Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο ηχος βγαινει απο εκει που μιλας στο τηλεφωνο. Ειναι 2 κομματια θηκης η συγκεκριμενη αποτι καταλαβα. Αν δεν βουλωνει το ηχειο τοτε κατι κανεις, αν παλι ειναι σε υψος 1+ χιλιοστων, νομιζω πως προβλημα θα εχεις αλλα σιγουρα οχι τοσο εντονο. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Δοκιμασε με το δαχτυλο σου να βυλωσεις το ηχειο...

Μπορεις να το ανεβασεις φιλε γιαννη στο http://www.drop.io !

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο ηχος βγαινει απο εκει που μιλας στο τηλεφωνο. Ειναι 2 κομματια θηκης η συγκεκριμενη αποτι καταλαβα. Αν δεν βουλωνει το ηχειο τοτε κατι κανεις, αν παλι ειναι σε υψος 1+ χιλιοστων, νομιζω πως προβλημα θα εχεις αλλα σιγουρα οχι τοσο εντονο. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Δοκιμασε με το δαχτυλο σου να βυλωσεις το ηχειο...

χαχαχαχαχαχααχαχ δεν με λενε γιαννη ....

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Δεν έχει βγει κάποιο firmware update που λύνει το θέμα της έντασης;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Οκ γιαννη ανεβασε τα εκει! :p:p :lol::lol::lol:

Φιλε σπυρο (ευελπιστω να το πετυχα), FW δεν υπαρχει αλλα υπαρχουν λειτουργιες στο hidden menu twn LG. Αν ψαξεις πιο πισω κατι θα βρεις. Δεν θυμαμαι ακριβως τα βηματα , αλλα εχουν αναφερθει 2ις και 3ις. Η διαφορα υφισταται αλλα μην τρελαινεσαι ...

Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα ( MP3GAIN ). με αυτο μπορεις να ανεβασεις την ενταση του κομματιου/ηχου που θελεις να εχεις ως ηχο κλησεις , ωστε να μην πειραξεις το κινητο. Οι περισσοτεροι αυτο εχουν κανει ! :)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ελληνικο manual ....για kc910 απο την lg

εδω..http://drop.io/4hnbkyr

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Οκ γιαννη ανεβασε τα εκει! :p:p :lol::lol::lol:

Φιλε σπυρο (ευελπιστω να το πετυχα), FW δεν υπαρχει αλλα υπαρχουν λειτουργιες στο hidden menu twn LG. Αν ψαξεις πιο πισω κατι θα βρεις. Δεν θυμαμαι ακριβως τα βηματα , αλλα εχουν αναφερθει 2ις και 3ις. Η διαφορα υφισταται αλλα μην τρελαινεσαι ...

Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα ( MP3GAIN ). με αυτο μπορεις να ανεβασεις την ενταση του κομματιου/ηχου που θελεις να εχεις ως ηχο κλησεις , ωστε να μην πειραξεις το κινητο. Οι περισσοτεροι αυτο εχουν κανει ! :)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αναφορικά με το ηχείο μόλις το τσέκαρα και άκουσα ένα τραγούδι. Στο κινητό μου (KC910i) το ηχείο είναι εκεί που είναι το ακουστικό ΌΧΙ εκεί που μιλάω. Επίσεις αν καλύψω το ακουστικό με το δάκτυλο μου υπάρχει μία μικρή οπή και βγαίνει ο ήχος από το πίσω μέρος του κινητού (κάπως χαμηλότερος). Σε καμία περίπτωση δεν σταματάει να ακούγεται ο ήχος, οπότε είναι μάλλον καλό σημάδι για την θήκη! Απλά με προβληματίζει το μέγεθος της κάμερας που είναι μεγαλύτερο στο KC910i...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αναφορικά με το ηχείο μόλις το τσέκαρα και άκουσα ένα τραγούδι. Στο κινητό μου (KC910i) το ηχείο είναι εκεί που είναι το ακουστικό ΌΧΙ εκεί που μιλάω. Επίσεις αν καλύψω το ακουστικό με το δάκτυλο μου υπάρχει μία μικρή οπή και βγαίνει ο ήχος από το πίσω μέρος του κινητού (κάπως χαμηλότερος). Σε καμία περίπτωση δεν σταματάει να ακούγεται ο ήχος, οπότε είναι μάλλον καλό σημάδι για την θήκη! Απλά με προβληματίζει το μέγεθος της κάμερας που είναι μεγαλύτερο στο KC910i...

Οταν ελεγα το ηχειο απο κει που μιλας, εννοουσα απο το ακουστικο. Ειναι αδυναμο, θα δεις αργοτερα οτι ο ηχος μειωνεται δραματικα , σε στιγμες που να μην πιανεις τα μηνυματα και τις κλησεις. Δοκιμασε το προγραμμα παντως.

Για την καμερα.. Νομιζω τα ιδια θα συμβαινουν, απλα θα ειναι λιγο πιο πισω. Ισως να "βλεπει" και την θηκη... Τι να σου πω...

Οταν ελεγα το ηχειο απο κει που μιλας, εννοουσα απο το ακουστικο. Ειναι αδυναμο, θα δεις αργοτερα οτι ο ηχος μειωνεται δραματικα , σε στιγμες που να μην πιανεις τα μηνυματα και τις κλησεις. Δοκιμασε το προγραμμα παντως.

Για την καμερα.. Νομιζω τα ιδια θα συμβαινουν, απλα θα ειναι λιγο πιο πισω. Ισως να "βλεπει" και την θηκη... Τι να σου πω...

Ελπίζω να μην την "βλέπει" γιατί θα γδάρει το τζάμι την θήκης...όμως η δόνηση δεν είναι ικανή να σε ειδοποιήσει για μυνήματα ή κλήσεις; Μου φάνηκε αρκετά ισχυρή! Στην χειρότερη περίπτωση θα βάλω heavy metal για tunes...αυτό θα το ακούω σίγουρα!

ελληνικο manual ....για kc910 απο την lg

εδω..http://drop.io/4hnbkyr

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. σημερα το παρελαβα απο χονκ κονγκ, ολα γνησια εκτοσ απο καρτα 2gb και οχι στυλο, Ισχυει η εγγυηση?? ξερει κανεις?? εχει την 10h εκδοση. θελει αναβαθμιση??

παιδια βρηκα εδω ενα keylock για το κινητο.Λεει τα εξης:

to install:

1-copy the keylock.swf in / LGAPP / media / swf

2-create a folder "keylock" at the root of your memory card

3-copy "keyback.jpg" in the "keylock" of your memory card

4-you can put your background (240x400) by replacing the image keyback.jpg (keeping the name)

το 1 το εκανα μετα λεει να φτιαξω ενα φακελο "keylock" και να το βαλω στη memory card.Εγω εκανα μαζικη αποθηκευση και εκει που εχει τους φακελους image, music κτλ εφτιαξα φακελο keylock εβαλα μεσα την εικονα keyback.jpg.Γιατι δε μου βγαινει η εικονα στο κλειδωμα κανω κατι λαθος?μπορει καποιος να βοηθησει??

παιδια,εχει δοκιμασει κανεις να στειλει video απο ρενουαρ τραβηγμενο, σε tv??ποιοτητα?αξιζει τον κοπο?

και ενα αλλο, στο internet οταν ανοιγεις μια σελιδα, πως μετα ανοιγεις καποιο επιμερους θεμα? (2πλο χτυπημα?)

to install:

4-you can put your background (240x400) by replacing the image keyback.jpg (keeping the name)

το 1 το εκανα μετα λεει να φτιαξω ενα φακελο "keylock" και να το βαλω στη memory card.Εγω εκανα μαζικη αποθηκευση και εκει που εχει τους φακελους image, music κτλ εφτιαξα φακελο keylock εβαλα μεσα την εικονα keyback.jpg.Γιατι δε μου βγαινει η εικονα στο κλειδωμα κανω κατι λαθος?μπορει καποιος να βοηθησει??

εγω το εκανα οπως το λεει και μου δουλευει μια χαρα, τωρα εσυ κατι εχεις κανει λαθος... δες αν εχει μπει καλα η καρτα μνημης στη θεση της ή αν εχεις γραψει σωστά τις λεξεις (κεφαλαια - μικρα)

καλημέρα,

εχω επιδότηση και είπα να αλλάξω το lg ks20 που έχω, και με το που άρχισα το ψάξιμο έπεσα πάνω στο renoir. μου φαίνεται αρκετά καλό.

(αν και ότι δεν έχει windows δε μου πολυάρεσε, αλλά και στο ks20 τελικά δεν έβαζα προγράμματα).

Είμαι έτοιμος να το πάρω, όμως μιας και δεν έψαξα άλλα κινητά, μήπως μπορείετε να μου πείτε ποιά 1-2 τηλέφωνα είναι οι βασικοίτου ανταγωνιστές; και που υπερτερει το renoir και που τα άλλα;

Ευχαριστώ

Από ότι κατάλαβα τα themes k τα firmware του KC910 δη είναι συμβατά με αυτά του KC910i , ξέρει κανεις κάποιο τρόπο για να περάσω themes στο KC910i ?

Προσπάθησα να κάνω back up τον φάκελο LGAPP αλλα συνεχεια μου βγάζει error

χρησιμοποιώ το EFS tool.

Επίσης , προσπάθησα να περάσω το we travel , αλλα έχω πρόβλημα με τα java security με αποτέλεσμα να μην διαβάζει τους χάρτες , έκανα edit με το EFS τα certificates , αλλα δη άλλαξε κάτι ! υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για gps ?

Από ότι κατάλαβα τα themes k τα firmware του KC910 δη είναι συμβατά με αυτά του KC910i , ξέρει κανεις κάποιο τρόπο για να περάσω themes στο KC910i ?

Προσπάθησα να κάνω back up τον φάκελο LGAPP αλλα συνεχεια μου βγάζει error

χρησιμοποιώ το EFS tool.

Επίσης , προσπάθησα να περάσω το we travel , αλλα έχω πρόβλημα με τα java security με αποτέλεσμα να μην διαβάζει τους χάρτες , έκανα edit με το EFS τα certificates , αλλα δη άλλαξε κάτι ! υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για gps ?

αυτο που μπρω να σου πω εγω με 100% σιγουρια ειναι οτι δεν μπορεισ να κανεις ολο το φακελο back up πρεπει να κανεισ ενα ενα τα αρχεια......

Και έστω ότι , κάνω back up ένα ένα τα αρχεία , και έτσι θα πρέπει να περνάω ένα theme πάλι στο ίδιο μοτίβο ? ένα - ένα αρχείο ?

Για το we travel ξέρει κανεις τίποτα? γιατί ότι και να προσπάθησα δεν απέδωσε καρπούς υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ?

Δοκίμασα να κάνω edit κάποια αρχεία για να ξεπεράσω το java security αλλα πάλι δεν είχε αποτέλεσμα , αφού ούτε χαρτη φόρτωνε ούτε τίποτα

Και έστω ότι , κάνω back up ένα ένα τα αρχεία , και έτσι θα πρέπει να περνάω ένα theme πάλι στο ίδιο μοτίβο ? ένα - ένα αρχείο ?

Για το we travel ξέρει κανεις τίποτα? γιατί ότι και να προσπάθησα δεν απέδωσε καρπούς υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ?

Δοκίμασα να κάνω edit κάποια αρχεία για να ξεπεράσω το java security αλλα πάλι δεν είχε αποτέλεσμα , αφού ούτε χαρτη φόρτωνε ούτε τίποτα

αμα το κανεισ back up ολο τον φακελο ..μετα απλα αντικαθηστας τα αρχεια του θεματος εκει που σου λενε οι οδηγειες..

παιδια πηγα εδω http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12275-camera-pxo-no-sound-option.html

για να κατεβασω το αρχειο για καμερα χωρις ηχο αλλα δεν υπαρχει ξερει κανεις που αλλου μπορω να το βρω???

ρε παιδια γιατι δεν βοηθατε? συνδεση με tv για video απο renoir πως γινεται?εχει ειδικο καλωδιο? ρυθμισεις απο τηλ? ποιοτητα αξιζει τον κοπο?

ρε παιδια γιατι δεν βοηθατε? συνδεση με tv για video απο renoir πως γινεται?εχει ειδικο καλωδιο? ρυθμισεις απο τηλ? ποιοτητα αξιζει τον κοπο?

Γειά! Υπάρχει ειδικό καλώδιο: LG UTC-100 TV-Out Cable, http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1076426. Αφού βάλεις την ταινία να παίζει, πάς πάνω αριστερά, ρυθμίσεις, έξοδος TV. Το σήμα είναι 16:9. Πολύ ικανοποιημένος.

Γειά! Υπάρχει ειδικό καλώδιο: LG UTC-100 TV-Out Cable, http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1076426. Αφού βάλεις την ταινία να παίζει, πάς πάνω αριστερά, ρυθμίσεις, έξοδος TV. Το σήμα είναι 16:9. Πολύ ικανοποιημένος.

ευχαριστω πολυ φιλε μου. το παραγελνω τωρα. ελπιζω ποιοτητα ιδια με π.χ. μια βιντεοκαμερα 0,3mpx(640χ480)

Παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να ανοίξω το κινητό και κολλάει στην αρχική οθόνη! Όταν το ανοίγω χωρίς την sim δουλεύει κανονικά!

Από που να κατεβάσω το τελευταίο firmware και πως το περνάω;

Ξέρω ότι έχει ξαναφερθεί σε προηγούμενα post, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω 150 σελίδες.

Ευχαριστώ!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

to install:

Πετα το αρχειο background.jpg στο φακελο οπου πεταξες και το keylock.swf. Θα λειτουργησει.

Πετα το αρχειο background.jpg στο φακελο οπου πεταξες και το keylock.swf. Θα λειτουργησει.

ευχαριστω πολυ φιλε αυτο ελειπε.