tsoump Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Υπάρχει η αραβική έκδοση, την βρήκα στο γαλλικό φόρουμ.Το θεμα ειναι τι θα γίνει αν την περάσω;;;;:p Αν και γράφουν εκεί ότι γίνεται, σκέφτομαι μήπως του αλλάξω τα φωτα κ δεν παίρνει μπρος.. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει το παραπάνω πάντως γιατί δε θα το είχαν αναφέρει στα φόρουμς; Επίσης η ελληνική είναι μεταγενέστερη. http://209.85.129.132/translate_c?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://muvctrl.leforum.eu/t391-Firmwares-KC910-Renoir.htm&prev=hp&usg=ALkJrhgJaroloflQXE0RRqksZE3kuE9dbA Φίλε μου το έκανες τελικά? Αυτό τί είναι??? Just copied an viewty interface inside renoir with efstools and named it to LG_speedial_B.swf ____________ και με αυτό τι κάνει??? Απορρίες , απορρίες!!!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Τελικα το αραβικο firmware το δοκιμασε κανεις? Είναι αξιόπιστο?Τι γνώμες έχουμε? Ναι το δοκίμασα, καμία διαφορά και εφόσον δεν είχε ελληνικά (λογικό αφού δεν είναι open έκδοση), φλάσαρα στην 10k την ελληνική, αν και υπάρχει κ η 10k open europe. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Φίλε μου το έκανες τελικά? Αυτό τί είναι??? Just copied an viewty interface inside renoir with efstools and named it to LG_speedial_B.swf ____________ και με αυτό τι κάνει??? Απορρίες , απορρίες!!!! Το δεύτερο βιντεάκι απλά δείχνει τη διαδικασία με το efs tool για να χακάρουμε το κινητό Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxpapdim Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 den kserw an exei eipw8ei se proigoumena post alla ka8ws epsaxna brika auto to site http://www.mobile9.com/ exei sxedon ta panta!! apo 8emata mexri paixnidia kai software!!! epidi den to exw agorasei akoma to kinito alla m'aresei na psaxnw (otan to parw 8elw na ta exw ola etoima...:p) peite entipwseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Το δεύτερο βιντεάκι απλά δείχνει τη διαδικασία με το efs tool για να χακάρουμε το κινητό Tο χακαρισμα αυτο γιατι γινεται? Μετα το χακαρισμα τι αποτελεσματα θα εχουμε?? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Tο χακαρισμα αυτο γιατι γινεται? Μετα το χακαρισμα τι αποτελεσματα θα εχουμε?? tsoump σε βρίσκω αδιάβαστο..:p ο οδηγός που έχω βάλει σε προηγούμενες σελίδες έχει να κάνει με το efs.Mε το efs περνάμε θέματα, τον ήχο της κάμερας που ήθελες να βγάλεις κλπ κλπ Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 den kserw an exei eipw8ei se proigoumena post alla ka8ws epsaxna brika auto to site http://www.mobile9.com/ exei sxedon ta panta!! apo 8emata mexri paixnidia kai software!!! epidi den to exw agorasei akoma to kinito alla m'aresei na psaxnw (otan to parw 8elw na ta exw ola etoima...:p) peite entipwseis... καλό είναι :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Επειδη με ενδιαφερει σοβαρα το κινητο λογω των φωτογραφικων δυνατοτητων του κ οχι μονο σαν αγορα,εχω μερικα κενα οσον αφορα το ραδιοφωνο και την αποδοση του με τα ακουστικα μιας και θα το χρησιμοποιω και σαν συντροφια πανω στην μηχανη..πως ειναι σαν αποδοση το ραδιο μεσω ακουστικων?μπορουμε να βαλουμε αλλα ακουστικα αν δεν ικανοποιουν τα δικα του?επισης τα παιχνιδια πως παιζονται αφου δεν εχει πληκτρα?σου βγαζει εικονικο πληκτρολογιο για να παιξεις?ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων...:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Επειδη με ενδιαφερει σοβαρα το κινητο λογω των φωτογραφικων δυνατοτητων του κ οχι μονο σαν αγορα,εχω μερικα κενα οσον αφορα το ραδιοφωνο και την αποδοση του με τα ακουστικα μιας και θα το χρησιμοποιω και σαν συντροφια πανω στην μηχανη..πως ειναι σαν αποδοση το ραδιο μεσω ακουστικων?μπορουμε να βαλουμε αλλα ακουστικα αν δεν ικανοποιουν τα δικα του?επισης τα παιχνιδια πως παιζονται αφου δεν εχει πληκτρα?σου βγαζει εικονικο πληκτρολογιο για να παιξεις?ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων...:rolleyes: Εμένα με ικανοποιεί η ένταση του ραδιοφώνου του και του player του,φυσικά τα ακουστικά του μπορείς να τα αλλάξεις και να βάλεις όποια θέλεις! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Επειδή έχω αρχίσει το hackαρισμα ,ήδη πέρασα το keylock και πάω να περάσω κάποια θέματα μπορεί κάποιος να μου στείλει τα skins για το music player γιατί όταν τα κατεβάζω από το megaupload μου βγάζει τα αρχεία σαν corrupted:worry:(την βρήκα την λύση ) Μόνο που ξέχασα να πάρω backup των original αρχείων ,μπορεί κάποιος να μου τα στείλει?(Spidey) Μάλλον το κινητό κόλλησε. Εδώ και 5 λεπτά έχει βγάλει κίτρινη οθόνη (όχι όλη μέχρι εκεί που είναι το εικονίδιο του keylock) και γράφει πάνω πάνω δεξιά Refreshing.:(:X:cry::X Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Επειδη με ενδιαφερει σοβαρα το κινητο λογω των φωτογραφικων δυνατοτητων του κ οχι μονο σαν αγορα,εχω μερικα κενα οσον αφορα το ραδιοφωνο και την αποδοση του με τα ακουστικα μιας και θα το χρησιμοποιω και σαν συντροφια πανω στην μηχανη..πως ειναι σαν αποδοση το ραδιο μεσω ακουστικων?μπορουμε να βαλουμε αλλα ακουστικα αν δεν ικανοποιουν τα δικα του?επισης τα παιχνιδια πως παιζονται αφου δεν εχει πληκτρα?σου βγαζει εικονικο πληκτρολογιο για να παιξεις?ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων...:rolleyes: Tο πρώτο που θα κάνεις είναι να πετάξεις τα παρεχόμενα ακουστικά και να πάρεις ένα αξιοπρεπές σετ(αυτό ισχύει παντού και στα mp3 players).Όπως σου απάντησαν, το ραδιοφώνο είναι μια χαρά, για να καταλάβεις περίπου, σε ήσυχο περιβάλλον δεν το βάζω ποτέ πάνω απο το 10 στην ένταση, μάξιμουμ 20. Για τα παιχνίδια, σε όλα , ακόμη και στα αφής, σου βγάζει τα βελάκια κάτω, ενώ μπορείς πατώντας ενα κουμπάκι να σου βγάζει και τα αριθμητικά πλήκτρα. Για τις φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο το κινητό βγάζει εφάμιλλες μια φτηνής compact μηχανής, άνετα τις εκτυπώνεις.Σε εσωτερικό χώρο βγάζει καλές, ενώ για βράδυ είναι μη ικανοποιητικό λόγω αδύναμου φλας. Ένα πράγμα που με ενοχλεί πολύ, υποκειμενικό αυτό , ειναι ότι όταν καλείς κ όταν σε παίρνουν , η φωτογραφία της επαφής είναι μια σταλιά, δλδ δεν εμφανίζεται μεγάλη στην οθόνη.Θα μπορούσαν να το είχαν διορθώσει με τόσες αναβαθμίσεις. Κατά τα άλλα στα χρήματά του είναι killer.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Εμένα με ικανοποιεί η ένταση του ραδιοφώνου του και του player του,φυσικά τα ακουστικά του μπορείς να τα αλλάξεις και να βάλεις όποια θέλεις! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Επειδή έχω αρχίσει το hackαρισμα ,ήδη πέρασα το keylock και πάω να περάσω κάποια θέματα μπορεί κάποιος να μου στείλει τα skins για το music player γιατί όταν τα κατεβάζω από το megaupload μου βγάζει τα αρχεία σαν corrupted:worry:(την βρήκα την λύση ) Μόνο που ξέχασα να πάρω backup των original αρχείων ,μπορεί κάποιος να μου τα στείλει?(Spidey) Μάλλον το κινητό κόλλησε. Εδώ και 5 λεπτά έχει βγάλει κίτρινη οθόνη (όχι όλη μέχρι εκεί που είναι το εικονίδιο του keylock) και γράφει πάνω πάνω δεξιά Refreshing.:(:X:cry::X H κίτρινη οθόνη κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος είναι φυσιολογική και το refreshing.Πες μ ποια αρχεία θες. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 H κίτρινη οθόνη κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος είναι φυσιολογική και το refreshing.Πες μ ποια αρχεία θες. παιδια μηπως θα μπορουσε κανεις να βαλει αναλυτικα οδηγιες για το πως κανουμε το χακαρισμα στο κινητο για themes και ολα τα υπολοιπα?? update firmware εκανα ευκολα αλλα μετα δεν πολυασχοληθηκα...αν γινεται λοιπον καλα θα ηταν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 H κίτρινη οθόνη κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος είναι φυσιολογική και το refreshing.Πες μ ποια αρχεία θες. Καλημέρα! Το άφησα 1 ώρα σε κατάσταση κίτρινης οθόνης... Τελικά βρήκα το λάθος μου ...δεν είχα κάνει rename τον φάκελο από ΤΟΤΟ σε LgAPP To αρχείo που θέλω είναι το original keylock.swf Τώρα που βρήκα και πως ξεκολλάει ...μιλάμε θα του αλλάξω τον αδόξαστο..:lol: Μια ερώτηση μόνο . Οταν έχω ανοιχτό το efs explorer και είμαι μέσα στο κινητό βλέπω 2 φακέλους στο Themes τον 0 και 1 ,για να βαλω καινούργιο θέμα το βάζω μέσα στον 0 ή στο 1 ή φτιάχνω τον 3 ,4 κ.ο.κ....? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Καλημέρα! Το άφησα 1 ώρα σε κατάσταση κίτρινης οθόνης... Τελικά βρήκα το λάθος μου ...δεν είχα κάνει rename τον φάκελο από ΤΟΤΟ σε LgAPP To αρχείo που θέλω είναι το original keylock.swf Τώρα που βρήκα και πως ξεκολλάει ...μιλάμε θα του αλλάξω τον αδόξαστο..:lol: Μια ερώτηση μόνο . Οταν έχω ανοιχτό το efs explorer και είμαι μέσα στο κινητό βλέπω 2 φακέλους στο Themes τον 0 και 1 ,για να βαλω καινούργιο θέμα το βάζω μέσα στον 0 ή στο 1 ή φτιάχνω τον 3 ,4 κ.ο.κ....? ε ναι , πως να παρει μπρος μετα...:p για θεματα δεν εχω ασχοληθεί, δε μπορω να σου πω Αν δεις στο γαλλικο φορουμ κανουν θεματα για τις γαλλικες εκδοσεις κ δε ξερω αν θα επηρεαστει το κινητο,πρεπει να εχουν κ κανενα θεμα για την 10k παντως.Γενικα δε μ κανει κλικ κανενα θεμα, ενω το viewty το ειχα ταραξει. Θα το ανεβασω μετα το αρχειο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 To 0,1 ειναι το white και black αντιστοιχα, προς το παρον μπορεις μονο να κανεις modify αυτα τα 2 themes, δεν μπορεις να προσθεσεις καινουργιο. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 To 0,1 ειναι το white και black αντιστοιχα, προς το παρον μπορεις μονο να κανεις modify αυτα τα 2 themes, δεν μπορεις να προσθεσεις καινουργιο. Ευχαριστώ! Αρα κάνω backup το original αρχείο και πετάω μέσα το νέο αρχείο! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 οταν βαζω μια εργασια στο ημερολογιο,φαινεται στην οθονη αναμονης??παιχνιδια απο που κατεβαζουμε?ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 οταν βαζω μια εργασια στο ημερολογιο,φαινεται στην οθονη αναμονης??παιχνιδια απο που κατεβαζουμε?ευχαριστω... Φαίνεται στο ημερολογιο η ημέρα τσεκαρισμένη, επίσης μπορεις να βάλεις σημείωση. Για παιχνιδια κοιτα στην προηγούμενη σελίδα, αναφέρεται ένα σάιτ, έχει πολλά κ δουλεύουν αρκετα για το ρενουάρ :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Επειδή έχω κολλήσει τώρα πώς πέρνουμε back up τα Sms μας??:wacko::wacko::wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Φαίνεται στο ημερολογιο η ημέρα τσεκαρισμένη, επίσης μπορεις να βάλεις σημείωση. Για παιχνιδια κοιτα στην προηγούμενη σελίδα, αναφέρεται ένα σάιτ, έχει πολλά κ δουλεύουν αρκετα για το ρενουάρ :) ευχαριστω spidey,και οταν βαλω σημειωση θα την δειχνει δηλαδη στην οθονη αναμονης περα του τικαρισματος την συγκεκριμενη ημερα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euclid1978 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Geia! Xrisimopoiise kaneis bluetooth akoustiko? Exw ena Jabra to opoio leitourgouse kala me to moto A1200. Sto renoir orismenes fores, enw eimai dipla sto tilefono, kanei vouita kai den mporo na akouso ton sinomiliti. Antimetopisate tetoio provlima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 ευχαριστω spidey,και οταν βαλω σημειωση θα την δειχνει δηλαδη στην οθονη αναμονης περα του τικαρισματος την συγκεκριμενη ημερα?? Ναι θα δείχνει κ τα 2, μπορεις να βάλεις μια σημείωση και να γράψεις ό,τι θέλεις.Το χρησιμοποιώ συχνά αυτό.Και το widget της σημείωσης είναι ωραίο, σαν post it ειναι για να καταλάβεις κ έχει πολλά χρώματα Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Επειδή έχω κολλήσει τώρα πώς πέρνουμε back up τα Sms μας??:wacko::wacko::wacko: Το μόνο που είχα καταφέρει να κάνω ήταν να τα σώσω απο το lg pc suite σε excel μορφή.Αλλά δε γίνεται, πρέπει να υπάρχει κ αλλος τρόπος ωστε μετα να τα ξαναπερνάμε στο κινητό. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Το original keylock Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 γεια σας παιδια!! ηθελα να ρωτησω σε ποια καταστηματα πουλανε το ρενουαρ πιο οικονομικα?? απο τα φθηνοτερα μεχρι τα ακριβοτερα... ευχαριστω..!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts