ioterl Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εχω το τηλεφωνο δυο μερες ως αναβαθμιση του Ν80. Πολυ κακο για το τιποτα θα ελεγα. Εχω ομως δυο σοβαρα προβληματα: α) Εχω το γνωστο bluetooth της itech. Βλεπω στο κινητο και συνεχως συνδεεται και αποσυνδεεται με το hands free. δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο. Εννοειται το bluetooth δεν εχει προβλημα καθως το χρησιμοποιουσα με το n80 αρκετους μηνες. β) μπορεσα με πολυ πολυ πολυ κοπο να σεταρω ενα voip account και βρηκα και τροπο να το κανω disable. Αυτο που ειναι ακρως εξοργιστικο και αδιανοητο ειναι πως αν και εχω το voip disable καθε φορα που κανω μια κληση ομιλιας αφου αρχισει η συνομιλια, προσπαθει να συνδεθει ειτε μεσω wifi, ειτε μεσω apn internet στον sip server που εχω δηλωσει. γιατι το κανει αυτο??? Εννοειται οτι εχω βαλει την τελευταια εκδοση του firmware. thanks Φταίει το itech. Έχω δύο φίλους με τέτοιο ΒΤ και έχουν προβλήματα ασυμβατότητας. Ο ένας έχει samsung και ενώ γίνεται σύνδεση με το ΒΤ δεν μπορεί να ακούσει ή να τον ακούσουν. Ο άλλος έχει ΝΟΚΙΑ 6131. Αυτός ακούει και τον ακούνε αλλά δεν κάνει σύνδεση με το άνοιγμα. Για την δεύτερη ερώτηση δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Nokia N96 vs N85 Camera Flash Samples http://dailymobile.se/2008/12/22/nokia-n96-vs-n85-camera-flash-samples/ http://zomgitscj.blogspot.com/2008/12/n85-vs-n96-dual-led-flash-comparison.html Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 παιδιά. εγώ έχω πρόβλημα με το WiFi, ΑΛΛΑ μόνο μεσα στο σπίτι μου... ο πατέρας μου με το Ν95 συνδέετε κανονικά, έχω βάλει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και στο δικο μου Ν85 cooper, αλλα δεν λεει να ανοίξει καμιά σελίδα(συνδέετε όμως στο δίκτυο) ... σημείωση, σε καφετέριες και στο αεροδρόμιο που έχω πάει(Ρόδο μένω) δουλεύει κανονικά το WiFi χωρίς κανέναν πρόβλημα... τι μπορεί να φταίει σε αυτό το πρόβλημα που έχω? ΥΓ λέει το κινητό ΙΣΤΟΣ καμια απόκριση πύλης λοιπον σημερα κι εγω πηρα ενα n85 με παρα πολυ ελαχιστο τζογο,καμια σχεση με οτι ειχα δει ως τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 λοιπον σημερα κι εγω πηρα ενα n85 με παρα πολυ ελαχιστο τζογο,καμια σχεση με οτι ειχα δει ως τωρα. Είναι πλέον η δεύτερη παρτίδα και σαφέστατα βελτιωμένη. Αυτό που όμως έχει σημασία είναι να μην συγκρίνουμε το Ν85 που έχει dual slide με συσκευές που έχουν μόνο slide προς μια κατεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 λοιπον σημερα κι εγω πηρα ενα n85 με παρα πολυ ελαχιστο τζογο,καμια σχεση με οτι ειχα δει ως τωρα. Καλός τον! Εγώ το έχω από την Κυριακή. Πολύ καλό, αλλά το slide δεν είναι σαν του Ε66. Όταν είναι κλειστό είναι πολύ σταθερό, αλλά ανοικτό έχει τζόγο. Το δικό σου δεν έχει τζόγο καθόλου όταν είναι ανοιχτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Αν τελικά η Nokia διόρθωσε τον μηχανισμό slide στις συσκευές της 2ης παρτίδας, τότε θα πρέπει να βρει κι έναν τρόπο επιδιόρθωσης των συσκευών της 1ης παρτίδας που έχουν πρόβλημα. Αυτό θα περίμενε κανείς από κάθε σοβαρή εταιρεία που νοιάζεται για τους πελάτες της. Βέβαια, σε μία περίοδο που οι εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν τα έξοδά τους, δεν τρέφω και πολλές ελπίδες. Όμως το σωστό να λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλός τον! Εγώ το έχω από την Κυριακή. Πολύ καλό, αλλά το slide δεν είναι σαν του Ε66. Όταν είναι κλειστό είναι πολύ σταθερό, αλλά ανοικτό έχει τζόγο. Το δικό σου δεν έχει τζόγο καθόλου όταν είναι ανοιχτό; Μην το συγκρίνεις με το Ε66 σε καμμία περίπτωση γιατί σίγουρα τα υλικά του Ε66 είναι καλύτερα αλλά και ειδικά σε ότι αφορά το slide δεν είναι dual slide το Ε66. Πιστεύω τελικά πως στα dual slide πάντα θα υπάρχει λίγος τζόγος γιατί ουσιαστικά το κλειδωμα/stop δεν υπάρχει στην μια ή την άλλη κατεύθηνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλός τον! Εγώ το έχω από την Κυριακή. Πολύ καλό, αλλά το slide δεν είναι σαν του Ε66. Όταν είναι κλειστό είναι πολύ σταθερό, αλλά ανοικτό έχει τζόγο. Το δικό σου δεν έχει τζόγο καθόλου όταν είναι ανοιχτό; ελα φιλε μου,οταν ειναι ανοιχτο εχει ελαχιστο τζογο. τζογος ομως που δεν ειναι ενοχλητικος,ειχα συνηθισει απο το c905,g705. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagar Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Xronia Polla se olous!!!! Paidia eimai Romi kai vrika to N85 399 apo 480 pou exei stin Ellada kai to E66 317 apo 380 pou exei stin athina.To thema einai oti akouo polla kai den ksero poio na paro telika....Epeidi an exo problimata den ksero an tha me kalipitei h nokia stin ellada..opoios mporei na voitisei legontas mou an exei simantika problimata ena ek ton duo h an tou aresei kapoio apo ta duo perissotero mipos epitelous katalikso kapou...euxaristo kales giortes se olous!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 φιλε μου στα χαρακτηριστικα το n85 ειναι καλυτερο. το θεμα ειναι να το κοιταξεις καλα και να παρεις ενα n85 με σχεδον μηδαμινο τζογο. η εγγυηση σε καλυπτει εκτος απο τα ελληνικα που θα πρεπει να δωσεις ενα αντιτιμο γυρω στα 15 ευρω αν θελεις να βαλεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagar Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 san times aksizei ton kopo les na ta paro apo edo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καταρχήν καλωσόρισες στο φόρουμ φίλε και χρόνια πολλά. :) Οι τιμές που βρήκες τις 2 συσκευές είναι πολύ καλές. Ισχύει η πανευρωπαϊκή διετής εγγύηση της Nokia. Για να βάλεις ελληνικό μενού, θα ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία. Όσον αφορά το ποιό από τα δύο να διαλάψεις, είναι καθαρά θέμα προσωπικό. Διάβασε λίγες σελίδες από τα δύο θέματα των συσκευών για να δεις εντυπώσεις των κατόχων, δες τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και κρίνε ποιά σε καλύπτει περισσότερο. Πέρνα και μια βόλτα απο τους Διαξιφισμούς και δημιούργησε ένα θέμα ωστέ να πάρεις ακόμα περισσότερες απόψεις μελών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Αν τελικά η Nokia διόρθωσε τον μηχανισμό slide στις συσκευές της 2ης παρτίδας, τότε θα πρέπει να βρει κι έναν τρόπο επιδιόρθωσης των συσκευών της 1ης παρτίδας που έχουν πρόβλημα. Αυτό θα περίμενε κανείς από κάθε σοβαρή εταιρεία που νοιάζεται για τους πελάτες της. Βέβαια, σε μία περίοδο που οι εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν τα έξοδά τους, δεν τρέφω και πολλές ελπίδες. Όμως το σωστό να λέγεται. Και που σκάνε 500 ευρώ για να το πάρουν.Δεν είναι και λίγα,έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 εγω παλι δε πιστευω οτι μετραει το πρωτη και δευτερη παρτιδα.δεν νομιζω να μην ειχε ελεγχθει η πρωτη παρτιδα,δεν μιλαμε εξαλλου για καμια αναβαθμιση αλλα για κατασκευη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Και όμως, μπορεί να έγιναν πολλά πράπονα για την κατασκευή των πρώτων κομματιών και να βελτιώθηκε η συναρμογή του στις επόμενες παρτίδες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό άλλωστε. Πρόσφατα πήγα και είδα καινούριο Ν95 το οποίο είναι άλλο τηλέφωνο απο αυτό που είχα πάρει εγώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 χρονια πολλα σε ολους!! :rolleyes::rolleyes: Nokia N85 WiFi - "No gateway reply" If you have one of the recent Nokia phones (N85, E71, ...) and a recent Thomson / SpeedTouch / BT Home Hub router you may face the "No gateway reply" problem when using the WLAN. By trial and error, I found that this can be resolved by disabling WMM on the router via CLI. So it seems all of the phone's traffic is being QOSd away. Whose side the problem is on I don't know; they are both WiFi certified for WMM of course. An N95 (which doesn't have WMM support) is unaffected either way. Just thought I'd save someone who may come across this via Google the hours of pain I went through.. Update Someone actually did find this apparently judging by the comments. To access the CLI you normally use Telnet. Open a command prompt and type "Telnet 192.168.1.254" (if you changed the default IP... you probably don't need these instructions.) (Note: On Windows Vista you have to install Telnet client first, under Programs and Features in Control Panel). Enter your username and password. (For unbranded routers the default username is Administrator, case sensitive, with a blank password. Things may be different if your router is ISP branded.) Finally run these commands: :wireless qos config mode=disabled :saveall εχω το speedtouch 585 κανοντας disable σε μενα λυθηκε. προσορινη λυση για το σπιτι γιατι εξω δεν μπορειτε να το κανετε. ελπιζω συντομα να βρεθει κ κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 σαν να μου φαινεται οτι μετα την αναβαθμιση διορθωθηκε το προβλημα ομιλιας με το bluetooth μπορει να το επιβεβαιωση καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 παιδια να κανω μια ερωτηση...εχω το n85 γενικα οποιο νοκια ειχα και ακουγα μουσικη οταν πολλες φορες εκει που ακουγα τραγουδια...και αλλαζα κολλαγε ολο το κινητο και πρεπει να βγαλω μπαταρια...τι φταιει? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 παιδια να κανω μια ερωτηση...εχω το n85 γενικα οποιο νοκια ειχα και ακουγα μουσικη οταν πολλες φορες εκει που ακουγα τραγουδια...και αλλαζα κολλαγε ολο το κινητο και πρεπει να βγαλω μπαταρια...τι φταιει? Πιθανόν να φταίει η κάρτα μνήμης Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 λες?αυτη η κωλονοκια φταιει και το παθαινω σε ολα? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Αν χρησιμοποιείς την κάρτα μνήμης που δίνει η Nokia, τότε αυτό φταίει σίγουρα. Πάρα πολλοί χρήστες είχν πρόβλημα με τις συγκεκριμένες κάρτες. Αγόρασε μια sandisk οποιασδήποτε χωρητικότητας και δεν θα έχεις ποτέ ξανά ανάλογο πρόβλημα. Προς το παρόν, κράτα αντίγραφο των δεδομένων σου και κάνε μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 χρονια πολλα σε ολους!! :rolleyes::rolleyes: Nokia N85 WiFi - "No gateway reply" If you have one of the recent Nokia phones (N85, E71, ...) and a recent Thomson / SpeedTouch / BT Home Hub router you may face the "No gateway reply" problem when using the WLAN. By trial and error, I found that this can be resolved by disabling WMM on the router via CLI. So it seems all of the phone's traffic is being QOSd away. Whose side the problem is on I don't know; they are both WiFi certified for WMM of course. An N95 (which doesn't have WMM support) is unaffected either way. Just thought I'd save someone who may come across this via Google the hours of pain I went through.. Update Someone actually did find this apparently judging by the comments. To access the CLI you normally use Telnet. Open a command prompt and type "Telnet 192.168.1.254" (if you changed the default IP... you probably don't need these instructions.) (Note: On Windows Vista you have to install Telnet client first, under Programs and Features in Control Panel). Enter your username and password. (For unbranded routers the default username is Administrator, case sensitive, with a blank password. Things may be different if your router is ISP branded.) Finally run these commands: :wireless qos config mode=disabled :saveall εχω το speedtouch 585 κανοντας disable σε μενα λυθηκε. προσορινη λυση για το σπιτι γιατι εξω δεν μπορειτε να το κανετε. ελπιζω συντομα να βρεθει κ κατι αλλο Λιγο που καταλαβα, τις ρυθμισεις αυτες τις κανουμε απο το PC σωστα? Αν ομως θελουμε να μπουμε απο δημοσιο χωρο, πχ καφετερια, τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Από το PC, σώστα! Για έξω, δεν υπάρχει ακόμη κάτι... άλλωστε το αναφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagar Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ Ν85 ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ 399 ΕΥΡΩ!!!ΔΟΚΙΜΑΣΑ 3-4 ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΖΟΓΟ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΦΩΝΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΤΕΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ..ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ.. ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ..ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? :!:Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Kαλοριζικο.. :) Καλυτερα να γραφεις με μικρους χαρακτηρες τα κεφαλαια στα forum ειναι σαν να φωναζεις και μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts