motor Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 αναφορικά στο φυλλάδιο της κοσμοτέ το έχουν ως windows mobile κινητό πάντως.Μέγα λάθος! επίσης μια ερώτηση.Θα το πάω σήμερα στην αντιπροσωπεία για αναβάθμιση από τη b που είμαι στην f έκδοση.Γνωρίζετε αν μετά θα έχει ακόμα το myview της κοσμοτέ ή θα είναι απλά "καθαρό" το κινητό όπως είναι χωρίς brand εταιρείας από την lg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αν το πας στην LG πιθανον να σου αλλαξουν το fw, περνώντας ένα δικό της unbranded.Αν ομως το πας στην cosmote, κι εκεινοι χειριστουν την ολη υποθεση... μη σου πω θα στο επιστρεψουν με την b !:happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Το πολυαναμενόμενο review του GsmArena :) http://www.gsmarena.com/lg_kc910_renoir-review-304.php Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ανανεομενο γιατι? (μπαλωσανε εκει που εμπαζε?:p) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ανανεομενο γιατι? (μπαλωσανε εκει που εμπαζε?:p) Aναμενομενο γιατι ειχαν ηδη κανει αυτόνομα review στα C905,Ιnnov (αν κ βγηκε πιο αργα),Pixon και ειχαν αρχισει να τους κραζουν ,λεγοντας οτι δε θα κανουν review επειδη το κινητο ειναι μαπα :p Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 H εταιρια χαμπαριασε τιποτα?Δεν μιλαω για το site!Αν η lg εκανε τιποτα για την κατασκευη του renoir! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 H εταιρια χαμπαριασε τιποτα?Δεν μιλαω για το site!Αν η lg εκανε τιποτα για την κατασκευη του renoir! Mια χαρα ειναι η κατασκευη του :) Θα το παρεις τελικα; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Στη 1 του μηνος, οταν παει 12,01 η ωρα θα ειμαι απ' εξω απο το oteshop να ζητησω το κινητο! :D "Καλημερα σας, και καλη χρονια αγαπητε υπαλληλε!:rolleyes:Ενα renoir ηρθα να παρω κι θα φυγω!Εκτος.... αν μου το κανετε ενα δωρακι γιατι δεν πηρα φετος!:happy:" :lol::lol: Χωρις πλακα ομως! Μολις ανοιξουν τα μαγαζια μετα το 2009 (αφου μου ειπε να παω τον επομενο χρονο) ευελπιστω πως η επιδοτηση θα ξαναερθει και θα μπορεσω να παρω κινητο! Γινεται κατι τετοιο ε? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Στη 1 του μηνος, οταν παει 12,01 η ωρα θα ειμαι απ' εξω απο το oteshop να ζητησω το κινητο! :D "Καλημερα σας, και καλη χρονια αγαπητε υπαλληλε!:rolleyes:Ενα renoir ηρθα να παρω κι θα φυγω!Εκτος.... αν μου το κανετε ενα δωρακι γιατι δεν πηρα φετος!:happy:" Χωρις πλακα ομως! Μολις ανοιξουν τα μαγαζια μετα το 2009 (αφου μου ειπε να παω τον επομενο χρονο) ευελπιστω πως η επιδοτηση θα ξαναερθει και θα μπορεσω να παρω κινητο! Γινεται κατι τετοιο ε? Φανταζομαι ναι, δε χανεται η επιδοτηση. Αντε ποιος σε πιανει μετα..:D:p Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 :D:D:D Αντε , πρεπει να εχουν μαζευτει κοντα στα 300€ !! Αν κανεις τις πραξεις: 434,53€ - ΦΠΑ = 434,53 Χ 19% = 434,53 Χ 19 / 100 = 8256,07 / 100 = 82,5607 (σε κουτάκι όπως μας μαθαίνουν στο σχολείο:lol::p) Οποτε το ΦΠΑ της τιμης 434,53 είναι το 82,5607. Και με μια αφαιρεσουλα.. ..434,53 -...82,5607 -------------- 351,9'693 Στρογγυλοποιούμε στο 9' και η τιμη ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ στο ποσό των 352 € ! Υ.Γ. Μιλαμε για επιδότηση απο το oteshop! (είμαι καλός στα μαθηματικά, βρίσκεις?:D) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Λοιπόν παίδες από σήμερα πωλείται LG KC 910 Renoir μιας ημέρας χρήσης αφού το αγόρασα εχτές με 8 γίγα μνήμη, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα πληροφορίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKoCc Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Λοιπόν παίδες από σήμερα πωλείται LG KC 910 Renoir μιας ημέρας χρήσης αφού το αγόρασα εχτές με 8 γίγα μνήμη, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα σου επεσε και σενα κατω ?-.- Παράθεση Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Γιατι ετσι ρε συ?Δεν εμεινες ικανοποιημενος ή στην εσπασε το touch? Περιοχη? τιμη? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 δεν είναι για μένα το κινητό τελικά. φυσικά και δε μου έπεσε , μία μέρα και ούτε το έχω:lol: τσουμπ δες εδώ, θεσσαλονικη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227340 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Μπα... 3 μερουλες μου μεινανε! :p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Από σήμα πως πάει το κινητό; Παλιά είχα ένα lg και το σήμα "έπαιζε" συνέχεια. Καλή χρονιά. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Από σήμα πως πάει το κινητό; Παλιά είχα ένα lg και το σήμα "έπαιζε" συνέχεια. Καλή χρονιά. Κανένα πρόβλημα με το σήμα :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Spidey εσυ τι εκανες με το gps , σου δουλευει? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Spidey εσυ τι εκανες με το gps , σου δουλευει? Δυστυχως το Wetravel δε μου δουλευει, δε βρισκει χαρτη μου γραφει.Αλλα μαλλον κατι κανω λαθος. Κατα τα αλλα σε ανοιχτο χώρο , οπως εχω γραψει, βρηκε δορυφορο κανονικα :) με google maps, amaze gps, mobile gmaps.Ημουν στο σιδηροδρ. σταθμο στο Βολο και με βρηκε :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ωραια τοτε!Οποτε δεν νομιζω πια να αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με gps... Για την πλοηγηση χρειαζεται να μπαινεις στο net, να κατεβαζεις χαρτες και υστερα να λειτουργεις το gps? Καποιος τροπος να εχουμε χαρτες μεσα, χωρις να καθυστερουμε να τους κατεβασουμε...? πρεπει να παιζει... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 και μενα μου βρηκε χτες σημα , και μαλιστα μου εδειξε κανονικα σε ποια οδο ημουν αν και βρισκομουν εκτος Αθηνων (Ασπροπυργο) Βεβαια ημουν σε σπιτι με wi-fi και απο κει κατεβασε τον χαρτη. Οπως ειπε και ο tsoump, το σημαντικο ειναι να βρεθει τροπος να χρησιμοποιεις τους χαρτες χωρις να ειναι απαραιτητο να εισαι συνδεδεμενος με wi-fi ή να χρεωνεσαι απο την καθε εταιρια για 3G και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους και να έχετε ότι επιθυμείτε ! Πήρα χθες το Renoir kc 910. Πολύ ωραίο κινητό,touch screen πολύ υψηλού επιπέδου ,και γενικά μου έχει αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις έως τώρα που ασχολούμαι μαζί του. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν περνάει σωστά της επαφές από το Outlook.Της περνάει σαν σπασμένες(Δηλ με 1 τηλέφωνο μόνο) η διπλές... με την μια να είναι κενή και η άλλη οΚ... Το έχει κάνει σε άλλους ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donpeter_01 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά, αν έχουμε καταλήξει στο τι λειτουργικό έχει το τηλέφωνο και αν μπορεί να πάρει προγράμματα σαν το route carmin κλπ? γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με όλη αυτή τη συζήτη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Δυστυχως το Wetravel δε μου δουλευει, δε βρισκει χαρτη μου γραφει.Αλλα μαλλον κατι κανω λαθος. Κατα τα αλλα σε ανοιχτο χώρο , οπως εχω γραψει, βρηκε δορυφορο κανονικα :) με google maps, amaze gps, mobile gmaps.Ημουν στο σιδηροδρ. σταθμο στο Βολο και με βρηκε :) Το we-travel δουλεύει κανονικά με τους χάρτες στη SD card, offline! Το οτι δεν βρίσκεις το path για τους χάρτες έχει σχέση με τα permissions, όταν θα είμαι νηφάλιος (πολυ κοκκινο κρασι αυτες τις μερες) θα γράψω ένα howto με όλα τα βήματα :) http://img7.xooimage.com/files/d/2/b/fiesta22-2d3b4b.gif Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά, αν έχουμε καταλήξει στο τι λειτουργικό έχει το τηλέφωνο και αν μπορεί να πάρει προγράμματα σαν το route carmin κλπ? γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με όλη αυτή τη συζήτη. Ευχαριστώ! Καλή σου χρονιά!Για να ξεμπερδευτείς ,ισχύουν τα εξής: To λειτουργικό είναι κλειστό.Δέχεται μόνο java προγράμματα.Το κινητό εχει προεγκατεστημένο το google maps που έχει gps, αλλά πληρώνεις κ δεν υπάρχει φωνητική πλοήγηση.Παράλληλα δουλεύουν τα Amazegps και το Μοbile Gmaps, το amaze έχει φωνητική πλοήγηση, αλλά και τα 2 σε χρεώνουν. Όμως υπάρχει και το Wetravel, το οποίο δεν είναι πλήρες ακόμη, αλλά κατεβάζεις χάρτες κ όπως λέει ο φίλος Husker Du ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts