοσο με το SP Flash αλλα και το CWM.. Δεν εχω πηραξει ποτε το Preloader γιατι διαβασα πολλες προειδοποιησεις... Καποια ιδεα γιατι βλεπω μονο μαυρη οθονη τη μπορω να δοκιμασω? Καποια δοκιμασμενη Rom να μου προτεινετε?
  3. Παιδιά έχω βρεί ενα μεταχειρησμένο Ν85 και σκεφτομαι να το πάρω μια και μου κλέψαν το δικό μου.. αλλα με προβληματίζουν τα οσα γραφονται σχετικά με το οτι κανει επανεκκινήσεις συνέχεια.. το έχουν φτιάξει πλεόν η συνεχίζει το πρόβλημα? Σκεφτομαι και το Ν96 αλλα πολύ μικρότερη διάρκεια μπαταρίας...
×
×
  • Create New...