Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το υποβοηθουμενο (a-gps) χρησιμοποιει το δικτυο κινητης για να λοκαρει πιο γρηγορα δορυφορους

σαν αποτελεσμα σε χρεωνει λιγα kb :)

αν είναι αυτή η διαφορά τότε το post μου από πάνω μάλλον είναι λάθος...:wacko::ninja:

Hip Hop.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

άμα δε μπόρεσες να το κάνεις τότε πάρε τηλέφωνο στην lg και θα στείλει παιδί με μηχανάκι να στο πάρει απ'το σπίτι σου....μην ανησυχείς....με την εγγύηση θα σου έρθει δωρεάν αν πεις τη δικαιολογία που σου είπε ο φίλος ποιο πάνω...;)

εγω που ειχα παλια 1 lg οχι still pda κανονικο κινητο κα ειχαν γινει πολλες μαλ***** π.χ. δεν ειχε σημα με το που το εφερναν το πιγενα πισω γιατι ειχανε γινει και αλλες μαλ*****....τωρα δεν ξερω αμα εφτιαξε η lg γιατι ειμουνα με sony ericsson...

εγω που ειχα παλια 1 lg οχι still pda κανονικο κινητο κα ειχαν γινει πολλες μαλ***** π.χ. δεν ειχε σημα με το που το εφερναν το πιγενα πισω γιατι ειχανε γινει και αλλες μαλ*****....τωρα δεν ξερω αμα εφτιαξε η lg γιατι ειμουνα με sony ericsson...

λοιπόν είχα στείλει το ks20(βασικά απ'το σπίτι μου ήρθαν κι το πήραν)του άλλαξαν δωρεάν ολόκληρη οθόνη αφής(για ένα καμένο pixel και ενω η οθόνη είχε μαζέψει υγρασία)του έκαναν αναβάθμιση μου το έστειλαν πάλι με μηχανάκι πίσω και μου ζήταγαν και όποτε επικοινωνούσα μαζί τους συγγνωμη για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στη συσκευή μου!!!;)Απλά άψογοι!!!:happy:

Hip Hop.

Ναι η lg φημιζεται για το εξαιρετικο service της σε ολα της τα προιοντα :)

Οσο για αυτο:

αν είναι αυτή η διαφορά τότε το post μου από πάνω μάλλον είναι λάθος...:wacko::ninja:

sorry φιλε μου αλλα οντως κανεις λαθος :O

Οσο για αυτο:

όντως sorry έχεις δίκιο!Τώρα αυτό έψαχνα κι διάβασα αυτό που είπες κι εσύ!;)Οπότε σωστόόόόός!;)

Hip Hop.

Οσο για αυτο:

μακαρι να εχει αψωγη οπως λετε εξηπηρετηση........εμενα οτι μου ειχε συμβει ειπα....αυτο το περιστατικο ειχε γινει πριν 2 χρονια τουλαχιστον

ti leei einai kalo to LG KC 910 h mapa?

αμα το παρεις δεν θα το αποχοριζεσαι φιλε μου!!!!!!οχι απλα καλο ειναι ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:):):):)

Αν δεν είναι το πιο γρήγορο απ' όλα αυτά που είχα, σίγουρα έρχεται 2ο. Μάλλον 1ο έρχεται το αθάνατο V903 που όμως δε θυμάμαι και πολύ καλά άρα κρατώ αμφιβολίες. Είναι άψογο τηλέφωνο. Μπράβο στους Κορεάτες!!!! Άμα βγει τπτ καλό για GPS τότε απλά το τηλέφωνο δεν θα υπάρχει. Μακρά λέμε......

φιλε GSLAVRIOU το κινητο ειναι μαπα, πεταμενα λεφτα, δεν αξιζει μια

αν ειναι ειναι να το παρεις και να ποσταρεις το ιδιο πραγμα σε ολα τα θεματα της LG καλυτερα παρε κανενα nokia να ζαλιζεις τους νοκιαδες

sorry αλλα δεν κρατηθηκα...

:chair:

πρωτη φορα παιρνω κινητο κ το βαριεμαι τοσο γρηγορα.ειναι απιστευτο.

που για να το αλλαξω λιγακι πρεπει να γινω χακερ.ελεος.

το εχω ενα μηνα κ ευτυχως βρηκα να το ανταλλαξω μ ενα Ν96.

πολυ φασαρια για το τπτ.ουτε iphone θα καταφερετε να το κανετε,ουτε gps,ουτε καμια τελεια φωτογραφικη μηχανη με τα firmware που αλλαζετε καθε 1 ωρα κ με το ρισκο μηπως δε ξανανοιξει ποτε.

Συμπερασμα: Εχει πολυ δρομο η LG μπροστα της...ειδικα στα κινητα.ισως μελλοντικα καποια στιγμη παλι.κριμα.

Απο λαθος σε λαθος μαθαινει κανεις ολοκληρη την αληθεια.

πρωτη φορα παιρνω κινητο κ το βαριεμαι τοσο γρηγορα.ειναι απιστευτο.

που για να το αλλαξω λιγακι πρεπει να γινω χακερ.ελεος.

πολυ φασαρια για το τπτ.ουτε iphone θα καταφερετε να το κανετε,ουτε gps,ουτε καμια τελεια φωτογραφικη μηχανη με τα firmware που αλλαζετε καθε 1 ωρα κ με το ρισκο μηπως δε ξανανοιξει ποτε.

Συμπερασμα: Εχει πολυ δρομο η LG μπροστα της...ειδικα στα κινητα.ισως μελλοντικα καποια στιγμη παλι.κριμα.

πες τα χρυσοστομε..γιατι αν τα πω εγω θα με ταραξουν στη φαπα!!!:lol:ισως το μονο που αξιζει σε ολη την ιστορια αυτου του κινητου ειναι το dolby mobile...κατα τα αλλα...

Poco X3 nfc 6/128

Γειά!

Το έχω 1 μήνα περίπου και το απολαμβάνω πραγματικά. Σ'αυτό το διάστημα χάθηκε 2 φορές, χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση, ο ήχος των sms. Επανήλθε μόνο μετά από επαναφορα των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Γνωρίζετε πώς να το αποφύγω αυτό?

Ενταξει ρε παιδια ο καθενας εχει την γνωμη του για το κινητο..Αλλους τους βολευει και αλλους οχι..Προσωπικα αμα ειχε ανοιχτο λειτουργικο θα ηταν το καλυτερο κινητο που θα υπηρχε στην αγορα!!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

δλδ θες να πεις... ότι κορόιδεψες ένα κάτοχο N96 που προφανώς ήτανε πολύ ευχαριστημένος μ' αυτό ώστε να το ανταλλάξει;

δλδ θες να πεις... ότι κορόιδεψες ένα κάτοχο N96 που προφανώς ήτανε πολύ ευχαριστημένος μ' αυτό ώστε να το ανταλλάξει;

οχι δε τον κοροιδεψα.ηθελε 8αρα καμερα λες κ τραβαει πολυ καλυτερα ποιοτικα απο το Ν96 κ βιντεο 640*480 στα 30fps.του ειπα οτι του κανει,το δοκιμασε κ αναταλλαξαμε.

οχι δε τον κοροιδεψα.ηθελε 8αρα καμερα λες κ τραβαει πολυ καλυτερα ποιοτικα απο το Ν96 κ βιντεο 640*480 στα 30fps.του ειπα οτι του κανει,το δοκιμασε κ αναταλλαξαμε.

άρα δεν εντοπίσατε σωστά τις ανάγκες σας και καταλήξατε και οι δυο με τα λάθος τηλέφωνα.. εγώ απλά βαρέθηκα μια ζωή τα ίδια και τα ίδια(se,nokia) και είπα να το ρίξω αλλού(lg) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήξερα από την αρχή τι κάνει το τηλέφωνο και τι όχι. Για ότι μ' αρέσει και για ότι δεν, σ' αυτό, εγώ είμαι υπεύθυνος.

άρα δεν εντοπίσατε σωστά τις ανάγκες σας και καταλήξατε και οι δυο με τα λάθος τηλέφωνα.. εγώ απλά βαρέθηκα μια ζωή τα ίδια και τα ίδια(se,nokia) και είπα να το ρίξω αλλού(lg) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήξερα από την αρχή τι κάνει το τηλέφωνο και τι όχι. Για ότι μ' αρέσει και για ότι δεν, σ' αυτό, εγώ είμαι υπεύθυνος.

οχι δε καταλαβες...το κινητο εχει μειονεκτηματα σε θεμα gps,θεματα,χαμηλη ενταση ηχειου,προγραμματα κτλ...δε τα ηξερα κ το πηρα τυφλα τοτε.

επισης οπως εγραψα ανταλλαξαμε.γτ για να πουλησω το ρενουαρ ειναι αδυνατον.9/10 οταν ακουν LG ξυνιζουν.

λοιπον, επειδη ζουμε σε ενα κοσμο επικοινωνιας και πληροφοριας και γενικα κανεις δεν αγοραζει πλεον "γουρουνι στο σακι", ειναι αστειο να χαρακτηριζουν καποιοι ενα οποιοδηποτε κινητο "μαπα" επειδη ξερω γω εχει ενα κολλημα στο gps ή επειδη δεν εχει ανοιχτο λογισμικο, δεν βρισκεις ευκολα θεματα, δηλαδη ημαρτον.

Μια απλη βολτα στο τοπικ να κανεις βλεπεις τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα ενος κινητου, αν σου κανει το παιρνεις αλλιως περιμενεις κατι καλυτερο.

Το κινητο το εχω 3 μηνες, ειναι σαφως το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε,ειναι πολυ σταθερο και ομορφο, και γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Εχω τελευταια ενα θεματακι με την καρτα. Το εχω προσεξει οταν τραβαω βιντεο, δε ξερω αν γινεται και σε αλλες περιπτωσεις.

Φοραω μια TRANSCEND 8 GB , CLASS 6

Οταν λοιπον τραβαω βιντεο (επιλογη αποθηκευσης στην εξ.μνημη) και τελειωνω, αφου κλεινω τον φακο και επιστρεφω στην αρχικη οθονη, φαινεται σαν το κινητο να μην αναγνωριζει την καρτα. Το wallpaper που ειναι φωτο αποθηκευμενη στην καρτα αλλαζει και αντικαθισταται απο τον πινακα του Renoir που ηταν το default wallpaper οταν αγορασα το κινητο. Με λιγα λογια, δεν βλεπει την καρτα.

Το προβλημα διορθωνεται απλα βγαζοντας και ξαναβαζοντας την καρτα.

Το κανει και σε αλλον αυτο?

Υπαρχει λυση?

Eixa ena paromoio provlhma sto Chocolate. Otan ekleina kapws apotoma to slide mhxanismo, gia ligo xroniko diasthma den mou diavaze thn karta, me apotelesma na xanete to wallpaper mou kai na mou vgazei to default. Mallon, exane stigmiaia thn epafh h karta me to thlefwno apo to kleisimo tou mhxanismou. Pws diorthonotan? Apo mono tou. Meta phgaina kai ksanaoriza to wallpaper pou ithela kai ola kala. Mhpws den "sfinwnei" swsta h karta sto thl.? To idio sou kanei kai otan apothikeuei fwto?

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

εγω θα συμφωνισω με τον tomcat13....δηλαδη οταν παιρνεις 1 κινητο πρωτα πρεπει να δεις πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα αυτουνου του κινητου και αμα σου αρεσουν τα πλεονεκτηματα το αγοραζεις......

οσο για αυτο το προβλημα που εχεις εσυ tomcat13 με την καρτα μνημης σου πιστευω οτι εχει προβλημα ι καρτα σου και καλο θα ιταν να δοκιμασεις να αποθηκευσεις ενα βιντεο σε μια αλλη καρτα μνημης και αμα σου βγαζει το ιδιο προβλημα τοτε να πας στην lg την συσκευη να σου την επισκευασουν.......

πες τα χρυσοστομε..γιατι αν τα πω εγω θα με ταραξουν στη φαπα!!!:lol:ισως το μονο που αξιζει σε ολη την ιστορια αυτου του κινητου ειναι το dolby mobile...κατα τα αλλα...

Ποτε σε ταραξε καποιος στη φαπα φιλε μου;Ισα ισα αντιμετωπισες προβλημα και σπευσαμε ολοι να σε βοηθησουμε.Δικαιωμα σου να λες οτι το μονο που αξιζει ειναι το dolby, αλλα προσωπικα εχω τελειως αλλη αποψη.Μην το ισοπεδωνεις ετσι το κινητο.

Δε θα πω τα θετικα κ τα αρνητικα του κινητου, το εχουμε αρκετοι πλεον κ τα ξερουμε.

Ace of Hearts..

Ποτε σε ταραξε καποιος στη φαπα φιλε μου;Ισα ισα αντιμετωπισες προβλημα και σπευσαμε ολοι να σε βοηθησουμε.Δικαιωμα σου να λες οτι το μονο που αξιζει ειναι το dolby, αλλα προσωπικα εχω τελειως αλλη αποψη.Μην το ισοπεδωνεις ετσι το κινητο.

Δε θα πω τα θετικα κ τα αρνητικα του κινητου, το εχουμε αρκετοι πλεον κ τα ξερουμε.

πλακα εκανα..και ποτε νομιζω δεν παρελειψα να ευχαριστησω οσους με βοηθησαν..αχαριστος δεν ειμαι

Poco X3 nfc 6/128