cellphone Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Καλημέρα παιδιά... Σήμερα δυστυχώς το renoir μου έσπασε...πάνω σε νεύρα το κοπάνησα με δύναμη....και από ότι είδα έσπασε η οθόνη..και έσβησε...πήγα να το ξανανάψω αλλά δεν ανοίγει.. Θα το στείλω για επισκευή (μάλλον ) αλλά πάνω έχω patchαρισμενη έκδοση....Να υποθέσω θα την σβήσουν για να περάσουν την δικιά τους ε??επίσης είχα κρατήσει μέσα στην κάρτα μνημης αντίγραφο των επαφών και από ότι θυμάμαι ήταν σε .vcf μορφή...πως το ανοίγουμε εάν το περάσω στο pc? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλημέρα παιδιά... Σήμερα δυστυχώς το renoir μου έσπασε...πάνω σε νεύρα το κοπάνησα με δύναμη....και από ότι είδα έσπασε η οθόνη..και έσβησε...πήγα να το ξανανάψω αλλά δεν ανοίγει.. Θα το στείλω για επισκευή (μάλλον ) αλλά πάνω έχω patchαρισμενη έκδοση....Να υποθέσω θα την σβήσουν για να περάσουν την δικιά τους ε??επίσης είχα κρατήσει μέσα στην κάρτα μνημης αντίγραφο των επαφών και από ότι θυμάμαι ήταν σε .vcf μορφή...πως το ανοίγουμε εάν το περάσω στο pc? εεεε .....αν εχεις vista το ανοιγει μονο του ....αλλιως....ανοιξετα μεσω lg pc suit... οσο για την patch αυτο ειναι σιγουρο....παντως μια χαρη αν στο κανουν ενημερωσε μας λιγο για την τιμη της οθονης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Δεν χρειάζεται drivers; Έγω είχα το ΚΡ500 και χρειαζόταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ρε παιδια διαφωτιστε με λιγακι. Τι διαφορες εχει το kc910 με το kc910i? Καταρχην νομιζω ειναι μαυρο αντι για γκρι. Επεκταση μνημης εχει μεχρι 32 GB αντι για 8GB?GPS εχουν και τα δυο?Και τι παιζει με την ενσωματωμενη μνημη,γιατι μπερδευτηκα λιγο μενα search στο νετ. εχω 1 επιδοτηση στη wind και θελω να το παρω. Ξερει κανεις αν εχουν το kc910i, γιατι σενα καταστημα που πηγα μου ειπαν οτι δεν το εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ρε παιδια διαφωτιστε με λιγακι. Τι διαφορες εχει το kc910 με το kc910i? Καταρχην νομιζω ειναι μαυρο αντι για γκρι. Επεκταση μνημης εχει μεχρι 32 GB αντι για 8GB?GPS εχουν και τα δυο?Και τι παιζει με την ενσωματωμενη μνημη,γιατι μπερδευτηκα λιγο μενα search στο νετ. εχω 1 επιδοτηση στη wind και θελω να το παρω. Ξερει κανεις αν εχουν το kc910i, γιατι σενα καταστημα που πηγα μου ειπαν οτι δεν το εχουν Νομίζω ότι έχει διαφορετικό κάλυμμα της κάμερας και τίποτα άλλο.Σίγουρα όμως εάν ψάξεις μέσα στο topic θα βρεις της διαφορές γιατί έχουνε αναφερθεί. Edit lefteris69 Είδα λίγο τιμές στο ebay... για την οθόνη (κάτω από 70Ε) και σκέφτομαι να την πάρω και να την βάλω μόνος.εργαλεία έχω ,έναν οδηγό χρειάζομαι ... Πάντως θα ενημερώσω ότι και να κάνω ,γιατί θέλω και να μιλήσω με ένα service της LG να μου πουν τιμή περίπου. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Νομίζω ότι έχει διαφορετικό κάλυμμα της κάμερας και τίποτα άλλο.Σίγουρα όμως εάν ψάξεις μέσα στο topic θα βρεις της διαφορές γιατί έχουνε αναφερθεί. Edit lefteris69 Είδα λίγο τιμές στο ebay... για την οθόνη (κάτω από 70Ε) και σκέφτομαι να την πάρω και να την βάλω μόνος.εργαλεία έχω ,έναν οδηγό χρειάζομαι ... Πάντως θα ενημερώσω ότι και να κάνω ,γιατί θέλω και να μιλήσω με ένα service της LG να μου πουν τιμή περίπου. επιτελους πισω ....κουραστικα να κανω διακοπες φετος....:lol::pαντε καλο χειμωνα κυροι και κυριες.... ναι φιλε και εγω για τοσα ακουσα...πιστευω οτι ειναι καλη τιμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Πως θα μπορουσα να το χαλασω λειτουργικα και να μου δωσει αλλο κινητο η LG, μες την εγγυηση? Το flash παιδια , πια , λειτουργει ασταματητα! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Πως θα μπορουσα να το χαλασω λειτουργικα και να μου δωσει αλλο κινητο η LG, μες την εγγυηση? Το flash παιδια , πια , λειτουργει ασταματητα! Στα αλήθεια γίνεται αυτό;:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Πως θα μπορουσα να το χαλασω λειτουργικα και να μου δωσει αλλο κινητο η LG, μες την εγγυηση? Το flash παιδια , πια , λειτουργει ασταματητα! τι εννοεισ λειτουργει ασταματητα? μμμ υποθετηκα μιλαωδεν φερω καμια ευθηνη...εαν πας να κανεις αναβαθμιση και την ωρα που το κανει βγαλεισ το καλωδιο θα κολησει ...θα στο παρουν για επαναπρογραματισμο και να ευχεσε να μην παρουν χαμπαρι τιποτα και να μιν μπορουν να το φτιαξουν .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Είναι σίγουρο πως μπορούν να το φτιάξουν. Το πολύ πολύ να του βγάλουν και να του ξαναβάλουν το λογισμικό.Δεν ξέρουν πώς να φτιάξουν ένα τελείως "διαλυμένο" λογισμικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εννοω οτι πια λειτουργει πολυ καλα το φλας. Περασε μια φαση που υπολειτουργουσε... Δηλαδη με διαλυμένο λειτουργικο μου αλλαζουν συσκευη... Δεν προκειται να μου δωσουν την ιδια.. ε? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εννοω οτι πια λειτουργει πολυ καλα το φλας. Περασε μια φαση που υπολειτουργουσε... Δηλαδη με διαλυμένο λειτουργικο μου αλλαζουν συσκευη... Δεν προκειται να μου δωσουν την ιδια.. ε? Φυσικά θα σου δώσουν την ίδια!Βλάκες είναι να χαρίζουν συσκευές αφού με ένα καλώδιο USB και έναν Η/Υ μπορούν να το φτιάξουν ΔΩΡΕΑΝ;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν τραβηξεις το καλωδιο ενωρα flashing μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το στελνεις στην LG και πραττουν αναλογα... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εννοω οτι πια λειτουργει πολυ καλα το φλας. Περασε μια φαση που υπολειτουργουσε... Δηλαδη με διαλυμένο λειτουργικο μου αλλαζουν συσκευη... Δεν προκειται να μου δωσουν την ιδια.. ε? Tι πρόβλημα έχει το κινητό; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Τωρα πια , δεν εχει κατι... :O Αν και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το internet του κινητου σε ebuddy και mig33. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν τραβηξεις το καλωδιο ενωρα flashing μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το στελνεις στην LG και πραττουν αναλογα... Μα μπορούν να το φτιάξουν. Έχουν τα ειδικά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Μα μπορούν να το φτιάξουν. Έχουν τα ειδικά προγράμματα. δες επειδη εχω παει 10 φορες κυριολεκτικα στην lg αυτο που κανουν παντα μα παντα ειναι αναβαθμηση ,,,απο εκει και περα ο επαναπρογραματισμοσ ειναι στισιμο του λογισμικου απο τιν αρχη ....και εμενα αυτο μου εκαναν ,,,αλλλα επειδη καικε ι παλκετα μου δςσαν αλλη σησκευη ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 δες επειδη εχω παει 10 φορες κυριολεκτικα στην lg αυτο που κανουν παντα μα παντα ειναι αναβαθμηση ,,,απο εκει και περα ο επαναπρογραματισμοσ ειναι στισιμο του λογισμικου απο τιν αρχη ....και εμενα αυτο μου εκαναν ,,,αλλλα επειδη καικε ι παλκετα μου δςσαν αλλη σησκευη ... Άλλο να καεί κάτι μέσα στην συσκευή και άλλο να πάθει κάτι το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 ναι αλλα αμα δεν κανει ζημια θα τον παρουν χαμπαρι για αλλαγμενο λογισμικο ,,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 ναι αλλα αμα δεν κανει ζημια θα τον παρουν χαμπαρι για αλλαγμενο λογισμικο ,,,, Ό,τι και αν γίνει μπορούν να μάθουν αν είναι "πειραγμένο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Ό,τι και αν γίνει μπορούν να μάθουν αν είναι "πειραγμένο". διαφωνω........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 παιδια καλησπερα θελει ενα φιλαρακι να παρει αυτο το κινητακι ,απο gps τι λεει?μπορουμε να βαλουμε δικο μασ προγραμμα?η καμερα ειναι καλη?απο ηχο τι λεει?συγνωμη αν σασ κουρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfotis21 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ξέρει κανένας κάποιο messenger εκτος από το ebuddy γιατί σε εμενα ναι μεν δουλεύει αλλα όταν μου στέλνουν κάτι εκτος από ειδοποίηση δεν έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ξέρει κανένας κάποιο messenger εκτος από το ebuddy γιατί σε εμενα ναι μεν δουλεύει αλλα όταν μου στέλνουν κάτι εκτος από ειδοποίηση δεν έρχεται Το fring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfotis21 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Το fring σε ευχάριστο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts