Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανεις ποτε περιποθ θα ερθει στην Ελλαδα το LG RENOIR HD γιατι σκεφτομαι να πουλησω το KC 910 τωρα που εχει και εγγυηση ακομα 10 μηνες για να παρω το αλλο,ξερετε ακομα ποσο περιπου θα κανει??

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμη ένα site παραθέτει πληροφορίες για την έλευση του Renoir HD

http://www.whatmobile.net/News/spyshots/278291/rumour_lgs_12megapixel_renoir_hd_will_also_do_hd_video.html

Για την ώρα είμαστε στο επίπεδο φημών και τίποτα περισσότερο.

Μια φήμη όμως που συλλογιστικά έχει βάση διότι η Lg δε θέλει με τίποτα να μείνει πίσω στον χώρο των mpxls.Τουτέστιν, θέλει να προλάβει τη SE κ δε θέλει με τίποτα να αφήσει τη samsung να αλωνίζει..

no one know a think

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

α και κατι αλλο εχει κανεισ να μου προτεινει καποια καλη θηκη για το kc910 οσο θα το χω ακομα να μην το κατστρεψω?Να μην ειναι πολυ μεγαλη, δηλ να μην κανει το κινητο περισσοτερο παντοφλα αλλα να ειναι καπωσ διακριτικη

α και κατι αλλο εχει κανεισ να μου προτεινει καποια καλη θηκη για το kc910 οσο θα το χω ακομα να μην το κατστρεψω?Να μην ειναι πολυ μεγαλη, δηλ να μην κανει το κινητο περισσοτερο παντοφλα αλλα να ειναι καπωσ διακριτικη

σε αυτο που ΄λεσ φιλε σημερα επαθα πλακα με ενα παιδι στι σχολη ...εχει ενα νοκια και εχει μια ολοσομη προστασια ..μου ειπε οτι κανει 20 ευρο....αλλα για να παθετε πλακα οπωσ και εγω ...πηρε το κλειδη του αμαξιου και πιεζοντασ το χερι χαραξε τιν οθονη ...και δεν επαθε ΤΙΠΟΤΑ.....μου εδωσε ενα site ..δεν το εχω δει ακομα παντως...αμα θες δεσ εκει...http://www.zagg.com

Φιλε μου απαντηθηκε 2 φορες.

Το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και παιρνει μονο JAVA εφαρμογες!!!

Ουτε garmin, ουτε τιποτα!

Μονο 2 λειτουργουν σε καλη φαση:

- we-travel

- trekbuddy

και MGMaps που χρησιμοποιώ εγώ...

To mgmaps εχει θεμα με την πλοηγηση.Χρεωνεσαι...

Αλλα ειναι πολυ καλο κι εκεινο.Με χαρτογραφιση με απ'ολα!!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

To mgmaps εχει θεμα με την πλοηγηση.Χρεωνεσαι...

Αλλα ειναι πολυ καλο κι εκεινο.Με χαρτογραφιση με απ'ολα!!!

μισο...ρε Tsoump μηπως μπερδευτηκες με το amaze ??το mgmaps δεν χρεωνει....

μισο...ρε Tsoump μηπως μπερδευτηκες με το amaze ??το mgmaps δεν χρεωνει....

Με stored maps, οχι. Στην πλοηγηση ομως ναι.Οταν ζητας μια διαδρομη , συνδεεται με το internet! ;) So, wifi connection!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Με stored maps, οχι. Στην πλοηγηση ομως ναι.Οταν ζητας μια διαδρομη , συνδεεται με το internet! ;) So, wifi connection!

ναι οντως εχεισ απολυτο δικαιο.....

Φιλε μου απαντηθηκε 2 φορες.

Το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και παιρνει μονο JAVA εφαρμογες!!!

Ουτε garmin, ουτε τιποτα!

Μονο 2 λειτουργουν σε καλη φαση:

- we-travel

- trekbuddy

Παιδιά σώστε με plzzzzzzzz !!!

Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια στο να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου. Το ARENA έχω αλλα το ίδιο πράγμα είναι.....

Βοηθείστε με λίγο για αυτά τα 2 προγράμματα (TrekBuddy και We-Travel)

Παιδιά σώστε με plzzzzzzzz !!!

Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια στο να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου. Το ARENA έχω αλλα το ίδιο πράγμα είναι.....

Βοηθείστε με λίγο για αυτά τα 2 προγράμματα (TrekBuddy και We-Travel)

Υπάρχει thread για το αρένα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πόσταρες εκεί...

Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2803474#post2803474

Είναι οδηγός του jimdem582

Kαι ό,τι πρόβλημα έχεις, στο αντίστοιχο thread του Αρένα pls..

Ace of Hearts..

Υπάρχει thread για το αρένα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πόσταρες εκεί...

Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2803474#post2803474

Είναι οδηγός του jimdem582

Kαι ό,τι πρόβλημα έχεις, στο αντίστοιχο thread του Αρένα pls..

Σωστά, sorry, τώρα το είδα.....

Καταφερε καποιος να κανει κατι με την απενεργοποιηση του ηχου του κλειστρου?

Εκανα αναζητηση στο θεμα αλλά δεν εβγαλε αποτελεσματα.

2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70

Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP**

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Καταφερε καποιος να κανει κατι με την απενεργοποιηση του ηχου του κλειστρου?

Εκανα αναζητηση στο θεμα αλλά δεν εβγαλε αποτελεσματα.

Τι εννοεις? Εν'ωρα φωτογραφιας? Ναι , μπορω να σου δωσω αρχειακι αν θες να περασεις μεσω efs tools.

Ξερει κανεις πως μπορεις να συνδεθεις σε ασυρματα δικτυα που διαθετουν πιστοποιητικα ασφαλειας; Μπορεις με καποιον τροπο να αποθηκευσεις αυτα τα πιστοποιητικα στο κινητο;

Ξερει κανεις πως μπορεις να συνδεθεις σε ασυρματα δικτυα που διαθετουν πιστοποιητικα ασφαλειας; Μπορεις με καποιον τροπο να αποθηκευσεις αυτα τα πιστοποιητικα στο κινητο;

εαν δεν ξερεισ τον κωδικο δεν γινετε,,,αν παλι τον ξερεις ,,,οταν κανεισ συνδεση με το net ετσι κι αλλιως κανεις αποθηκευση οποτε τα κραταει,,,,,

Καλησπέρα παιδιά :)

Συγχωρείστε με που δε μπορώ να κοιτάξω όλες τις σελίδες.. Πήρε το αγόρι μου το arena κι εχει 1 motion game παραπάνω απ το renoir μου :p Με ρακέτα!! Το βρήκα διασκεδαστικό!! :p:p:p Μπορώ να το βρώ για το renoir? Κι αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας γενικά που μπορώ να κατεβάσω m-games και applications...

Αλλη 1 ερωτησούλα.. Ισως φανεί αστεία, αλλά, κατέβασα κάποια παιχνίδια .jar αυτά "μπαινουν" σε όλα τα κινητά?:O

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα παιδιά :)

Συγχωρείστε με που δε μπορώ να κοιτάξω όλες τις σελίδες.. Πήρε το αγόρι μου το arena κι εχει 1 motion game παραπάνω απ το renoir μου :p Με ρακέτα!! Το βρήκα διασκεδαστικό!! :p:p:p Μπορώ να το βρώ για το renoir? Κι αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας γενικά που μπορώ να κατεβάσω m-games και applications...

Αλλη 1 ερωτησούλα.. Ισως φανεί αστεία, αλλά, κατέβασα κάποια παιχνίδια .jar αυτά "μπαινουν" σε όλα τα κινητά?:O

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

τα java μπαίνουν σε όλα τα κινητά εκτός το iPhone.

Για σας παιδια κ εδω

Εχω αναρτησει κ αλλου παρομοια ερωτηση,μαλλον λαθος μου εφοσον εδω ειναι αποκλειστικα για το renoir.Αποφασισα να το αγορασω μονο που δεν ξερω ποιο να επιλεξω το kc910 ή το kc910i.Ξερω πως εχουν διαφορες στην εμφανιση και στην ακαλυπτη καμερα,αλλη διαφορα έχουν??

Για σας παιδια κ εδω

Εχω αναρτησει κ αλλου παρομοια ερωτηση,μαλλον λαθος μου εφοσον εδω ειναι αποκλειστικα για το renoir.Αποφασισα να το αγορασω μονο που δεν ξερω ποιο να επιλεξω το kc910 ή το kc910i.Ξερω πως εχουν διαφορες στην εμφανιση και στην ακαλυπτη καμερα,αλλη διαφορα έχουν??

Εσωτερικη μνημη. Παρεχεται με 1ή2gb.

Ευχαριστω φιλε tsoump.Ωστοσο μετα απο ενα συντομο search στα e-shops το εχω δει με 1gb,αλλα τα περισσοτερα το εχουν στα 70mb.Υπαρχει στα 70 ή το εγραψαν λάθος ??

Επισης,μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα στο λογισμικο που παρέχεται??

Ευχαριστω φιλε tsoump.Ωστοσο μετα απο ενα συντομο search στα e-shops το εχω δει με 1gb,αλλα τα περισσοτερα το εχουν στα 70mb.Υπαρχει στα 70 ή το εγραψαν λάθος ??

Επισης,μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα στο λογισμικο που παρέχεται??

Δεν εχουν καμμια απολυτως διαφορα!! Μονο σε αυτα που αναφεραμε. Στα 70 ειναι το kc910, το kc910i είναι ή με 1gb ή με 2gb.