Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:blink::blink::blink: ΘΕΪΚΟ!!!!!! ΜΟΥ ΔΊΝΟΝΤΑΙ ΕΛΠΊΔΕΣ!!! :D:D:D

τρομερη τιμη παντως! απο 459 ---> 380 ... 80 € διαφορα!

Και το pixon της σάμσουνγκ -ΧΩΡΙΣ WIFI- είναι 100Ε ακριβότερο..

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα ,

Ενδιαφερομαι για τις εξης 2 επιλογες της L.G. (Renoir - Arena(ερχεται)) υπαρχει καμμια προταση αναφορικα με τα 2 αυτα κινητα?

Ευχαριστω.

jg

O @spooky απο το VMC forum ετοιμαζει κατι, κοιταξτε το video:

http://translate.google.fr/translate?u=http://muvctrl.leforum.eu/t1278-Previews-Test-I3D-sur-KC910-Renoir.htm&sl=fr&tl=en&hl=fr&ie=UTF-8

:blink:

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Επιτέλους το κινητό έπεσε στα 380ευρώ στην αγορά!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Διόρθωσέ το!!!θα πάθουμε κανένα καρδιακό, δεν ειναι 178!!:D:p:D

Ace of Hearts..

Διόρθωσέ το!!!θα πάθουμε κανένα καρδιακό, δεν ειναι 178!!:D:p:D

378,9 ειναι .

:lol::lol:Ναι , σωστα, μην στείλουμε κανέναν αδιάβαστο...:lol:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δοκίμασε το emergency download mode κ προσπάθησε να φλασάρεις απο εκεί.

Με το τηλ κλειστό, κράτα πατημένο το κουμπί κλήσης, το μεσαίο κουμπί κ το κουμπί σταθεροποίησης της εικόνας κ κρατώντας πατημένα αυτά τα 3 κουμπιά, άνοιξε το κινητό κ μετά απο 1-2 δεύτερα θα εμφανιστεί μια οθόνη.Προσπάθησε να το φλασάρεις τότε.

mmm to ekana etsi mporesa k flasara tin 10k gr alla pali otan to anoigo exw mia kitrini othoni pou grafei refreshing k den kanei tipota...eiparxei kapio koumpaki kati pou na mpori na kanei to kinito restart mpas k paei mpros etsi?????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Καλησπερα

Η τρεχουσα εκδοση ειναι η 10κ?

Ρωταω επειδη σημερα στο πλαισιο Θεσ/νικης εχω διαπιστωσει οτι στο LG της βιτρινας υπαρχει η 10f.

jg

Καλησπερα

Η τρεχουσα εκδοση ειναι η 10κ?

Ρωταω επειδη σημερα στο πλαισιο Θεσ/νικης εχω διαπιστωσει οτι στο LG της βιτρινας υπαρχει η 10f.

Ναι αυτή είναι. Όσοι το πήραν απο πλαίσιο , είχε την 10f.Αναβαθμίζεται κανονικά με το tool της LG στην k. Δε χάνεις καμία εγγύηση.

Ace of Hearts..

Ειλικρινα απορω (ευχαριστα) με την θεαματικη πτωση της τιμης του ταυτοχρονα απο 2 εταιριες (Πλαισιο , E-shop) προφανως για λογους ανταγωνισμου αλλα φοβαμαι μηπως κρυβεται κατι αλλο αναφορικα με καποια ελαττωματικη παρτιδα που θελουν να την περπατησουν στην αγορα αγνοωντας οτι τα οποια προβληματα παλι στους ιδιους θα επιστρεψουν?
jg

Καθαρά για ανταγωνισμό έχει πέσει η τιμή.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

σήμερα παρέλαβα και εγώ μετά από πολύ καιρό το lg μου από το πλαίσιο... ευτυχώς χωρίς γρατζουνιές πάνω η tpt τέτοιο.. checkara και κάμερα και ήταν όλα ok !

θέλω χαρούλα όμως τώρα !

επειδή δεν έχω και παρα πολύ χρόνο και επειδή είμαι και λίγο άσχετος από αυτά... θα παρακαλούσα τον spidey η τον husker που απότι έχω ktlvei είναι σαΐνια... να μου κάνουν ένα μικρό guide .. βήμα με βήμα του πως να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση !

τy προκαταβολικά !!

love you :P

Ps : εκτος από το update της version .. τι άλλο έχετε δοκιμάσει στο LG kc910? gt έχω χάσει επεισόδια λόγο της απουσίας του kin μου ... :X

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

Καλησπέρα και πάλι...

Εχουμε μείνει στην j έκδοση λογισμικού?Σωστά?Διαφορές με την f έχει ταχύτητα σε κάτι??

Πάντως ούτε ένα theme δεν βρίσκω να βάλω...έχω βαρεθεί το μαύρο:wacko:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλησπέρα και πάλι...

Εχουμε μείνει στην j έκδοση λογισμικού?Σωστά?Διαφορές με την f έχει ταχύτητα σε κάτι??

Πάντως ούτε ένα theme δεν βρίσκω να βάλω...έχω βαρεθεί το μαύρο:wacko:

Είμαστε στην v10k open greek η οποία δε φαίνεται να έχει διαφορές με την j

Για θέματα θέλε χακάρισμα το κινητο, αλλα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι τώρα

Ace of Hearts..

σήμερα παρέλαβα και εγώ μετά από πολύ καιρό το lg μου από το πλαίσιο... ευτυχώς χωρίς γρατζουνιές πάνω η tpt τέτοιο.. checkara και κάμερα και ήταν όλα ok !

θέλω χαρούλα όμως τώρα !

επειδή δεν έχω και παρα πολύ χρόνο και επειδή είμαι και λίγο άσχετος από αυτά... θα παρακαλούσα τον spidey η τον husker που απότι έχω ktlvei είναι σαΐνια... να μου κάνουν ένα μικρό guide .. βήμα με βήμα του πως να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση !

τy προκαταβολικά !!

love you :P

Ps : εκτος από το update της version .. τι άλλο έχετε δοκιμάσει στο LG kc910? gt έχω χάσει επεισόδια λόγο της απουσίας του kin μου ... :X

θα σου κάνω αύριο έναν οδηγό, αν και εσυ μπορεις να αναβαθμισεις με το επισημο tool της lg

:up::yahoo: για το κινητό

Ace of Hearts..

θα σου κάνω αύριο έναν οδηγό, αν και εσυ μπορεις να αναβαθμισεις με το επισημο tool της lg

:up::yahoo: για το κινητό

τυ τυ!!! θα περιμενω!!:lol:

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

Οδηγός Αναβάθμισης Με το LG Update Tool

(Δε φέρω καμία ευθύνη αν πάει κάτι στραβά)

Κατεβάζουμε το lg update tool απο http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

Κατεβάζουμε και τους usb drivers απο την ιδια σελίδα , ώστε να μας αναγνωρίσει το κινητό.Διαβάζουμε και τις οδηγίες απο τη σελίδα αλλά συνοπτικά:

Την αναβάθμιση θα την κάνουμε με το lg pc suite κλειστό.Έχουμε το κινητό με πλήρη τη μπαταρία ή έστω πολύ καλά φορτισμένο.Κανουμε back up (κάνω πάντα backup τις επαφές μου πολύ εύκολα στην κάρτα μνήμης.Στο μενού επαφές κάνουμε αντίγραφο στην κάρτα μνήμης κ είμαστε οκ).Αφαιρούμε την κάρτα μνήμης.

Σημείωση:κάποιοι χρήστες σε ξένα φόρουμ παραπονέθηκαν οτι δε μπορούσαν να αναβαθμίσουν ή να τελειώσουν την αναβάθμιση κ μόλις βγάλανε την κάρτα sim το πρόβλημα λύθηκε.

Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν αφαιρούμε το usb καλώδιο.

Συνοπτικότατα -Αφού κατεβάσεις το LGMobileupate, το τρέχεις, κανει εγκατάσταση, αυτόματα η επιλεγμένη γλωσσα ειναι η Ελληνική. Απο το μενού:

Υποστήριξη πελατών->Υποστηριζόμενα Μοντέλα->μαρκάρεις το KC910 v10k GREECE μετά απο το μενού παλι 'Εναρξη αναβάθμισης'

Κατεβαζει πρωτα ενα αρχειο ~96Mb, και μετα κανει το upgrade το οποιο διαρκει περιπου 12-15m .(quote απο τον φίλο HuskerDu)

Ace of Hearts..

Πάμε τώρα στη δική μου εμπειρία αναβάθμισης με το lg update tool.

Τα είχα ολα οκ κ ξαφνικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας , κολλάει στο 55% (το πρόγραμμα έβγαλε not responding) με το κινητό να γράφει " please wait ".Aφού το είχα έτσι γύρω στα 10 λεπτά, αποφασίζω ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ και ταυτόχρονα ενώ συχτίριζα τα vista, κλείνω τελείως το πρόγραμμα αναβάθμισης.Το αρχίζω πάλι, δλδ, περίμενα να κατεβάσει ξανα την αναβάθμιση, τα 96mb που είπαμε κ άρχισα πάλι.Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε μετά κανονικά.

Συνοπτικά αυτός είναι ο τρόπος αναβάθμισης με το lg update tool.Σε προηγούμενες σελίδες θα βρεις Νίκο και θα βρείτε την απάντηση του koutsman και τα σχόλια του HuskerDu για τον άλλον τρόπο φλασαρίσματος, όταν δε μπορούμε να αναβαθμίσουμε με το update tool της lg.

@nikocc , λογικά εφόσον έχεις την έκδοση f θα μπορεσεις να αναβαθμίσεις στην open greek v10k.Είναι η έκδοση που θα διαλέξεις απο το update tool.

Ace of Hearts..

WeTravel - Το πρώτο πρόγραμμα που δουλεύει το gps μας offline, δλδ δε χρεωνόμαστε. Ωραίο προγραμματακι, αλλά ημιτελές, μιας και σε μένα εδώ στη Λάρισα είναι ελλειπέστατο.Στο http://www.openstreetmap.org/ μπορείτε να δείτε τι θα βλέπετε στη δική σας περιοχή.Ο huskerdu ήταν ο πρώτος που το δούλεψε εδώ μέσα, σας δίνω τις οδηγίες στα αγγλικά που τις βρήκα σε ένα site, εμένα το λάθος μου αρχικά ήταν ότι έβαζα "maps" αντί για " map" , για αυτό και δε μου δούλευε.
Ace of Hearts..

Καλησπερα στην παρεα

τελικα μολις πραγματοποιησα την αγορα του LG απο Πλαισιο Καλαμαριας με εκδοση λειτουργικου την dec 10i με καρτα Transcent 8gb που ειναι διαφορετικη απο την Kingston?

Ευχομαι να βγει καλο

jg

Ναι ιναι διαφοερτικη. Ισως στην δικη σου καρτα μνημης να πορεις να αποθηκευεις ολοκληρα video χωρις προβλημα στην καρτα! Για δοκιμασε και πες μας αν εχεις περικοπες...:)