martiniskiss Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 αν το βρει κανείς θεσσαλονίκη ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Εγώ πάντως το έδωσα και αντε γεια,τελικά δεν μπόρεσα την σκληράδα των πλήκτρων και το όποιο αίσθημα ασάφειας κατασκευής έδινε,μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις αλλά τελικά η ποιότητα κατασκευής δεν είναι αυτό που θα έπρεπε Τελικά το fp2 δεν είναι και πανάκεια,τουλάχιστον στα Ν96,Ν85 είναι το μόνο που δεν θα με ενδιέφερε,θα κοίταγα πρώτα τα εξωτερικά χάλια και μετά τα "εντόσθια"......:lol::lol: Λυπαμε ηλικρινα που το Ν85 δε φαινετε να ειναι ανταξιο των προσδοκειων των περισσοτερων μας,και ειδικα μετα την αναμονη που ειχαμε ριξει,αλλα απ την αλλη χαιρομαι που βλεπω δυνατους users των Ν series να μιλανε επιτελους για το κυριως αδυνατο σημειο αυτων των συσκευων,τη...ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ των!!! Ας ελπισουμε να εισακουστουμε στη μαμα Νοκια γιατι τα Ν series αξιζουν και τα ποιοτηκα και γιατι οχι και τα μεταλικα υλικα και το ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΔΕΣΙΜΟ στη κατασκευη τους:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Λυπαμε ηλικρινα που το Ν85 δε φαινετε να ειναι ανταξιο των προσδοκειων των περισσοτερων μας,και ειδικα μετα την αναμονη που ειχαμε ριξει,αλλα απ την αλλη χαιρομαι που βλεπω δυνατους users των Ν series να μιλανε επιτελους για το κυριως αδυνατο σημειο αυτων των συσκευων,τη...ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ των!!! Ας ελπισουμε να εισακουστουμε στη μαμα Νοκια γιατι τα Ν series αξιζουν και τα ποιοτηκα και γιατι οχι και τα μεταλικα υλικα και το ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΔΕΣΙΜΟ στη κατασκευη τους:) Η ΝΟΚΙΑ δεν νομίζω να πολυενδιαφέρεται τελικά για την γνώμη των αγοραστών των μερικώς αθλίων συσκευών της,αν συγκρίνω το Ν85 με το Ν95 8GB απέχει έτη φωτός σε ποιότητα κατασκευής και ταχύτητα στο μενού και γενικά....:mad::mad:,τι διάολο αντί να τα κάνουν καλύτερα τα κάνουν χειρότερα. Γενικά το Ν85 έχει πολύ ζόρι στην χρήση(σκληρά πλήκτρα άνω μέρους slide-ειδικά το πολυπλήκτρο είναι για τα μπάζα(κυρίως γιαυτό το έδωσα)) και επιφύλαξη(αμφίβολης στιβαρότητας κάλυμμα κάμερας-θα σπάσει,γιατί τρίζει:confused:-δεν έσπασε,τη γλίτωσα πάλι:lol:) ,το κάλυμμα μπαταρίας είναι και αυτό για νάναι..... Αυτά βέβαια δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά,μένεις απλά σε μια πρώτη ψιλοστιβαρή αίσθηση που δίνει (με λίγο τζόγο-στα φρουτάκια.....και στο slide...:lol:) και μετά διαπιστώνεις τις λεπτομέρειες και αντιλαμβάνεσαι την πλήρη εικόνα που μάλλον ειναι απαράδεκτη για να μην πω τίποτα άλλο. Ελπίζω μόνο να πρόλαβα κάποιους παραθέτοντας την γνώμη μου(που θα πρέπει και να εξακριβωθεί απο τους ίδιους βέβαια για την ταύτιση της αντίληψης αυτής) και να μην παραπλάνησα κάποιους άλλους με τις πρώτες αισθήσεις/εντυπώσεις που ηταν και ανάμικτες αλλά με τάσεις συμπαθείας προς το ατόπημα της ΝΟΚΙΑ(Ν85),τέρμα η συμπάθεια λεω τα πράγματα ως έχουν αφού ασχολήθηκα και κατέληξα σε ασφαλή συμπεράσματα(δεν με ενδιαφέρει να θάψω το Ν85,αυτό θα το καταφέρει μόνο του) όσοι μπορείτε μην το πάρετε,όσοι δεν.....ηθελέστα παθέστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 N85 For Less Than 400$ http://thesymbianblog.com/2008/10/22/in-the-us-save-30-40-on-ebay-purchases-n85-for-less-than-400/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Το πηρα σημερα απο νοκια shop στο φαληρο, η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι αριστη αλλα δεν ειναι και τραγικη ειναι στο μεσο ορο ισως και παραπανω, τσογος υπαρχει λιγος, τα πληκτρα τα βρισκω καλα αλλα λιγο σκληρα(δεν με ενοχλει αυτο) , η οθονη εξαιρετικη ,οπως και οι λειτουργιες .Η τιμη ειναι τσιμπημενη 508 ευρω ,αλλα μαλλον αφορα περισσοτερο τις προσφερομενες λειτουργιες , πιθανον αν υπηρχαν υλικα μεταλλικα να ηταν πολυ πιο πανω. Σε γενικες γραμμες με καλυπτει σαν τηλεφωνο, θεωρω οτι ειναι αρκετα καλο και πολυ καλυτερο απο το se W960 που ειχα μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Nokia N85 3G Speed Test http://thenokiablog.com/wp-content/uploads/2008/10/nokia-n85-speed.jpg http://thenokiablog.com/2008/10/22/nokia-n85-3g-speed-test-euroasia-variation-works-with-us-3g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Γνωριζει κανεις: 1. Το SAR της συσκευης 2. Αν στο πακετο αγορας περιλαμβανετε 8GB καρτα 3. Αν ο FM transmitter δουλευει κανονικα στην χωρα μας ή ειναι απενεργοποιημενος (οπως εγινε με το W980 λογω νομοθεσιας....) 4. Ισχυει τελικα οτι φορτιζει απο USB? 5. Εχει dedicated 3d accelerator? 6. Το h/f της συσκευασιας εχει πληκτρα αλλαγης track/radio station και αυξομειωση της εντασης (οπως τα Ν95)? Συγνωμη αν εχουν απαντηθει ξανα τα ερωτηματα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 1) 0,85 W/kg. 2) Λογικά ναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. 3) Ενεργοποιημένος είναι. 4) Ναι ισχύει. 5) Όχι δεν έχει. 6) Ναι έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Κάρτα 8GB περιλαμβάνεται στο παακέτο αγοράς. 3d accelerator δεν έχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 TO fm transmitting doulevi alla ine ligo diskolo stin athina na vris kapia sixnotita telios adia gia na akougete kala... episis emena otan to sindeo me usb sto laptop tha gortizi... frtizi mono meso tou fortisti pou kataligi se usb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Mini Review of N85 / Comparison with N96 http://dailymobile.se/2008/10/23/mini-review-of-n85-comparison-with-n96/ __________ Yet more Nokia N85 photos http://dailymobile.se/2008/10/23/yet-more-nokia-n85-photos/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 TO fm transmitting doulevi alla ine ligo diskolo stin athina na vris kapia sixnotita telios adia gia na akougete kala... episis emena otan to sindeo me usb sto laptop tha gortizi... frtizi mono meso tou fortisti pou kataligi se usb... μπορεις να παιξεις random ολα τα τραγουδια που εχεις στο κινητο ή θελει ενα -ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Παίζει οτι του έχεις επιλέξει. Αν θέλεις να τα παίξει όλα με τυχαία σειρά, πας στην κατηγορία όλα τα κομμάτια και ενεργοποιείς την αντίστοιχη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 1) 0,85 W/kg. 2) Λογικά ναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. 3) Ενεργοποιημένος είναι. 4) Ναι ισχύει. 5) Ναι έχει. 6) Ναι έχει. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Unboxing Pictures: Nokia N85 http://dailymobile.se/2008/10/23/unboxing-pictures-nokia-n85/ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 αν το βρει κανείς θεσσαλονίκη ας μας πει Υπάρχει διαθέσιμο στα media markt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 καλά δε το έχουν ούτε καν τα nokia shop και το έχει το media market??? ελληνική έκδοση έχει ??? η καμια άλλη μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ρε παιδιά το είδα σήμερα στο saturn και η οθόνη δε με εντυπωσίασε, είχε βέβαια έντονα χρώματα και καλή φωτεινότητα αλλά μου φαινόταν θαμπή. το slide το είδα αρκετά καλό και δεμένο, καμία σχέση με το Ν95 8gb που είχα κάποια περίοδο.Μου φαίνετε δε θ'αλλάξω σύντομα το Ν82! είναι η πρώτη φορά που έχουν βγεί τόσα κινητά και δεν μου κάνει εντύπωση να αλλάξω το Ν82 μου για κανένα. Το μόνο που με δελεάζει είναι το inov8 αλλά το βρίσκω σχετικά μεγάλο και δεν ξέρω τι παίζει με την συμβατότητα των εφαρμογών. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samkom Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Kαλημέρα σας . Το πήρα εχθές από το Γερμανό,κομοτηνή.Είναι πολύ καλό κινητό αν εξαιρέσεισ το ελαφρό τζογο του slide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 καλά έχει πάει σε όλη την ελλάδα και θεσσαλονίκη ακόμα ούτε καν? τι γίνετε **** :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλά δεν έχει έρθει ούτε στα κεντρικά της Nokia στην Θεσσαλονίκη?:confused: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ρε παιδιά το είδα σήμερα στο saturn και η οθόνη δε με εντυπωσίασε, είχε βέβαια έντονα χρώματα και καλή φωτεινότητα αλλά μου φαινόταν θαμπή. το slide το είδα αρκετά καλό και δεμένο, καμία σχέση με το Ν95 8gb που είχα κάποια περίοδο.Μου φαίνετε δε θ'αλλάξω σύντομα το Ν82! είναι η πρώτη φορά που έχουν βγεί τόσα κινητά και δεν μου κάνει εντύπωση να αλλάξω το Ν82 μου για κανένα. Το μόνο που με δελεάζει είναι το inov8 αλλά το βρίσκω σχετικά μεγάλο και δεν ξέρω τι παίζει με την συμβατότητα των εφαρμογών. μα τι λεs φιλε μου?το ν95 8g ειναι το κορυφαιο τηs νοκια και θα καθεται στο θρονο του για λιγο καιρο ακομα!οσο για το ν82 που εχειs ειναι η αμεσωs πολυ καλη συσκευη εννοειται.το ν85 απο λειτουργιεs ψιλοκαλα τα παει, κατασκευαστικα χχχμμμμ...απορω... οσο για το samsung innov8 ολα δειχνουν οτι θα παρει το θρονο του ν95 8g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 πέρασα σήμερα απο το Σάτουρν και θυμήθηκα το μήνυμα του φίλου απο πάνω.. Πράγματι η οθόνη δεν ήταν κάτι να τρελαθείς.. Το μαρκετάρουν τόσο πολύ το OLED αλλα στην πραγματικότητα λίγο πιο φωτεινή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 καλημερα! το εχει το πλαισιο στο site του στα 513ευρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 οχι γμτ και δουλευω ούτε να το δω θα προλάβω :p τελικά μονο το καφέ κυκλοφορει??? η προσοψη στο καφε μαύρη δεν ειναι?? γμτ το ήθελα όλο μαύρο :( θα βγει αλλα πιο μετα ε??? ξέρει κανεις?? και το e-shop το εφερε http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000398 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts