BOBOSR Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ξερει κανεις ποτε περιποθ θα ερθει στην Ελλαδα το LG RENOIR HD γιατι σκεφτομαι να πουλησω το KC 910 τωρα που εχει και εγγυηση ακομα 10 μηνες για να παρω το αλλο,ξερετε ακομα ποσο περιπου θα κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ακόμη ένα site παραθέτει πληροφορίες για την έλευση του Renoir HD http://www.whatmobile.net/News/spyshots/278291/rumour_lgs_12megapixel_renoir_hd_will_also_do_hd_video.html Για την ώρα είμαστε στο επίπεδο φημών και τίποτα περισσότερο. Μια φήμη όμως που συλλογιστικά έχει βάση διότι η Lg δε θέλει με τίποτα να μείνει πίσω στον χώρο των mpxls.Τουτέστιν, θέλει να προλάβει τη SE κ δε θέλει με τίποτα να αφήσει τη samsung να αλωνίζει.. no one know a think Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 α και κατι αλλο εχει κανεισ να μου προτεινει καποια καλη θηκη για το kc910 οσο θα το χω ακομα να μην το κατστρεψω?Να μην ειναι πολυ μεγαλη, δηλ να μην κανει το κινητο περισσοτερο παντοφλα αλλα να ειναι καπωσ διακριτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 α και κατι αλλο εχει κανεισ να μου προτεινει καποια καλη θηκη για το kc910 οσο θα το χω ακομα να μην το κατστρεψω?Να μην ειναι πολυ μεγαλη, δηλ να μην κανει το κινητο περισσοτερο παντοφλα αλλα να ειναι καπωσ διακριτικη σε αυτο που ΄λεσ φιλε σημερα επαθα πλακα με ενα παιδι στι σχολη ...εχει ενα νοκια και εχει μια ολοσομη προστασια ..μου ειπε οτι κανει 20 ευρο....αλλα για να παθετε πλακα οπωσ και εγω ...πηρε το κλειδη του αμαξιου και πιεζοντασ το χερι χαραξε τιν οθονη ...και δεν επαθε ΤΙΠΟΤΑ.....μου εδωσε ενα site ..δεν το εχω δει ακομα παντως...αμα θες δεσ εκει...http://www.zagg.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Φιλε μου απαντηθηκε 2 φορες. Το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και παιρνει μονο JAVA εφαρμογες!!! Ουτε garmin, ουτε τιποτα! Μονο 2 λειτουργουν σε καλη φαση: - we-travel - trekbuddy και MGMaps που χρησιμοποιώ εγώ... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 To mgmaps εχει θεμα με την πλοηγηση.Χρεωνεσαι... Αλλα ειναι πολυ καλο κι εκεινο.Με χαρτογραφιση με απ'ολα!!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 To mgmaps εχει θεμα με την πλοηγηση.Χρεωνεσαι... Αλλα ειναι πολυ καλο κι εκεινο.Με χαρτογραφιση με απ'ολα!!! μισο...ρε Tsoump μηπως μπερδευτηκες με το amaze ??το mgmaps δεν χρεωνει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 μισο...ρε Tsoump μηπως μπερδευτηκες με το amaze ??το mgmaps δεν χρεωνει.... Με stored maps, οχι. Στην πλοηγηση ομως ναι.Οταν ζητας μια διαδρομη , συνδεεται με το internet! ;) So, wifi connection! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Με stored maps, οχι. Στην πλοηγηση ομως ναι.Οταν ζητας μια διαδρομη , συνδεεται με το internet! ;) So, wifi connection! ναι οντως εχεισ απολυτο δικαιο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrismelas0 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Φιλε μου απαντηθηκε 2 φορες. Το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και παιρνει μονο JAVA εφαρμογες!!! Ουτε garmin, ουτε τιποτα! Μονο 2 λειτουργουν σε καλη φαση: - we-travel - trekbuddy Παιδιά σώστε με plzzzzzzzz !!! Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια στο να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου. Το ARENA έχω αλλα το ίδιο πράγμα είναι..... Βοηθείστε με λίγο για αυτά τα 2 προγράμματα (TrekBuddy και We-Travel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Παιδιά σώστε με plzzzzzzzz !!! Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια στο να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου. Το ARENA έχω αλλα το ίδιο πράγμα είναι..... Βοηθείστε με λίγο για αυτά τα 2 προγράμματα (TrekBuddy και We-Travel) Υπάρχει thread για το αρένα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πόσταρες εκεί... Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2803474#post2803474 Είναι οδηγός του jimdem582 Kαι ό,τι πρόβλημα έχεις, στο αντίστοιχο thread του Αρένα pls.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrismelas0 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Υπάρχει thread για το αρένα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πόσταρες εκεί... Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2803474#post2803474 Είναι οδηγός του jimdem582 Kαι ό,τι πρόβλημα έχεις, στο αντίστοιχο thread του Αρένα pls.. Σωστά, sorry, τώρα το είδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Καταφερε καποιος να κανει κατι με την απενεργοποιηση του ηχου του κλειστρου? Εκανα αναζητηση στο θεμα αλλά δεν εβγαλε αποτελεσματα. Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Καταφερε καποιος να κανει κατι με την απενεργοποιηση του ηχου του κλειστρου? Εκανα αναζητηση στο θεμα αλλά δεν εβγαλε αποτελεσματα. Τι εννοεις? Εν'ωρα φωτογραφιας? Ναι , μπορω να σου δωσω αρχειακι αν θες να περασεις μεσω efs tools. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wincor Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ξερει κανεις πως μπορεις να συνδεθεις σε ασυρματα δικτυα που διαθετουν πιστοποιητικα ασφαλειας; Μπορεις με καποιον τροπο να αποθηκευσεις αυτα τα πιστοποιητικα στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ξερει κανεις πως μπορεις να συνδεθεις σε ασυρματα δικτυα που διαθετουν πιστοποιητικα ασφαλειας; Μπορεις με καποιον τροπο να αποθηκευσεις αυτα τα πιστοποιητικα στο κινητο; εαν δεν ξερεισ τον κωδικο δεν γινετε,,,αν παλι τον ξερεις ,,,οταν κανεισ συνδεση με το net ετσι κι αλλιως κανεις αποθηκευση οποτε τα κραταει,,,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nina21 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπέρα παιδιά :) Συγχωρείστε με που δε μπορώ να κοιτάξω όλες τις σελίδες.. Πήρε το αγόρι μου το arena κι εχει 1 motion game παραπάνω απ το renoir μου :p Με ρακέτα!! Το βρήκα διασκεδαστικό!! :p:p:p Μπορώ να το βρώ για το renoir? Κι αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας γενικά που μπορώ να κατεβάσω m-games και applications... Αλλη 1 ερωτησούλα.. Ισως φανεί αστεία, αλλά, κατέβασα κάποια παιχνίδια .jar αυτά "μπαινουν" σε όλα τα κινητά?:O Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπέρα παιδιά :) Συγχωρείστε με που δε μπορώ να κοιτάξω όλες τις σελίδες.. Πήρε το αγόρι μου το arena κι εχει 1 motion game παραπάνω απ το renoir μου :p Με ρακέτα!! Το βρήκα διασκεδαστικό!! :p:p:p Μπορώ να το βρώ για το renoir? Κι αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας γενικά που μπορώ να κατεβάσω m-games και applications... Αλλη 1 ερωτησούλα.. Ισως φανεί αστεία, αλλά, κατέβασα κάποια παιχνίδια .jar αυτά "μπαινουν" σε όλα τα κινητά?:O Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :) τα java μπαίνουν σε όλα τα κινητά εκτός το iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nina21 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 :O Εγώ προειδοποίησα οτι θα φανεί αστεία η ερώτηση :) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 :O Εγώ προειδοποίησα οτι θα φανεί αστεία η ερώτηση :) Ευχαριστώ καμία ερώτηση δεν είναι αστεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Για σας παιδια κ εδω Εχω αναρτησει κ αλλου παρομοια ερωτηση,μαλλον λαθος μου εφοσον εδω ειναι αποκλειστικα για το renoir.Αποφασισα να το αγορασω μονο που δεν ξερω ποιο να επιλεξω το kc910 ή το kc910i.Ξερω πως εχουν διαφορες στην εμφανιση και στην ακαλυπτη καμερα,αλλη διαφορα έχουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Για σας παιδια κ εδω Εχω αναρτησει κ αλλου παρομοια ερωτηση,μαλλον λαθος μου εφοσον εδω ειναι αποκλειστικα για το renoir.Αποφασισα να το αγορασω μονο που δεν ξερω ποιο να επιλεξω το kc910 ή το kc910i.Ξερω πως εχουν διαφορες στην εμφανιση και στην ακαλυπτη καμερα,αλλη διαφορα έχουν?? Εσωτερικη μνημη. Παρεχεται με 1ή2gb. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ευχαριστω φιλε tsoump.Ωστοσο μετα απο ενα συντομο search στα e-shops το εχω δει με 1gb,αλλα τα περισσοτερα το εχουν στα 70mb.Υπαρχει στα 70 ή το εγραψαν λάθος ?? Επισης,μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα στο λογισμικο που παρέχεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ευχαριστω φιλε tsoump.Ωστοσο μετα απο ενα συντομο search στα e-shops το εχω δει με 1gb,αλλα τα περισσοτερα το εχουν στα 70mb.Υπαρχει στα 70 ή το εγραψαν λάθος ?? Επισης,μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα στο λογισμικο που παρέχεται?? Δεν εχουν καμμια απολυτως διαφορα!! Μονο σε αυτα που αναφεραμε. Στα 70 ειναι το kc910, το kc910i είναι ή με 1gb ή με 2gb. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ευχαριστω πολυ :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts