karlesg Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Σας Eχει τυχει να μη χτυπησει καποια φορα το ξυπνητηρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Ένα pm ρε παιδιά παρακαλώ πολύ με ένα πρόγραμμα πλοήγησης και να που να βρω προγράμματα ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Ένα pm ρε παιδιά παρακαλώ πολύ με ένα πρόγραμμα πλοήγησης και να που να βρω προγράμματα ακριβώς... Mπορεις να δεις την παρακατω δημοσκοπηση αλλα και να μας γραψεις την γνωμη σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194305 Επισης δες το παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2595087#post2595087 Για να μαθεις απο που μπορεις να βρεις εφαρμογες για την συσκευη σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Γνωμη μου ειναι να περασεις το Garmin και το Sygic :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 καλήμερα τελικά άλλαξα κάρτα και όλα οκ. ΚΑΠΟΙΟΣ είχε πει για μια περίπτωση πού άρχισε να ξεκωλάει το πλαστικά απο τα άνω πλήκτρα, το ίδιο έγινε και σε μένα και πείρα την απόφαση να ΒΑΛΩ λίγο κόλα στην άκρη και τώρα είναι τέλειο (βασικά για κινητό 500 ευρό να φτάσεις σε ΤΕΤΟΙΟ σημείο είναι τελείως @#%$#@^^ anyway δεν γινότανε αλλιώς. βασικά τώρα θέλω την βοήθεια σας σε κάτι : πρώτον κάποιες φορές κανει restart και οι φώτο που είναι στισ δημιουργίες χάνονται και πάνε στην επιλογή όλα, πώς θα το αποτρεπσω αυτό? και δεύτερων υπάρχουνε κάποια κατεστραμμένο αρχεία βίντεο και φώτο τα οποία όταν πάω να τα διαγραπσω βγάζει μήνυμα ΓΕΝΙΚΑ σφάλμα συστήματος. τι να κάνω? εκνευρίζομαι γιατί μέσα στα όλα είναι και αυτά. και από την διαχείρισή εφαρμογών το ίδιο γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Δεν μπορείς να το αποτρέψεις αυτό με τις φώτο που αναφέρεις. Πρότασή μου είναι να πάρεις ένα back up χωρίς όμως να συμπεριλάβεις και τις ρυθμίσεις και να κάνεις hard format. Εννοείται πως θα πρέπει να κάνεις και στη κάρτα μνήμης μορφοποίηση. Πιστεύω μετά απ αυτό να λυθεί το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 καλήμερα τελικά άλλαξα κάρτα και όλα οκ. ΚΑΠΟΙΟΣ είχε πει για μια περίπτωση πού άρχισε να ξεκωλάει το πλαστικά απο τα άνω πλήκτρα, το ίδιο έγινε και σε μένα και πείρα την απόφαση να ΒΑΛΩ λίγο κόλα στην άκρη και τώρα είναι τέλειο (βασικά για κινητό 500 ευρό να φτάσεις σε ΤΕΤΟΙΟ σημείο είναι τελείως @#%$#@^^ anyway δεν γινότανε αλλιώς. http://www.imageshack.gr/files/vaz817fz7hzx6xvpfi5v_thumb.jpg 2 τσιμούχες και λίγο κόλλα. Έτσι κ πέσει λίγο άσχημα στο πάτωμα μαζί με το καπάκι της μπαταρίας θα μαζεύουμε κ το πλήκτρα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 http://www.imageshack.gr/files/vaz817fz7hzx6xvpfi5v_thumb.jpg 2 τσιμούχες και λίγο κόλλα. Έτσι κ πέσει λίγο άσχημα στο πάτωμα μαζί με το καπάκι της μπαταρίας θα μαζεύουμε κ το πλήκτρα… :respect::lol::lol::up: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 χαχαχα ωραία φώτο. και άλλο δυσάρεστο νεο χθες μου κάηκε το πάνω ηχείο. και πάμε λέγοντας............ άρε νοκια πρώτη φορά πείρα νοκια και δεν παίζει να ξαναπάρω motofola και πάλη:worry: motofola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Season Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχθές πήρα το n85, μέχρι στιγμής όλα πάνε καλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα ουτε κατασκευαστικό ούτε λειτουργικό! το μόνο που με πεδεύει είναι οτι οταν είμαι στο internet σε πολλές σελίδες μου λέει download the adobe flash player το οποίο δεν μπορώ να κάνω, ξέρει κανείς να με help ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias69 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το έχει παρει κανείς απο cosmote, γιατι στο site της το έχει σαν "n85" και σαν "n85 cosmote", για να μας πει αν παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα με το slide και τα υπόλοιπα ? Γιατί λεω να πάω να το πάρω από comote τώρα που εχω και επιδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μερικά κομμάτια είναι στιβαρά και άλλα παρουσιάζουν μεγάλο τζόγο. Από όπου και αν το παρεις, να στο ανοίξουν να το τσεκάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos2004 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ρε παιδια ενω δουλευε κανονικα το gps εφαγε μια τουμπα και τωρα τπτ. λετε να σπασε η κεραια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Κανε του μια επανεκκίνηση και άνοιξε το Δεδομένα Gps, πήγαινε θέση και πατά κατάσταση δορυφόρων να δεις αν ψάχνει. Αν είσαι σε ανοιχτό χώρο και σου γράφει συνέχεια χωρίς δεδομένα, έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το usb? το συνδέω κανονικά και μου ΒΓΑΖΕΙ μήνυμα άγνωστη συσκευή και δεν ανοίγει?ενώ πριν 2 μέρες όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 καλησπερα...ξερω για τα slide ta οποια εχουν τζογο αλλα καποια δεν εχουν καθολου...εαν βρω καποιο που δεν εχει καθολου τζογο μπορει μετα να αποκτησει?εχει τυχει σε κανεναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rygar Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 καλησπέρα εμένα πάλη το πρόβλημα με την τα κολλήματα κατά την εγγραφή βίντεο δεν λύθηκαν, όπως είπανε μερικοί να κάνω μορφοποιηση κάρτας. υπάρχει κανένας άλλος τρόπος η να το πάω πίσω για service? καλήμερα τελικά άλλαξα κάρτα και όλα οκ. Γεια χαρά παιδιά. Με λένε Νίκο και είναι το πρώτο μου ποστ εδώ! Είχα κι εγώ ίδιο πρόβλημα το οποίο προέκυψε αμέσως μετά την αναβάθμιση με το πιο πρόσφατο firmware. Τελικά ακολούθησα τις οδηγίες(http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=imaging&message.id=3711&query.id=43321) που έδινε κάποιος χρήστης στο επίσημο φορουμ της ΝΟΚΙΑ. Αυτό που εγώ προσωπικά έκανα, με βάση τις πιο πάνω οδηγίες όμως, ήταν να συνδεθώ ως PC Suite (η 1η από τις 4 επιλογές που βγάζει το κινητό όταν συνδέουμε το καλώδιο), να κάνω browse στην κάρτα του κινητού από τον Windows Explorer, να αντιγράψω τα περιεχόμενα της κάρτας κάπου στο σκληρό μου δίσκο, να κάνω φορμάτ της κάρτας ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και να μεταφέρω πάλι πίσω τα περιεχόμενά της από το δίσκο μου. Αμέσως λύθηκε το πρόβλημα. Το προηγούμενο (και μοναδικό) Smartphone που είχα ήταν το SX1. Το προηγούμενο ΝΟΚΙΑ ήταν το 7110 τέλη του 2001. Δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω κινητά σαν τα πουκάμισα, αλλά φέτος ήθελα να πάρω κάτι καλό. Είμαι και των συναυλιών και πολλές φορές η κάμερα με έχει κρεμάσει:wacko:. Το Ν85 μ'εχει καταπλήξει. Επανεκκίνηση δε μου έχει κάνει ποτέ στις 2 εβδομάδες που το χρησιμοποιώ και επειδή στη φάση του να το μάθω (καμια σχέση με τις λειτουργίες του Symbian για το SX1), προφανώς ακόμα παίζω με τις ρυθμίσεις του και δεν ασχολούμαι σοβαρά μ'αυτές. Είμαι σίγουρος πως όσοι έχετε επανεκκινήσεις, δεν είναι θέμα τόσο hardware(δε μπορεί να έχετε όλοι ελαττωματικό κινητό), αλλά του λειτουργικού. Εγώ π.χ. εχω προσέξει πως όταν παίζει μουσική, καθυστερεί λίγο η πλοήγηση στα μενού. Δε θεωρώ τη Μουσική τόσο βαρύ πρόγραμμα. Οταν είμαι στο Νοκια Maps, ή ακόμα χειρότερα, στο Garmin XT, και βγαίνω στα μενού, η πλοήγηση είναι μια χαρά. Επίσης θέλω να πω για τον πομπό FM, οτι μην περιμένετε να πιάσει σωστά το ραδιόφωνό σας εντός Αθηνών αφου υπερισχύουν τα σήματα των σταθμών. Επειδή τα πρωινά ταξιδεύω στη δουλειά μου στο Σχηματάρι, μόλις φτάσω Αγ. Στέφανο, το σήμα καθαρίζει παρα πολύ και το έχω σε μια θήκη δίπλα στο χειρόφρενο. Δηλαδή, εάν ταξιδεύεις και είσαι μακριά από μεγάλες πόλεις, το ραδιόφωνό σου θα πιάνει θαυμάσια το σήμα του κινητού. Πιστεύω τέλος ότι ο μόνος αντίπαλος της Νοκια είναι ο κακός της εαυτός, όταν βεβαια αυτός υφίσταται, και για το Ν85, δεν τίθεται τέτοιο θεμα. Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 καλησπερα...ξερω για τα slide ta οποια εχουν τζογο αλλα καποια δεν εχουν καθολου...εαν βρω καποιο που δεν εχει καθολου τζογο μπορει μετα να αποκτησει?εχει τυχει σε κανεναν? Στο δικό μου έχω παρατηρήσει κάποια επιδείνωση στον τζόγο. Στην αρχή δεν είχε σχεδόν καθόλου. Τώρα δεν μπορώ να πω το ίδιο. Προς το παρόν είναι ανεκτό αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω αν επιδεινωθεί κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το usb? το συνδέω κανονικά και μου ΒΓΑΖΕΙ μήνυμα άγνωστη συσκευή και δεν ανοίγει?ενώ πριν 2 μέρες όλα οκ. Δοκίμασε σε άλλη θύρα usb. Είναι λίγο κουφό αλλά έχει παρατηρηθεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γενικα ειναι αξιοπιστο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γενικα ειναι αξιοπιστο τηλεφωνο? Φιλε μου κατα τη γνωμη μου ειναι 1 ομορφο και κομψο συνχρονο τηλεφ. με ανοικτο λειτουργικο,μια οθονη ολα τα λεφτα(εκτος απο ηλιοφανεια που υστερη π.χ. σε σχεση με το C905) με GPS ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και οχι π.χ. σαν αλλα που θελουν ιντερνετ για να δουλεψουν. Το ΜΕΓΑΛΟ μειον του για μενα ειναι η ποιοτητα κατασκευης κυριως των πληκτρων πανω απ το πληκτρολογειο που ειναι σκληρα και τριζουν ολοκληρα σε μερικα μοντελα οπως και το slide,κατι ανεπιτρεπτο για κινητο 500Ε:(:X Για να μη το ριξεις στα ζαρια λοιπον η γνωμη μου ειναι αν σου αρεσει παρτο ΑΛΛΑ..ΜΟΝΟ αν σου ανοιξουν τη συσκευασια και δεις τη ποιοτητα του μονος σου!;):D Α,απο αξιοπιστια ΔΕΝ ειχα θεμα με restart και τετοια! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Φιλε μου κατα τη γνωμη μου ειναι 1 ομορφο και κομψο συνχρονο τηλεφ. με ανοικτο λειτουργικο,μια οθονη ολα τα λεφτα(εκτος απο ηλιοφανεια που υστερη π.χ. σε σχεση με το C905) με GPS ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και οχι π.χ. σαν αλλα που θελουν ιντερνετ για να δουλεψουν. Το ΜΕΓΑΛΟ μειον του για μενα ειναι η ποιοτητα κατασκευης κυριως των πληκτρων πανω απ το πληκτρολογειο που ειναι σκληρα και τριζουν ολοκληρα σε μερικα μοντελα οπως και το slide,κατι ανεπιτρεπτο για κινητο 500Ε:(:X Για να μη το ριξεις στα ζαρια λοιπον η γνωμη μου ειναι αν σου αρεσει παρτο ΑΛΛΑ..ΜΟΝΟ αν σου ανοιξουν τη συσκευασια και δεις τη ποιοτητα του μονος σου!;):D Α,απο αξιοπιστια ΔΕΝ ειχα θεμα με restart και τετοια! οκ ευχαριστω διοτι ειμαι μεταξυ αυτου και του innov. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 οκ ευχαριστω διοτι ειμαι μεταξυ αυτου και του innov. @gsa1967 Καλυτερα το Ν85 για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι εχει μεγεθος που αρμοζει σε κινητο,το Innov ,το Ν96 και κανα δυο αλλα,τελικα ειναι πολυ μεγαλα σε μεγεθος. Παρε ενα κανονικο σε μεγεθος και θα με θυμηθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 σήμερα αντι να δω κατι επειδοσια στο pc το βαλα στο κινητο ξαπλωνα και το βλεπα. και **** ηταν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γενικα ειναι αξιοπιστο τηλεφωνο? Οχι , ειναι ενα κακο τηλεφωνο με απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης(για 500ευρα) και κακο λογισμικο (το δικο μου και πολλων αλλων εδω μεσα) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Οχι , ειναι ενα κακο τηλεφωνο με απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης(για 500ευρα) και κακο λογισμικο (το δικο μου και πολλων αλλων εδω μεσα) :mad: Το δικο μου και πολλων αλλων ειναι μια χαρα φιλε μου.Μαλλον εχεις απο τις πρωτες παρτιδες.Το λειτουργικο δεν εχει κανενα προβλημα μην λεμε οτι θελουμε επειδη μας ετυχε ενα σκαρτο τηλεφωνο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts