Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια να ρωτησω κατι? απεκτησα και εγω το renoir την Πεμπτη που περασε απο τον Κοτσοβολο 319 € αλλα δεν μου ειχε μεσα καμια καρτα μνημης , ουτε την 8αρα ουτε την 4αρα που λεει ενα παλικαρι απο πανω, μηπως γι'αυτο ηταν τοσο φτηνο το κινητο?

οχι το κινητο τοσο κανει γιατι το αγορασα και εγω την τεταρτη...με 8 gb πανω απο την cosmote......εγω εκανα μια νεα συνδεση και μου εδωσαν 80 ευρω επιδοτηση ελεος δηλαδη....

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολα καλα με το φλασαρισμα

Τωρα πια και το δικο μου τρεχει την V10k-OPN-GR :cool:

επαναφερω σιγα σιγα ρυθμισεις και αρχεια!

ωραιος!βλεπω κ avatar sl42...το sl45i μου λειτουργεί ακόμη κανονικότατα..:)αθανατη siemens.. :)

Ace of Hearts..

παιδια μπορειται να μου λυσεται μια απορια???/

αυτο το προγραμμα "V10k-OPN-GR" που εχει βαλει ο "kakofonixx" στο κινητο του σε τη χρησιμευει??

παιδια μπορειται να μου λυσεται μια απορια???/

αυτο το προγραμμα "V10k-OPN-GR" που εχει βαλει ο "kakofonixx" στο κινητο του σε τη χρησιμευει??

Δεν ειναι προγραμμα, ειναι η εκδοση λογισμικου που εχει το κινητο.Ολα τα κινητα εχουν.Για να δεις τη δικη σου πηγαινε ρυθμισεις-ρυθμισεις τηλεφωνου-πληροφοριες-πληροφοριες τηλεφωνου.Εκει θα δεις την εκδοση λογισμικου.

Για να δεις αναλυτικα την εκδοση , απο την οθονη κλησης πληκτρολογησε 3845#*910# και version info-sw version info-media version(ειναι το λεγομενο κρυφο μενου του κινητου σου)

Ace of Hearts..

Καλημέρα! Είδα το κινητό από κοντά και το σκέφτομαι για αγορά...

Μια μικρή ερώτηση. Είδα ότι στα μηνύματα το εικονικό πληκτρολόγιο ενώ γράφει ελληνικά, τα κουμπιά του δείχνουν αγγλικά. Επίσης το T9 τονίζει τις λέξεις στα κεφαλαία ελληνικά (π.χ ΚΑΛΗΜΈΡΑ) Αυτά έχουν διορθωθεί με την τελευταία έκδοση λογισμικού;

Και κάτι ακόμα. Η πλοήγηση στο ίντερνετ πόσο βολική είναι με τον opera mini?

ωραιος!βλεπω κ avatar sl42...το sl45i μου λειτουργεί ακόμη κανονικότατα..:)αθανατη siemens.. :)

Ετσι! αθανατο SL42!!

Εμενα τα΄χει παιξει η μπαταρια, αλλα το κραταω ακομα! :lol:

Καλημέρα! Είδα το κινητό από κοντά και το σκέφτομαι για αγορά...

Μια μικρή ερώτηση. Είδα ότι στα μηνύματα το εικονικό πληκτρολόγιο ενώ γράφει ελληνικά, τα κουμπιά του δείχνουν αγγλικά.

ετσι ακριβως ειναι, αλλα πιστεψε με αν εχεις συνηθησει να γραφεις μηνυματα με ενα κινητο με κανονικα πληκτρα δε θα σε δυσκολεψει καθολου!

σχεδον δε θα κοιτας την οθονη :)

Επίσης το T9 τονίζει τις λέξεις στα κεφαλαία ελληνικά (π.χ ΚΑΛΗΜΈΡΑ) Αυτά έχουν διορθωθεί με την τελευταία έκδοση λογισμικού;

γραφει με πεζα γραμματα και τονιζει ακριβως εκει που πρεπει

κεφαλαια βαζει μονο στο πρωτο γραμμα του μηνυματος και μετα απο τελεια, οπως ακριβως αν διαβαζες ενα γραπτο κειμενο

Και κάτι ακόμα. Η πλοήγηση στο ίντερνετ πόσο βολική είναι με τον opera mini?

προσωπικα δεν εχω εγκαταστησει τον οπερα γιατι ο browser του κινητου ειναι αριστος!

Ετσι! αθανατο SL42!!

Εμενα τα΄χει παιξει η μπαταρια, αλλα το κραταω ακομα! :lol:

Σαν πολλοί siemensakides δεν μαζευτήκαμε; :lol:

γραφει με πεζα γραμματα και τονιζει ακριβως εκει που πρεπει

κεφαλαια βαζει μονο στο πρωτο γραμμα του μηνυματος και μετα απο τελεια, οπως ακριβως αν διαβαζες ενα γραπτο κειμενο

Ο παραλήπτης τα παίρνει κεφαλαία;

kakofonixx ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Σαν πολλοί siemensakides δεν μαζευτήκαμε; :lol:

Ο παραλήπτης τα παίρνει κεφαλαία;

kakofonixx ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

με κεφαλαια τα παιρνει ο παραληπτης

:)

Δεν ειναι προγραμμα, ειναι η εκδοση λογισμικου που εχει το κινητο.Ολα τα κινητα εχουν.Για να δεις τη δικη σου πηγαινε ρυθμισεις-ρυθμισεις τηλεφωνου-πληροφοριες-πληροφοριες τηλεφωνου.Εκει θα δεις την εκδοση λογισμικου.

Για να δεις αναλυτικα την εκδοση , απο την οθονη κλησης πληκτρολογησε 3845#*910# και version info-sw version info-media version(ειναι το λεγομενο κρυφο μενου του κινητου σου)

ενοοω οτι ειναι καλητερο αυτο το λογισμικο που εχει βαλει στο κινητο του ο kakofonixx.....αν ναι σε τι ειναι καλιτερο????

οχι το κινητο τοσο κανει γιατι το αγορασα και εγω την τεταρτη...με 8 gb πανω απο την cosmote......εγω εκανα μια νεα συνδεση και μου εδωσαν 80 ευρω επιδοτηση ελεος δηλαδη....

δηλαδή να πάρω τον κοτσόβολο να τους βρίσω λιγάκι?

ενοοω οτι ειναι καλητερο αυτο το λογισμικο που εχει βαλει στο κινητο του ο kakofonixx.....αν ναι σε τι ειναι καλιτερο????

Παντα οι νεοτερες εκδοσεις ειναι καλυτερες, διορθωνουν bugs, το κανουν πιο σταθερο κλπ κλπ.

Ποια εκδοση εχεις;

Ace of Hearts..

Μην μπερδεύεται την τιμή λιανικής πώλησης με την τιμή νέας σύνδεσης της συσκευής... δεν είναι ίδιες. πχ στη vodafone η τιμή λιανικής είναι 385 και για νέα σύνδεση 345,10 (- τη επιδότηση που θα γίνει ανάλογα με το πρόγραμμα). Την ίδια πολιτική ακολοθούν και οι υπόλοιπες εταιρίες. Και μια ακόμα προσφορά που έτρεχε την τελευταία εβδομάδα μέχρι και σήμερα για νέες συνδέσεις ή και φορητότητες με πάγιο 30€ έπαιρνες την συσκευή 45,10.

παιδια sos

οποια version και αν περασω δεν πιανω κανενα σημα τηλ.(cosmote,tim vodafon)

αν ξερει καποιος!!!!!!

Παρε την lg για να το στειλεις για service

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

εγω απο την Κοσμοτε το πηρα μαζι με την επιδοτηση που μου δωσανε 243 Ευρω +τα 80 της επιδοτησης....οσο για να παρεις τον Κοτσοβολο να τους βρισεις δεν νομιζω να ειναι ι καλητερη ιδεα γιατι αυτοι θα σου που "με αυτα τα πραγματα το πουλαμε αυτο το κινητο ας μην το επερνες απο εδω".........

ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;

εγω που προσπαθησα να βαλω στο κινητο θεματα δεν μου τα διαβαζε....

Παντα οι νεοτερες εκδοσεις ειναι καλυτερες, διορθωνουν bugs, το κανουν πιο σταθερο κλπ κλπ.

Ποια εκδοση εχεις;

η εκδοση μου εμενα ειναι η "V10b-OCT-15-2008-GSM-GR"

Κανε αναβαθμιση στην 10k GR...Ειναι η πιο τελευταια που υπαρχει..

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

εγω απο την Κοσμοτε το πηρα μαζι με την επιδοτηση που μου δωσανε 243 Ευρω +τα 80 της επιδοτησης....οσο για να παρεις τον Κοτσοβολο να τους βρισεις δεν νομιζω να ειναι ι καλητερη ιδεα γιατι αυτοι θα σου που "με αυτα τα πραγματα το πουλαμε αυτο το κινητο ας μην το επερνες απο εδω".........

δεν διαφωνώ αλλά από την στιγμή που η LG το δίνει με στάνταρ κάρτα μνήμης 8Gb έχει το δικαίωμα ο κωτσόβολος να την βγάλει από την συσκευασία?

αυτο να κανεις!!!!!

εγω απο τον κωτσοβολο το πηρα την τεταρτη και το πακετο ηταν κομπλε με 8αρα καρτα μνημης class 6!!

και η συσκευη ειναι κομπλε με εκδοση V10i και μεχρι τωρα που το εχω το μονο που με ανυσηχει ειναι η μπαταρια λιγο...

Σ' ένα περιοδικό κινητής τηλεφωνίας αναφέρει ότι με το mgmaps γινεται να φορτώσεις τους χάρτες από yahoo στην κάρτα μνήμης για να δουλεύει σε κατάσταση offline το gps. Τι γίνεται, ξέρεις κανείς να μας πει;;;

οκ ρε φιλαρα...

σορρυ αλλα ειναι μεχρι να τ συνη8ισω...

;p

οσο για τ γκρικλισ τ διορ8ωνω κ για τς λεξεισ....

;p

ρε παιδια...μηπως εχετε βρει πυ8ενα καμια 8ηκη για τ κινητακι μας??

με ζελατινη στν ο8ονη...σαν τ i-phone??

:S

;p