navi55 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κατάλαβα... Πάρ το αβγό και κούρευτο!!! Και που μπορώ να βρω το coreplayer, lcg jukebox ή powermp3.... Με αναζήτηση θα τα βρεις. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να φτιάξεις λίστες για κάθε φάκελο από τον υπολογιστή. Δεν θα σου πάρει πάνω από 2 λεπτά. Επιλέγεις όλα τα κομμάτια του φακέλου, τα βάζεις πχ στο winamp και δημιουργείς λίστα. Επίσης μπορείς να βάλεις τα κομμάτια με την σειρά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βάζω τα τραγούδια όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει το κινητό με βάση ημερομηνία, αλφαβητική σειρά κλπ. Τώρα για τις φωτογραφίες.. μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Resco Photo Viewer όπου ανοίγεις όποιο φάκελο θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Καλησπερα..Ενας φιλος μου το αγορασε χθες απο ενα ελληνικο site προς 380 ευρω...Το κουτι ομως γραφει απο εξω μεν made in finland αλλα γραφει οτι ειναι πολωνικης εισαγωγης...Τι σημαινει αυτο?Δεν ειναι γνησιο ΝΟΚΙΑ?ισχυει η εγγυηση του?και στην τελικη μπορει να το επιστρεψει πισω γιατι κατι μας βρομαει στην ολη υποθεση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Καλησπερα..Ενας φιλος μου το αγορασε χθες απο ενα ελληνικο site προς 380 ευρω...Το κουτι ομως γραφει απο εξω μεν made in finland αλλα γραφει οτι ειναι πολωνικης εισαγωγης...Τι σημαινει αυτο?Δεν ειναι γνησιο ΝΟΚΙΑ?ισχυει η εγγυηση του?και στην τελικη μπορει να το επιστρεψει πισω γιατι κατι μας βρομαει στην ολη υποθεση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Καλησπερα. Εχει ΚΑΙ Ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο ? (Λογικα οχι ) . Η συσκευη προοριζοταν για αλλαγη αγορα και ηρθε στα χερια του φιλου σου απο παραλληλη εισαγωγη -παραεισαγωγη. Εχει καλυψη στο hardware αλλα οχι στο s/w . Με 15€ περναει Ελληνικα σε nokia store και εχει καλυψη και στο s.w . Σε περιπτωση αναβαθμισης μεσω του nokia updater θα χασει τα Ελληνικα που εχει περασμενα ,εκτος και εαν εχει αλλαχθει το product code. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Οχι δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο...Αυτο δεν ειναι παρανομο?εχει το δικαιωμα να ζητησει γνησια ALPHA COPY συσκευη η τα χρηματα του πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Οχι δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο...Αυτο δεν ειναι παρανομο?εχει το δικαιωμα να ζητησει γνησια ALPHA COPY συσκευη η τα χρηματα του πισω? Παρανομο δεν ειναι ,ελευθερη αγορα εχουμε . Ναι ,εχει το δικαιωμα ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αν το site δεν γράφει κάπου πως η συσκευή είναι ελληνική, όχι, δεν είναι παράνομο. Δηλαδή δεν σε εξαπατά. Πέρα απ' αυτό, η συσκευή σε καμία περίπτωση δεν είναι μούφα ή μαϊμού. Απλά προορίζεται για άλλη χωρα. Τώρα αν θα δεχθεί το site επιστρέψετε τη συσκευή δεν το ξέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί τους για να μάθετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ευχαριστω για τις πληροφοριες...κατι ασχετο αλλα σχετικο με την συσκευη..λιγο που το επιασα στα χερια μου δεν ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα της OLED οθονης του με τις TFT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ευχαριστω για τις πληροφοριες...κατι ασχετο αλλα σχετικο με την συσκευη..λιγο που το επιασα στα χερια μου δεν ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα της OLED οθονης του με τις TFT... εχει διαφορα...αλλα αυτη γινεται αισθητη το βραδυ οποτε φαινεται η φωτεινοτητα και η ζωντανια των χρωματων..;) εμενα με εκνευριζει ο τζογος που εχει...μετα την πρωτη βδομαδα διαπιστωσα τζογο...δηλαδη ελεος!ενα slide της προκοπης δεν μπορουν να φτιαξουνν??αμαν πια...:mad: Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 την γνωμη σας σε μια π@π@ρια που εχω κανει μου ξεκολησε το μαυρο κομματι το πλαστικο (εκεινο που βρισκεται στα κουμπια του τηλεφωνου το πρασινο καο το κοκκινο) που απο οτι εχω διαβασει και σε αλλους εχει τυχει. ο φωστηρας λοιπον σκεφτηκα να το κολλησω με logo. και τελικα εκτος οτι το εκανα χαλια το τηλεφωνο (μου χυθηκε κολλα στην οθονη κ.α. ) τα κουμπια τωρα δεν αντιδρουν. σαν να ειναι μονιμα κολλημενα. απο λυσεις τωρα? σκεφτηκα να αλλαξω προσοψη ? γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ναι γίνεται.. Αλλά τα κουμπιά μάλλον θα θέλουν αλλαγή.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Θέλει η μητέρα μου να το πάρει με ανανέωση συμβολαίου.... Τώρα έχει το Nokia 5700 και πιστεύει να μην έχει προβλήματα.. Ερωτήσεις... Έχει τόσο χάλια τζόγο? Από λογισμικό πώς πάει? Δε θα το φορτώσει κ καθόλου, με τα τώρα δεδομένα έχει στο κινητό της ένα ρεφρέν, πολλές επαφές κ πολλά μηνύματα. Ίσως βέβαια, επειδή ταξιδεύει συχνά, θα περάσω τραγούδια, αυτό όμως δε πιστεύω να είναι πρόβλημα :p Η μπαταρία του είναι καλή? Καθημερινή χρήση, μπορώ να πω αρκετή, με πολύ ομιλία και μέτριο αριθμό μηνυμάτων. Είναι εύθραυστο? Πχ τι θα γίνει αν της πέσει κάτω μια φορά? Εδώ να πω πως δε θα την αφήσω να βγάλει τη ζελατίνα από την οθόνη κ θα παραγγείλω κ μια θήκη από το ebay. Οι επαφές της είναι περασμένες από ένα παλιό SE,και οι περισσότερες αρχίζουν με λατινικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα η ταξινόμηση να είναι pain in the ***. Όταν θα κάνω τη μεταφορά επαφών, μπορώ να την κάνω με το Nokia PC Suite? Αν ναι, μπορώ και να αλλάξω το πρώτο γράμμα για να υπάρξει σωστή ταξινόμηση? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Τα τελευταία κομμάτια είναι πολύ πιο δεμένα σε σχέση με τα πρώτα που είχαν εμφανιστεί στην αγορά. Μετά και την τελευταία αναβάθμιση, η συσκευή έχει στρώσει πλέον. Όχι ότι είχε κάποιο σημαντικό πρόβλημα στην αρχή. Εύθραυστο δεν είναι αλλά θέλει πολύ προσοχή, όπως και όλες οι συσκευές με κινούμενα μέρη. Σου συνιστώ να της πάρεις μια θήκη. Για μεταφορά επαφών μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον συγχρονισμό μέσω outlook. Οι επαφές με πρώτο γράμμα λατινικό, πάνε στο τέλος της λίστας. Πρώτα ελληνικά και μετά αγγλικά. Έτσι είναι η ταξινόμηση στα Ν series. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ευχαριστώ πολύ!! Με ανησύχησε αυτό που είπες για την προσοχή..... Τώρα, ή αυτό, ή το Ν78... Θα δουμε... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Έτσι είναι. Αν το κακομεταχειρίζεσαι ή σου πέσει, ενδέχεται να χαλαρώσει το slide. Έχω δει στιβαρότατο Ν95 8GB να χαλαρώνει έντονα και να αποχτά τζόγο. Πάρα πολύ καλή εναλλακτική, για να μην πω καλύτερη επιλογή, αποτελεί το Ν79. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Sτη σελίδα της vodafone γιατί δεν είναι? Σταμάτησε η παραγωγή του? Κρίμα κ είναι ωραίο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Φυσικά και δεν σταμάτησε η παραγωγή του. Αν θέλεις πήγαινε να ρωτήσεις σε κάποιο Vodafone Store. Η αλήθεια είναι πως η Voda είτε αργεί να φέρει ορισμένες συσκευές είτε δεν τις φέρνει καθόλου. Ωστόσο αν έχεις κάποια επιδότηση μπορείς να την αξιοποιήσεις και σε καταστήματα Πλαίσιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Θα προτιμούσα να την αξιοποιήσω από Πλαίσιο, στην Κοζάνη όμως δεν υπάρχουν. Πράγματι, σήμερα που παραγγείλαμε το Ν85, μας είπαν ότι θα αργήσει να έρθει λίγο. Τι να πω... Τα κινητά που η μητέρα μου παραγγέλνει μια ζωή αργούν :p Τεσπα, δε θα βγαλουμε τη ζελατίνα από την οθόνη κ θα της παραγγείλω μια σιλοκονάτη θήκη και πιστεύω θα είναι καλυμμένη από πτώσεις.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Με αναζήτηση θα τα βρεις. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να φτιάξεις λίστες για κάθε φάκελο από τον υπολογιστή. Δεν θα σου πάρει πάνω από 2 λεπτά. Επιλέγεις όλα τα κομμάτια του φακέλου, τα βάζεις πχ στο winamp και δημιουργείς λίστα. Επίσης μπορείς να βάλεις τα κομμάτια με την σειρά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βάζω τα τραγούδια όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει το κινητό με βάση ημερομηνία, αλφαβητική σειρά κλπ. Τώρα για τις φωτογραφίες.. μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Resco Photo Viewer όπου ανοίγεις όποιο φάκελο θέλεις! Για κάντο πιο λιανά. Δηλαδή παίρνεις το αρχείο της λίστας και το ρίχνεις στο τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης και ο.κ! Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Βοηθήστε λίγο πριν το πετάξω.!!! Τηλέφωνο 400+ ευρώ και δεν μπορείς απλά και ωραία να βάλεις τις φώτο σου και τα τραγούδια σαν άνθρωπος και να τα δεις ακούσεις στο κιν σου!!! Έλεος!!! Τα προγράμμα τα βρίκα σε δοκιμαστικές εκδόσεις βέβαια και πρέπει να να δώσω 30€ με πιστωτική για να τα πάρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Για κάντο πιο λιανά. Δηλαδή παίρνεις το αρχείο της λίστας και το ρίχνεις στο τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης και ο.κ! Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Βοηθήστε λίγο πριν το πετάξω.!!! Τηλέφωνο 400+ ευρώ και δεν μπορείς απλά και ωραία να βάλεις τις φώτο σου και τα τραγούδια σαν άνθρωπος και να τα δεις ακούσεις στο κιν σου!!! Έλεος!!! Τα προγράμμα τα βρίκα σε δοκιμαστικές εκδόσεις βέβαια και πρέπει να να δώσω 30€ με πιστωτική για να τα πάρω.... Όταν δημιουργείς μια λίστα και την αποθηκεύεις κάπου.. μετά δεν μπορείς να πάρεις το αρχείο της λίστας και να το πετάξεις αλλού γιατί αυτό το αρχείο κρατάει συγκεκριμένη διαδρομή. 1) Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή σε μεταφορά δεδομένων 2) Πηγαίνεις στον φάκελο που θέλεις και έχεις βάλει τα τραγούδια μέσα στην κάρτα μνήμης 3) Τα επιλέγεις και τα ανοίγεις πχ με το winamp (αν θέλεις τα βάζεις με την σειρά που θέλεις) 4) Αποθηκεύεις την λίστα κατευθείαν μέσα στην κάρτα μνήμης. Πχ εγώ έχω ένα φάκελο pop και την λίστα που δημιούργησα με αυτά τα τραγούδια την αποθήκευσα μέσα σε αυτό το φάκελο. 5) Αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και κάνεις ανανέωση την μουσική 6) Πηγαίνεις "Λίστες αναπαραγωγής" και εκεί υπάρχει η λίστα με την ονομασία που είχες βάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 καλησπερα μολιw πηρα το Ν85 ΞΕΡΕΙ κανεις πια ειναι η τελευτεα αναβαθμηση...και αν παιζει το garmin και το mls destinador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 S60 3rd Edition Platform FAQ ερωτηση #11 Tρεχουν και τα 2. Μπορεις να ριξεις μια ματια στην δημοσκοπηση με τιτλο Καλυτερο προγραμμα πλοηγησης. Εαν εχεις καποια απορια μπορουμε να και να συνεχισουμε στα επισημα θεματα των προγραμματων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παιδιά παρατήρησε κανείς αν το Ν85 του έχει καμιά σκονίτσα από τη μέσα πλευρά του τζαμιού της οθόνης; Επειδή εμένα έχει ένα κάτω κάτω. Μπορεί να μη φαίνεται παρά μόνο στον ήλιο, αλλά παρόλα αυτά με εκνευρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Πήγαινε σε ένα nokia shop και ζήτα τους να στο καθαρίσουν (χωρίς χρέωση βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Όταν δημιουργείς μια λίστα και την αποθηκεύεις κάπου.. μετά δεν μπορείς να πάρεις το αρχείο της λίστας και να το πετάξεις αλλού γιατί αυτό το αρχείο κρατάει συγκεκριμένη διαδρομή. 1) Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή σε μεταφορά δεδομένων 2) Πηγαίνεις στον φάκελο που θέλεις και έχεις βάλει τα τραγούδια μέσα στην κάρτα μνήμης 3) Τα επιλέγεις και τα ανοίγεις πχ με το winamp (αν θέλεις τα βάζεις με την σειρά που θέλεις) 4) Αποθηκεύεις την λίστα κατευθείαν μέσα στην κάρτα μνήμης. Πχ εγώ έχω ένα φάκελο pop και την λίστα που δημιούργησα με αυτά τα τραγούδια την αποθήκευσα μέσα σε αυτό το φάκελο. 5) Αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και κάνεις ανανέωση την μουσική 6) Πηγαίνεις "Λίστες αναπαραγωγής" και εκεί υπάρχει η λίστα με την ονομασία που είχες βάλει! Καλά με έσωσες ένα τέτοιο και για τις φωτογραφίες μου και είμαι οκ. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 καλησπέρα έχει κανείς πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητο και ahnds free bluetooth? εμένα όλο νούμερα μ κάνει με διάφορα ακοθστικά που δοκίμασα.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts