Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά...

Σήμερα δυστυχώς το renoir μου έσπασε...πάνω σε νεύρα το κοπάνησα με δύναμη....και από ότι είδα έσπασε η οθόνη..και έσβησε...πήγα να το ξανανάψω αλλά δεν ανοίγει..

Θα το στείλω για επισκευή (μάλλον ) αλλά πάνω έχω patchαρισμενη έκδοση....Να υποθέσω θα την σβήσουν για να περάσουν την δικιά τους ε??επίσης είχα κρατήσει μέσα στην κάρτα μνημης αντίγραφο των επαφών και από ότι θυμάμαι ήταν σε .vcf μορφή...πως το ανοίγουμε εάν το περάσω στο pc?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά...

Σήμερα δυστυχώς το renoir μου έσπασε...πάνω σε νεύρα το κοπάνησα με δύναμη....και από ότι είδα έσπασε η οθόνη..και έσβησε...πήγα να το ξανανάψω αλλά δεν ανοίγει..

Θα το στείλω για επισκευή (μάλλον ) αλλά πάνω έχω patchαρισμενη έκδοση....Να υποθέσω θα την σβήσουν για να περάσουν την δικιά τους ε??επίσης είχα κρατήσει μέσα στην κάρτα μνημης αντίγραφο των επαφών και από ότι θυμάμαι ήταν σε .vcf μορφή...πως το ανοίγουμε εάν το περάσω στο pc?

εεεε .....αν εχεις vista το ανοιγει μονο του ....αλλιως....ανοιξετα μεσω lg pc suit...

οσο για την patch αυτο ειναι σιγουρο....παντως μια χαρη αν στο κανουν ενημερωσε μας λιγο για την τιμη της οθονης

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

ρε παιδια διαφωτιστε με λιγακι. Τι διαφορες εχει το kc910 με το kc910i? Καταρχην νομιζω ειναι μαυρο αντι για γκρι. Επεκταση μνημης εχει μεχρι 32 GB αντι για 8GB?GPS εχουν και τα δυο?Και τι παιζει με την ενσωματωμενη μνημη,γιατι μπερδευτηκα λιγο μενα search στο νετ. εχω 1 επιδοτηση στη wind και θελω να το παρω. Ξερει κανεις αν εχουν το kc910i, γιατι σενα καταστημα που πηγα μου ειπαν οτι δεν το εχουν

ρε παιδια διαφωτιστε με λιγακι. Τι διαφορες εχει το kc910 με το kc910i? Καταρχην νομιζω ειναι μαυρο αντι για γκρι. Επεκταση μνημης εχει μεχρι 32 GB αντι για 8GB?GPS εχουν και τα δυο?Και τι παιζει με την ενσωματωμενη μνημη,γιατι μπερδευτηκα λιγο μενα search στο νετ. εχω 1 επιδοτηση στη wind και θελω να το παρω. Ξερει κανεις αν εχουν το kc910i, γιατι σενα καταστημα που πηγα μου ειπαν οτι δεν το εχουν

Νομίζω ότι έχει διαφορετικό κάλυμμα της κάμερας και τίποτα άλλο.Σίγουρα όμως εάν ψάξεις μέσα στο topic θα βρεις της διαφορές γιατί έχουνε αναφερθεί.

Edit

lefteris69

Είδα λίγο τιμές στο ebay... για την οθόνη (κάτω από 70Ε) και σκέφτομαι να την πάρω και να την βάλω μόνος.εργαλεία έχω ,έναν οδηγό χρειάζομαι ...

Πάντως θα ενημερώσω ότι και να κάνω ,γιατί θέλω και να μιλήσω με ένα service της LG να μου πουν τιμή περίπου.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Νομίζω ότι έχει διαφορετικό κάλυμμα της κάμερας και τίποτα άλλο.Σίγουρα όμως εάν ψάξεις μέσα στο topic θα βρεις της διαφορές γιατί έχουνε αναφερθεί.

Edit

lefteris69

Είδα λίγο τιμές στο ebay... για την οθόνη (κάτω από 70Ε) και σκέφτομαι να την πάρω και να την βάλω μόνος.εργαλεία έχω ,έναν οδηγό χρειάζομαι ...

Πάντως θα ενημερώσω ότι και να κάνω ,γιατί θέλω και να μιλήσω με ένα service της LG να μου πουν τιμή περίπου.

επιτελους πισω ....κουραστικα να κανω διακοπες φετος....:lol::pαντε καλο χειμωνα κυροι και κυριες....

ναι φιλε και εγω για τοσα ακουσα...πιστευω οτι ειναι καλη τιμη

Πως θα μπορουσα να το χαλασω λειτουργικα και να μου δωσει αλλο κινητο η LG, μες την εγγυηση?

Το flash παιδια , πια , λειτουργει ασταματητα!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Πως θα μπορουσα να το χαλασω λειτουργικα και να μου δωσει αλλο κινητο η LG, μες την εγγυηση?

Στα αλήθεια γίνεται αυτό;:shifty:

τι εννοεισ λειτουργει ασταματητα?

μμμ υποθετηκα μιλαωδεν φερω καμια ευθηνη...εαν πας να κανεις αναβαθμιση και την ωρα που το κανει βγαλεισ το καλωδιο θα κολησει ...θα στο παρουν για επαναπρογραματισμο και να ευχεσε να μην παρουν χαμπαρι τιποτα και να μιν μπορουν να το φτιαξουν ....

Είναι σίγουρο πως μπορούν να το φτιάξουν.

Το πολύ πολύ να του βγάλουν και να του ξαναβάλουν το λογισμικό.Δεν ξέρουν πώς να φτιάξουν ένα τελείως "διαλυμένο" λογισμικό;

Εννοω οτι πια λειτουργει πολυ καλα το φλας. Περασε μια φαση που υπολειτουργουσε...

Δηλαδη με διαλυμένο λειτουργικο μου αλλαζουν συσκευη... Δεν προκειται να μου δωσουν την ιδια.. ε?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Εννοω οτι πια λειτουργει πολυ καλα το φλας. Περασε μια φαση που υπολειτουργουσε...

Δηλαδη με διαλυμένο λειτουργικο μου αλλαζουν συσκευη... Δεν προκειται να μου δωσουν την ιδια.. ε?

Φυσικά θα σου δώσουν την ίδια!Βλάκες είναι να χαρίζουν συσκευές αφού με ένα καλώδιο USB και έναν Η/Υ μπορούν να το φτιάξουν ΔΩΡΕΑΝ;;)

Αν τραβηξεις το καλωδιο ενωρα flashing μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το στελνεις στην LG και πραττουν αναλογα...

Tι πρόβλημα έχει το κινητό;

Ace of Hearts..

Τωρα πια , δεν εχει κατι... :O

Αν και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το internet του κινητου σε ebuddy και mig33.

Αν τραβηξεις το καλωδιο ενωρα flashing μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το στελνεις στην LG και πραττουν αναλογα...

Μα μπορούν να το φτιάξουν. Έχουν τα ειδικά προγράμματα.

Μα μπορούν να το φτιάξουν. Έχουν τα ειδικά προγράμματα.

δες επειδη εχω παει 10 φορες κυριολεκτικα στην lg αυτο που κανουν παντα μα παντα ειναι αναβαθμηση ,,,απο εκει και περα ο επαναπρογραματισμοσ ειναι στισιμο του λογισμικου απο τιν αρχη ....και εμενα αυτο μου εκαναν ,,,αλλλα επειδη καικε ι παλκετα μου δςσαν αλλη σησκευη ...

δες επειδη εχω παει 10 φορες κυριολεκτικα στην lg αυτο που κανουν παντα μα παντα ειναι αναβαθμηση ,,,απο εκει και περα ο επαναπρογραματισμοσ ειναι στισιμο του λογισμικου απο τιν αρχη ....και εμενα αυτο μου εκαναν ,,,αλλλα επειδη καικε ι παλκετα μου δςσαν αλλη σησκευη ...

Άλλο να καεί κάτι μέσα στην συσκευή και άλλο να πάθει κάτι το λογισμικό.

ναι αλλα αμα δεν κανει ζημια θα τον παρουν χαμπαρι για αλλαγμενο λογισμικο ,,,,

ναι αλλα αμα δεν κανει ζημια θα τον παρουν χαμπαρι για αλλαγμενο λογισμικο ,,,,

Ό,τι και αν γίνει μπορούν να μάθουν αν είναι "πειραγμένο".

Ό,τι και αν γίνει μπορούν να μάθουν αν είναι "πειραγμένο".

διαφωνω........

παιδια καλησπερα θελει ενα φιλαρακι να παρει αυτο το κινητακι ,απο gps τι λεει?μπορουμε να βαλουμε δικο μασ προγραμμα?η καμερα ειναι καλη?απο ηχο τι λεει?συγνωμη αν σασ κουρασα.

ξέρει κανένας κάποιο messenger εκτος από το ebuddy γιατί σε εμενα ναι μεν δουλεύει αλλα όταν μου στέλνουν κάτι εκτος από ειδοποίηση δεν έρχεται

ξέρει κανένας κάποιο messenger εκτος από το ebuddy γιατί σε εμενα ναι μεν δουλεύει αλλα όταν μου στέλνουν κάτι εκτος από ειδοποίηση δεν έρχεται

Το fring