Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να μου πείτε παιδιά μερικά κρίσιμα σημεία για το κινητο θετικά ή αρνητικά γιατί μου είναι δύσκολο να διαβάσω και τις 125 σελίδες; Αν αξίζει να το αγοράσω ή οχι...

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μαπα το καρπουζι φιλε.Το εχω απο το μαιο και 3 μηνες ειναι στη ΝΟΚΙΑ γιατι ειναι χαλασμενο.κλεινει και ανοιγει μονο του και δε μπορουν να το φτιαξουν.

εγω το εχω εδω και ενα μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. βεβαια αν ηταν 3 μηνες στο σερβις οπως του φιλου παραπανω θα σε απετρεπα, αλλα ευτυχως ολα καλα με την δικια μου συσκευη
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Παιδιά έχω βρεί ενα μεταχειρησμένο Ν85 και σκεφτομαι να το πάρω μια και μου κλέψαν το δικό μου.. αλλα με προβληματίζουν τα οσα γραφονται σχετικά με το οτι κανει επανεκκινήσεις συνέχεια.. το έχουν φτιάξει πλεόν η συνεχίζει το πρόβλημα? Σκεφτομαι και το Ν96 αλλα πολύ μικρότερη διάρκεια μπαταρίας...

Παιδιά έχω βρεί ενα μεταχειρησμένο Ν85 και σκεφτομαι να το πάρω μια και μου κλέψαν το δικό μου.. αλλα με προβληματίζουν τα οσα γραφονται σχετικά με το οτι κανει επανεκκινήσεις συνέχεια.. το έχουν φτιάξει πλεόν η συνεχίζει το πρόβλημα? Σκεφτομαι και το Ν96 αλλα πολύ μικρότερη διάρκεια μπαταρίας...

με το τελευταιο λογισμικο, το ν85 δεν κανει επανεκκινησεις. αν το βρηκες σε καλη τιμη να το παρεις αφοβα

• 3 weeks later...
νεα ενημερωση λογισμικου η 31.002. τωρα την περναω. ξερεις κανεις τι καινουριο προσφερει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έβαλα εγώ τη 31.002 !

Δε ξέρω τι προσφέρει, πάντως δεν είδα καμία διαφορά στο κινητό σε ταχύτητα. Πάλι κολλάει με τα μυνήματα, όπως και πριν, όταν έχω πάνω απο 150 μυνήματα αποθηκευμένα. Τι είναι κι αυτό πάλι ένας Θεός ξέρει...

Hello !

Ουτε εγω καταλαβα καποια διαφορα,γιαυτο ρωτησα. Εχει βγαλει η νοκια καμια ανακοινωση για την καινουρια αναβαθμιση;

πολυ παραξενο αυτο που λες με τα μηνυματα. Εγω εχω αποθηκευμενα πανω απο 2500 μηνυματα και δεν εχει το παραμικρο προβλημα.κρατα ενα αντιγραφο ασφαλειας και κανε ενα χαρντ ρισετ μηπως και στρωσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και καλως σας βρηκα σαν καινουριο μελος, αν και σας διαβαζω παρα πολύ καιρο.

Ειμαι κατοχος nokia n85 και μετα από μια ταλαιπωρια 3+ μηνων μου αλλαξαν το τηλεφωνο. Το βρισκω τελειο σε όλα του εκτος από των ηχο.

Καλησπερα και καλως σας βρηκα σαν καινουριο μελος, αν και σας διαβαζω παρα πολύ καιρο.

Ειμαι κατοχος nokia n85 και μετα από μια ταλαιπωρια 3+ μηνων μου αλλαξαν το τηλεφωνο. Το βρισκω τελειο σε όλα του εκτος από των ηχο.

τι σε ταλαιπωρησε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι σε ταλαιπωρησε?

Το ειχα στείλει να το ελέγξουν για την ποιότητα του ήχου γιατι έξυνε και παραμορφωνε το ακουστικο ειχε τζιτζικια.

Μετα από 1,5 μηνες που το παρελαβα εκανε επανεκκίνησης (μονο του –στην φορτιση-και όταν το χειριζομουν).

Παλι nokia και παλι το πηρα με επανεκκίνησης την ίδια ωρα το ξανα παρελαβαν και μου το αντικατεστησαν με καινουριο μετα απο 2 εβδομαδες.Συνολο 3+ μηνες.

Το ειχα στείλει να το ελέγξουν για την ποιότητα του ήχου γιατι έξυνε και παραμορφωνε το ακουστικο ειχε τζιτζικια.

Μετα από 1,5 μηνες που το παρελαβα εκανε επανεκκίνησης (μονο του –στην φορτιση-και όταν το χειριζομουν).

Παλι nokia και παλι το πηρα με επανεκκίνησης την ίδια ωρα το ξανα παρελαβαν και μου το αντικατεστησαν με καινουριο μετα απο 2 εβδομαδες.Συνολο 3+ μηνες.

εχει διαφορα το καινουριο με το παλιο στο κοματι του ηχου?

ο μηχανισμος slide πως ειναι?χαλαρωσε καθολου? σε μενα ελαχιστα αλλα δεν κανω και πολυ βαρια χρηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε σε ενταση ειναι χαμηλο,σε σχέση με το 6131 το 6110 και το 5800,σε ξύσιμο είναι ενταξει και στο ακουστικο.

Ειναι μια χαρα δεν εχει καθολου τζογους.

Ξέχασα το καινουριο τηλεφωνο που παρελαβα από την nokia δεν είναι πια MADE IN FINLAND αλλα made china.

παιζει καποιο ρολο αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα,

εκανα αναβαθμιση λογισμικου στο κινητο μου. ολα καλα εως εδω.

δοκιμασα μετα hard reset ( με τα γνωστα *#7370# και *#7780#) αλλα δεν μου σβηνει τιποτε.

εννοω οτι θελω να κανει reset τα παντα, εφαρμογες, επαφες κ.λ.π κ.λ.π.

το αναθεματισμενο τα κραταει ολα.

Κατι σαν format στον Η/Υ που κανουμε, θελω.

Γινεται τελικα ή εχουν αλλαξει τα πραγματα στα FP2 κινητα, πλεον ?

pexths Πιστευω πως όχι

Για την εταιρεια περισσοτερο κερδος σιγουρα.

Δεν υπαρχει επιλογη να διαλεξεις γιατι είναι τωρα όλα made in china.

καλησπερα,

εκανα αναβαθμιση λογισμικου στο κινητο μου. ολα καλα εως εδω.

δοκιμασα μετα hard reset ( με τα γνωστα *#7370# και *#7780#) αλλα δεν μου σβηνει τιποτε.

εννοω οτι θελω να κανει reset τα παντα, εφαρμογες, επαφες κ.λ.π κ.λ.π.

το αναθεματισμενο τα κραταει ολα.

Κατι σαν format στον Η/Υ που κανουμε, θελω.

Γινεται τελικα ή εχουν αλλαξει τα πραγματα στα FP2 κινητα, πλεον ?

Καλησπέρα.:)

Φυσικά και γίνεται,δεν έχει αλλάξει κάτι.Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω,συγνώμη αν κάνω λάθος,ότι έκανες φορμάτ στο τηλέφωνο μόνο και όχι στην κάρτα μνήμης.

Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

pexths Πιστευω πως όχι

Για την εταιρεια περισσοτερο κερδος σιγουρα.

Δεν υπαρχει επιλογη να διαλεξεις γιατι είναι τωρα όλα made in china.

εγω και να ειχα την δυνατοτητα της επιλογης δεν θα διαλεγα καποιο με βαση καποιο κριτηριο. νομιζω οτι οπου και να ειναι φιαγμενο υπαρχουν τα ιδια στανταρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

pexths Σωστα αφου το made in Finland θεωρειται σαν εργοστασιακο καλυτερο και αντιμετωπησα προβληματα δεν πρεπει να είναι κριτηριο η χωρα κατασκευης.

Καλησπέρα.:)

Φυσικά και γίνεται,δεν έχει αλλάξει κάτι.Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω,συγνώμη αν κάνω λάθος,ότι έκανες φορμάτ στο τηλέφωνο μόνο και όχι στην κάρτα μνήμης.

Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης;

κι ομως φιλε, εχω κανει format και στην καρτα και στο κινητο. αλλα οι εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στην μνημη του κινητου δεν διαγραφονται οπως και οι επαφες!!!

αυτο ειναι το παραξενο της υποθεσης.

Ρε παιδια πως θα κανω hard reset στο Ν85?

Παταω οταν ειναι κλειστο πρασινο πληκτρο κλησης, *, 3 και μετα το ανοιγω αλλά τίποτα..... Ανοίγει κανονικά και μπαίνει σε δίκτυο...

Hello !

κι ομως φιλε, εχω κανει format και στην καρτα και στο κινητο. αλλα οι εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στην μνημη του κινητου δεν διαγραφονται οπως και οι επαφες!!!

αυτο ειναι το παραξενο της υποθεσης.

Πάντως εγώ είχα κάνει hard format λίγο παλιότερα και σβήστηκαν όλα δες post 1664

The Nokia N85 gets a Firmware update to version 31.002

http://zomgitscj.com/the-nokia-n85-gets-a-firmware-update-to-version-31-002/

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4